hım anladım canım .benimki sert ama agrı yok.zaten kasılma olsa hissederim değil mi mutlaka anlarım yani?
aynen canım benim bir arkadaşım var 5 ay boyunca evde yatmıs ayağa ne zaman kalksa kan geliyormus.Simdi o bebeği 5 yaşında çok tatlı bir kız. Stres yapmamak ve mümkün olduğunca dinlenmek yapılacak en güzel şey bu durumda gerisi Allah ın takdiri .Zaten şunun şurasında bir kaç ay daha dişimizi sıkcaz sonrasında kucağımızda olacak bebeklermiz inşallahAfifeyle bidaha konuşmadım inşallah iyidir. Strest yapmıyorum canım artık alıştım bunun olağan bişey olacağını da öğrendim ya strest yapmıyorum şuan. İnşallah düzelecek herşey rabbim hayırlısını versin inşallah
Öyle olucak inşallah canım, öyle böyle yolu yarıladık zaten. Bundan sonrası daha çabuk geçecek inşallah
Benimde ayni iyi dedi.w gun once agrim var diye gittim gayet iyi dedikızlar rahim ağzı uzunluğu için 3.5 cm iyimi 21. hafta için
Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemdeçocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Cqnim bebeklerin en hassas yerleri aslında elleriymis uzmanlar ellerinden kesinlikle opturmeyin diyolar cunku bebeklerin elleri her an agızlarında o yüzdden eller en tehlikeli yermis aklinizda olsun
evet canim rahim uzunlugun iyi bence benimde o civarlardaydi o haftalarda dun sadece 4.5 cikti tuvalete sikisik baktikızlar rahim ağzı uzunluğu için 3.5 cm iyimi 21. hafta için
canım merhaba günaydın bende dun tetnoz asımın ıkıncı dozunu vuruldum bıraz kolum acıo haftaya bnmde detaylı ultrasonum war heycnalıyımmmm bnde hala hıssetmıorum bebegı malesef kıGünaydın kızlar, sorunu olanlara acil şifalar, bende dün tetanoz iğnemi oldum, haftaya detaylı var. Karnım o kadar boşki kilo bakımından çocuğun hareketleriyle beraber dokunduğumda sertlikler elime geliyor elimi ayağımı bilmiyorum resmen bişeyine dokunuyorum dışardan :)))
Halen 48 kiloyum. Ctesi ultrasona göre 24.haftalık olcaz.
Benim de hala var bulantılarım. Hatta kustuğum da oluyor. Ama yapacak bir şey yok. Geçen hafta günde 2 kez bulantı ilacı içtim mecbur.Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemdeçocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Keske dunku doktora ugrasaydin rapor yazcaktiniz diyeDoktora gittim geldim kızlar. Devlet hastanesindeki doktor kadar ilgilenmedi açıkçası. Allahtan dün doktor içimi rahatlatmıştı. Rapor yazmadı. Bu biriken kan illaki akacak yatsan da kalksanda dedi. Zaten dün ki doktor söylemişti biriken kan yerini ama şimdi gittiğim ve çok sevdiğim doktorum onu göstermedi. Rapor da yazmadı 1 hafta sonra yine kanama devam eder bebekte hareket olmaz o zaman gel dedi. Ama bu son gidişimdi o bilmiyodu :)
Ama bebek gayet iyiymiş. Karnımın alt tarafındaki ağrıyı söyledim bebeğin ayakları orada o yüzden tekme attıkça öyle hissedersin dedi. Böyle işte.
Detaylı için şuan bile yaptırsan olur 23.haftaya kadar yaptırman lazım dedi. İnşallah iş yeriyle sorun yaşamazsam çarşamba günü yaptırıcam onuda. Sonrada sağlık ocağına gittim 2.doz aşımı oldum. İlk o an baya yaktı ama şimdi hafif bi his var orada sadece. İnşallah ağrı sızı yapmaz
Afifeden hala haber yok, yazdım ama iletilmedi mesajım hala. Aramakta istemedim müsait değildir diye. İnşallah herşey yolunda gidiyodur
gecmis olsun kuzumm dun rapor almadinmi sen dikkat et kendinee yaa bende fitil kullaniyorum akullaniyorum akinti icib bendekasinti yapti yaa oturunca mahvoluyorumDoktora gittim geldim kızlar. Devlet hastanesindeki doktor kadar ilgilenmedi açıkçası. Allahtan dün doktor içimi rahatlatmıştı. Rapor yazmadı. Bu biriken kan illaki akacak yatsan da kalksanda dedi. Zaten dün ki doktor söylemişti biriken kan yerini ama şimdi gittiğim ve çok sevdiğim doktorum onu göstermedi. Rapor da yazmadı 1 hafta sonra yine kanama devam eder bebekte hareket olmaz o zaman gel dedi. Ama bu son gidişimdi o bilmiyodu :)
Ama bebek gayet iyiymiş. Karnımın alt tarafındaki ağrıyı söyledim bebeğin ayakları orada o yüzden tekme attıkça öyle hissedersin dedi. Böyle işte.
Detaylı için şuan bile yaptırsan olur 23.haftaya kadar yaptırman lazım dedi. İnşallah iş yeriyle sorun yaşamazsam çarşamba günü yaptırıcam onuda. Sonrada sağlık ocağına gittim 2.doz aşımı oldum. İlk o an baya yaktı ama şimdi hafif bi his var orada sadece. İnşallah ağrı sızı yapmaz
Afifeden hala haber yok, yazdım ama iletilmedi mesajım hala. Aramakta istemedim müsait değildir diye. İnşallah herşey yolunda gidiyodur
Benim de hala var bulantılarım. Hatta kustuğum da oluyor. Ama yapacak bir şey yok. Geçen hafta günde 2 kez bulantı ilacı içtim mecbur.
ayyy kızlarr Allah yardımcımız olsun vallahi ne güzel geçmişti 16. haftadan sonra olmamıştı inşallah gecer en kısa hepimiznkiEylumt benimde hortladi.kahvaltimi geri cikardim bos mideyle oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?