- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Her hastanede aynı değildir ya, daha büyük olan, yer sorunu olmayan yerler bütün katı doğumhane yapar, arkadaşımda katın bir bölümü hasta odası bir bölümü doğumhaneydi.Demekki öyle ben hiç bilmiyodum sadece doğumhaneler ve beklemek için koltuklar var sanıyodum. Daha doğrusu 2 kez ablamın doğumunda gitmiştim bu şekilde görmüştüm o kalmış aklımda
yaa bunlar hele bi doğsunlar popolarına popolarına vuralım zaten gerçekten hızırlar :))) sende inşallah özelde de adam akıllı bi dr bulursun anadolu yakasında olsan kendi doktorumu önerirdim ama avrupa yakasını hiç bilmiyorum hastane olarak..Aman canım vursun vursun da o mesanen olsun. Benim yaramaz plesentasını tekmeliyodu dün. O vurduktan sonra bişey geldiğini hissediyorum ki o da kan yani. Doktor bile dedi bu hınzır buraya vurdukça tabiki kanama gelecek diye.
Gerçekten gördükçe göresi geliyo insanın. Bide ben bu aralar doktor değiştirme sürecindeydim ya kaç doktor gördüm Allah kerim. Önceden şakasına bu gidişle devlette doğurucam diyodum devlette de doktorum oldu. Artık içim rahat
O da bakıyor canımAyrıntılı ultrasona giren arkadaslar bişi sorcaktim benim randevu aldığım doktor kadın doğum prof.dr. yani radyoloji uzmanı değil öyle mi olması gerekiyor?yoksa.kadin doğum.doktoruda bakabiliyor mu?
Masallah bak bebiste buyumus hic kotu bisey de dememis :) basla sende kuzu cigeri yemeye :) bebisede pisircen zaten seneye bu zamanlar :) progestani yatarken koyarsin fitil olarak cok zorlamiyo o kadar kafana takmaSlm hanımlar. Bugün kontrolüm vardı. Kan düşüklüğü için yine kan takviyesi yapacağız dedi. Doğuma kadar 3 kez daha yapılacakmış tabi duruma göre dedi düşmezse yapmayız dedi. Kasılmalarımdan bahsettim önce çok önemsemedi sonra yanından kalkarken kasıldım belimi tam doğrultamadım hocam yine oldu deyince progestan verdi sabah akşam kullan dedi. Ya ben fitil olarak nasıl kullanacam ben yaRahim ağzını sordum ölçü vermedi herhangi bir kısalma görmedim dedi. Bir de bu claxaneı nasıl alıyorsunuz hanımlar. Benim doktor özel reçetesi geçerli değil raporumda yok sağlık ocağı yazmamak için direniyor bir kez yazdı bir dahakine maliye bakanlığı onaylı reçete getirirsin dedi. Magnezyumu magnorm yerine magosite çevirdi. Şeker yüklemesinden önce açlık tokluk ölçtür dedi. Hemen yükletmeyecek sanrım. Ciğeri ve pekmezi sordum. Sakatat yiyebilirsin ama pekmezdeki demirin emilimi az olur çok da gerek yok dedi. Şeyi de sordurdum genital bölge temizliğinde kullanılan spreyleri. Tavsiye etmem ama istiyorsa kullansın demiş.
Bebişim de 877 gr 31 cmmiş hamdolsun
Tughan güzelmis canım listeye aldımKozmogirl17 ya isim dusunuyodunuz ya korayla pek alakali degil tabi ama bugun bir kuzu gördum ismi tuğhan.hic duymamistim.anlamida güzelmis isim analizi karakteride guzel bi bak sen diye yaziym dedim :) en azindan emirhan gibi her 3 cocuktan 2 sinde olmayan bir isim
Ayrıntılı ultrason diye aldım randevu ama doktorun ultrasonu 4d mi renkli mi bilmiyorum acaba normal ultrasonla ayrinyili bı şekilde mi bakacak emin olamadım.onu öğrenmek için ne diye sormak gerekiyor yani ayrıntılı ultrasonun makinası farklı olması gerekiyor dimi?O da bakıyor canım
Butlar ense en güzeli dayanılmaz oldugunda canım ama ellere özellikle drmuzda uyarmıştı agızlarına göturdukleri icin bebekler en tehlikeli yer demişti bende kimseye öptürmedim sonradanCnm aslında öyle çok öpmem. Hani son nokta da yiyesin gelir ya çocuğu o zaman öperim. Hele şimdi bir de yaz o butlar açıkta oralardan öperim. Ama el konusunda daha dikkatli olurum artık.
iyi canim sadece 4 kilo almissin bunada sukur :)İş yapmak istiyorum ama yapamıyorum nefes almakta hala güçlük çekiyorum.. bugün bende sürekli uyudum. Uykudan kaldıramıyorum neredeyse başımı. Kahvaltı yemek sonrası gene uyku bastırıyor. Ekstra bir ilaç da kullanmıyorum. 62 kilo ile hamile kalmıştım 66 yön şimdi. Sırt üstü yatmayı özledim. Daha şimdiden böyleysek son üç ayda nasıl olucaz
gittiğim hastaneden rapor çıkarttım canım ben.. Bi sefer olmak sartıyla 85 tl ödemedim şimdi kutu başına 15 tl ödüyorum rapor çıkartmadan once 85 tl ödüyordum kutu başına karlı oldu böyle olunca.. hastanene sor mutlaka ben hastneye sormuştum doktorum bilmiyordu nasıl olduğunuSlm hanımlar. Bugün kontrolüm vardı. Kan düşüklüğü için yine kan takviyesi yapacağız dedi. Doğuma kadar 3 kez daha yapılacakmış tabi duruma göre dedi düşmezse yapmayız dedi. Kasılmalarımdan bahsettim önce çok önemsemedi sonra yanından kalkarken kasıldım belimi tam doğrultamadım hocam yine oldu deyince progestan verdi sabah akşam kullan dedi. Ya ben fitil olarak nasıl kullanacam ben yaRahim ağzını sordum ölçü vermedi herhangi bir kısalma görmedim dedi. Bir de bu claxaneı nasıl alıyorsunuz hanımlar. Benim doktor özel reçetesi geçerli değil raporumda yok sağlık ocağı yazmamak için direniyor bir kez yazdı bir dahakine maliye bakanlığı onaylı reçete getirirsin dedi. Magnezyumu magnorm yerine magosite çevirdi. Şeker yüklemesinden önce açlık tokluk ölçtür dedi. Hemen yükletmeyecek sanrım. Ciğeri ve pekmezi sordum. Sakatat yiyebilirsin ama pekmezdeki demirin emilimi az olur çok da gerek yok dedi. Şeyi de sordurdum genital bölge temizliğinde kullanılan spreyleri. Tavsiye etmem ama istiyorsa kullansın demiş.
Bebişim de 877 gr 31 cmmiş hamdolsun
Bende evde yalnizim ama bana cabuk geciyo bu ara dizilere sardim. Gece 3 e 4 e kadar internette yabanci dizi izliyorum sonra yatiyorum öglen 12 gibi uyaniyorum kahvalti yapiyorum. Biraz tv karsisi keyfi yapiyorum. Sonra evin ufak tefek isi oluyo onu yapiyorum yemek yapiyorum esim geliyo ztn o gelnce hiphizli geciyo zaman yuruyuse cikiyoruz bazen yada evde otururuyoruz. Sonra yine dizi. Artik gece oturup bol dizi seyretmeli gunlerim bitecek diye. Ne varsa izliyorum. Kendi sevdigin seylerle ugrasabilirsin bi ugras olnca akip geciyo zaman :))aynenn canim evde yalniz benimde gecmiyor zamann :) bugun zorla uyuttum kebdimi :)
ayyy 3 4 e kadar duramiyorum ki ben :) benime sim zaten erken uyuyor oda beni yaninda ister yatak odasinda orda azcik biseyler izliyim derken uykum geliyor :) hoopp uyutorum sabah esim gittikten sonrada uyaniyorum bidahada uyuyamiyorum gun icinde icinde tvyle gecmiyor zaman :)Bende evde yalnizim ama bana cabuk geciyo bu ara dizilere sardim. Gece 3 e 4 e kadar internette yabanci dizi izliyorum sonra yatiyorum öglen 12 gibi uyaniyorum kahvalti yapiyorum. Biraz tv karsisi keyfi yapiyorum. Sonra evin ufak tefek isi oluyo onu yapiyorum yemek yapiyorum esim geliyo ztn o gelnce hiphizli geciyo zaman yuruyuse cikiyoruz bazen yada evde otururuyoruz. Sonra yine dizi. Artik gece oturup bol dizi seyretmeli gunlerim bitecek diye. Ne varsa izliyorum. Kendi sevdigin seylerle ugrasabilirsin bi ugras olnca akip geciyo zaman :))
Biz ayri yatiyoruz zaten benim oturma odam daga bakiyo gece bir esiyor buz gibi ben geceleri ates gibi yaniyorum o yuzden oturma odasindayim son 1 aydir. Sende gündüz kendine bi ugras bul bence zaman gecmiyo diger turlu gercekten. Ben simdi mandala boyama kitabi alicam onu boyarim birazda. Kitaplarim var onlari okuyorum. cok daralirsam disari cikiyorum toplasan sevdigim 3 tane arkadsm var ztn onlarla gorusuyorum oyle geviriyorum bendeayyy 3 4 e kadar duramiyorum ki ben :) benime sim zaten erken uyuyor oda beni yaninda ister yatak odasinda orda azcik biseyler izliyim derken uykum geliyor :) hoopp uyutorum sabah esim gittikten sonrada uyaniyorum bidahada uyuyamiyorum gun icinde icinde tvyle gecmiyor zaman :)
Kadın Doğum doktoru perinatololsa en iyisi o bence.Ayrıntılı ultrasona giren arkadaslar bişi sorcaktim benim randevu aldığım doktor kadın doğum prof.dr. yani radyoloji uzmanı değil öyle mi olması gerekiyor?yoksa.kadin doğum.doktoruda bakabiliyor mu?
Saol canim insan bilmeyince tedirgin oluyo iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?