- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Neden yatmış? Kontrolde mi birşey çıkmış?
Kasılmaları başlamıştı hafiften ama yatıyodu. Artınca dayanamamış gitmişler yineYaaaAllah yardımcısı olur inşallah.
Ya kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun
Ben kendimden çok emin değilim bazen pat diye söylüyorum bazen eşim kendi tarafını ben kendi tarafımı idare etme taraftarı oluyorum. Kendi ailelerimiz bize kırılmaz ama gelin damat olunca batar
Söz konusu bebeğiniz olacak söylersiniz ya, aslında elini öpmekte iyi değil ellerini sürekli ağızlarına götürüyorlar.Ben de normalde hiç öpmem yanağından ya boynunu koklarım ya ellerini ayaklarını öperim. 4 aylık yeğenim var onu yanağından öpenlere diyorum öpmeyin diye ama kendi bebeğim için diyebilir miyim bilmiyorum. Eşimin de diyeceğini zannetmiyorumumarım kimse öpmez
Söz konusu bebeğiniz olacak söylersiniz ya, aslında elini öpmekte iyi değil ellerini sürekli ağızlarına götürüyorlar.
Neyse hastane daha güvenli ya kalsın orda. Açılmasının olmaması o kadar iyi ki içimizi rahatlatan tek nokta oKasılmaları başlamıştı hafiften ama yatıyodu. Artınca dayanamamış gitmişler yine
:) ya güzeller tabi de işte, koruma kısmında mecbur ne yapalım :)Yaa ama o kadar tatlılar ki o eller yumuk yumuk. Nasıl öpmeden duracaksın cnm ya.
Ya çok üzüldüm.hayirlisiyla atlatır inşallah yinemi ağrılar basladiYa kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun
:) ya güzeller tabi de işte, koruma kısmında mecbur ne yapalım :)
Canım benden tavsiye günlük pedi çıkart hemen, eski bi bez koy ya da rulo havlular varya ondan koy. Havalar çok sıcak tam mantar zamanı. Bende mantar oldu sizde olmasın bari. Azıcık geldiyse onun devamı gelir kuzum korkutma amaçlı söylemiyorum artık ihtisas yaptım resmen kanama ve lekelenme konusunda. Bişey çıkacağını sanmıyorum kahverengi leke eski kanamadır yeni olsa kırmızı olurdu benimki gibi. Ama sen yine de bi git gözük aklın kalmasın. Bebişte uyumuştur ondan hareket etmez şuan bence :)
Cnm aslında gidebiliyorsan bir gitsen mi ki. Daha önce olmamış ya hiç kanaman. Hem bebişini görürsün hem neden kaynaklandığını öğrenirsin.
Canım inşallah önemsizdir ama ben gitmeni öneriyorum tekrar. Korkutmakta istemiyorum ama bu haftalarda olağan değil lekelenmeler Allah korusun mesela erken doğum riskin varsa müdahalesini geciktirebilirsin. Birşey yoksa da zaten kafan rahat geri döneceksin
Sabaha kadar uyku yok bana , bebeğimin hareketlerini kontrol edicm. Kanama vs gelmedi daha hiç ama adet ağrısı gibi sancim var . Esimde tetikte arabada yok şuan burda en geç olmadı sabah 6 da gidicem . Çok siddetlenirse taksi vs bi çaresine bakıcm dua edin inşallah kızlar Rabbim bana bağıslasin yavrumu İNŞLLAHBence de git canım. En azından için rahat eder. Hem bebeğini de görmüş olursun bu vesileyle.
İnşallah bişey olmaz canım şimdi kendini kasarsan hareketleri hiç hissedemezsin. Karnının alt kısmındaysa aynı benmki gibidir ama inşallah plesenta ile alakalı değildir. Bişey olmaz inşallahSabaha kadar uyku yok bana , bebeğimin hareketlerini kontrol edicm. Kanama vs gelmedi daha hiç ama adet ağrısı gibi sancim var . Esimde tetikte arabada yok şuan burda en geç olmadı sabah 6 da gidicem . Çok siddetlenirse taksi vs bi çaresine bakıcm dua edin inşallah kızlar Rabbim bana bağıslasin yavrumu İNŞLLAH
Ne diyeyim canım Allah bebeğini sana bağışlasın, inşallah yorulduğun için olmuştur da yarın hayırlı haberle gelirsinSabaha kadar uyku yok bana , bebeğimin hareketlerini kontrol edicm. Kanama vs gelmedi daha hiç ama adet ağrısı gibi sancim var . Esimde tetikte arabada yok şuan burda en geç olmadı sabah 6 da gidicem . Çok siddetlenirse taksi vs bi çaresine bakıcm dua edin inşallah kızlar Rabbim bana bağıslasin yavrumu İNŞLLAH
İçimi rahatlatıyosun Allah razı olsun inşallahİnşallah bişey olmaz canım şimdi kendini kasarsan hareketleri hiç hissedemezsin. Karnının alt kısmındaysa aynı benmki gibidir ama inşallah plesenta ile alakalı değildir. Bişey olmaz inşallah
İnşallah canım haber veririm Allahin izniyle allah razı olsunNe diyeyim canım Allah bebeğini sana bağışlasın, inşallah yorulduğun için olmuştur da yarın hayırlı haberle gelirsin
Sabaha kadar uyku yok bana , bebeğimin hareketlerini kontrol edicm. Kanama vs gelmedi daha hiç ama adet ağrısı gibi sancim var . Esimde tetikte arabada yok şuan burda en geç olmadı sabah 6 da gidicem . Çok siddetlenirse taksi vs bi çaresine bakıcm dua edin inşallah kızlar Rabbim bana bağıslasin yavrumu İNŞLLAH
Allah korusun. Canım inşallah birşey olmaycak progestan varsa mutlaka fitil olarak al dinlen ve Dr. İhmal etme duamiz seninleSabaha kadar uyku yok bana , bebeğimin hareketlerini kontrol edicm. Kanama vs gelmedi daha hiç ama adet ağrısı gibi sancim var . Esimde tetikte arabada yok şuan burda en geç olmadı sabah 6 da gidicem . Çok siddetlenirse taksi vs bi çaresine bakıcm dua edin inşallah kızlar Rabbim bana bağıslasin yavrumu İNŞLLAH
İnşallah allah razı olsun Aminn canımSen ve bebeğin Allaha emanet olun cnm. Umarım kötü bir şey değildir. Yaşadığın kötü bir tecrübe olarak kalır. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
Aminnnn allah razı olsun inşallahAllah korusun. Canım inşallah birşey olmaycak progestan varsa mutlaka fitil olarak al dinlen ve Dr. İhmal etme duamiz seninle
Ya kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun
Çok geçmiş olsun canım, ayaklarını yukarı kaldırıp yat... Yarın da bence ne olur ne olmaz doktora gidin. Bir şey yoktur Allahın izniyle ama içiniz rahat etsin en azından...İnşallah allah razı olsun Aminn canım
Aminnnn allah razı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?