2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olabilir canım zaten yoruluyorsan hissetmen zorlaşıyor baya haftaya cumaya da bişey kalmadı zaten aynen takma kafana hiç gönlünü ferah tut uyuyordur uykucu şirin :))

olabilir canım zaten yoruluyorsan hissetmen zorlaşıyor baya haftaya cumaya da bişey kalmadı zaten aynen takma kafana hiç gönlünü ferah tut uyuyordur uykucu şirin :))

Oyledir mutlaka canim. Daha gecen hafta carsamba doktordaydim hersey cok guzeldi. Bide benim doktor son 2 aydir kalbini dinletmiyor. Ultrasonda degerleri olcuyor ama kalbini dinletmiyor hic. Bende dinlet demiyorum zararli diye. Persembeyede asiya gittim orda dinledim iki saniyelik. Bisey olmaz insallah hepsi Allaha emanetler

Tamam canim oyle iceyim bundan sonra sagolasin valla sayende ogreniyoz bu tarz seyleri yoksa hep ilaclara bagli kalcaz
Basa gelince ogreniliyo iste.kizim enfeksiyon almasin bagisikligi guclu olsun diye makarna corba pisiren ben evde eksi mayali ekmek peynir filan yapmaya basladim.eriste kestim tarhana doktum (bebek tarhanasi domatessiz) kefir mayalamak v.s. olagan gunluk hayatim oldu...ek gidaya gecince sizide gorcem 2 senede ne kadar cook sey okudum ogrendim yaptim hala oku babam oku...

444 te göremez canım 3500 üstü fln olması gerekiyor zaten 2 günde bir değer 2 katına çıktığı içinde dr büyük bi ihtimalle haftaya gel demiştir ben ilk tahlil yaptırdığımda değerim 179 du mecbur bekledik bizde keseyi görmek için

Canım kese 2500lerde görülüyor genelde en sağlıklı henüz erken olabilir

A
Hepsini aradım canım hepsinde dıt sesi gelip hemen kapanıyor. Nimet hemşire aramış her ay arayıp iyi olup olmadığımı soruyorlar.
anladım canım.beni hiç aramadılar bugüne kadar da bir bilgim yoktu.yarın erkenden bidaha ara umarım alabilirsin randevu

öyle tabiki canım Allah a emanet kuzucuklar bizim elimizden bişey gelmiyor işte sağlıklı beslen yorma kendini bol bol dua gerisi Allah a kalmış

Canım ben prof.dr.fuat akercana yaptırmıştım. Başka bir arkadaşla mı karıştırdın acaba
Bende ona yaptircam.Ya bi arkadasimin takibi ege unide yapiliyoda ordan hemsire aramis sabah sizde onu konusuyosunuz sandim onun icin soyledim hemsire arayip randevu tarihlerini degistiriyomus

Kese 1500 lerde görünüyor haftaya gittiginde görür inşallah. 444 çok iyi bi değer.

Yok canın kese bu değerlerde görülmez.
Ben ilk kan testi yaptırdığımda 256 idi. Sağlık ocağındaki doktor kese görmek istiyorsan 1 hafta sonra git ama bence 2 hafta sonra git direkt kalp atışı da görülsün dedi. En az 1 hafta beklemesi lazım yani halanın. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

Ee konu cocuklar olunca is basa dusuyo valla. Bende mutfakla ilgilenen biri degilim ama ogrencem artik. Annemde yogurt mayalama makinesi varmis porsiyon seklinde bana gecen torunuma yapariz yogurt diyo :)) saglikli olsunlarda herseyi ogrenir yapariz insallah

Kızlar bugün algılarım açık değil, rahatsız olan varsa geçmiş olsun, Allah şifa versin

ciktim kizlar ben acilma ve sanci cikmadi akinti icin fitil verdi bide idrar tahliliverdim birde sonucuna bakicakk
Canım Geçmiş olsun.

5. Haftaya yeni girmiş kese görünmeyebilir onda sorun yok.

Son düzenleme:
Aminn sagol canim bende kese gorulmemis diye umutsuzluga kapilmistim ama iyi bari daha erken oldugu icin gorunmuyodur insallah

benimevdeki sirke anasiylayapilmis canim o yuzden bende evdekini kullanicam ama emfeksiyonda cikmadi zaten

Kızlar bugün algılarım açık değil, rahatsız olan varsa geçmiş olsun, Allah şifa versin

olarak
Canım Geçmiş olsun.

5. Haftaya yeni girmiş kese görünmeyebilir onda sorun yok.
Ayy evet bende cahil ben iste kese uc dort haftalikken gorunur sandim gorunmeyince umutsuzluga kapildim ona belli etmemeye calisarak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…