olabilir canım zaten yoruluyorsan hissetmen zorlaşıyor baya haftaya cumaya da bişey kalmadı zaten aynen takma kafana hiç gönlünü ferah tut uyuyordur uykucu şirin :))Hissedemiyorum canim. Buraya yazdigimin aksaminda sagda sanci oldu bugun sabahta ayni sekilde anlik sizilar oldu bebekten sanirim. Ben cok cabuk yoruluyorum onu anladim. Dus alirken yoruluyorum yemek yerken yoruluyorum. Vucudumu dinleyemedigim icin hareketleri hissedemiyorum. Sanirim hareket ediyo ama hafif hareket ettigi icin ben anlamiyorum. Bide cok uykucu doktor bile dedi. Ne zaman uyanik onu bile anlamiyorum hic. Haftaya cumada ayrintili var o yuzden suan dusunmuyorum doktora gidince gorcez insallah
olabilir canım zaten yoruluyorsan hissetmen zorlaşıyor baya haftaya cumaya da bişey kalmadı zaten aynen takma kafana hiç gönlünü ferah tut uyuyordur uykucu şirin :))
Basa gelince ogreniliyo iste.kizim enfeksiyon almasin bagisikligi guclu olsun diye makarna corba pisiren ben evde eksi mayali ekmek peynir filan yapmaya basladim.eriste kestim tarhana doktum (bebek tarhanasi domatessiz) kefir mayalamak v.s. olagan gunluk hayatim oldu...ek gidaya gecince sizide gorcemTamam canim oyle iceyim bundan sonra sagolasin valla sayende ogreniyoz bu tarz seyleri yoksa hep ilaclara bagli kalcaz
444 te göremez canım 3500 üstü fln olması gerekiyor zaten 2 günde bir değer 2 katına çıktığı içinde dr büyük bi ihtimalle haftaya gel demiştir ben ilk tahlil yaptırdığımda değerim 179 du mecbur bekledik bizde keseyi görmek içinKizlar bisey sormak istiyorum hcg degerleri 444 olan bi kisi hamileyse kese hemen gorulebilir acaba ya halamin yillardir cocugu olmuyo dun kan testi vermis sonuc bu cikmis umutlandirmak istemiyorum ama cok umutlu dun gitmis ultrasonda keseyi gorememis doktor bi hafta sonra tekrar gel kan ver demis sizce varmidir? Cok dua ediyoruz olsun diye ama insallah vardir
Canım kese 2500lerde görülüyor genelde en sağlıklı henüz erken olabilirKizlar bisey sormak istiyorum hcg degerleri 444 olan bi kisi hamileyse kese hemen gorulebilir acaba ya halamin yillardir cocugu olmuyo dun kan testi vermis sonuc bu cikmis umutlandirmak istemiyorum ama cok umutlu dun gitmis ultrasonda keseyi gorememis doktor bi hafta sonra tekrar gel kan ver demis sizce varmidir? Cok dua ediyoruz olsun diye ama insallah vardir
anladım canım.beni hiç aramadılar bugüne kadar da bir bilgim yoktu.yarın erkenden bidaha ara umarım alabilirsin randevuHepsini aradım canım hepsinde dıt sesi gelip hemen kapanıyor. Nimet hemşire aramış her ay arayıp iyi olup olmadığımı soruyorlar.
öyle tabiki canım Allah a emanet kuzucuklar bizim elimizden bişey gelmiyor işte sağlıklı beslen yorma kendini bol bol dua gerisi Allah a kalmışOyledir mutlaka canim. Daha gecen hafta carsamba doktordaydim hersey cok guzeldi. Bide benim doktor son 2 aydir kalbini dinletmiyor. Ultrasonda degerleri olcuyor ama kalbini dinletmiyor hic. Bende dinlet demiyorum zararli diye. Persembeyede asiya gittim orda dinledim iki saniyelik. Bisey olmaz insallah hepsi Allaha emanetler
Bende ona yaptircam.Ya bi arkadasimin takibi ege unide yapiliyoda ordan hemsire aramis sabah sizde onu konusuyosunuz sandim onun icin soyledim hemsire arayip randevu tarihlerini degistiriyomusCanım ben prof.dr.fuat akercana yaptırmıştım. Başka bir arkadaşla mı karıştırdın acaba
Kese 1500 lerde görünüyor haftaya gittiginde görür inşallah. 444 çok iyi bi değer.Kizlar bisey sormak istiyorum hcg degerleri 444 olan bi kisi hamileyse kese hemen gorulebilir acaba ya halamin yillardir cocugu olmuyo dun kan testi vermis sonuc bu cikmis umutlandirmak istemiyorum ama cok umutlu dun gitmis ultrasonda keseyi gorememis doktor bi hafta sonra tekrar gel kan ver demis sizce varmidir? Cok dua ediyoruz olsun diye ama insallah vardir
Kizlar bisey sormak istiyorum hcg degerleri 444 olan bi kisi hamileyse kese hemen gorulebilir acaba ya halamin yillardir cocugu olmuyo dun kan testi vermis sonuc bu cikmis umutlandirmak istemiyorum ama cok umutlu dun gitmis ultrasonda keseyi gorememis doktor bi hafta sonra tekrar gel kan ver demis sizce varmidir? Cok dua ediyoruz olsun diye ama insallah vardir
Basa gelince ogreniliyo iste.kizim enfeksiyon almasin bagisikligi guclu olsun diye makarna corba pisiren ben evde eksi mayali ekmek peynir filan yapmaya basladim.eriste kestim tarhana doktum (bebek tarhanasi domatessiz) kefir mayalamak v.s. olagan gunluk hayatim oldu...ek gidaya gecince sizide gorcem2 senede ne kadar cook sey okudum ogrendim yaptim hala oku babam oku...
15 gün gecmis adeti ayy o zaman var galibaCanim bir 4000lere gelmesi gerekiyo kese icin. Oda ya vajinal muayene yada idrara sikisikken gorunuyor. Adeti kac gun gecti peki??
15 gün gecmis adeti ayy o zaman var galiba
Canım Geçmiş olsun.ciktim kizlar ben acilma ve sanci cikmadi akinti icin fitil verdi bide idrar tahliliverdim birde sonucuna bakicakk
5. Haftaya yeni girmiş kese görünmeyebilir onda sorun yok.Kizlar bisey sormak istiyorum hcg degerleri 444 olan bi kisi hamileyse kese hemen gorulebilir acaba ya halamin yillardir cocugu olmuyo dun kan testi vermis sonuc bu cikmis umutlandirmak istemiyorum ama cok umutlu dun gitmis ultrasonda keseyi gorememis doktor bi hafta sonra tekrar gel kan ver demis sizce varmidir? Cok dua ediyoruz olsun diye ama insallah vardir
Aminn sagol canim bende kese gorulmemis diye umutsuzluga kapilmistim ama iyi bari daha erken oldugu icin gorunmuyodur insallahYok canın kese bu değerlerde görülmez.
Ben ilk kan testi yaptırdığımda 256 idi. Sağlık ocağındaki doktor kese görmek istiyorsan 1 hafta sonra git ama bence 2 hafta sonra git direkt kalp atışı da görülsün dedi. En az 1 hafta beklemesi lazım yani halanın. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
benimevdeki sirke anasiylayapilmis canim o yuzden bende evdekini kullanicam ama emfeksiyonda cikmadi zatenKusum bisey diyemiyorum cityfarmin organik sirkesini aldim ben bi kere fermentemutfagiminki bitmisti onu beklerken aldim midem delindi resmen.sirkenin sirke anasiyla fermente edilmesi gerekiyormus oburleri ise yaramiyomus.o yuzden seninkini bilmiyorum. Ama 2 kasik icmene gerek yok eger enfeksiyonun yoksa gunde 1 tatli kasigi icsen her turlu enfeksiyondan korunuyosun test ettim onayladim :)
Ayy evet bende cahil ben iste kese uc dort haftalikken gorunur sandim gorunmeyince umutsuzluga kapildim ona belli etmemeye calisarak tabiKızlar bugün algılarım açık değil, rahatsız olan varsa geçmiş olsun, Allah şifa versin
olarak
Canım Geçmiş olsun.
5. Haftaya yeni girmiş kese görünmeyebilir onda sorun yok.
sagol canim benimKızlar bugün algılarım açık değil, rahatsız olan varsa geçmiş olsun, Allah şifa versin
olarak
Canım Geçmiş olsun.
5. Haftaya yeni girmiş kese görünmeyebilir onda sorun yok.
Insallah canim hep bana hamilelerin duasi kabul olurmus diye diye hamileligim boyunca dua ettiriyodu insallah kabul oluyodur duasiGec dollenme olabilir canim. Beklemekten baska maalesef caresi yok. Insallah saglikli bir gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?