2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemde çocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..

aynen canım benim bir arkadaşım var 5 ay boyunca evde yatmıs ayağa ne zaman kalksa kan geliyormus.Simdi o bebeği 5 yaşında çok tatlı bir kız. Stres yapmamak ve mümkün olduğunca dinlenmek yapılacak en güzel şey bu durumda gerisi Allah ın takdiri .Zaten şunun şurasında bir kaç ay daha dişimizi sıkcaz sonrasında kucağımızda olacak bebeklermiz inşallah

Günaydın kızlar, sorunu olanlara acil şifalar, bende dün tetanoz iğnemi oldum, haftaya detaylı var. Karnım o kadar boşki kilo bakımından çocuğun hareketleriyle beraber dokunduğumda sertlikler elime geliyor elimi ayağımı bilmiyorum resmen bişeyine dokunuyorum dışardan :)))
Halen 48 kiloyum. Ctesi ultrasona göre 24.haftalık olcaz.

Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemde çocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..

Bende bulantı değil de mide yanması oluyor. Özellikle akşamları. Bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırmam. Kızlar gaviscon mu rennie mi daha etkili mide yanması için? Gerçi kızımda hiç biri fayda etmiyordu doğduğunda neden o kadar çok midemin yandığını anladım simsiyah saçlı doğdu :) oğlumda öyle olacak herhalde :))

Cqnim bebeklerin en hassas yerleri aslında elleriymis uzmanlar ellerinden kesinlikle opturmeyin diyolar cunku bebeklerin elleri her an agızlarında o yüzdden eller en tehlikeli yermis aklinizda olsun

Cnm aslında öyle çok öpmem. Hani son nokta da yiyesin gelir ya çocuğu o zaman öperim. Hele şimdi bir de yaz o butlar açıkta oralardan öperim. Ama el konusunda daha dikkatli olurum artık.

Kızlar dün gece lekelenmesi olan arkadaşımızdan haber var mı? Hepsini okumaya çalıştım ama gözden kaçırmış olabilirim

gunaydin kizlarr Afifecan canim cok cok gcemis olsun bu sefer gecsin gittin bidaha ugramasin insalalah iyisindir. benimde bel agrim hala devam ediyor kahvaltiyi bile zor hazirliyorum artik neyseki kv yayladan geldi sabah yemek flan getirmis

Mrb kızlar Edirne ekol Hastanesinden randevu aldım ayrıntili ultrason için.var mi daha önce giden,duyan,bilen?

canım merhaba günaydın bende dun tetnoz asımın ıkıncı dozunu vuruldum bıraz kolum acıo haftaya bnmde detaylı ultrasonum war heycnalıyımmmm bnde hala hıssetmıorum bebegı malesef kı

Benim de hala var bulantılarım. Hatta kustuğum da oluyor. Ama yapacak bir şey yok. Geçen hafta günde 2 kez bulantı ilacı içtim mecbur.

Doktora gittim geldim kızlar. Devlet hastanesindeki doktor kadar ilgilenmedi açıkçası. Allahtan dün doktor içimi rahatlatmıştı. Rapor yazmadı. Bu biriken kan illaki akacak yatsan da kalksanda dedi. Zaten dün ki doktor söylemişti biriken kan yerini ama şimdi gittiğim ve çok sevdiğim doktorum onu göstermedi. Rapor da yazmadı 1 hafta sonra yine kanama devam eder bebekte hareket olmaz o zaman gel dedi. Ama bu son gidişimdi o bilmiyodu :)
Ama bebek gayet iyiymiş. Karnımın alt tarafındaki ağrıyı söyledim bebeğin ayakları orada o yüzden tekme attıkça öyle hissedersin dedi. Böyle işte.
Detaylı için şuan bile yaptırsan olur 23.haftaya kadar yaptırman lazım dedi. İnşallah iş yeriyle sorun yaşamazsam çarşamba günü yaptırıcam onuda. Sonrada sağlık ocağına gittim 2.doz aşımı oldum. İlk o an baya yaktı ama şimdi hafif bi his var orada sadece. İnşallah ağrı sızı yapmaz

Afifeden hala haber yok, yazdım ama iletilmedi mesajım hala. Aramakta istemedim müsait değildir diye. İnşallah herşey yolunda gidiyodur

Keske dunku doktora ugrasaydin rapor yazcaktiniz diye

gecmis olsun kuzumm dun rapor almadinmi sen dikkat et kendinee yaa bende fitil kullaniyorum akullaniyorum akinti icib bendekasinti yapti yaa oturunca mahvoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…