2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay canım teşekkür ederim benim için endişelenmişsin. Benim telaffuz yanlışlığım ya sizi de tedirgin ettim durduk yere kusura bakmayın :)

Valla hiç bi fikrim yok canım bilemedim ki bi bilen çıkar illaki

Hiç bilmiyorum ama olumsuz birsey olsa sorun yok demezdi bence.

Tanıdıklarımda kardeşler Koray- Eray dı.

Maalesef duymadım ben de. İnşallah önemli birşey değildir. Doktora telefon açabiliyor musunuz?
Allah razı olsun hepinizden bende ilk kez duydum sıkıntı olsa söylerdi diye umuyorum tedbiren yazdığını düşünüyorum aslinda ama yinede içime kurt düştü haftaya randevu alırım artık biraz erken giderim tel açma şansım yok maalesef canım

Cqnim bebeklerin en hassas yerleri aslında elleriymis uzmanlar ellerinden kesinlikle opturmeyin diyolar cunku bebeklerin elleri her an agızlarında o yüzdden eller en tehlikeli yermis aklinizda olsun

Çok gecmis olsun guzelim. Sanırım su an doktor yollarındasındır, olumlu haberlerini bekliyorum. Korkuların gelmiş geçmiş olsun şimdiden!

Afifecan geçmiş olsun canım 1 defa atlattiniz yine atlatacaksiniz inşallah dualarımız seninle

Hebehubele canım ne yaptın gittin mi doktora çok geçmiş olsun inşallah mühim birşey değildir...

shekerkiz canım önemli birşey olsa söylerdi muhtemelen. Tıbbi bir terimdir diye dusunuyorum. İlk defa duyduğum için yorum yapamadım. İnşallah önemli birşey degildir.

canım ben anlamadım ya karnımızın yumusak mı olması gerekiyor.Sert ise bu kasılma mı var demek

canım ben anlamadım ya karnımızın yumusak mı olması gerekiyor.Sert ise bu kasılma mı var demek

Canım Afife hastaneye yatmış musait degildir ben cevap vereyim.
Karnında tabiki biraz sertlik olur hatta 5aydan sonra sarılan kişiler karnından dolayı hamile olduğunu hissedebilirler ama bu sertlik sana rahatsızlık verecek ölçüde olmamalı. Arada gaz sancısı şişkinlik vs olur elbet ama kasılma benim açımdan mengene gibi birseyle karnımın sıkılıp bırakılması gibiydi. Bazen de kasilmada karın devamli taş gibi oluyor uyku bile uyutmuyor

hım anladım canım .benimki sert ama agrı yok.zaten kasılma olsa hissederim değil mi mutlaka anlarım yani?

Günaydın kızlar. Ben yine doktora hastane hastane geziyorum resmen artık halime gülüyorum. Hala kanama devam ediyo ama açık pembeye döndü şimdide. Bakalım doktorum bu duruma ne diyecek. Sonra sağlık ocağında 2.doz aşım var onu olucam.
Hebehubele canım naptın gittinmi doktora?

Hebehubele canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. Ara ara benzer korkuları hepimiz yaşıyoruz. Rabbim senide bebeğini de esirgesin inşallah.

aydingelini canım sana da çok geçmiş olsun. inşallah doktorun hayırlı haberler verir önemli birşey yoktur. Kendini yormamaya çalış Rabbim şifa versin bebişleri esirgesin..

Daha yoldayım canım yeni çıktık. Bakayım yazacakmı tekrar rapor
Çok teşekkürler canım. İnşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz. Sen nasılsın?

Kizlar misafirlikteyim o yuzden cok okuyamadim yorumlari durumlariniz nasil insallah kötü bisey yoktur
Afifecan tekrar hastaneye yatmis sanırım onda bi gelisme var mi haberiniz var mi acaba dualarimiz seninle Afifecan insallah atlatip geleceksin yine aramıza cok gecmis olsun.
Hebehubele canim seninde lekelenmen olmus hastaneye gittin mi yoksa durdu mu lekelenme cok gecmis olsun stres yapma hepimiz yasiyoruz bu tarz seyleri sadece biraz nazli minnaklarimiz korkutmayi seviyo insallah bisey cikmayacak kontrolunde ama yinede gorunmekte fayda var tabi guzel haberleri alinca hemen bizimlede paylas.
aydingelini canim sen de yoldaymissin rapor almayi ihmal etme lutfen isin bebeginden ve senden degerli degil stres yapma kendine sakin guzel haberlerle gel

Daha yoldayım canım yeni çıktık. Bakayım yazacakmı tekrar rapor

Çok teşekkürler canım. İnşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz. Sen nasılsın?

Çok şükür canım biz daha iyiyiz. Bende haftaya kontroller var onuları bekliyorum. Böyle böyle bi bakıcaz 9 ay dolmuş inşallah....:)

Afifeyle bidaha konuşmadım inşallah iyidir. Strest yapmıyorum canım artık alıştım bunun olağan bişey olacağını da öğrendim ya strest yapmıyorum şuan. İnşallah düzelecek herşey rabbim hayırlısını versin inşallah
Çok şükür canım biz daha iyiyiz. Bende haftaya kontroller var onuları bekliyorum. Böyle böyle bi bakıcaz 9 ay dolmuş inşallah....:)
Öyle olucak inşallah canım, öyle böyle yolu yarıladık zaten. Bundan sonrası daha çabuk geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…