- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Benimki progestan gibi hafif yumuşak canım. Bugün doktorum travazol vericekti ama bunu aldım deyince bunu kullan eğer fayda etmezse travazol vericem dedi. Bu ondan biraz düşükmüş. Kremini de sür canım. Bitsin gitsin benim aklıma geldikçe ruhum daralıyo iğrenç hissediyorum kendimiAnladım canım. Bana da donaxyl verdi. Kaşıntı vardı bende idarda bir şey çıkmadı dedi. Kullanmaya korktum. Biraz araştırınca enfeksiyon daha kötü olduğunu öğrendim. Dün gece 1 tane kullandım ama çok ileri itmedim hap gibi benim ki sert. Bugünde bebğin hareketlerini az hissettim korktum sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını dinledim rahatladım biraz. 2 ya da 3 tanesini kullan dedi doktor. Bugünde kullanıp bırakcam. Travazol krem de verdi. Onun yerine elma sirkesi ile yıkıyprum
Benim 2.bebeğim ama işte bir kez karnına düştümü annelik içgüdüsü ile kaygılar başlıyor. Acaba diyorum hiç almasam mı birşey. Ama görünce almak istiyorum. Kendimi kaptırmasammı diyorum. Şuan kadar herhangi bir sorun yaşamadık aslında ama bu kaygı fazlalığı dan kendime kızıyorum
evet canim oyle olucak sabirsizlikla bekliyorum :)Olsun surda 3 ayin sonunda en yakin arkadaslarimiz gelicek dunyaya Allahin izniyle :))
aynenn canim evde yalniz benimde gecmiyor zamann :) bugun zorla uyuttum kebdimi :)
ben dun yalnışlıkla su degdırdm koluma banyo yapma demıslerdı vıcudumu yıkamak ıstedım kolum havada su degdı bıraz acı ve sıslık var ılk ası da boyle olmamıstı. hıs konusunda haftaya kadar mecbur sabretcem detaylı da da sorcam kndı doktoruma da artık hısetmek ıstıorum her kafadan bı ses cıkıo aaa hala hıssetmıomusun sen dıe sankı ben bısey yapıom allahm bu ınsanlar ya
kesinlikle ayni kafadayiz canim bnde oyle dusunuyorum allah allah korusun bisey olsa aldikalrimdab dolayi daha cokmu uzulucem hayir ayni sekilde uzulucem rabbim hepimize aldikalrimizi kullandirmayi nasip eylesinBu konuda şöyle düşünüyorum. “Doğduktan sonra yaşayacağının da garantisi yok ki. Bişeyler almak için ne zamana kadar beklemek ideal olabilir?”
Bebeklerimiz Allah’a emanet. O ne derse olacak, biz ancak eliminden geldiği kadar dikkat ederiz
Görümcem nisan ayında doğum yaptı, bebek nefes almıyordu doğduğunda, 3 gün yoğun bakımda kaldı yaşatamadılar maalesef. O 7 ayı dolana kadar bişey almamıştı mesela ama Allah’tan gelene amenna diyor şimdi mecbur.
Ben kendimi olumlu motive ediyorum yani bu konuda. İnşallah benim çocuğum sağlıkla doğacak ve aldıklarımızı giyecek. Allahım tam tersini layık görürse de birine yardımda bulunurum bebeğimin ruhu için.
yaa uyanip biraz zaman gecince benimde uykum geliyor :) ama erken uyanmak istemiyorum oglene kadar uyusam soyle guzel olur :)Sen zorla uyutmussun ben hastanede kanepede uyudum bugun o kadar ki gozlerim yaniyodu ve hala uykum var
Ahahahahaha kız çok alemsin yaaa çocuğu nee korkutuyorsun yazıkValla şuan çok rahatım canım çünkü en olmadı devlette doktorum hazır, o da ek ücret almadan bağcılarda bi hastanede 1500e sezaryen yaptırıyomuş. Özelde ki doktorumdan daha çok çok sevdim onu. Şuan bukadar rahatsam da onun sayesinde. Bide emirasalih in gittiği hastaneye gidicem. Onunda güveni var içimde. O yüzden sankrım artık son nokta buldum doktorumu :)) ayrıntılıyı yapacak prof doktor doğumada giriyormuş. Onu seversem onla da devam ederim. Artık kafayı tırlattım şuan herşeye olumlu bakıp kahkaha atasım geliyo :)
Bugün doktordan çıkınca yine benimki pıtpıtlıyodu. Beni sinir etme Ege pıtpıtlıycam görceksin dedim. Tık kesildi :) eşime diyorum nasıl korkuttum ama
Bende o piti piti yapıcam diyorum. O yine hastanelere yakın ben taaaa nerelerdeyim. Perlavistanın oraya gitmem için kendi arabamızla 20 dk otobüsle dur kalk 40 dk.
Ama son hastaneden ümitliyim emiracım sayesinde. O beğendiyse bende beğenirim sanırım :)) zira diğer hastaneleri gezdim ve seçenek kalmadı. Ya devlet ya reyap :)
Öncelikle bebişine maşallah canım
Bende dün mantar için fitil attım, ilk atamadım zeytin yağına buladım öyle girdi. Öyle dene sende istersen.
Diğer konularda da bilgi sahibi değilim canım malesef
Normal doğum yapanlarn sesi falan da duyuluyomuş o bakımdan da psikolojisi bozuluyodur kızın ama ne biliyim. Ben bilmiyodum odaların öyle doğumhane yanında olduğunu rahattır diye düşünüyodum ama o da başka bi sıkıntıymış
Aslinda ben cevap yazanlar oldugunu gordum...kendi adima bilgim olmadigi icin bir sey yazmadim.2.kez ayni doktora gidiyorum ayrintili ultrason icin uzman perinatalog...baska bilgim yok bu konudaKızlar ya bu site gebelik,bebek ,doğumla ilgili değil mi??yok yani kayınvalide muhabbeti olunca herkes cevap yazıyor muhabbetler ediliyor 2-3 günden beri ayrıntılı ultrason ile ilgili sorular soruyorum bir Allah'ın kulu doğru düzgün bişi yazmıyor da!!
Kızlar ya bu site gebelik,bebek ,doğumla ilgili değil mi??yok yani kayınvalide muhabbeti olunca herkes cevap yazıyor muhabbetler ediliyor 2-3 günden beri ayrıntılı ultrason ile ilgili sorular soruyorum bir Allah'ın kulu doğru düzgün bişi yazmıyor da!!
Ben ilk hamileligimde cok kiloluydum o zaman tabi konforsuzsum ve agrim vardi simdi 40 kilo verdim rahatim.sicaklar icinde klimayla olmuyo duş alsam yetmiyo en sonunda akrobat vantilator bulduk migrostan cok hafif bisey ben onla yatiyorum ne carpiyo ne terletiyo.kizimin odasinada ondan aldik bitaneKızlar artık uyumkta zorlanıyorum dönüp dururken gerçekten canım acıyor, hava çok sıcak sürekli tuvalete gidiyorum. Yatağı oturma odasına taşıdık yer yatağı yaptık. Başka çare bulamadım. Siz de de ağrı oluyor mu gece
Güle güle doldur dagit :) benimde stickrlar geldi posetlerden ses yok :) iyi oldu ucuza bulduk bunlariEki Görüntüle 2170662 ayyy benim cantalar gelmiss cok begendimm :)
Ay ben opturmuyorumda noluyo benim kv opmuyo guya kokluyorum diye bogazina sokucak nerdeyse deli oluyorum !! Zaten dogum yaptigim ilk gun gelip 5 saat odada aksira tiksira oturup kizimi daha hastaneden cikmadan hasta etmisti.ya hastasin madem dayanamasin maske takarsin bi gorursun ben hastayim der gidersin....gercekten pankart bile assan insanlara laf anlatmak cok zorButlar ense en güzeli dayanılmaz oldugunda canım ama ellere özellikle drmuzda uyarmıştı agızlarına göturdukleri icin bebekler en tehlikeli yer demişti bende kimseye öptürmedim sonradan
Ayrıntılı ultrason diye aldım randevu ama doktorun ultrasonu 4d mi renkli mi bilmiyorum acaba normal ultrasonla ayrinyili bı şekilde mi bakacak emin olamadım.onu öğrenmek için ne diye sormak gerekiyor yani ayrıntılı ultrasonun makinası farklı olması gerekiyor dimi?
Evet cevap yazan oldu 1-2 kişi Allah onlardan razı olsun.bende tıbbi olarak bı bilgi istemedim sadece başından geçenler neler oldu onu soruyorum ama cevap çok fazla alamadimAslinda ben cevap yazanlar oldugunu gordum...kendi adima bilgim olmadigi icin bir sey yazmadim.2.kez ayni doktora gidiyorum ayrintili ultrason icin uzman perinatalog...baska bilgim yok bu konuda
Canim yorumlardan okumussundur cogumuz bu hafta giriyoruz zaten hepimizin pespese bu haftaEvet cevap yazan oldu 1-2 kişi Allah onlardan razı olsun.bende tıbbi olarak bı bilgi istemedim sadece başından geçenler neler oldu onu soruyorum ama cevap çok fazla alamadim
Tıbbi olarak bı bilgi istemedim zaten sadece başından geçen olmuştur diye bı kaç soru sordum neler oluyor nasıl olması gerekiyor diyeBilgim olmayan konulara yazmıyorum kimseyi yanlış yönlendirmemek için.
Ayrıca, burası sadece tıbbi bilgilerimizi paylaşacağımız bir platform değil. Moralimiz bozulduğunda yazarız, destek oluruz, yaşadıklarımızı paylaşır içimizi rahatlatırız. “Kaynana konusuna herkes yazıyor ama ayrıntılı ultrason diyorum doğru düzgün bişey yazılmıyor” derken bu durumu da düşünün. Herkesin tıbbi bilgisi olmayabilir, laf olsun diye yazıp yanlış yönlendirme mi yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?