- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Sıcaktan hiç halim kalmadı inanırmısın. Allahtan eşimle gittim geldim. Şimdi o doktora gitmek için 40dkya yakın gidiş 40dk dönüş yapmam lazım minibüsle eşim işe gitti çünkü öğlen oldu diye.Keske dunku doktora ugrasaydin rapor yazcaktiniz diye
bende hiç yanma olmadı canım hep bulantı 16. haftada geçmişti bi daha olmamıştı bugun yine başladı gibi hayır olsun bakalım inşallah geçerBende bulantı değil de mide yanması oluyor. Özellikle akşamları. Bugün sağlık ocağına gidicem ilaç yazdırmam. Kızlar gaviscon mu rennie mi daha etkili mide yanması için? Gerçi kızımda hiç biri fayda etmiyordu doğduğunda neden o kadar çok midemin yandığını anladım simsiyah saçlı doğdu :) oğlumda öyle olacak herhalde :))
Dün yazamadı doktor canım bugün bitiyo rapor çünkü. Bugünde gitsem yazamıcak sanırım çünkü bugünde rapor yarın kontrole dönmüş oluyogecmis olsun kuzumm dun rapor almadinmi sen dikkat et kendinee yaa bende fitil kullaniyorum akullaniyorum akinti icib bendekasinti yapti yaa oturunca mahvoluyorum
geçmiş olsun artık çok ta önemli ve tehlikeli bişey olmadığı için sevindim ama dünkü doktora gitseydin devlete keske canım o sana rapor yazardıDoktora gittim geldim kızlar. Devlet hastanesindeki doktor kadar ilgilenmedi açıkçası. Allahtan dün doktor içimi rahatlatmıştı. Rapor yazmadı. Bu biriken kan illaki akacak yatsan da kalksanda dedi. Zaten dün ki doktor söylemişti biriken kan yerini ama şimdi gittiğim ve çok sevdiğim doktorum onu göstermedi. Rapor da yazmadı 1 hafta sonra yine kanama devam eder bebekte hareket olmaz o zaman gel dedi. Ama bu son gidişimdi o bilmiyodu :)
Ama bebek gayet iyiymiş. Karnımın alt tarafındaki ağrıyı söyledim bebeğin ayakları orada o yüzden tekme attıkça öyle hissedersin dedi. Böyle işte.
Detaylı için şuan bile yaptırsan olur 23.haftaya kadar yaptırman lazım dedi. İnşallah iş yeriyle sorun yaşamazsam çarşamba günü yaptırıcam onuda. Sonrada sağlık ocağına gittim 2.doz aşımı oldum. İlk o an baya yaktı ama şimdi hafif bi his var orada sadece. İnşallah ağrı sızı yapmaz
Afifeden hala haber yok, yazdım ama iletilmedi mesajım hala. Aramakta istemedim müsait değildir diye. İnşallah herşey yolunda gidiyodur
benimde 16 da bitmişti de öyle bi geri geldi nedenini bilmiyorum canım inşallah senin geri gelmez tabi ki :)Sağlık sıkıntısı olan herkese acil şifalar...
Mide bulantısı öyle geri geliyor mu ya
Daha 16. Haftada bitti benim
Bi daha olmasın
yarin oburgun yazdir canim ihnal etmeDün yazamadı doktor canım bugün bitiyo rapor çünkü. Bugünde gitsem yazamıcak sanırım çünkü bugünde rapor yarın kontrole dönmüş oluyo
gelmez olurmu geliyor valla haftada 2 3 kusutorum ben :) ama olsun mutluyumbebisim iyiilsunda kusunca evin icinde gunaydin kizim sanada gunaydin ddiye dolaniyorum :)Sağlık sıkıntısı olan herkese acil şifalar...
Mide bulantısı öyle geri geliyor mu ya
Daha 16. Haftada bitti benim
Bi daha olmasın
bende hiç yanma olmadı canım hep bulantı 16. haftada geçmişti bi daha olmamıştı bugun yine başladı gibi hayır olsun bakalım inşallah geçer
Mrb kızlar Edirne ekol Hastanesinden randevu aldım ayrıntili ultrason için.var mi daha önce giden,duyan,bilen?
Mehmet Ali beyHangi doktora aldın canim
Mehmet Ali bey
Çok iyi, olması gereken boyutta.kızlar rahim ağzı uzunluğu için 3.5 cm iyimi 21. hafta için
Benim de öyle, bebeğin hareketleri mi yapıyor bilmiyorum ama mide yanmam bulantıya dönüyor. Mideye baskı yapıyorlar normaldir bence.Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemdeçocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Haklisin birinden bisey istycagine biraz sıkarsın disiniSıcaktan hiç halim kalmadı inanırmısın. Allahtan eşimle gittim geldim. Şimdi o doktora gitmek için 40dkya yakın gidiş 40dk dönüş yapmam lazım minibüsle eşim işe gitti çünkü öğlen oldu diye.
İşyerinde de zaten skıntı yaşarsam dönüp gelicem dün canımı sıktılar biraz.
En açıkçası da bikaç hafta daha çalışsam iyi diyorum para biriktirmek için. Annesine doğum zamanı el açmak istemiyorum. Dha hiç bişey almadık 1ay falan daha çalışsam kâr diye düşünüyorum
Benim gecmez ya alistim bulantiyla yasamaya kusma kısmı bitse yetiyo...offf doguraydık artik iyiydi...bi kasim olaydi :)ayyy kızlarr Allah yardımcımız olsun vallahi ne güzel geçmişti 16. haftadan sonra olmamıştı inşallah gecer en kısa hepimiznki
Koluma hiç dikkat etmedim belki dokunsam acır ama unutuyorum bile aşı olduğumu demekki acımıyor.canım merhaba günaydın bende dun tetnoz asımın ıkıncı dozunu vuruldum bıraz kolum acıo haftaya bnmde detaylı ultrasonum war heycnalıyımmmm bnde hala hıssetmıorum bebegı malesef kı
İşte bu yüzden mecbur çekiyorum. Daha geçen gün durduk yere sizin düğünde şu kadar bin masraf yaptım dedi ben şok oldum ki hastaneden yeni gelmiştim ayakta konuşulcak konu değil sırası hiç değildi ama bana söylemedi eşim yanımdaydı eşime söyledi. Hayatta okadar yapmadı takılar vs aldığı çorabı dahi içine koysa okadar etmedi. mablağsını burda söylemek istemiyorum :) evin fotoğraflarını atsam zaten anlaşılır ne kdar masraf olduğu.Haklisin birinden bisey istycagine biraz sıkarsın disini
olabilir haklısın çünkü hareketlerini göbek deliği ve üzerinde hissediyorum belki de ondandır :)Benim de öyle, bebeğin hareketleri mi yapıyor bilmiyorum ama mide yanmam bulantıya dönüyor. Mideye baskı yapıyorlar normaldir bence.
dimi yaa aslında ben izne ayrılim ondan sonrası önemli değil diyordum hamileyken çalışmak çok zor geliyor bana ama eğer olurda bulantım devam ederse izinde olmamda pek farketmicek o zaman çabuk geçsede alsak sağlıkla kucağımıza kavuşsak dediğin gibi :))Benim gecmez ya alistim bulantiyla yasamaya kusma kısmı bitse yetiyo...offf doguraydık artik iyiydi...bi kasim olaydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?