2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Dunya icin kucuk benim icin buyuk bir is iste :))) ben mutfaga pek girmem yas 28 hala mutfakla anlasamadik sevemiyorum biseyler yapmayi. Bana bulasik versinler ev supurme desinler mutfak demesinler o derece vasatim ama yaparim yaa kolaydir eminim olmadi annem yapar bana getirir nolcak

Bende geçen ona baktım da uzmanlığında perinatoloji yazmıyordu, riskli gebelerle illa muhatap olmuştur da dalı o değil. Bir süre perinatolojiyle ilgili kursa gidenler de yazıyor bilgilerine ama o onuda yazmamis.
Ama hangisi iyi acaba kafam karıştı
aydingelini pinkstrap radyologdansa prof mu olsun demek istedi acaba bilemiyorum kızlar
Olabilir ama radyologmu daha iyi profmu kafam da deli sorular
Ay bende severim fırsat buldukça yemek yapayım uğraşayım. Ama şu aralar hiç uğraşasım yok

Sütü minnak parmağın dayanabileceği kadar ılınmasını bekliyosun. İçine ayırdığın yoğurt mayasından koyup karıştırıyosun azıcık. Annem 3 kere muckk diye ses çıkarırdı neden bilmem. Sonra bir güzel sarıyosun mayalanmaya bekliyosun mayalanıyo. Ooh miss

Guzel fikir canim bende tutmuyorum ama esim bana cok mektup yazar hala da yaziyor hatta zarfa koyar posta gibi verir. Bazen kendimi asker bekliyo gibi hissediyorum

Mutfagi sevmek onemli canim evlilikte onemliymis yani onu anladim. Icimden gelmedigi surece girmiyorum mutfaga hic :) ama girerim bebek olunca. Instada melekhayta diye biri yogurt nasi mayaladigini anlatmisti kavanozda mayaliyo cok hosuma gitmisti ama denemedim. Denicem insallah

Guzel fikir canim bende tutmuyorum ama esim bana cok mektup yazar hala da yaziyor hatta zarfa koyar posta gibi verir. Bazen kendimi asker bekliyo gibi hissediyorum
Yaaa ne romantiiiik benimki mesaj bile atmaz. Bugün sadece doktora gittinmi yazmış evet gittim geldim dedim. Bidaha ses soluk yok..

Radyoloğunda işi o sonuçta ama prof daha iyidir herhalde, eğitimlerinin mesleki tecrübelerini düşünürsek. Doktorla ilgili yorum vardır ya foruma yazan olmamış mı hiç? Merak ettim bakayım biraz.

Yaaa ne romantiiiik benimki mesaj bile atmaz. Bugün sadece doktora gittinmi yazmış evet gittim geldim dedim. Bidaha ses soluk yok..

Aslinda romantik degildir. Sevgiliyken bana hep biseyler almak isterdi bende maddi seyleri seven biri degilim. Hep mektup yaz derdim bana bir koca kutu mektup var. Hatta arapca siirler filan yazar bana :) ordan kalan bir aliskanlik. Mektupler hep hosuma gitmistir ama ben yazamiyorum maalesef

Radyoloğunda işi o sonuçta ama prof daha iyidir herhalde, eğitimlerinin mesleki tecrübelerini düşünürsek. Doktorla ilgili yorum vardır ya foruma yazan olmamış mı hiç? Merak ettim bakayım biraz.
Ben şuan okadar bakamıyorum kv var sürekli telefonda ilgileniyo demesin diye. Buraya bakıp kaçıyorum hemen. Perinatoloğun işi sanıyodum ben detaylıyı o yüzden prof pek bilgili değildir diye düşündüm açıkcası. Zaten pek doktorların o mertebelerinden de anlamıyorum
Ayy süper. Olsun yine de çok mutluluk verici bişey bence :)

Aslında evet Radyalog ve perinatologlar yapıyor, bu doktor da eğitimini almış demek ki yaptığına göre, ben bakayım yazarım yorumları varsa.

Çok teşekkürler pinkcim
Canım hiç bilgi yok, daha önce Çorludaymış 1 kişi serklaj yaptırmış başarılı geçmiş, onun dışında forumda giden ya da gidip yazan yok. Ayrıntılı ultrason dönemi genelde insanlar yazar doktorlarının ismini ama belki de yeni basladı yapmaya ya da İstanbula yeni geldi. Neyse buna da aldanmamak lazım, benim şu an gittiğim doktor çok iyi forumda ismi geçmemiş hiç :)

Bende ismini yazdım google a güzel yorumları var bikaç tane de kötü. Ama radyologtan iyi sanırım. Aynı ücrete ya radyolog ya prof. Seçmem lazım o fiyatı istersem. Radyologtan iyidir sanırım prof.
Perinatologda var ama 600 tl istiyo o da. Hoş ücret önemli değil hangisi en iyisiyse ona gitmek istiyorum o yüzden de kafama herşeyi takıyorum

Bu prof ne kadar?

Allah nasip ederse Ben Cuma günü nişantaşında perinatolog Prof Murat Yayla'ya gidicem 500 liraymış.
Valla şuan ben kendi kafama göre gidicem düzenli bi doktora gözükmediğim için o yüzden iyisi olsun istedim. O taraf bana bayaa uzak. Eşimde çalışıyo otobüsle bu sıcakta okadar yolu çekemem sanırım.
Ablam da diyo bizim zamanımızda yoktu öyle çeşitler bi kağıt yazıyorlardı gidiyoduk araştırıp araştırıp kafayı yiceksin diyo doğru söylüyo. Araştırdıkça midem bulanıyo artık

Bana da uzak canım, arabamız var tabi o kolaylığımız var.
Sonuçta sorun uydurmuyoruz, sorun yaşıyoruz ve bebeğimiz hayata tutunsun diye de alabileceğimiz en üst düzey önlemleri almaya çalışıyoruz. Keşke onların dönemdeki gibi az bilseydik ama laylaylom geçirseydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…