2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben devlet memuruyum devlet hastanesinden kurul raporu çıkarttım hiç para vermeden ayda 15 kutu alıyorum.bence bi devlet hastanesine yada SGK anlaşmalı özele danış ve kurul raporu çıkarttır canım.bende magosit içiyorum.bi sıkıntı yapmadı bende.

Ayrıntılı ultrason demek 4d demek değil.aslında ayrıntılıda en iyi ölçümler normal siyah beyaz olan ultrasonla yapmakmış önemli olan doktorun bu alanda bilgisi ve ultrason kalitesi.benim detaylı ultrason muaynem 45 dk sürdü belki bunun 5/10 dk sı renkli ve 3 ya da 4 boyutluydu.

canım progestanı 4 aydır fitil kullanıyorum itebildiğimiz kadar itiyormuşuz emildiği kadarı yeterli dedi dr. birde en iyi fitil olarak dedi. iğneye gelince rapor yazmadımı dr. rapor varsa yazıyor sağlık ocağı onun dışında ücretli alabilirsin ama 120 civarı kutusu rapor yazdırmak en iyisi hastanede 2dk. çıkarttırabilirsin şeker yükleme öncesi 3 aylık şeker ortalamasına baktırdım ona göre dozu ayarlanıyo

benimde 2 gundur kv geliyor onunla cikiyorum iyi oluyor :) burdada arkadasim yok :)

Valla şuan çok rahatım canım çünkü en olmadı devlette doktorum hazır, o da ek ücret almadan bağcılarda bi hastanede 1500e sezaryen yaptırıyomuş. Özelde ki doktorumdan daha çok çok sevdim onu. Şuan bukadar rahatsam da onun sayesinde. Bide emirasalih in gittiği hastaneye gidicem. Onunda güveni var içimde. O yüzden sankrım artık son nokta buldum doktorumu :)) ayrıntılıyı yapacak prof doktor doğumada giriyormuş. Onu seversem onla da devam ederim. Artık kafayı tırlattım şuan herşeye olumlu bakıp kahkaha atasım geliyo :)
Bugün doktordan çıkınca yine benimki pıtpıtlıyodu. Beni sinir etme Ege pıtpıtlıycam görceksin dedim. Tık kesildi :) eşime diyorum nasıl korkuttum ama
Bende o piti piti yapıcam diyorum. O yine hastanelere yakın ben taaaa nerelerdeyim. Perlavistanın oraya gitmem için kendi arabamızla 20 dk otobüsle dur kalk 40 dk.
Ama son hastaneden ümitliyim emiracım sayesinde. O beğendiyse bende beğenirim sanırım :)) zira diğer hastaneleri gezdim ve seçenek kalmadı. Ya devlet ya reyap :)
Öncelikle bebişine maşallah canım
Bende dün mantar için fitil attım, ilk atamadım zeytin yağına buladım öyle girdi. Öyle dene sende istersen.
Diğer konularda da bilgi sahibi değilim canım malesef

Kızlar artık uyumkta zorlanıyorum dönüp dururken gerçekten canım acıyor, hava çok sıcak sürekli tuvalete gidiyorum. Yatağı oturma odasına taşıdık yer yatağı yaptık. Başka çare bulamadım. Siz de de ağrı oluyor mu gece

Yatak odam yukarıda çatı olduğu için çok sıcak bende oturma odasında yatıyorum. Sağa sola dönerken çok rahatsız oluyorum.

bizim her odadada odada var memleketinhavasindan dolayi mecburi o yuzden sicaj olmuyorda bende surekli tuvalete gidiyorum ama bide gobegimin acisindab uyuyamiyorum gobek rahatsizlik veriyor

Böyle sizin içinizde bir korku var mı bir kaygı. Sanki bebiş birşey olursa diye birşeyler almayabile korkuyorum
icimde korku var evet canim heleki 2.5 yil ssonunda kavusunca cok tedirginim ama alisveris yapiyorum her seferinde her aldigimi allahim sen kullanmayi nasip et diye aliyorum ve korkumu bastirmaya calisiyorum arada aklima kotusude gelse hemen kendini toparliyorum

Benim 2.bebeğim ama işte bir kez karnına düştümü annelik içgüdüsü ile kaygılar başlıyor. Acaba diyorum hiç almasam mı birşey. Ama görünce almak istiyorum. Kendimi kaptırmasammı diyorum. Şuan kadar herhangi bir sorun yaşamadık aslında ama bu kaygı fazlalığı dan kendime kızıyorum

valla canim gecen ablamla konustuk bana dediki hicbisey bilmeden hamile kalmisim dogurmusum sen cok fazla kafana takiyorsun ondan oluyor dedi bi dusundum hakliydi yani hatta bende dedim keske 10 yil once doguraydim bende internet kullanimi daha azdi arastirma daha kisitliydi :)

Ayy inşallah allah sesini duysun da ben ama uslu cocuk sewmıorum ya yaramaz haylaz olcak uslu cocuk mu olur hıc

Ben prof.dr. perinatolog olan doktora baktırdım. 4 boyutlu olan sadece bebeğin ten rengi daha iyi görülüyor tam insan görünümünde duryor onu bize anı kalsın diye cd ve foto olarak verdi. Sonra yine siyah beyaz görüntüye döndü organ taraması yaparken onu kullandı. Sağlık açısından bakıldığında sanırım 2d ve 3d olarak bakıyor. Zaten doktorunda makine olmasa ben yaparım demez. Benim doktorum yapmadı mesela çünkü makinesi ona elverişli değil hem de zamanı yok.

Canım sen hangi fitili kullanıyorsun? Adı ne?

Nasıl bir ağrı bu?

Gyno-lomexın adı canım
Anladım canım. Bana da donaxyl verdi. Kaşıntı vardı bende idarda bir şey çıkmadı dedi. Kullanmaya korktum. Biraz araştırınca enfeksiyon daha kötü olduğunu öğrendim. Dün gece 1 tane kullandım ama çok ileri itmedim hap gibi benim ki sert. Bugünde bebğin hareketlerini az hissettim korktum sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını dinledim rahatladım biraz. 2 ya da 3 tanesini kullan dedi doktor. Bugünde kullanıp bırakcam. Travazol krem de verdi. Onun yerine elma sirkesi ile yıkıyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…