2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben dun yalnışlıkla su degdırdm koluma banyo yapma demıslerdı vıcudumu yıkamak ıstedım kolum havada su degdı bıraz acı ve sıslık var ılk ası da boyle olmamıstı. hıs konusunda haftaya kadar mecbur sabretcem detaylı da da sorcam kndı doktoruma da artık hısetmek ıstıorum her kafadan bı ses cıkıo aaa hala hıssetmıomusun sen dıe sankı ben bısey yapıom allahm bu ınsanlar ya

Tövbe Tövbe Allah korusun yaaaa telaş yapma hemen yok mu doktoruna gönderemiyor musun sonucu canım yada sağlık ocağına gitsen hemen ordaki dr da anlar nası olsa için rahat eder en azından
Sağlık ocağındaki doktor değerlerin gayet iyi dedi ama benm aile hekimim yoktu. Saat tam 12 oluyodu verdi yolladı yorumlamadı. Gönderirim kendi doktoruma sonucu. Korkma kız ben korkmadım şakasına dedim. Ama yazılan şeylerde bi garip. Hemen öldürdü beni :)
Heh o iş kuduzu dediğin diğer arkadaş gibi hastada olsa işe gelen tiplerden. Ama kaaç yılı geçmiş orada ve herşeyin şifresi onda. Mecburi yani. Şimdi ben bikaç aylık eleman olup sürekli rapor alınca acaaip göze batıyo. Ki batsın. Buzamana kadar hiç bi işyerimde 1 gün rapor kullanmadım. Hasta da olsam gittim işe. Ama bunlara kılım ya umursamıyorum resmen. Çıkarırsa kendileri kaybeder zaten onu istiyorum ama çıkartmıyo adam kesin davacı olacağımı duydu :)
Bide o var whatsappta çevrimiçi olsam hemen iyisin galiba ya dönüyo olay. Saçmalıktan başka bişey değil ya of şu dik başlı, kimseye tamah etmicek gururum olmasa yalardım afedersinin kv biyerini yine de çalışmazdım. Ama ben babamdan bu yaşıma kadar harçlık istememişim. Ondan hiç bişey istemem

Canım gebelikte düşük olması normal diye biliyorum.fazla sıvı alımı ve protein az alımından kaynaklı.o sonuçlar hamile kişi baz alınarak okunmalı bence

Eklentiler

• IMG_1579.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 31
Kusum seni korkutmak istemiyorum benim ilk gebeligimde kolastazim vardi onun icin soyluyorum ure azotunu karaciger salgiliyo egerki bol su icip bobreklerin temizlemesine izin verirsen sorun yok ben icemedim hatta 1 bardak bile icemedigimden 2 gunde 1 4lt serum takiloyodu berbat durumdaydim...3ltden sobra anca idrara cikiyodum bol su iç bonreklerin temizler zaten dusuk deger korkulcak bisey yok

İsteme zaten canım. Sen işle ilgili de yanlış bişey yapmıyorsun ki. Yatman lazım, iş yerinde de yatamayacağına göre mecbur evde kalman gerekiyor. He ben senin yerine olsam yine rapor alırdım ama sen tercih etmiyorsun.
İşten de çıkartamayacaklarına göre en azından dikkatli davran iş yerinde. Ve baktın kanaman artıyor hemen geç eve. Allah korusun bebeğe bişey olsa, iş yerindekiler 2 kere vah derler sonra unuturlar. Canı yanacak olan sensin. Umursama kimseyi.

yaa internette ki bazı yazılardan nefret ediyorum zaten annemin ağzında yaralar çıkmıştı eyvah bişey oldu dedik test yaptırdık tahlil souçları geldi interntten bakalım dedik internete kalsa annem Allah korusun kanserdi ama bişey çıkmadı çok sükür yani internet öldürmeye meraklı maşallah :))))

Eki Görüntüle 2170570
Canım gebelikte düşük olması normal diye biliyorum.fazla sıvı alımı ve protein az alımından kaynaklı.o sonuçlar hamile kişi baz alınarak okunmalı bence
Bence de canım o yüzden pek takmadım
Canım ben günde 3 lt su içiyorum fix. Az içiyo olsam tamam dicem de yeterli bence o su bi insan için. Ama yine de doktora sormak lazım nedir diye
Bikere vah derlerse yine iyi canım. Rapor alınca para kesiliyo canım. Ve biz aylık değil haftalık alıyoruz mesela şuan benm birikmişim olmada kv el açmak zorunda kalcaktık. E çalışmazsam hazırdaki de bitecek ben bebeğe neyle be alıcam. Hadi olan bişeyleri bozdurayım dicem e sonrası. Yine kv. O yüzden idare etmeye çalışıyorum ve her zaman diyorum Allaha şükür durumumuz yine iyi ev bizim borcumuz yok. Ama ayı çıkartmak ve biraz rahat geçinmek için tek kişi çalışması yeterli olmuyo
Öyle valla :)))

Evet aynen dedigin gibi olmus gittim doktora gosterdim. Kan tasinirken altindaki jel kana karismis dedi. Kani tasiyan arac sallandiysa olabiliyo boyle seyler dedi. Yemek yapip yemeye halim yoktu sonucu gorunce doktora uctum resmen :)

Raporun 2 gündem fazlasının parasını devlet geri ödüyor. Ama tabi doktorlar 1-2 günlük rapor verdiği için onları ödemiyor.
Geçinmek zor tabi canım haklısın. Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah. Ama bebeğini tehlikeye atma sen yine de. Doktorlar yat diyorsa yat, iş bir şekilde hallolur.

Bu doktorum çalışabilirsin dedi canım o yüzden gönlüm rahatladı açıkçası

Bu doktorum çalışabilirsin dedi canım o yüzden gönlüm rahatladı açıkçası

Gönlün rahatladıysa sorun yok demek ki. EN önemlisi o
Biz de İstanbul’dan dönüyoruz bugün. Rahatım çok iyiydi orda, görümcelerim saolsun etrafımda döndüler rahat edeyim diye. Kaç gündür de hiç kusmadım. Şimdi eve gidince yine sabah kusmalarım başlayacak diye korkuyorum.
Eğer kusarsam psikolojik demek ki diyeceğim de önlemek için ne yapmam lazım bilemiyorum.

Biliyomusun olabilir.kizima hamileyken bornovada 3 katli bir evde oturuyoduk.isten geliyodum evin kapisin onune kusuyodum iceri kadar yetisemiyodum.o evin merdivenlerinin her basamagina kusmusumdur.doguma yakin tek katli bebek icin daha uygun bir eve tasindik o eve tasininca artik son ay diyemi yoksa ev degisti diye mi bilmiyorum kusmadim orda.

Valla bende rahat yok çok şükür canım ya. Ama ablam geldi sildi süpürdü biraz önce. Orası çok güzel ama kızları çığlık çığlık bağırıp ağlıyolar sinirlerim hopluyo.
Bence de psikolojik olabilir. Mesela sigara içen insan nasıl sigara içerken ne yapıyosa bilinç altına o işleniyo da onu yapınca sürekli canı sigara istiyosa, senin de evde sabah uyanınca kusacağın bilinç altına işlendiyse aynısı olabilir

Hebehubele nerde kaldın? Allah aşkına kızlar sorun yazan herkes için iyi haberi alana kadar endişeleniyoruz, içimize öküzü oturtup sonra habersiz bırakmayın ya
Müsait olamamıştır belki canım ya,
Afife nin durumu stabil. Şuan bi ilaçla serum vermişler neydi adı bi bakıyım, nidilat almış. Hastanede hala ama doğumhane yanında odada tutuyolarmış. O da ister istemez insanın psikolojisini bozuyo ama evde durup korkmaktan iyidir diye düşündüm bende.

aynenn canim evde yalniz benimde gecmiyor zamann :) bugun zorla uyuttum kebdimi :)

İş yapmak istiyorum ama yapamıyorum nefes almakta hala güçlük çekiyorum.. bugün bende sürekli uyudum. Uykudan kaldıramıyorum neredeyse başımı. Kahvaltı yemek sonrası gene uyku bastırıyor. Ekstra bir ilaç da kullanmıyorum. 62 kilo ile hamile kalmıştım 66 yön şimdi. Sırt üstü yatmayı özledim. Daha şimdiden böyleysek son üç ayda nasıl olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…