Sordum canım cd veriyolarmış ama perinatolog değilmiş. Detaylıda perinatolog bakmıyomuydu ben mi yanlış biliyorum. Reyapta ki profesörmüş ben hep perinatolog sanıyorum
Kız yoğurt mayalamak okadar kolay ki. Seneleeer önce annemden gördüğümle mayaladım baya zamn önce mis gibi oldu :))
Ama hangisi iyi acaba kafam karıştıBende geçen ona baktım da uzmanlığında perinatoloji yazmıyordu, riskli gebelerle illa muhatap olmuştur da dalı o değil. Bir süre perinatolojiyle ilgili kursa gidenler de yazıyor bilgilerine ama o onuda yazmamis.
Olabilir ama radyologmu daha iyi profmu kafam da deli sorular
Ay bende severim fırsat buldukça yemek yapayım uğraşayım. Ama şu aralar hiç uğraşasım yokDunya icin kucuk benim icin buyuk bir is iste :))) ben mutfaga pek girmem yas 28 hala mutfakla anlasamadik sevemiyorum biseyler yapmayi. Bana bulasik versinler ev supurme desinler mutfak demesinler o derece vasatimama yaparim yaa kolaydir eminim olmadi annem yapar bana getirir nolcak
Kızlar bebeğinize mutlaka günlük tutun ya valla çok güzel anı oluyor ben ilk bebeğime çok güzel hazırlamıştım bunda pek firsatim olmuyor vicdan yapıyorum
Hazır günlükler de var sen sadece dolduruyorsun. Yengeme almistim doldurdu mu bilmiyorum ama
Ama hangisi iyi acaba kafam karıştı
Ay bende severim fırsat buldukça yemek yapayım uğraşayım. Ama şu aralar hiç uğraşasım yok
Sütü minnak parmağın dayanabileceği kadar ılınmasını bekliyosun. İçine ayırdığın yoğurt mayasından koyup karıştırıyosun azıcık. Annem 3 kere muckk diye ses çıkarırdı neden bilmem. Sonra bir güzel sarıyosun mayalanmaya bekliyosun mayalanıyo. Ooh miss
Yaaa ne romantiiiik benimki mesaj bile atmaz. Bugün sadece doktora gittinmi yazmış evet gittim geldim dedim. Bidaha ses soluk yok..Guzel fikir canim bende tutmuyorum ama esim bana cok mektup yazar hala da yaziyor hatta zarfa koyar posta gibi verir. Bazen kendimi asker bekliyo gibi hissediyorum
Radyoloğunda işi o sonuçta ama prof daha iyidir herhalde, eğitimlerinin mesleki tecrübelerini düşünürsek. Doktorla ilgili yorum vardır ya foruma yazan olmamış mı hiç? Merak ettim bakayım biraz.Ama hangisi iyi acaba kafam karıştı
Ay bende severim fırsat buldukça yemek yapayım uğraşayım. Ama şu aralar hiç uğraşasım yok
Sütü minnak parmağın dayanabileceği kadar ılınmasını bekliyosun. İçine ayırdığın yoğurt mayasından koyup karıştırıyosun azıcık. Annem 3 kere muckk diye ses çıkarırdı neden bilmem. Sonra bir güzel sarıyosun mayalanmaya bekliyosun mayalanıyo. Ooh miss
Yaaa ne romantiiiik benimki mesaj bile atmaz. Bugün sadece doktora gittinmi yazmış evet gittim geldim dedim. Bidaha ses soluk yok..
Ben şuan okadar bakamıyorum kv var sürekli telefonda ilgileniyo demesin diye. Buraya bakıp kaçıyorum hemen. Perinatoloğun işi sanıyodum ben detaylıyı o yüzden prof pek bilgili değildir diye düşündüm açıkcası. Zaten pek doktorların o mertebelerinden de anlamıyorumRadyoloğunda işi o sonuçta ama prof daha iyidir herhalde, eğitimlerinin mesleki tecrübelerini düşünürsek. Doktorla ilgili yorum vardır ya foruma yazan olmamış mı hiç? Merak ettim bakayım biraz.
Ayy süper. Olsun yine de çok mutluluk verici bişey bence :)Aslinda romantik degildir. Sevgiliyken bana hep biseyler almak isterdi bende maddi seyleri seven biri degilim. Hep mektup yaz derdim bana bir koca kutu mektup var. Hatta arapca siirler filan yazar bana :) ordan kalan bir aliskanlik. Mektupler hep hosuma gitmistir ama ben yazamiyorum maalesef
Aslında evet Radyalog ve perinatologlar yapıyor, bu doktor da eğitimini almış demek ki yaptığına göre, ben bakayım yazarım yorumları varsa.Ben şuan okadar bakamıyorum kv var sürekli telefonda ilgileniyo demesin diye. Buraya bakıp kaçıyorum hemen. Perinatoloğun işi sanıyodum ben detaylıyı o yüzden prof pek bilgili değildir diye düşündüm açıkcası. Zaten pek doktorların o mertebelerinden de anlamıyorum
Ayy süper. Olsun yine de çok mutluluk verici bişey bence :)
Çok teşekkürler pinkcimAslında evet Radyalog ve perinatologlar yapıyor, bu doktor da eğitimini almış demek ki yaptığına göre, ben bakayım yazarım yorumları varsa.
Canım hiç bilgi yok, daha önce Çorludaymış 1 kişi serklaj yaptırmış başarılı geçmiş, onun dışında forumda giden ya da gidip yazan yok. Ayrıntılı ultrason dönemi genelde insanlar yazar doktorlarının ismini ama belki de yeni basladı yapmaya ya da İstanbula yeni geldi. Neyse buna da aldanmamak lazım, benim şu an gittiğim doktor çok iyi forumda ismi geçmemiş hiç :)Çok teşekkürler pinkcim
Bende ismini yazdım google a güzel yorumları var bikaç tane de kötü. Ama radyologtan iyi sanırım. Aynı ücrete ya radyolog ya prof. Seçmem lazım o fiyatı istersem. Radyologtan iyidir sanırım prof.Canım hiç bilgi yok, daha önce Çorludaymış 1 kişi serklaj yaptırmış başarılı geçmiş, onun dışında forumda giden ya da gidip yazan yok. Ayrıntılı ultrason dönemi genelde insanlar yazar doktorlarının ismini ama belki de yeni basladı yapmaya ya da İstanbula yeni geldi. Neyse buna da aldanmamak lazım, benim şu an gittiğim doktor çok iyi forumda ismi geçmemiş hiç :)
Bu prof ne kadar?Bende ismini yazdım google a güzel yorumları var bikaç tane de kötü. Ama radyologtan iyi sanırım. Aynı ücrete ya radyolog ya prof. Seçmem lazım o fiyatı istersem. Radyologtan iyidir sanırım prof.
Perinatologda var ama 600 tl istiyo o da. Hoş ücret önemli değil hangisi en iyisiyse ona gitmek istiyorum o yüzden de kafama herşeyi takıyorum
400 canım bu da. Emirasalih ve lezzetliçipetpetin gideceği doktorBu prof ne kadar?
Çok iyi canım. Seninki benimkinden 4 gün ufak ama 427 gr çıktı bugün benimki deKızlar bugün tam 21 haftadayım doktora gittim bebişim 500 Gr olmuş. Nasıl sizce.
İmza kısmında ortalama olması gereken kilo için 400gr yazıyor, 100gr fazla iyi yani.Kızlar bugün tam 21 haftadayım doktora gittim bebişim 500 Gr olmuş. Nasıl sizce.
Allah nasip ederse Ben Cuma günü nişantaşında perinatolog Prof Murat Yayla'ya gidicem 500 liraymış.400 canım bu da. Emirasalih ve lezzetliçipetpetin gideceği doktor
Çok iyi canım. Seninki benimkinden 4 gün ufak ama 427 gr çıktı bugün benimki de
Valla şuan ben kendi kafama göre gidicem düzenli bi doktora gözükmediğim için o yüzden iyisi olsun istedim. O taraf bana bayaa uzak. Eşimde çalışıyo otobüsle bu sıcakta okadar yolu çekemem sanırım.Allah nasip ederse Ben Cuma günü nişantaşında perinatolog Prof Murat Yayla'ya gidicem 500 liraymış.
400 canım bu da. Emirasalih ve lezzetliçipetpetin gideceği doktor
Çok iyi canım. Seninki benimkinden 4 gün ufak ama 427 gr çıktı bugün benimki de
İmza kısmında ortalama olması gereken kilo için 400gr yazıyor, 100gr fazla iyi yani.
Bana da uzak canım, arabamız var tabi o kolaylığımız var.Valla şuan ben kendi kafama göre gidicem düzenli bi doktora gözükmediğim için o yüzden iyisi olsun istedim. O taraf bana bayaa uzak. Eşimde çalışıyo otobüsle bu sıcakta okadar yolu çekemem sanırım.
Ablam da diyo bizim zamanımızda yoktu öyle çeşitler bi kağıt yazıyorlardı gidiyoduk araştırıp araştırıp kafayı yiceksin diyo doğru söylüyo. Araştırdıkça midem bulanıyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?