Ay canım teşekkür ederim benim için endişelenmişsin. Benim telaffuz yanlışlığım ya sizi de tedirgin ettim durduk yere kusura bakmayın :)
Valla hiç bi fikrim yok canım bilemedim ki bi bilen çıkar illaki
Hiç bilmiyorum ama olumsuz birsey olsa sorun yok demezdi bence.
Allah razı olsun hepinizden bende ilk kez duydum sıkıntı olsa söylerdi diye umuyorum tedbiren yazdığını düşünüyorum aslinda ama yinede içime kurt düştü haftaya randevu alırım artık biraz erken giderim tel açma şansım yok maalesef canımTanıdıklarımda kardeşler Koray- Eray dı.
Maalesef duymadım ben de. İnşallah önemli birşey değildir. Doktora telefon açabiliyor musunuz?
Cqnim bebeklerin en hassas yerleri aslında elleriymis uzmanlar ellerinden kesinlikle opturmeyin diyolar cunku bebeklerin elleri her an agızlarında o yüzdden eller en tehlikeli yermis aklinizda olsunBen de normalde hiç öpmem yanağından ya boynunu koklarım ya ellerini ayaklarını öperim. 4 aylık yeğenim var onu yanağından öpenlere diyorum öpmeyin diye ama kendi bebeğim için diyebilir miyim bilmiyorum. Eşimin de diyeceğini zannetmiyorumumarım kimse öpmez
Canim gecmis olsun ins biseyi yoktur bebisin guzel haberlerle gelirsinİnşallah allah razı olsun Aminn canım
Aminnnn allah razı olsun inşallah
Çok gecmis olsun guzelim. Sanırım su an doktor yollarındasındır, olumlu haberlerini bekliyorum. Korkuların gelmiş geçmiş olsun şimdiden!Kızlar kahverengi lekelenmem olmuş çok korktum başına böyle bişey gelen varmı? Eşimle yürüdük 1 saat kadar ve bugün bebek hiç hareketli değilaydingelini senin kanaman olmuştu ne dedi doktor takip edemedim . Çok korkuyorum şuan devam ederse hastaneye gitmeliyim
canım ben anlamadım ya karnımızın yumusak mı olması gerekiyor.Sert ise bu kasılma mı var demekCanım gün içinde sürekli olmuyorsa tedirgin olma sayısı günde bir kaç kereyse. Ama eğer bu sertleşme sürekli oluyorsa evet kasılma anlamına geliyor. Karnında bir şey şişiyormuş gibi kas katı kesiliyor.
canım ben anlamadım ya karnımızın yumusak mı olması gerekiyor.Sert ise bu kasılma mı var demek
yaaaa demeeee Allah yardımcısı olsun şifa versin ikisinide korusun inşallahYa kızlar bu arada afife yine hastaneye yattı. Dua edelim kasılmaları devam etmesin. Açılması yokmuş şuan ama heran ne olacağı kesin değilAllah korusun
hım anladım canım .benimki sert ama agrı yok.zaten kasılma olsa hissederim değil mi mutlaka anlarım yani?Canım Afife hastaneye yatmış musait degildir ben cevap vereyim.
Karnında tabiki biraz sertlik olur hatta 5aydan sonra sarılan kişiler karnından dolayı hamile olduğunu hissedebilirler ama bu sertlik sana rahatsızlık verecek ölçüde olmamalı. Arada gaz sancısı şişkinlik vs olur elbet ama kasılma benim açımdan mengene gibi birseyle karnımın sıkılıp bırakılması gibiydi. Bazen de kasilmada karın devamli taş gibi oluyor uyku bile uyutmuyor
Kasılmayı hissedersin bence canım. Benimki de sert eskisine nazaran çünkü bebeklerimiz büyüdüler artık :)hım anladım canım .benimki sert ama agrı yok.zaten kasılma olsa hissederim değil mi mutlaka anlarım yani?
daha da büyüsünler inşallah canımKasılmayı hissedersin bence canım. Benimki de sert eskisine nazaran çünkü bebeklerimiz büyüdüler artık :)
Rapor aldinmiGünaydın kızlar. Ben yine doktorahastane hastane geziyorum resmen artık halime gülüyorum. Hala kanama devam ediyo ama açık pembeye döndü şimdide. Bakalım doktorum bu duruma ne diyecek. Sonra sağlık ocağında 2.doz aşım var onu olucam.
Hebehubele canım naptın gittinmi doktora?
Daha yoldayım canım yeni çıktık. Bakayım yazacakmı tekrar raporRapor aldinmi
Çok teşekkürler canım. İnşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz. Sen nasılsın?Hebehubele canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Ara ara benzer korkuları hepimiz yaşıyoruz. Rabbim senide bebeğini de esirgesin inşallah.
aydingelini canım sana da çok geçmiş olsun. inşallah doktorun hayırlı haberler verir önemli birşey yoktur. Kendini yormamaya çalış Rabbim şifa versin bebişleri esirgesin..
Daha yoldayım canım yeni çıktık. Bakayım yazacakmı tekrar rapor
Çok teşekkürler canım. İnşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz. Sen nasılsın?
Afifeyle bidaha konuşmadım inşallah iyidir. Strest yapmıyorum canım artık alıştım bunun olağan bişey olacağını da öğrendim ya strest yapmıyorum şuan. İnşallah düzelecek herşey rabbim hayırlısını versin inşallahKizlar misafirlikteyim o yuzden cok okuyamadim yorumlari durumlariniz nasil insallah kötü bisey yoktur
Afifecan tekrar hastaneye yatmis sanırım onda bi gelisme var mi haberiniz var mi acaba dualarimiz seninle Afifecan insallah atlatip geleceksin yine aramıza cok gecmis olsun.
Hebehubele canim seninde lekelenmen olmus hastaneye gittin mi yoksa durdu mu lekelenme cok gecmis olsun stres yapma hepimiz yasiyoruz bu tarz seyleri sadece biraz nazli minnaklarimiz korkutmayi seviyo insallah bisey cikmayacak kontrolunde ama yinede gorunmekte fayda var tabi guzel haberleri alinca hemen bizimlede paylas.
aydingelini canim sen de yoldaymissin rapor almayi ihmal etme lutfen isin bebeginden ve senden degerli degil stres yapma kendine sakin guzel haberlerle gel
Öyle olucak inşallah canım, öyle böyle yolu yarıladık zaten. Bundan sonrası daha çabuk geçecek inşallahÇok şükür canım biz daha iyiyiz. Bende haftaya kontroller var onuları bekliyorum. Böyle böyle bi bakıcaz 9 ay dolmuş inşallah....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?