2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar oturup ayağa kalkınca yada yatakta sağa sola dönerken bir ince sizi gibi vajinal ağrı oluyor anlık ama hep oturup kalktığımda bı kaç adım atınca geçiyor sadece bende olan bir durummu yaşayan varmi

Doğumu tetikleyici etkisi olmasın da gerisi önemli değil diye düşünüyorum midem iyi şimdilik. İltihap biraz var sanki kuzum

Doğumu tetikleyici etkisi olmasın da gerisi önemli değil diye düşünüyorum midem iyi şimdilik. İltihap biraz var sanki kuzum
Tamam dun aksam 2 kasik ictinse yeter artik 1tatli kasigi seni korumaya yeter.cok etkili biseymis bu sirke :) benim cocukluk arkadasimda bende ilk hamileliklerimizde surunduk bu idrar yolu enfeksiyonundan.hele o boyle otururken dizine kadar islaniyodu bir anda enfeksiyonu temizlenmiyodu surekli suyu geliyodu bebegin suyu azaldi diye havuc suyu iciriyodu doktor oda midesini bulandiriyodu onunki daha zordu... simdi bunu kesfettim, oda 7 haftalik 2.ye hamile sabah aradi tatil icin samsunda giderken sirkesinide alip gitmis bu sirke bana psikolojik olarakta iyi geldi bence midem bile az bulaniyo diyo :) daha bulantin baslamamistir canim diycektimde üzmemek icin bisey demedim :)

Bel ağrısı için demiştir ama şimdi ne röntgen ne Mr çekemez boşuna gidersin bence. Dizine vuruyorsa bel fıtığı falan olabilir yoksa hamilelikle ilgilidir. Bu aralar sen de dinlen temizlik nedir yahu
Emar çekimi hamilelikte serbest arkadaşlar röntgen ve tomografi yasak

Bu bol sulu akıntı şu ara bende de başladı ondan mı ki acaba..Valla Allah razı olsun canım benim ya sayende öğrenmiş olduk ne dua edicem sana :)

Bu bol sulu akıntı şu ara bende de başladı ondan mı ki acaba..Valla Allah razı olsun canım benim ya sayende öğrenmiş olduk ne dua edicem sana :)
Simdi ben oyle dedim diye lutfen korkma bide bunu kafana takma.zeynebin suyu resmen bosaliyodu enfeksiyon keseyi inceltiyodu akinti filan degil bende birkeresinde denk geldim gozumle gordum oturuyoduk ustunde tayt vardi sanki bir anda altina isemis gibi 1 saniyede dizlerine kadar islandi gittik acile hemen yatis serumlar aksam icsin diye monurol..36. Haftaya kadar boyle gecti onun cok zordu. Sulu akinti gibi bisey kesinlikle degildi.benim kuzenimde idrar yolu enfeksiyonu yuzuden 32.haftada dogum yapti bebegin suyu bitti kalbi atiyoken alalim %50 yasar demisler ikimizin kizinin arasi 3 gun onunkinin boyu kilosu simdi benimkini gecti masallah o yuzden doyolar idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli antibiyotik veriyolar o tehlikeye girmektense.ama bu sefer rahatim valla enfeksiyon isini cozdum Allah razi olsun fermentemutfagimdan

Bel ağrısı için demiştir ama şimdi ne röntgen ne Mr çekemez boşuna gidersin bence. Dizine vuruyorsa bel fıtığı falan olabilir yoksa hamilelikle ilgilidir. Bu aralar sen de dinlen temizlik nedir yahu
kizz ben yapmasam kim yapacak mevnur yanii normalde ayda 1 kadin kliyorum ama hattalik tehattalik temizligi yapiyorum

Canim benimde donerken kasiklarim fln agriyo ama uzun sure devam etmeyip anlik gectigi icin pek takmiyorum. Rahim genisliyo bebek yukari cikiyo illaki agri sizi olur diye dusunuyorum. Dunden beri de sag kasigimda keskin bicak gibi ara ara kasilma oluyo ama gorunurde hicbisey yok. Ben hep basindan beri boyle seyler hissettigim icim vucudumu artik dinlemiyorum. Resmen hamilelik agri esigimi yukseltti diyebilirim nerdee o tatli cani olan ben... Ama icine sinmiyosa doktora git mutlaka kesinlessin rahat eder icin

1tatli kasigini da suya karistircaz dimi??

canım bebeğin hareketlerini hissediyor musun artık endişen geçti mi mrak ettim seni

canım bebeğin hareketlerini hissediyor musun artık endişen geçti mi mrak ettim seni

Hissedemiyorum canim. Buraya yazdigimin aksaminda sagda sanci oldu bugun sabahta ayni sekilde anlik sizilar oldu bebekten sanirim. Ben cok cabuk yoruluyorum onu anladim. Dus alirken yoruluyorum yemek yerken yoruluyorum. Vucudumu dinleyemedigim icin hareketleri hissedemiyorum. Sanirim hareket ediyo ama hafif hareket ettigi icin ben anlamiyorum. Bide cok uykucu doktor bile dedi. Ne zaman uyanik onu bile anlamiyorum hic. Haftaya cumada ayrintili var o yuzden suan dusunmuyorum doktora gidince gorcez insallah

Milleti takma kilo konusunda canim. Yani alsan kiloyu sana kaliyo emin ol. Zayifsan alabilirsin ama kilon normalse almiyor olusun senin yararina olur. Sen istersen serumla beslen yine bebek kilo alir yemeyle alakasi yok cunku
Valla psikolojimi bozdular hepsi yemek ye diye diye en sonunda kendimi doguma kadar bi odaya kitliyip kimseyle gorusmucem o olcak

Hepsini aradım canım hepsinde dıt sesi gelip hemen kapanıyor. Nimet hemşire aramış her ay arayıp iyi olup olmadığımı soruyorlar.

Kizlar bisey sormak istiyorum hcg degerleri 444 olan bi kisi hamileyse kese hemen gorulebilir acaba ya halamin yillardir cocugu olmuyo dun kan testi vermis sonuc bu cikmis umutlandirmak istemiyorum ama cok umutlu dun gitmis ultrasonda keseyi gorememis doktor bi hafta sonra tekrar gel kan ver demis sizce varmidir? Cok dua ediyoruz olsun diye ama insallah vardir

Valla psikolojimi bozdular hepsi yemek ye diye diye en sonunda kendimi doguma kadar bi odaya kitliyip kimseyle gorusmucem o olcak

Herkeste bu var sanirim. Ilk 5 ay banada cok laf eden oldu ne gobek ne kilo vardi. Resim cekindim disari cikacaktim hamile oncesi kiyafetimdi. Esime attim resmi bana cok cekici gorunuyosun diyo manyak herkes karni burnunda olmaliymissin gibi davraniyo hos o gunleri de gorcez. Acilir bundan sonra istahin merak etme son aylar doymak bilinmiyo deniyo

Canim bir 4000lere gelmesi gerekiyo kese icin. Oda ya vajinal muayene yada idrara sikisikken gorunuyor. Adeti kac gun gecti peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…