2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Keske dunku doktora ugrasaydin rapor yazcaktiniz diye
Sıcaktan hiç halim kalmadı inanırmısın. Allahtan eşimle gittim geldim. Şimdi o doktora gitmek için 40dkya yakın gidiş 40dk dönüş yapmam lazım minibüsle eşim işe gitti çünkü öğlen oldu diye.
İşyerinde de zaten skıntı yaşarsam dönüp gelicem dün canımı sıktılar biraz.
En açıkçası da bikaç hafta daha çalışsam iyi diyorum para biriktirmek için. Annesine doğum zamanı el açmak istemiyorum. Dha hiç bişey almadık 1ay falan daha çalışsam kâr diye düşünüyorum

bende hiç yanma olmadı canım hep bulantı 16. haftada geçmişti bi daha olmamıştı bugun yine başladı gibi hayır olsun bakalım inşallah geçer

gecmis olsun kuzumm dun rapor almadinmi sen dikkat et kendinee yaa bende fitil kullaniyorum akullaniyorum akinti icib bendekasinti yapti yaa oturunca mahvoluyorum
Dün yazamadı doktor canım bugün bitiyo rapor çünkü. Bugünde gitsem yazamıcak sanırım çünkü bugünde rapor yarın kontrole dönmüş oluyo

geçmiş olsun artık çok ta önemli ve tehlikeli bişey olmadığı için sevindim ama dünkü doktora gitseydin devlete keske canım o sana rapor yazardı

Sağlık sıkıntısı olan herkese acil şifalar...
Mide bulantısı öyle geri geliyor mu ya
Daha 16. Haftada bitti benim
Bi daha olmasın
benimde 16 da bitmişti de öyle bi geri geldi nedenini bilmiyorum canım inşallah senin geri gelmez tabi ki :)

Sağlık sıkıntısı olan herkese acil şifalar...
Mide bulantısı öyle geri geliyor mu ya
Daha 16. Haftada bitti benim
Bi daha olmasın
gelmez olurmu geliyor valla haftada 2 3 kusutorum ben :) ama olsun mutluyumbebisim iyiilsunda kusunca evin icinde gunaydin kizim sanada gunaydin ddiye dolaniyorum :)

bende hiç yanma olmadı canım hep bulantı 16. haftada geçmişti bi daha olmamıştı bugun yine başladı gibi hayır olsun bakalım inşallah geçer

Mide bulantım 4. Aydan sonra geçti çok şükür canım. Şimdide mide yanması başladı. İnşallah şeninde geçer mide bulantın.

Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemde çocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Benim de öyle, bebeğin hareketleri mi yapıyor bilmiyorum ama mide yanmam bulantıya dönüyor. Mideye baskı yapıyorlar normaldir bence.

Haklisin birinden bisey istycagine biraz sıkarsın disini

ayyy kızlarr Allah yardımcımız olsun vallahi ne güzel geçmişti 16. haftadan sonra olmamıştı inşallah gecer en kısa hepimiznki
Benim gecmez ya alistim bulantiyla yasamaya kusma kısmı bitse yetiyo...offf doguraydık artik iyiydi...bi kasim olaydi :)

canım merhaba günaydın bende dun tetnoz asımın ıkıncı dozunu vuruldum bıraz kolum acıo haftaya bnmde detaylı ultrasonum war heycnalıyımmmm bnde hala hıssetmıorum bebegı malesef kı
Koluma hiç dikkat etmedim belki dokunsam acır ama unutuyorum bile aşı olduğumu demekki acımıyor.
Ama senin haftan daha geride bana göre, bide benim ikinci bebiş, derim daha esnek zart zurt sağa sola çekiştiriyor bebek. Dışardan otur izle ne yaptığını. Belki ilerleyen haftalarda seninde öyle olur biraz daha bekle.

Haklisin birinden bisey istycagine biraz sıkarsın disini
İşte bu yüzden mecbur çekiyorum. Daha geçen gün durduk yere sizin düğünde şu kadar bin masraf yaptım dedi ben şok oldum ki hastaneden yeni gelmiştim ayakta konuşulcak konu değil sırası hiç değildi ama bana söylemedi eşim yanımdaydı eşime söyledi. Hayatta okadar yapmadı takılar vs aldığı çorabı dahi içine koysa okadar etmedi. mablağsını burda söylemek istemiyorum :) evin fotoğraflarını atsam zaten anlaşılır ne kdar masraf olduğu.
Şimdi bebek olunca da torunuma 40bin masraf yaptım der adım gibi eminim o yüzden hiç bişey alsın istemiyorum. Çocuk odası da aldırmıycaktımda bu sefer eşimle ben sorun yaşıycam sebebini sorucak niye istemiyosun diye. Bende kendimi tutamayıp söyleyince ak koyun kara koyun ortaya çıkıcak ortalık karışacak
Yani işin özü dünde işyerinden canımı sıkacak bir iki cümle duyunca meburi rapor yazdırmaktan vazgeçtim. 2 ay daha dayanabilsem ya da 1 ay daha da bişey istemiyorum

Benim de öyle, bebeğin hareketleri mi yapıyor bilmiyorum ama mide yanmam bulantıya dönüyor. Mideye baskı yapıyorlar normaldir bence.
olabilir haklısın çünkü hareketlerini göbek deliği ve üzerinde hissediyorum belki de ondandır :)

Benim gecmez ya alistim bulantiyla yasamaya kusma kısmı bitse yetiyo...offf doguraydık artik iyiydi...bi kasim olaydi :)
dimi yaa aslında ben izne ayrılim ondan sonrası önemli değil diyordum hamileyken çalışmak çok zor geliyor bana ama eğer olurda bulantım devam ederse izinde olmamda pek farketmicek o zaman çabuk geçsede alsak sağlıkla kucağımıza kavuşsak dediğin gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…