offf evet yaaa sanki zaman gecmiyor durdu artik gibime geliyor benim :) sabahlarida zombi gibi erkenden uyaniyorum aksama kadar vakit gecmiyor :)Benim gecmez ya alistim bulantiyla yasamaya kusma kısmı bitse yetiyo...offf doguraydık artik iyiydi...bi kasim olaydi :)
son 2 ay hiç geçmiyormuş kızlar kaç tane doğuran arkadaşım varsa öyle söylüyor sene gibi geldi bize diyorlar :)))offf evet yaaa sanki zaman gecmiyor durdu artik gibime geliyor benim :) sabahlarida zombi gibi erkenden uyaniyorum aksama kadar vakit gecmiyor :)
Ayyy dogru soyluyosun ya 1 2 ay daha rahat gecirebilirsen insallah kimseye toplu ogne aldirmadan gonlunce yapabilirsin.insallah rahat gecer kusum 2 ay...kız almak kolay degil tabi yapican o kadarcik masraf canim annem dersin bidahakine :)İşte bu yüzden mecbur çekiyorum. Daha geçen gün durduk yere sizin düğünde şu kadar bin masraf yaptım dedi ben şok oldum ki hastaneden yeni gelmiştim ayakta konuşulcak konu değil sırası hiç değildi ama bana söylemedi eşim yanımdaydı eşime söyledi. Hayatta okadar yapmadı takılar vs aldığı çorabı dahi içine koysa okadar etmedi. mablağsını burda söylemek istemiyorum :) evin fotoğraflarını atsam zaten anlaşılır ne kdar masraf olduğu.
Şimdi bebek olunca da torunuma 40bin masraf yaptım der adım gibi eminim o yüzden hiç bişey alsın istemiyorum. Çocuk odası da aldırmıycaktımda bu sefer eşimle ben sorun yaşıycam sebebini sorucak niye istemiyosun diye. Bende kendimi tutamayıp söyleyince ak koyun kara koyun ortaya çıkıcak ortalık karışacak
Yani işin özü dünde işyerinden canımı sıkacak bir iki cümle duyunca meburi rapor yazdırmaktan vazgeçtim. 2 ay daha dayanabilsem ya da 1 ay daha da bişey istemiyorum
Tek zaman geçmeyen benim sanıyordum sabahları uyanıyorum akşama kadar vakit geçmiyor yapayalnız hayırlısıyla kavuşalim meleklerimizeofff evet yaaa sanki zaman gecmiyor durdu artik gibime geliyor benim :) sabahlarida zombi gibi erkenden uyaniyorum aksama kadar vakit gecmiyor :)
Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemdeçocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Katiliyorum bayanlar. Ay bu hafta Susam tanesi kadar, bu hafta badem vs. derken ilk haftalar daha hızlı gecmis meğer neden bilmem. Simdi 24. Haftamdayım.ay ben hala 5 ay bilmem kac kusur gunde miyim ne zaman 6 aoluyorum ya diyedaralıyorum.Tek zaman geçmeyen benim sanıyordum sabahları uyanıyorum akşama kadar vakit geçmiyor yapayalnız hayırlısıyla kavuşalim meleklerimize
Allah Allah bugün noluyor bize böyle kusmalar bulantılar mide yanmaları .. Allah beterinden saklasın geçsin inşallah bian önceeeBende bu sabah kahvalti yaptim yedigimi klozete ugurladim. Bugun hersey kokuyo burnuma. Geri geldiler..(
Bir duygusallık bir değişik çöküntü durumu oldu bendedeKatiliyorum bayanlar. Ay bu hafta Susam tanesi kadar, bu hafta badem vs. derken ilk haftalar daha hızlı gecmis meğer neden bilmem. Simdi 24. Haftamdayım.ay ben hala 5 ay bilmem kac kusur gunde miyim ne zaman 6 aoluyorum ya diyedaralıyorum.
Sabahın 4ü 5i 6 sında uyanma, uyusan da ruyalardan bin tane saçmalik ve vesvese gelmesi...
Işten ve isyerinden soguma, evde oldugunda sıcaktan bir iş yapamama...
Allahin gucune gitmesin ben sevmedim bu gebeligin 2. Trimestrini. Bulantıya ragmen ilk 3 ayım daha rahattı. Aglama trip yasamada da bi azalma olmadigina göre. .. bir de balayı diyorlar, her yerim ayrı dökülüyor
çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önce de bir daha bu sebeple gitmezsin doktoraDoktora gittim geldim kızlar. Devlet hastanesindeki doktor kadar ilgilenmedi açıkçası. Allahtan dün doktor içimi rahatlatmıştı. Rapor yazmadı. Bu biriken kan illaki akacak yatsan da kalksanda dedi. Zaten dün ki doktor söylemişti biriken kan yerini ama şimdi gittiğim ve çok sevdiğim doktorum onu göstermedi. Rapor da yazmadı 1 hafta sonra yine kanama devam eder bebekte hareket olmaz o zaman gel dedi. Ama bu son gidişimdi o bilmiyodu :)
Ama bebek gayet iyiymiş. Karnımın alt tarafındaki ağrıyı söyledim bebeğin ayakları orada o yüzden tekme attıkça öyle hissedersin dedi. Böyle işte.
Detaylı için şuan bile yaptırsan olur 23.haftaya kadar yaptırman lazım dedi. İnşallah iş yeriyle sorun yaşamazsam çarşamba günü yaptırıcam onuda. Sonrada sağlık ocağına gittim 2.doz aşımı oldum. İlk o an baya yaktı ama şimdi hafif bi his var orada sadece. İnşallah ağrı sızı yapmaz
Afifeden hala haber yok, yazdım ama iletilmedi mesajım hala. Aramakta istemedim müsait değildir diye. İnşallah herşey yolunda gidiyodur
İnşallah canım 2 ay çalışabilirsem mis gibi her istediğimi alabilcem Allahın izniyle. Öyle her muhabbette bana laf söylemiyosa 2 li konuşmaya girmiyorum canım, onu eşime söyledi ama benm yanında olduğumu bilerek bastıra bastıra ne amaçladıysa artık hiç ağzımı açmadım. Zaten Allah dedelerimizden razı olsun onlar zamanında aç kalmış miras bırakmışta onla oldu herşeyimiz. Çalışıpta parasını verse öldürüldü heralde bizi :)Ayyy dogru soyluyosun ya 1 2 ay daha rahat gecirebilirsen insallah kimseye toplu ogne aldirmadan gonlunce yapabilirsin.insallah rahat gecer kusum 2 ay...kız almak kolay degil tabi yapican o kadarcik masraf canim annem dersin bidahakine :)
Tırnak içine aldığım cümlelerine sonuna kadar katılıyorum canım. Bende ikinci trimesteri sevmedim Allah biliyo ya. Hep hastanedeyim balayı dedikleri şey bana zehir oluyoKatiliyorum bayanlar. Ay bu hafta Susam tanesi kadar, bu hafta badem vs. derken ilk haftalar daha hızlı gecmis meğer neden bilmem. Simdi 24. Haftamdayım.ay ben hala 5 ay bilmem kac kusur gunde miyim ne zaman 6 aoluyorum ya diyedaralıyorum.
“Sabahın 4ü 5i 6 sında uyanma, uyusan da ruyalardan bin tane saçmalik ve vesvese gelmesi...
Işten ve isyerinden soguma, evde oldugunda sıcaktan bir iş yapamama...”
Allahin gucune gitmesin ben sevmedim bu gebeligin 2. Trimestrini. Bulantıya ragmen ilk 3 ayım daha rahattı. Aglama trip yasamada da bi azalma olmadigina göre. .. bir de balayı diyorlar, her yerim ayrı dökülüyor
benimki 2 ağustos taŞeker yüklemesi yaptıran yok mu? Benim tam 1 hafta sonra.
çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önce de bir daha bu sebeple gitmezsin doktora
Tövbe Tövbe Allah korusun yaaaa telaş yapma hemen yok mu doktoruna gönderemiyor musun sonucu canım yada sağlık ocağına gitsen hemen ordaki dr da anlar nası olsa için rahat eder en azındanKızlar bende kan sonucumu aldım sağlık ocağından, kan üre azotu 5.14 aşağı ok var nedir bu bilen varmı önemli bişey mi.
Gebelik boyunca kan üre azotu seviyesi referans aralığı değerlerinin altında çıkar. Kan üre azotu düşüklüğü değerlerinin mutlak suretle dikkate alınması ve neden kaynaklandığının belirlenerek gereken tedavinin uygulanması kişiler için çok önemlidir. Aksi takdirde çok ciddi şekilde meydana gelen hastalıkların sonuçları ölüm ile sonuçlanabilmektedir
Bu yazıyo ay ben yine telaşlanıyorum sanki
İşte bu yüzden mecbur çekiyorum. Daha geçen gün durduk yere sizin düğünde şu kadar bin masraf yaptım dedi ben şok oldum ki hastaneden yeni gelmiştim ayakta konuşulcak konu değil sırası hiç değildi ama bana söylemedi eşim yanımdaydı eşime söyledi. Hayatta okadar yapmadı takılar vs aldığı çorabı dahi içine koysa okadar etmedi. mablağsını burda söylemek istemiyorum :) evin fotoğraflarını atsam zaten anlaşılır ne kdar masraf olduğu.
Şimdi bebek olunca da torunuma 40bin masraf yaptım der adım gibi eminim o yüzden hiç bişey alsın istemiyorum. Çocuk odası da aldırmıycaktımda bu sefer eşimle ben sorun yaşıycam sebebini sorucak niye istemiyosun diye. Bende kendimi tutamayıp söyleyince ak koyun kara koyun ortaya çıkıcak ortalık karışacak
Yani işin özü dünde işyerinden canımı sıkacak bir iki cümle duyunca meburi rapor yazdırmaktan vazgeçtim. 2 ay daha dayanabilsem ya da 1 ay daha da bişey istemiyorum
Hamileyken değil ama daha önce bi kan testinde hemoliz çıkmıştı ve kanın yanlış alımından yada okunana kadar yanlış saklanma koşulundan kaynaklanabileceği söylenmişti.sağlık ocakları kanı kendileri okumuyor nasıl bekletiyorlar çok güven vermiyor bana.belki yeniden hastanede verirseniz normal çıkabilir.Kizlar dun saglik ocaginda kan verdim kan sonucumda hemoliz 39 yaziyor gecen verdigmde hemoliz negatifti. İnternete yazdim moralim bozuldu. Smdi doktora gidiyorum sonclari gostermeye siz biliyomusunz ne oldugunu
evet benimkilerde oyle oyle soyluyorlar canimm insaallah bize cabucak gecer :)son 2 ay hiç geçmiyormuş kızlar kaç tane doğuran arkadaşım varsa öyle söylüyor sene gibi geldi bize diyorlar :)))
aynenn canim evde yalniz benimde gecmiyor zamann :) bugun zorla uyuttum kebdimi :)Tek zaman geçmeyen benim sanıyordum sabahları uyanıyorum akşama kadar vakit geçmiyor yapayalnız hayırlısıyla kavuşalim meleklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?