2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Merhaba
Ben sağlık ocağında yazdırıyorum 10 günde 1 clexaneı. Hiç Maliye Bakanlığı falan demedi aile hekimi hemde bir kaç aile hekiminde yazdırdım doktorum izinli diye..

Masallah bak bebiste buyumus hic kotu bisey de dememis :) basla sende kuzu cigeri yemeye :) bebisede pisircen zaten seneye bu zamanlar :) progestani yatarken koyarsin fitil olarak cok zorlamiyo o kadar kafana takma

Ewt cnm hamdolsun kötü birşey demedi. Benim eşim hayatta ciğer yemez ki artık iyi bir ciğerci bulup dışarda yiyecem. Bir ara mantar için fitil kullanmıştım beceremedim. Umarım bunu kullanabilirm.

Cnm bana iğneyi bir ara bıraktırdı o yüzden rapor çıkarmadı. Daha sonra doktorum hastaneden ayrıldı özel yazahane açtı rapor yazamıyor. Başka kadın doğuma gitmem gerekecek sanrım değil mi. Yarın dahiliyeye gidecem umarım yazabilir dahiliye. Bana sabah akşam yazıyor 2 kutu 30 liraya alıyorum cnm 20 gün yeityor. Sonra tekrar yazdırıyorum.

Ya tam olarak bir günümü anlatmışsın cnm valla. Sadece bu aralar dizi izlemiyorum. O da beğendiğim bir dizi olmadığından. Tavsiye edebileceğin varsa ben de aeyrederim cnm. Bir sürü kitap aldım ama elime alamıyorum nedense iki satır okuyorum uykum geliyor. Bu aralar kadınlar klübünde vakit geçiriyorum ve bebiş için alılveriş listeleri yapıyırum.

Yarın özele gidecem cnm dahiliyeye sorsam bilir mi. Yoksa yine kadın doğum mu çıkartır raporu. Bana daha önce magosit yazmış zaten cnm eczane magnorm vermiş uyuz oluyor böyle yaptıklarında.

Önce yazıyordu cnm şimdi yazahane açınca sıkıntı olmaya başladı. Yarın özel hastaneye gidecem bir sorayım ne yapabilirm diye. Fiti kullanamadığım için korktum biraz. Kullandıktan sonra yatacak mıydım cnm

Sağol cnm atamazsam öyle de bir deneyeyim. Bu zeytinyağı da maşallah her derde deva valla :)
Hahahaa bebişin ilk azarını mı yedi yani cnm.

Böyle sizin içinizde bir korku var mı bir kaygı. Sanki bebiş birşey olursa diye birşeyler almayabile korkuyorum

Ewt cnm malesef var. Çevremdekileri durduruyorum bir şeyler almasın diye. Ama kayınvalidem geçen hafta almış hastane çıkışı ve mevlüt takımı eşime de demiş ki gelinime söyleme :))) tevekkül etmek gerekiyor cnm sürekli telkinde bulunuyorum kendime. Herkes doğuruyor herkesin çocuğu var sokakta oyanayn çocuklara bakıyorum. hayatın olağan süreci içerisinde çocuk yapmak, biz hep kötüye odaklandığımız için bu doğal süreci göremiyoruz. Bu istinaden ilk eşyamı bende aldım cnm. Darısı senin başına artık :)

Ne kadarda uykusu duzenli bir bebegim var ya masallah :) 9 bucuk dedin mi tekmeler basliyo 10 gibi uyuyo sonra tik yok :) sabah 6 da basliyo sonra 11 de 2 de boyle gidiyo saatleri hep belli sizde bebeginizin duzenini takip ediyo musunuz

Ahahahahaha kız çok alemsin yaaa çocuğu nee korkutuyorsun yazık şu an için rahatsa mutluysan sıkıntı yok canım en önemli şey moral zaten
Annesinin kurallarını öğrensin şimdiden :)) öyle canım ya şimdi işe bıraksam 10gün ona dertlenip hayatı zindan edcem kendime. Çok takıntılı oldum ya
Canım burada kv konularına atlayan ilk isim bendirim. Bitek kv değil her konuya iyi kötü illa yorum yazıyorum fikrim yoksa ya bilmiyorum diyorum ya da hiç bişey yazmıyorum. Bu muhabbet daha önce de döndü burada burası sadece gebelik bebek doğumla ilgili değil herkes heyecanını hüznünü herşeyini anlatıyo. He herkes derki sadece 3 ana başlık konuşulsun ona göre bizde susmasını biliriz hepimiz yetişkin insanlarız. Ne sorduğunu şuan tam hatırlamıyorum ama kim yapıyo gibisinden sormuştun heralde. Burada ayrıntılıya giren 3-5 kişi var bende dahil çoğu kişi girmedi bilgi sahibi olmamamız çok normal.
Hatta ben bile sordum profmu daha iyi perinatoloji mi yoksa radyolog mu diye 2 kişi ilgilendi sorumla. Bi soruya cevap verilmeyince hemen şu kvye gelince konuşuyosunuz ben bişey sorunca cevap vermiyosunuz diye konuyu benleştirmenize kızıyorum açıkcası. Birkere daha sor kızlar yazdım cevap vermediniz diye niye hemen bu tavır anlamıyorum ki.

Ne kadarda uykusu duzenli bir bebegim var ya masallah :) 9 bucuk dedin mi tekmeler basliyo 10 gibi uyuyo sonra tik yok :) sabah 6 da basliyo sonra 11 de 2 de boyle gidiyo saatleri hep belli sizde bebeginizin duzenini takip ediyo musunuz
Benimki düzensiz anacım ne zaman naptığı belli değil

Kafana gore ilaclari birakma kizz fitilden nolcak bisey olmaz ne kadar ileri koyarsan o kadar faydali. Insanlar hamilelikte iliskiye devam ediyo kucucuk seyden bisey olmaz emin ol. Enfeksiyon cokcok riskli erken doguma bile sebebiyet veriyo Allah korusun. Bitince bir daha sirkeyle dogal tedaviye devam edersin

Güle güle doldur dagit :) benimde stickrlar geldi posetlerden ses yok :) iyi oldu ucuza bulduk bunlari
ayyy evett canim sayende bulduk sagolasin :) benim stickerlari esim hazirlayip cikartcakmis onlari almadim brn o yuzden sirada tul kese var hurma koyucam icine onuda ucuza bulursam tamamdir :)

gordugumxe herkese cevap yazmaya calisiyorum ama gozden kacirmisim olabilirim yada istanbulda falan hastane soruyorsunuz onalri bilmedigim icinde cevap yazmiyorum ben oralarda oturanalr cevaplar diye yoksa herkesin sorusuna genelde cevap veriyoruz

Sana cevap yazılmıştı diye gördüm ben

ayyy evett canim sayende bulduk sagolasin :) benim stickerlari esim hazirlayip cikartcakmis onlari almadim brn o yuzden sirada tul kese var hurma koyucam icine onuda ucuza bulursam tamamdir :)
Ben dun gordum trendyolda 20 tane kese 18 di.trendyolda oyleyse gittigidiyordan filan cok daha ucuza bulursun

Evet cevap yazan oldu 1-2 kişi Allah onlardan razı olsun.bende tıbbi olarak bı bilgi istemedim sadece başından geçenler neler oldu onu soruyorum ama cevap çok fazla alamadim

Bide cogumuz girmedik ayrintiliya haftaya sanirim bildigim 4 5 kisi gircez burda dogal olarak kimse ne yasayacagini bilmiyor o yuzden de yazmamis olabilirler. Alinma lutfen ben mesela bugun atlayarak okudum sayfalari cok yazi vardi dogal olarak gozden kactigi da oluyor. Hepimiz seninle tecrube edicez yani

Merhaba
Ben sağlık ocağında yazdırıyorum 10 günde 1 clexaneı. Hiç Maliye Bakanlığı falan demedi aile hekimi hemde bir kaç aile hekiminde yazdırdım doktorum izinli diye..

Doktorumun sekreteri diyor yazarlar hatta rapor bile çıkartabirler ama benim hekimim yok diyor anlamış değilim ben de cnm sistem değişiyor demek ki.

Hiç belli olmuyor cnm bazen açken hareketli bazen tokken. genelde 2 gün hareketli 2 gün daha sessiz

Kalbim10da cnm benim yaşadığım yerde perinatolog yok. Doktroum da op.dr. 18haftam 15 dakika 22 haftam 15 dakika bakarak detaylımı yaptı. Ekstra ne ücret ne randevu yoktu. Bu sistemin sana uymayacağını düşündüğüm için yazmadım.

Ben bi aralar hissedemiyorum ama bugun bi itme hissettim yine acliktan heralde. Ama duzenli sanirim pek hissedemedigime gore annenin uykusuna gore bebekte zamanla sekilleniyomus uyku duzeni. Geceleri mutlaka uyuyorum ben gec yatmamaya calisiyorum. Insallah tutar :))

TAMAM

20 tane 7 liraya gibi fiyat canimoyle budlum su cantalari bu fiyataalinca pahali geldi :)
Ben cumartesi kemeraltina gidicem lavanta kese filan alcam o zaman soylerim sana fiyatlari lidya icin tul kese almistim badem sekeri koymustum tanesi 10 kurustu 1.5 senede cok artmamistir

Kusum ilk bebek bide benim kadar hissetmiyosundur ben bu hamileligimde 14.haftada baslasim hissetmeye ilkinde 25 te hissetmistim...bir kac haftaya sende anlarsin duzenini

Ben cumartesi kemeraltina gidicem lavanta kese filan alcam o zaman soylerim sana fiyatlari lidya icin tul kese almistim badem sekeri koymustum tanesi 10 kurustu 1.5 senede cok artmamistir
ayyy tanesi 50 kurus falan olmus yaa baya pahalanmis bende dugunde dugunde alirken bu kadar degildi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…