21 Haftayı atlatınca unutmuşsunAyy evet bende cahil ben iste kese uc dort haftalikken gorunur sandim gorunmeyince umutsuzluga kapildim ona belli etmemeye calisarak tabi
Evet haftaya tekrar gel demis ama ben ogrendigimde benim deger 980 lerdeydi onun düşük olunca kesede gorunmeyince biraz tereddut ettim ama neyseki düşük sayilmazmis444 te göremez canım 3500 üstü fln olması gerekiyor zaten 2 günde bir değer 2 katına çıktığı içinde dr büyük bi ihtimalle haftaya gel demiştir ben ilk tahlil yaptırdığımda değerim 179 du mecbur bekledik bizde keseyi görmek için
ben onlarin hepsini yazdim :) kafama uygun bir bebek devteri bulabilirsen orayada yazicam hissettigim haftayi bile yazdim :)21 Haftayı atlatınca unutmuşsunAslında önemli anları yazmak lazım ilk değer şuydu, keseyi şu hafta gördük, 2. bebekte aklında soru işareti kalmaz, açar açar bakar aa normalmiş dersin ama işte ben okumayı seviyorum yazmayı değil.
En iyisini yapmışsın, çok çabuk unutuluyor yaşadığın şeyler. Ben bir ara yapsam mı dedim ama yok benlik değil :))ben onlarin hepsini yazdim :) kafama uygun bir bebek devteri bulabilirsen orayada yazicam hissettigim haftayi bile yazdim :)
Sordum canım cd veriyolarmış ama perinatolog değilmiş. Detaylıda perinatolog bakmıyomuydu ben mi yanlış biliyorum. Reyapta ki profesörmüş ben hep perinatolog sanıyorumSordun mu canım ne dediler? Bu arada ben de bugün tekrar kontrole gittim 413 Gr olmuş bizim yusuf :) seninki benimkini geçti maşallah
Kız yoğurt mayalamak okadar kolay ki. Seneleeer önce annemden gördüğümle mayaladım baya zamn önce mis gibi oldu :))Ee konu cocuklar olunca is basa dusuyo valla. Bende mutfakla ilgilenen biri degilim ama ogrencem artik. Annemde yogurt mayalama makinesi varmis porsiyon seklinde bana gecen torunuma yapariz yogurt diyo :)) saglikli olsunlarda herseyi ogrenir yapariz insallah
Aminn sagol canim bende kese gorulmemis diye umutsuzluga kapilmistim ama iyi bari daha erken oldugu icin gorunmuyodur insallah
Yaklasik 15 16 yıldır beklenen bi bebek olunca insan hemen umutsuzluga kapiliyo ama dedigin gibi erkenmis daha üzülmek icin insallah uzmez sevindirir bu sonuc bizi@Elam26 canim zaten 444 degeriyle kese gorunmuyor diye biliyorjm yani 3000 leri gecmesi lazim kesenin gorunmesi icin o yuzden suan uzulmek icin erken
Insallah canim icimi rahatlattiniz hepiniz teşekkür ederimKafasını rahatlatmak için cuma tekrar kan versin. Eğer değer 2 katından fazla katlanmış ise gebelik vardır, ondan sonra tutunsun inşallah diye dua ederiz. Gerçi bu değerde de hamilelik var demek, bebek de sıkı sıkı tutunur inşallah
Benim 250 değerim adetimin 4. Gün gecikmesinde idi. O zaman doktor 3-4 haftalık daha demişti. Kese en erken 5-6 haftada gözüküyor. Ferah tutun içinizi olacak inşallah
Kizlar bisey sormak istiyorum hcg degerleri 444 olan bi kisi hamileyse kese hemen gorulebilir acaba ya halamin yillardir cocugu olmuyo dun kan testi vermis sonuc bu cikmis umutlandirmak istemiyorum ama cok umutlu dun gitmis ultrasonda keseyi gorememis doktor bi hafta sonra tekrar gel kan ver demis sizce varmidir? Cok dua ediyoruz olsun diye ama insallah vardir
Sordum canım cd veriyolarmış ama perinatolog değilmiş. Detaylıda perinatolog bakmıyomuydu ben mi yanlış biliyorum. Reyapta ki profesörmüş ben hep perinatolog sanıyorum
Kız yoğurt mayalamak okadar kolay ki. Seneleeer önce annemden gördüğümle mayaladım baya zamn önce mis gibi oldu :))
İnşallah ya. Tüp bebk ya ondan her ay arayıp takip ediyorlar ayrıca.A
anladım canım.beni hiç aramadılar bugüne kadar da bir bilgim yoktu.yarın erkenden bidaha ara umarım alabilirsin randevu
Hımmm. Anladım canım sağolasın.Bende ona yaptircam.Ya bi arkadasimin takibi ege unide yapiliyoda ordan hemsire aramis sabah sizde onu konusuyosunuz sandim onun icin soyledim hemsire arayip randevu tarihlerini degistiriyomus
Bende üstüne basa basa sordum perinatolog yokmu diye hastanemizde yok dedi. O yüzden bi kıllandım :)) bakiyim internet sitesinden petek hanıma gözüküyomu acabaCanım benim ilk gebelikte ilk öğrendiğim değer 13888 di baya geç öğrenmiştim bunda 73 dü günüm bile geçmeden ogrendim 2 hafta sonra ilk kez doktora gittim. Sağlıkla kucağına alsin insallah :)
Valla reyaptaki doktora esencanda radyolog çekiyormus dediğimde o zaman burada cektir perinatolog görse daha iyi olur dedi. Belki uzmanlık alanı budur bilmiyorum. Normal kadın doğum muayenesi de yapıyor petek hanım ama tam bilmiyorum ben de acikcasi
Bende geçen ona baktım da uzmanlığında perinatoloji yazmıyordu, riskli gebelerle illa muhatap olmuştur da dalı o değil. Bir süre perinatolojiyle ilgili kursa gidenler de yazıyor bilgilerine ama o onuda yazmamis.Canım benim ilk gebelikte ilk öğrendiğim değer 13888 di baya geç öğrenmiştim bunda 73 dü günüm bile geçmeden ogrendim 2 hafta sonra ilk kez doktora gittim. Sağlıkla kucağına alsin insallah :)
Valla reyaptaki doktora esencanda radyolog çekiyormus dediğimde o zaman burada cektir perinatolog görse daha iyi olur dedi. Belki uzmanlık alanı budur bilmiyorum. Normal kadın doğum muayenesi de yapıyor petek hanım ama tam bilmiyorum ben de acikcasi
ani olarak kalir diye dusundum :)En iyisini yapmışsın, çok çabuk unutuluyor yaşadığın şeyler. Ben bir ara yapsam mı dedim ama yok benlik değil :))
insaallah kuzum allahin izniyle gorursunjz keseyideYaklasik 15 16 yıldır beklenen bi bebek olunca insan hemen umutsuzluga kapiliyo ama dedigin gibi erkenmis daha üzülmek icin insallah uzmez sevindirir bu sonuc bizi
Bence de böyle demek istemiş mantıklı da yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?