2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini doktordan sonra hunileşmeli bir cümle kurmuştun ya, hunileşme; açılma, rahim ağzı kısalığında kullanılıyor, kafama takıldı doktor mu kullandı bu tabiri, yoksa bebeğin duruşunu falan ona benzettiğin için sen mi kullandın? E elif_cee de serklajı o yüzden sordu.

Keşke öyle yapabilsek haklısın canım
Yok canım ya ben biraz yanlış tabir kullandım aslında. Huni gibi değildi düşün ki iki elinle topu tutuyosun bileklerin birbirine simetrik gelecek şekilde. İster istemez bileklerin kesiştiği yeri huni gibi diye tabir etmek istedim. Doktor o tabiri kullanmadı. Rahim ağzı açık falan da demedi fotoğraf yüklüyorum bak marjinal yazan benimki gibi benimkinin ucu daha da aşağıda plesentanın tamamı yani. Altındaki o koyu şekilleri de ellerim gibi düşün rahim bu şekildeydi yani

Eklentiler

• 9E1E51D2-C123-42B3-8FE5-B1EAA9FCCA0F.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 59
Anladım canım iyi sevindim, saatlerdir nedir diye takılı kalmıştım rahatladım :)

Evet haftaya tekrar gel demis ama ben ogrendigimde benim deger 980 lerdeydi onun düşük olunca kesede gorunmeyince biraz tereddut ettim ama neyseki düşük sayilmazmis
Yok canım benim 2 gün geçmişti 179 çıkmışti kişiden kişiye değişiyor çok şükür o değere rağmen 6 aylık olcaz nerdeyse inşallah keseyide görür bebiste sağlıklı olur

Hayırlı akşamlar kızlar bugün detaylı ultrason vardı doktor inceledi herşeyi iyi haftasıyla uyumlu dedi ama rapora da perikardiyal fizyolojik sınırlarda minimal mayi bulunmaktadır diye bir şey yazdı dr da yoktu gösteremedim sonucu randevuma da var daha ama kafama da takıldı nesir bilen duyan vr mı diye soracaktım

Valla bende ... Bi daha bişey de yazamadım korkmuştum da aydingelini adına. Benim de malum doktora gidince hunileşme demişti direk. Korktum ama rahatladım şimdi :)
Ay canım teşekkür ederim benim için endişelenmişsin. Benim telaffuz yanlışlığım ya sizi de tedirgin ettim durduk yere kusura bakmayın :)
Valla hiç bi fikrim yok canım bilemedim ki bi bilen çıkar illaki

Hiç bilmiyorum ama olumsuz birsey olsa sorun yok demezdi bence.

Tanıdıklarımda kardeşler Koray- Eray dı.

Maalesef duymadım ben de. İnşallah önemli birşey değildir. Doktora telefon açabiliyor musunuz?

Kızlar kahverengi lekelenmem olmuş çok korktum başına böyle bişey gelen varmı? Eşimle yürüdük 1 saat kadar ve bugün bebek hiç hareketli değil aydingelini senin kanaman olmuştu ne dedi doktor takip edemedim . Çok korkuyorum şuan devam ederse hastaneye gitmeliyim

Hiç kanamam olmadı ama kızlardan burda duyduğum kadarıyla kanama önemli de olabiliyor. En azından doktora gidip içinizi rahatlatırsanız sizin için de iyi olur. Önemli bişey çıkmaz inşallah.

Karnının alt tarafında ağrı varmı canım? Yürüdüysen ondan olmuştur koyu kahveyse. Ama için rahat etmezse bi git gözük. Bide nasıl geldi çok mu yoğun geldi? Benimki ped doldurcak kadar birden boşalmıştı. Yarın olsun hala devam ederse bi git gözük bebekte bişey yoktur inşallah ama ya önceden kanama alanın varsa o dur ya da zorlamışsındır kendini

Plesenta aşağıda canım benim kanamam ondna oluyo. Bebekte tam oraya vuruyo kanama olmaması kaçınılmazmış gözümle gördüm. Ayrıyetten kanama alanı olan yeri de gördüm bugün rahatladım bebekte bişey yok Allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…