2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
offf evet yaaa sanki zaman gecmiyor durdu artik gibime geliyor benim :) sabahlarida zombi gibi erkenden uyaniyorum aksama kadar vakit gecmiyor :)
son 2 ay hiç geçmiyormuş kızlar kaç tane doğuran arkadaşım varsa öyle söylüyor sene gibi geldi bize diyorlar :)))

Ayyy dogru soyluyosun ya 1 2 ay daha rahat gecirebilirsen insallah kimseye toplu ogne aldirmadan gonlunce yapabilirsin.insallah rahat gecer kusum 2 ay...kız almak kolay degil tabi yapican o kadarcik masraf canim annem dersin bidahakine :)

offf evet yaaa sanki zaman gecmiyor durdu artik gibime geliyor benim :) sabahlarida zombi gibi erkenden uyaniyorum aksama kadar vakit gecmiyor :)
Tek zaman geçmeyen benim sanıyordum sabahları uyanıyorum akşama kadar vakit geçmiyor yapayalnız hayırlısıyla kavuşalim meleklerimize

Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemde çocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..

Bende bu sabah kahvalti yaptim yedigimi klozete ugurladim. Bugun hersey kokuyo burnuma. Geri geldiler..(

Tek zaman geçmeyen benim sanıyordum sabahları uyanıyorum akşama kadar vakit geçmiyor yapayalnız hayırlısıyla kavuşalim meleklerimize
Katiliyorum bayanlar. Ay bu hafta Susam tanesi kadar, bu hafta badem vs. derken ilk haftalar daha hızlı gecmis meğer neden bilmem. Simdi 24. Haftamdayım.ay ben hala 5 ay bilmem kac kusur gunde miyim ne zaman 6 aoluyorum ya diyedaralıyorum.
Sabahın 4ü 5i 6 sında uyanma, uyusan da ruyalardan bin tane saçmalik ve vesvese gelmesi...
Işten ve isyerinden soguma, evde oldugunda sıcaktan bir iş yapamama...
Allahin gucune gitmesin ben sevmedim bu gebeligin 2. Trimestrini. Bulantıya ragmen ilk 3 ayım daha rahattı. Aglama trip yasamada da bi azalma olmadigina göre. .. bir de balayı diyorlar, her yerim ayrı dökülüyor

Bir duygusallık bir değişik çöküntü durumu oldu bendede

Kizlar dun saglik ocaginda kan verdim kan sonucumda hemoliz 39 yaziyor gecen verdigmde hemoliz negatifti. İnternete yazdim moralim bozuldu. Smdi doktora gidiyorum sonclari gostermeye siz biliyomusunz ne oldugunu

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önce de bir daha bu sebeple gitmezsin doktora

Ayyy dogru soyluyosun ya 1 2 ay daha rahat gecirebilirsen insallah kimseye toplu ogne aldirmadan gonlunce yapabilirsin.insallah rahat gecer kusum 2 ay...kız almak kolay degil tabi yapican o kadarcik masraf canim annem dersin bidahakine :)
İnşallah canım 2 ay çalışabilirsem mis gibi her istediğimi alabilcem Allahın izniyle. Öyle her muhabbette bana laf söylemiyosa 2 li konuşmaya girmiyorum canım, onu eşime söyledi ama benm yanında olduğumu bilerek bastıra bastıra ne amaçladıysa artık hiç ağzımı açmadım. Zaten Allah dedelerimizden razı olsun onlar zamanında aç kalmış miras bırakmışta onla oldu herşeyimiz. Çalışıpta parasını verse öldürüldü heralde bizi :)
Tırnak içine aldığım cümlelerine sonuna kadar katılıyorum canım. Bende ikinci trimesteri sevmedim Allah biliyo ya. Hep hastanedeyim balayı dedikleri şey bana zehir oluyo

Kızlar bende kan sonucumu aldım sağlık ocağından, kan üre azotu 5.14 aşağı ok var nedir bu bilen varmı önemli bişey mi.

Gebelik boyunca kan üre azotu seviyesi referans aralığı değerlerinin altında çıkar. Kan üre azotu düşüklüğü değerlerinin mutlak suretle dikkate alınması ve neden kaynaklandığının belirlenerek gereken tedavinin uygulanması kişiler için çok önemlidir. Aksi takdirde çok ciddi şekilde meydana gelen hastalıkların sonuçları ölüm ile sonuçlanabilmektedir

Bu yazıyo ay ben yine telaşlanıyorum sanki

Tövbe Tövbe Allah korusun yaaaa telaş yapma hemen yok mu doktoruna gönderemiyor musun sonucu canım yada sağlık ocağına gitsen hemen ordaki dr da anlar nası olsa için rahat eder en azından

Özel sektörün rapor olayından nefret ediyorum. Hasta olduğu halde işe gelen iş kuduzlarından ayrı nefret ediyorum (sözüm senden dışarı tabi ki. Senin ki mecburiyet)
Geçen sene çalışıyorken hastalıktan ölüyordum, 10 gün o halde işe gittim. En son vücut iflas etti, bir gece sabaha kadar kustum, sabah ateşim 40 dereceye ulaştı eşim zar zor ıslak bezle falan ateşimi düşürdü. İş yerine mesaj attım doktora gidecem diye, doktor da o haftayı komple rapor verdi bana. Bi de ofiste tektim ama yapacak bişey yok dedim mecbur yattım evde. Haftasonu da eşimle tanışma yıldönümümüzde instagrama foto koydum, eski fotolardan. Hemen altına çalışma arkadaşım yorum yazmış “iyileştin galiba” diye. “Parmaklarım iyileşti şükür” yazdım ben de.
Tabi benden sonra hamile arkadaşlardan biri grip oldu, sürüne sürüne işe geldi, benim rapor göze battı bu sefer.
İnşallah sen de birkaç ay dayanabilirsin canım. Ama rapor Alman gerekiyorsa al, eğer işten atarlarsa dava açarsın yine onlar mağdur olurlar. Kendinden bebeğinden önemli tutma hiçbirşeyi.

Kizlar dun saglik ocaginda kan verdim kan sonucumda hemoliz 39 yaziyor gecen verdigmde hemoliz negatifti. İnternete yazdim moralim bozuldu. Smdi doktora gidiyorum sonclari gostermeye siz biliyomusunz ne oldugunu
Hamileyken değil ama daha önce bi kan testinde hemoliz çıkmıştı ve kanın yanlış alımından yada okunana kadar yanlış saklanma koşulundan kaynaklanabileceği söylenmişti.sağlık ocakları kanı kendileri okumuyor nasıl bekletiyorlar çok güven vermiyor bana.belki yeniden hastanede verirseniz normal çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…