2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun

Yaaaa ((
Açılma olmaması iyi birşey de sancıları da geçse inşallah. Buda onun sınavı demek ki Allah ım inşallah vaktinde sağlıkla doğum yapmayı nasip eder. Hastanede olması evde olmasından daha iyi evde hep bir merak ve telaş içinde oluyordur orda gözetim altında en azından. Allah ım sen şifa ver arkadaşımıza

Ben kendimden çok emin değilim bazen pat diye söylüyorum bazen eşim kendi tarafını ben kendi tarafımı idare etme taraftarı oluyorum. Kendi ailelerimiz bize kırılmaz ama gelin damat olunca batar

Ben de normalde hiç öpmem yanağından ya boynunu koklarım ya ellerini ayaklarını öperim. 4 aylık yeğenim var onu yanağından öpenlere diyorum öpmeyin diye ama kendi bebeğim için diyebilir miyim bilmiyorum. Eşimin de diyeceğini zannetmiyorum umarım kimse öpmez

Söz konusu bebeğiniz olacak söylersiniz ya, aslında elini öpmekte iyi değil ellerini sürekli ağızlarına götürüyorlar.

Cnm aslında gidebiliyorsan bir gitsen mi ki. Daha önce olmamış ya hiç kanaman. Hem bebişini görürsün hem neden kaynaklandığını öğrenirsin.

Bence de git canım. En azından için rahat eder. Hem bebeğini de görmüş olursun bu vesileyle.
Sabaha kadar uyku yok bana , bebeğimin hareketlerini kontrol edicm. Kanama vs gelmedi daha hiç ama adet ağrısı gibi sancim var . Esimde tetikte arabada yok şuan burda en geç olmadı sabah 6 da gidicem . Çok siddetlenirse taksi vs bi çaresine bakıcm dua edin inşallah kızlar Rabbim bana bağıslasin yavrumu İNŞLLAH

İnşallah bişey olmaz canım şimdi kendini kasarsan hareketleri hiç hissedemezsin. Karnının alt kısmındaysa aynı benmki gibidir ama inşallah plesenta ile alakalı değildir. Bişey olmaz inşallah

Ne diyeyim canım Allah bebeğini sana bağışlasın, inşallah yorulduğun için olmuştur da yarın hayırlı haberle gelirsin

İnşallah bişey olmaz canım şimdi kendini kasarsan hareketleri hiç hissedemezsin. Karnının alt kısmındaysa aynı benmki gibidir ama inşallah plesenta ile alakalı değildir. Bişey olmaz inşallah
İçimi rahatlatıyosun Allah razı olsun inşallah

Sen ve bebeğin Allaha emanet olun cnm. Umarım kötü bir şey değildir. Yaşadığın kötü bir tecrübe olarak kalır. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Allah korusun. Canım inşallah birşey olmaycak progestan varsa mutlaka fitil olarak al dinlen ve Dr. İhmal etme duamiz seninle

Sen ve bebeğin Allaha emanet olun cnm. Umarım kötü bir şey değildir. Yaşadığın kötü bir tecrübe olarak kalır. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
İnşallah allah razı olsun Aminn canım

Allah korusun. Canım inşallah birşey olmaycak progestan varsa mutlaka fitil olarak al dinlen ve Dr. İhmal etme duamiz seninle
Aminnnn allah razı olsun inşallah

Ya kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun

Hay Allah ya
Rabbim yardımcısı olsun, onun da bebeğin de. Sağ Salim doğacak şekilde beklesin güzel bebek inşallah.

Ay kızlar bu progestan ı fitil gibi nasıl atıyomuşsunu ya. Mantar ilacıda fitil. Zor attım of midem kötü oldu inşallah varacağı yere varmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…