ayyy Allah yardım etsin inşallah yaaa gerçekten çok endişelidir şimdi.. Benim biraz önce başladı kasık ağrım adet sancısı gibi hafif hafif kafayı taktım şimdi en kötü senaryolar yazıyorum kafamMüsait olamamıştır belki canım ya,
Afife nin durumu stabil. Şuan bi ilaçla serum vermişler neydi adı bi bakıyım, nidilat almış. Hastanede hala ama doğumhane yanında odada tutuyolarmış. O da ister istemez insanın psikolojisini bozuyo ama evde durup korkmaktan iyidir diye düşündüm bende.
Valla ne kadar doğrudur bilmiyorm ama hepimiz birbirimizden etkileniyoruz sanırım. Kendimizi dinliyoruz açıkcası acaba bende de varmı falan diyerek. Çok endişeliysen imkanın varsa git için rahatlasın canım. Bende oldu bebekte bi sorun yok çok şükür deyip yanlış yönlendirmek istemiyorum açıkcası. Ama bi gözük imkanın varsaayyy Allah yardım etsin inşallah yaaa gerçekten çok endişelidir şimdi.. Benim biraz önce başladı kasık ağrım adet sancısı gibi hafif hafif kafayı taktım şimdi en kötü senaryolar yazıyorum kafam((
Ya tabi onlar da canının derdinde ama haber vermek kaç dakika alır ki. Afifecandan senin sayende haber alıyoruz yine sağol. Tabi ki hastane onun için daha güvenli ve açılmasının olmaması en büyük şansı.Müsait olamamıştır belki canım ya,
Afife nin durumu stabil. Şuan bi ilaçla serum vermişler neydi adı bi bakıyım, nidilat almış. Hastanede hala ama doğumhane yanında odada tutuyolarmış. O da ister istemez insanın psikolojisini bozuyo ama evde durup korkmaktan iyidir diye düşündüm bende.
Haklısın canım zaten afifeyi kastetmedim o telefonla sürekli ilgilenmiyo zaten.Ya tabi onlar da canının derdinde ama haber vermek kaç dakika alır ki. Afifecandan senin sayende haber alıyoruz yine sağol. Tabi ki hastane onun için daha güvenli ve açılmasının olmaması en büyük şansı.
Biliyomusun olabilir.kizima hamileyken bornovada 3 katli bir evde oturuyoduk.isten geliyodum evin kapisin onune kusuyodum iceri kadar yetisemiyodum.o evin merdivenlerinin her basamagina kusmusumdur.doguma yakin tek katli bebek icin daha uygun bir eve tasindik o eve tasininca artik son ay diyemi yoksa ev degisti diye mi bilmiyorum kusmadim orda.
Valla bende rahat yok çok şükür canım ya. Ama ablam geldi sildi süpürdü biraz önce. Orası çok güzel ama kızları çığlık çığlık bağırıp ağlıyolar sinirlerim hopluyo.
Bence de psikolojik olabilir. Mesela sigara içen insan nasıl sigara içerken ne yapıyosa bilinç altına o işleniyo da onu yapınca sürekli canı sigara istiyosa, senin de evde sabah uyanınca kusacağın bilinç altına işlendiyse aynısı olabilir
zırt pırt gitmekte ne kadar sağlıklıdır bilemedimki pskolojik açıdan ufacık bi ağrıda hemen doktora gitmek..biraz bekliyim bakalım geçecek mi ama şu da olabilir 2 gündür mesanemi oyuncak etti tekmeleyip duruyor 10 dk da bir tuvalete gidiyorum belki o ağrı yapıyordur :)Valla ne kadar doğrudur bilmiyorm ama hepimiz birbirimizden etkileniyoruz sanırım. Kendimizi dinliyoruz açıkcası acaba bende de varmı falan diyerek. Çok endişeliysen imkanın varsa git için rahatlasın canım. Bende oldu bebekte bi sorun yok çok şükür deyip yanlış yönlendirmek istemiyorum açıkcası. Ama bi gözük imkanın varsa
Yattığı yerde dinlensin o ya, yapacağı başka birşey yok.Haklısın canım zaten afifeyi kastetmedim o telefonla sürekli ilgilenmiyo zaten.
Ve evet sende haklısın endişeleniyoruz ama bilemedim ki sabahtan beridir de girmedi heralde hiç
aman maşallah de dilini ısır k..ç..nı kaşı bişey yap nazar değmesin canım :)))Ayyy kızlar rahatsızlık geçirenlere çok geçmişolsun. Sizleri okudukça şükrediyorum ve dua ediyorum size. Benim ayda bir migrenim tutuyo, gidip serum taktırınca geçiyo şükür. Arada kasıklarım falan ağrıyo ama çok üstüne düşnüyorum. Bugün gittim market alışverişi pazar alışverişi yaptım. Dün komşum beni çamaşır asarken görmüş. Akşam anlatıyo bana “ çanaşır asıyodun, yukarılara uzanıyosun. O kadar uzanma dikkat et. Valla öyle görünce üzüldüm “ diyo. Bende dedimki; napayım ablacım, ben yapmasam kim yapacak:) sen çok kilo da almadın diyo, evde iki çocuk var dedim, iş güç kilo neremde kalsın.
Bilmiyorum bu nasil bir hamilelik manyakligi ama evin kokusu diye bisey gercekten var kapinin onunden kokusunu alip kapinin onune kusuyodum yaPsikolojime tükürecem eğer eve döndüm diye kusarsampis pasaklı bir insan da değilim anlamıyorum ki o ev neden burnuma kokuyor o kadar.
Evde de kusmadığım bazı sabahlar oluyor aslında. Neye göre bu durum değişiyor anlamadım. Aç yattım, tok yattım, sabah daha yataktan çıkmadan bişeyler yedim vs sürekli bişeyler denedim ama hep keyfine göre devam etti. Ama yarın sabah kusarsam kesin psikolojik. Kaderimi kabullenip evi terk edecem o zaman
41 kere masallahAyyy kızlar rahatsızlık geçirenlere çok geçmişolsun. Sizleri okudukça şükrediyorum ve dua ediyorum size. Benim ayda bir migrenim tutuyo, gidip serum taktırınca geçiyo şükür. Arada kasıklarım falan ağrıyo ama çok üstüne düşnüyorum. Bugün gittim market alışverişi pazar alışverişi yaptım. Dün komşum beni çamaşır asarken görmüş. Akşam anlatıyo bana “ çanaşır asıyodun, yukarılara uzanıyosun. O kadar uzanma dikkat et. Valla öyle görünce üzüldüm “ diyo. Bende dedimki; napayım ablacım, ben yapmasam kim yapacak:) sen çok kilo da almadın diyo, evde iki çocuk var dedim, iş güç kilo neremde kalsın.
O şimdi doğumhanenin yanında diye kendisini tetikte tutuyorlar diye düşünüp iyice strese girmesin. Benim serklajda yattığım oda da doğumhanenin karşısıydı, diğer odalarda yan yana sıralanmıştı. Yani ona özel durum değil doğumhane odaların arasında oluyor.Müsait olamamıştır belki canım ya,
Psikolojinde evi değiştirdiğini düşün, bilinç altını değiştir :)))Psikolojime tükürecem eğer eve döndüm diye kusarsampis pasaklı bir insan da değilim anlamıyorum ki o ev neden burnuma kokuyor o kadar.
Evde de kusmadığım bazı sabahlar oluyor aslında. Neye göre bu durum değişiyor anlamadım. Aç yattım, tok yattım, sabah daha yataktan çıkmadan bişeyler yedim vs sürekli bişeyler denedim ama hep keyfine göre devam etti. Ama yarın sabah kusarsam kesin psikolojik. Kaderimi kabullenip evi terk edecem o zaman
Valla bana da doktorum geçen ay demişti ki 6hafta sonra detaylıya gir, detaylı gerek görmezse bana 6hafta sonra gel diye. Bugün dedim hocam siz böyle böyle demiştiniz, ben 4 haftada toplam 5 kez doktora gözüktüm. Nasip kısmet yani. Ama bende okadar çok gözükme taraftarı değilimde benimki doktor amcaları görmeden rahat etmiyo :)zırt pırt gitmekte ne kadar sağlıklıdır bilemedimki pskolojik açıdan ufacık bi ağrıda hemen doktora gitmek..biraz bekliyim bakalım geçecek mi ama şu da olabilir 2 gündür mesanemi oyuncak etti tekmeleyip duruyor 10 dk da bir tuvalete gidiyorum belki o ağrı yapıyordur :)
Ay maşallah desin nazar değmesin. Valla biz yapmasak kim yapacak. Ama dikkat et çokta uzanma nolur nolmazAyyy kızlar rahatsızlık geçirenlere çok geçmişolsun. Sizleri okudukça şükrediyorum ve dua ediyorum size. Benim ayda bir migrenim tutuyo, gidip serum taktırınca geçiyo şükür. Arada kasıklarım falan ağrıyo ama çok üstüne düşnüyorum. Bugün gittim market alışverişi pazar alışverişi yaptım. Dün komşum beni çamaşır asarken görmüş. Akşam anlatıyo bana “ çanaşır asıyodun, yukarılara uzanıyosun. O kadar uzanma dikkat et. Valla öyle görünce üzüldüm “ diyo. Bende dedimki; napayım ablacım, ben yapmasam kim yapacak:) sen çok kilo da almadın diyo, evde iki çocuk var dedim, iş güç kilo neremde kalsın.
Aynen bende şimdi içten içe tedirgin oldum aslında.Yattığı yerde dinlensin o ya, yapacağı başka birşey yok.
Aynen geceden beri kaç saat oldu, binbir tane şey geçiyor aklımdan, gelse bir yazsaydı hayırlısıyla
Normal doğum yapanlarn sesi falan da duyuluyomuş o bakımdan da psikolojisi bozuluyodur kızın ama ne biliyim. Ben bilmiyodum odaların öyle doğumhane yanında olduğunu rahattır diye düşünüyodum ama o da başka bi sıkıntıymışO şimdi doğumhanenin yanında diye kendisini tetikte tutuyorlar diye düşünüp iyice strese girmesin. Benim serklajda yattığım oda da doğumhanenin karşısıydı, diğer odalarda yan yana sıralanmıştı. Yani ona özel durum değil doğumhane odaların arasında oluyor.
bi ara bende ayda 5-6 kere gittim işte canım hem pskolojik açıdan da pek iyi olmuyor ne kadar çok gidersen o kdr daha gitmek istiyorsun ve paranoya haline geliyor bu durum.. şimdi bizim ufaklk uyuyor galiba mesaneme vurmuyor ağrı gitti gibi :)Psikolojinde evi değiştirdiğini düşün, bilinç altını değiştir :)))
Valla bana da doktorum geçen ay demişti ki 6hafta sonra detaylıya gir, detaylı gerek görmezse bana 6hafta sonra gel diye. Bugün dedim hocam siz böyle böyle demiştiniz, ben 4 haftada toplam 5 kez doktora gözüktüm. Nasip kısmet yani. Ama bende okadar çok gözükme taraftarı değilimde benimki doktor amcaları görmeden rahat etmiyo :)
Ay maşallah desin nazar değmesin. Valla biz yapmasak kim yapacak. Ama dikkat et çokta uzanma nolur nolmaz
Aynen bende şimdi içten içe tedirgin oldum aslında.
Afifeye bende onu dedim evde durup korkmaktansa orada yat için bi tık rahat olur bari
Kadın Doğum katında, 3-4 odayı içine alan kapatılmış bir yer doğumhane. Aslında ses geçirmez şekilde kapatmışlardır diye düşünüyordum ama duyduğuna göre yetersiz demek ki.Normal doğum yapanlarn sesi falan da duyuluyomuş o bakımdan da psikolojisi bozuluyodur kızın ama ne biliyim. Ben bilmiyodum odaların öyle doğumhane yanında olduğunu rahattır diye düşünüyodum ama o da başka bi sıkıntıymış
Bilmiyorum bu nasil bir hamilelik manyakligi ama evin kokusu diye bisey gercekten var kapinin onunden kokusunu alip kapinin onune kusuyodum ya
Neyse canim belkide bulantin gecmistir artik hava degisimide iyi gelmistir gidince olmayan hayali kokuyu almazsin umarim
Bide ya boş mideyi kusmak ne kadar zor ya...yasamayanlar dilerim hic yasamaz
Boşver elalemi kıskanıyorlardır belkide :)))ben dun yalnışlıkla su degdırdm koluma banyo yapma demıslerdı vıcudumu yıkamak ıstedım kolum havada su degdı bıraz acı ve sıslık var ılk ası da boyle olmamıstı. hıs konusunda haftaya kadar mecbur sabretcem detaylı da da sorcam kndı doktoruma da artık hısetmek ıstıorum her kafadan bı ses cıkıo aaa hala hıssetmıomusun sen dıe sankı ben bısey yapıom allahm bu ınsanlar ya
Aman canım vursun vursun da o mesanen olsun. Benim yaramaz plesentasını tekmeliyodu dün. O vurduktan sonra bişey geldiğini hissediyorum ki o da kan yani. Doktor bile dedi bu hınzır buraya vurdukça tabiki kanama gelecek diye.bi ara bende ayda 5-6 kere gittim işte canım hem pskolojik açıdan da pek iyi olmuyor ne kadar çok gidersen o kdr daha gitmek istiyorsun ve paranoya haline geliyor bu durum.. şimdi bizim ufaklk uyuyor galiba mesaneme vurmuyor ağrı gitti gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?