2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki progestan gibi hafif yumuşak canım. Bugün doktorum travazol vericekti ama bunu aldım deyince bunu kullan eğer fayda etmezse travazol vericem dedi. Bu ondan biraz düşükmüş. Kremini de sür canım. Bitsin gitsin benim aklıma geldikçe ruhum daralıyo iğrenç hissediyorum kendimi

Bu konuda şöyle düşünüyorum. “Doğduktan sonra yaşayacağının da garantisi yok ki. Bişeyler almak için ne zamana kadar beklemek ideal olabilir?”
Bebeklerimiz Allah’a emanet. O ne derse olacak, biz ancak eliminden geldiği kadar dikkat ederiz
Görümcem nisan ayında doğum yaptı, bebek nefes almıyordu doğduğunda, 3 gün yoğun bakımda kaldı yaşatamadılar maalesef. O 7 ayı dolana kadar bişey almamıştı mesela ama Allah’tan gelene amenna diyor şimdi mecbur.
Ben kendimi olumlu motive ediyorum yani bu konuda. İnşallah benim çocuğum sağlıkla doğacak ve aldıklarımızı giyecek. Allahım tam tersini layık görürse de birine yardımda bulunurum bebeğimin ruhu için.

Bosver milleti canim bizimkiler takla atmali disardan gorunmeli nerdeyse 6ay oldun diyolar. Hatta bugun anneannem diyo ki bak takla atti gordum. Hani ben neden bisey hissetmiyorum dedim. Atma dedim her bunye bir degil onu anladim

kesinlikle ayni kafadayiz canim bnde oyle dusunuyorum allah allah korusun bisey olsa aldikalrimdab dolayi daha cokmu uzulucem hayir ayni sekilde uzulucem rabbim hepimize aldikalrimizi kullandirmayi nasip eylesin

Ahahahahaha kız çok alemsin yaaa çocuğu nee korkutuyorsun yazık şu an için rahatsa mutluysan sıkıntı yok canım en önemli şey moral zaten

Bugun sabahki bulantidan sonra tum gun bisey yiyemedim kizlar artik karnim kaziniyodu. Ha bide sabah okuli gormeye gittim. 1 saat gidis 1 saat donus suruyo.2 aktarmali. Aksam 8de eve geldim kendime domates kizarttim ekmekle onu yedim. Oyle rahatladim ki ama sonra bir baktim tam koca ekmegin yarisini yemisim kendime bir cektim. Ama ustune de birazcik cikolatali ekmek yedim. Oyle derim gergin ki yirtilcak gibiyim suan

Kızlar ya bu site gebelik,bebek ,doğumla ilgili değil mi??yok yani kayınvalide muhabbeti olunca herkes cevap yazıyor muhabbetler ediliyor 2-3 günden beri ayrıntılı ultrason ile ilgili sorular soruyorum bir Allah'ın kulu doğru düzgün bişi yazmıyor da!!

Degisikmis hastane. Bnm gittigim hastanede normal dogum yerini ameliyathane gibi yapmislar kartla giriyosun icerde de odalar var. Dogum yapanda sanci cekende baska katta. Sesi duymasi kotu olmus

Aslinda ben cevap yazanlar oldugunu gordum...kendi adima bilgim olmadigi icin bir sey yazmadim.2.kez ayni doktora gidiyorum ayrintili ultrason icin uzman perinatalog...baska bilgim yok bu konuda

Bilgim olmayan konulara yazmıyorum kimseyi yanlış yönlendirmemek için.
Ayrıca, burası sadece tıbbi bilgilerimizi paylaşacağımız bir platform değil. Moralimiz bozulduğunda yazarız, destek oluruz, yaşadıklarımızı paylaşır içimizi rahatlatırız. “Kaynana konusuna herkes yazıyor ama ayrıntılı ultrason diyorum doğru düzgün bişey yazılmıyor” derken bu durumu da düşünün. Herkesin tıbbi bilgisi olmayabilir, laf olsun diye yazıp yanlış yönlendirme mi yapalım?

Ben ilk hamileligimde cok kiloluydum o zaman tabi konforsuzsum ve agrim vardi simdi 40 kilo verdim rahatim.sicaklar icinde klimayla olmuyo duş alsam yetmiyo en sonunda akrobat vantilator bulduk migrostan cok hafif bisey ben onla yatiyorum ne carpiyo ne terletiyo.kizimin odasinada ondan aldik bitane

Butlar ense en güzeli dayanılmaz oldugunda canım ama ellere özellikle drmuzda uyarmıştı agızlarına göturdukleri icin bebekler en tehlikeli yer demişti bende kimseye öptürmedim sonradan
Ay ben opturmuyorumda noluyo benim kv opmuyo guya kokluyorum diye bogazina sokucak nerdeyse deli oluyorum !! Zaten dogum yaptigim ilk gun gelip 5 saat odada aksira tiksira oturup kizimi daha hastaneden cikmadan hasta etmisti.ya hastasin madem dayanamasin maske takarsin bi gorursun ben hastayim der gidersin....gercekten pankart bile assan insanlara laf anlatmak cok zor

Canim bende haftaya aldim. Hatta kim bakacak onu bile bilmiyorum radyolog mu perinatolog mu hic bir fikrim yok. Bir MR merkezi hastane filanda degil. Doktorum telle alabilirsin ismimi vermen yeterli dedi. Daha once de MR cekinmistim orda netten baktim 4D ultrason var ama isim fln hic yazmiyo

Aslinda ben cevap yazanlar oldugunu gordum...kendi adima bilgim olmadigi icin bir sey yazmadim.2.kez ayni doktora gidiyorum ayrintili ultrason icin uzman perinatalog...baska bilgim yok bu konuda
Evet cevap yazan oldu 1-2 kişi Allah onlardan razı olsun.bende tıbbi olarak bı bilgi istemedim sadece başından geçenler neler oldu onu soruyorum ama cevap çok fazla alamadim

Tıbbi olarak bı bilgi istemedim zaten sadece başından geçen olmuştur diye bı kaç soru sordum neler oluyor nasıl olması gerekiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…