Geçmiş olsun, çoğumuz lekelenme atlattık ama daha küçükken bu haftalarda plesanta aşağıdaysa olabilir, normalde hissettiğin bebeği hissetmiyorum demense sorun zaten. O yüzden gitmende fayda var, bizi de habersiz bırakma inşallah önemsiz birşeydir.Kızlar kahverengi lekelenmem olmuş çok korktum başına böyle bişey gelen varmı? Eşimle yürüdük 1 saat kadar ve bugün bebek hiç hareketli değilaydingelini senin kanaman olmuştu ne dedi doktor takip edemedim . Çok korkuyorum şuan devam ederse hastaneye gitmeliyim
Tövbe Estağfirullah ya balık tuzluyorlar sanki
Hiç kanamam olmadı ama kızlardan burda duyduğum kadarıyla kanama önemli de olabiliyor. En azından doktora gidip içinizi rahatlatırsanız sizin için de iyi olur. Önemli bişey çıkmaz inşallah.
Karnının alt tarafında ağrı varmı canım? Yürüdüysen ondan olmuştur koyu kahveyse. Ama için rahat etmezse bi git gözük. Bide nasıl geldi çok mu yoğun geldi? Benimki ped doldurcak kadar birden boşalmıştı. Yarın olsun hala devam ederse bi git gözük bebekte bişey yoktur inşallah ama ya önceden kanama alanın varsa o dur ya da zorlamışsındır kendini
Plesenta aşağıda canım benim kanamam ondna oluyo. Bebekte tam oraya vuruyo kanama olmaması kaçınılmazmış gözümle gördüm. Ayrıyetten kanama alanı olan yeri de gördüm bugün rahatladım bebekte bişey yok Allaha şükür
Geçmiş olsun, çoğumuz lekelenme atlattık ama daha küçükken bu haftalarda plesanta aşağıdaysa olabilir, normalde hissettiğin bebeği hissetmiyorum demense sorun zaten. O yüzden gitmende fayda var, bizi de habersiz bırakma inşallah önemsiz birşeydir.
Tövbe Estağfirullah ya balık tuzluyorlar sankiAllah akıl fikir versin.
Bir tane de haber vardı, 9 günlük bebeği annesi öperek öldürdü diye, kadının dudağında uçuk varmış bebeğini öpünce, bebek virüs kapıp ölmüş çok üzüldüm minicik bebek
Bende bebek öpenlere uyuz oluyorum ya çığlık atasım geliyo. Minnacık körpe tenlerine fırçalamadıkları temizlemedikleri pis ağızlarını sürüyolar tam çıldırmalıkTövbe Estağfirullah ya balık tuzluyorlar sankiAllah akıl fikir versin.
Bir tane de haber vardı, 9 günlük bebeği annesi öperek öldürdü diye, kadının dudağında uçuk varmış bebeğini öpünce, bebek virüs kapıp ölmüş çok üzüldüm minicik bebek
Yok ya sanmıyorum buraya gelen insan zaten araştıran, okuyan, takip eden insan bizden çıkmaz. Ama tabi internette aratan biri olur falan, bilgi amaçlı iyi olmuş paylaşman.Daha neler duyucaz bakalım
Bazı bölgelerde maalesef duyuyorum bebekleri tuzlamayı. Belki aramızda o kültüre sahip arkadaşlar vardır diye bilgilendirmek amaçlı paylaşayım dedim. Allah korusun
Canım benden tavsiye günlük pedi çıkart hemen, eski bi bez koy ya da rulo havlular varya ondan koy. Havalar çok sıcak tam mantar zamanı. Bende mantar oldu sizde olmasın bari. Azıcık geldiyse onun devamı gelir kuzum korkutma amaçlı söylemiyorum artık ihtisas yaptım resmen kanama ve lekelenme konusunda. Bişey çıkacağını sanmıyorum kahverengi leke eski kanamadır yeni olsa kırmızı olurdu benimki gibi. Ama sen yine de bi git gözük aklın kalmasın. Bebişte uyumuştur ondan hareket etmez şuan bence :)Şu zamana kadar hiç olmadı kanama veya lekelenmem ilk defa olunca hemen kötü oldumeşim gidelim falan dedi şimdi günlük ped koydum devam ederse gideceğim Doktora dedim . Çok değildi böyle ilk hasta olunca yalan dan gelir ya bi kaç damla kahverengi öyle bay belim ağırdı bide kasigim çok ağrıdı 10 dakika içinde gelmiş takibini yapayım gece aynısı olursa gideceğim ne kadar kötü bi durum eşyalarına bakarken bi anda görünce hayallerim darmadağın oldu resmen aydingelini canım Allaha şükür ciddi bişey olmamasına sevindim peki plasenta aşağıda olunca erken doğum riski falan oluyor mu?
Bizde bebek öpme yok, eşimin ailesine de o izin vermez zaten pimpiriklidir eşim öyle kırılacak falan takmaz. O yüzden rahatımBende bebek öpenlere uyuz oluyorum ya çığlık atasım geliyo. Minnacık körpe tenlerine fırçalamadıkları temizlemedikleri pis ağızlarını sürüyolar tam çıldırmalık
Benim kardesimin ismide ilker esiminkide soner bunlarida yazdim kenara bakalim bizim bey nedicekTünay olabilir aslında, güray, atalay,kubilay, ilkay(abimin ismidir çok severim pek severim)
Bizde bebek öpme yok, eşimin ailesine de o izin vermez zaten pimpiriklidir eşim öyle kırılacak falan takmaz. O yüzden rahatım
Çok Haklısın özellikle ilk 3 ay ne kadar önemli.Ne güzel ya ben çok sinir olurdum sigaralı ağızlarıyla öpmek isterlerdi kızımı. Birde prematüre ilk zamanlar çok hassas olmamız gereken dönemlerdi. Aklıma geldi sinirim tepeme çıktı şimdi
Valla bende takmam o konularda kırılacakmış üzülecekmiş diye benim eşim pek diyemez ama ben umursamamBizde bebek öpme yok, eşimin ailesine de o izin vermez zaten pimpiriklidir eşim öyle kırılacak falan takmaz. O yüzden rahatım
Şu zamana kadar hiç olmadı kanama veya lekelenmem ilk defa olunca hemen kötü oldumeşim gidelim falan dedi şimdi günlük ped koydum devam ederse gideceğim Doktora dedim . Çok değildi böyle ilk hasta olunca yalan dan gelir ya bi kaç damla kahverengi öyle bay belim ağırdı bide kasigim çok ağrıdı 10 dakika içinde gelmiş takibini yapayım gece aynısı olursa gideceğim ne kadar kötü bi durum eşyalarına bakarken bi anda görünce hayallerim darmadağın oldu resmen aydingelini canım Allaha şükür ciddi bişey olmamasına sevindim peki plasenta aşağıda olunca erken doğum riski falan oluyor mu?
Canım inşallah önemsizdir ama ben gitmeni öneriyorum tekrar. Korkutmakta istemiyorum ama bu haftalarda olağan değil lekelenmeler Allah korusun mesela erken doğum riskin varsa müdahalesini geciktirebilirsin. Birşey yoksa da zaten kafan rahat geri döneceksinŞu zamana kadar hiç olmadı kanama veya lekelenmem ilk defa olunca hemen kötü oldumeşim gidelim falan dedi şimdi günlük ped koydum devam ederse gideceğim Doktora dedim . Çok değildi böyle ilk hasta olunca yalan dan gelir ya bi kaç damla kahverengi öyle bay belim ağırdı bide kasigim çok ağrıdı 10 dakika içinde gelmiş takibini yapayım gece aynısı olursa gideceğim ne kadar kötü bi durum eşyalarına bakarken bi anda görünce hayallerim darmadağın oldu resmen aydingelini canım Allaha şükür ciddi bişey olmamasına sevindim peki plasenta aşağıda olunca erken doğum riski falan oluyor mu?
Şu zamana kadar hiç olmadı kanama veya lekelenmem ilk defa olunca hemen kötü oldumeşim gidelim falan dedi şimdi günlük ped koydum devam ederse gideceğim Doktora dedim . Çok değildi böyle ilk hasta olunca yalan dan gelir ya bi kaç damla kahverengi öyle bay belim ağırdı bide kasigim çok ağrıdı 10 dakika içinde gelmiş takibini yapayım gece aynısı olursa gideceğim ne kadar kötü bi durum eşyalarına bakarken bi anda görünce hayallerim darmadağın oldu resmen aydingelini canım Allaha şükür ciddi bişey olmamasına sevindim peki plasenta aşağıda olunca erken doğum riski falan oluyor mu?
Ben kendimden çok emin değilim bazen pat diye söylüyorum bazen eşim kendi tarafını ben kendi tarafımı idare etme taraftarı oluyorum. Kendi ailelerimiz bize kırılmaz ama gelin damat olunca batarValla bende takmam o konularda kırılacakmış üzülecekmiş diye benim eşim pek diyemez ama ben umursamam
Orası öyle tabi ama bebek olunca pek öyle davranabilceğimi sanmıyoeum canımBen kendimden çok emin değilim bazen pat diye söylüyorum bazen eşim kendi tarafını ben kendi tarafımı idare etme taraftarı oluyorum. Kendi ailelerimiz bize kırılmaz ama gelin damat olunca batar
Neden yatmış? Kontrolde mi birşey çıkmış?Ya kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun
Ya kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?