- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Belki de ondandir dedigin gibi ben bu ara geçmişteki konuları takip edemedimCanim yorumlardan okumussundur cogumuz bu hafta giriyoruz zaten hepimizin pespese bu hafta
Bir de bu claxaneı nasıl alıyorsunuz hanımlar. Benim doktor özel reçetesi geçerli değil raporumda yok sağlık ocağı yazmamak için direniyor bir kez yazdı bir dahakine maliye bakanlığı onaylı reçete getirirsin dedi. Magnezyumu magnorm yerine magosite çevirdi. Şeker yüklemesinden önce açlık tokluk ölçtür dedi. Hemen yükletmeyecek sanrım. Ciğeri ve pekmezi sordum. Sakatat yiyebilirsin ama pekmezdeki demirin emilimi az olur çok da gerek yok dedi. Şeyi de sordurdum genital bölge temizliğinde kullanılan spreyleri. Tavsiye etmem ama istiyorsa kullansın demiş.
Bebişim de 877 gr 31 cmmiş hamdolsun
Masallah bak bebiste buyumus hic kotu bisey de dememis :) basla sende kuzu cigeri yemeye :) bebisede pisircen zaten seneye bu zamanlar :) progestani yatarken koyarsin fitil olarak cok zorlamiyo o kadar kafana takma
gittiğim hastaneden rapor çıkarttım canım ben.. Bi sefer olmak sartıyla 85 tl ödemedim şimdi kutu başına 15 tl ödüyorum rapor çıkartmadan once 85 tl ödüyordum kutu başına karlı oldu böyle olunca.. hastanene sor mutlaka ben hastneye sormuştum doktorum bilmiyordu nasıl olduğunu
Bende evde yalnizim ama bana cabuk geciyo bu ara dizilere sardim. Gece 3 e 4 e kadar internette yabanci dizi izliyorum sonra yatiyorum öglen 12 gibi uyaniyorum kahvalti yapiyorum. Biraz tv karsisi keyfi yapiyorum. Sonra evin ufak tefek isi oluyo onu yapiyorum yemek yapiyorum esim geliyo ztn o gelnce hiphizli geciyo zaman yuruyuse cikiyoruz bazen yada evde otururuyoruz. Sonra yine dizi. Artik gece oturup bol dizi seyretmeli gunlerim bitecek diye. Ne varsa izliyorum. Kendi sevdigin seylerle ugrasabilirsin bi ugras olnca akip geciyo zaman :))
Ben devlet memuruyum devlet hastanesinden kurul raporu çıkarttım hiç para vermeden ayda 15 kutu alıyorum.bence bi devlet hastanesine yada SGK anlaşmalı özele danış ve kurul raporu çıkarttır canım.bende magosit içiyorum.bi sıkıntı yapmadı bende.
canım progestanı 4 aydır fitil kullanıyorum itebildiğimiz kadar itiyormuşuz emildiği kadarı yeterli dedi dr. birde en iyi fitil olarak dedi. iğneye gelince rapor yazmadımı dr. rapor varsa yazıyor sağlık ocağı onun dışında ücretli alabilirsin ama 120 civarı kutusu rapor yazdırmak en iyisi hastanede 2dk. çıkarttırabilirsin şeker yükleme öncesi 3 aylık şeker ortalamasına baktırdım ona göre dozu ayarlanıyo
Valla şuan çok rahatım canım çünkü en olmadı devlette doktorum hazır, o da ek ücret almadan bağcılarda bi hastanede 1500e sezaryen yaptırıyomuş. Özelde ki doktorumdan daha çok çok sevdim onu. Şuan bukadar rahatsam da onun sayesinde. Bide emirasalih in gittiği hastaneye gidicem. Onunda güveni var içimde. O yüzden sankrım artık son nokta buldum doktorumu :)) ayrıntılıyı yapacak prof doktor doğumada giriyormuş. Onu seversem onla da devam ederim. Artık kafayı tırlattım şuan herşeye olumlu bakıp kahkaha atasım geliyo :)
Bugün doktordan çıkınca yine benimki pıtpıtlıyodu. Beni sinir etme Ege pıtpıtlıycam görceksin dedim. Tık kesildi :) eşime diyorum nasıl korkuttum ama
Bende o piti piti yapıcam diyorum. O yine hastanelere yakın ben taaaa nerelerdeyim. Perlavistanın oraya gitmem için kendi arabamızla 20 dk otobüsle dur kalk 40 dk.
Ama son hastaneden ümitliyim emiracım sayesinde. O beğendiyse bende beğenirim sanırım :)) zira diğer hastaneleri gezdim ve seçenek kalmadı. Ya devlet ya reyap :)
Öncelikle bebişine maşallah canım
Bende dün mantar için fitil attım, ilk atamadım zeytin yağına buladım öyle girdi. Öyle dene sende istersen.
Diğer konularda da bilgi sahibi değilim canım malesef
Böyle sizin içinizde bir korku var mı bir kaygı. Sanki bebiş birşey olursa diye birşeyler almayabile korkuyorum
Ayy inşallah allah sesini duysun da ben ama uslu cocuk sewmıorum ya yaramaz haylaz olcak uslu cocuk mu olur hıc
Annesinin kurallarını öğrensin şimdiden :)) öyle canım ya şimdi işe bıraksam 10gün ona dertlenip hayatı zindan edcem kendime. Çok takıntılı oldum yaAhahahahaha kız çok alemsin yaaa çocuğu nee korkutuyorsun yazıkşu an için rahatsa mutluysan sıkıntı yok canım en önemli şey moral zaten
Canım burada kv konularına atlayan ilk isim bendirim. Bitek kv değil her konuya iyi kötü illa yorum yazıyorum fikrim yoksa ya bilmiyorum diyorum ya da hiç bişey yazmıyorum. Bu muhabbet daha önce de döndü burada burası sadece gebelik bebek doğumla ilgili değil herkes heyecanını hüznünü herşeyini anlatıyo. He herkes derki sadece 3 ana başlık konuşulsun ona göre bizde susmasını biliriz hepimiz yetişkin insanlarız. Ne sorduğunu şuan tam hatırlamıyorum ama kim yapıyo gibisinden sormuştun heralde. Burada ayrıntılıya giren 3-5 kişi var bende dahil çoğu kişi girmedi bilgi sahibi olmamamız çok normal.Kızlar ya bu site gebelik,bebek ,doğumla ilgili değil mi??yok yani kayınvalide muhabbeti olunca herkes cevap yazıyor muhabbetler ediliyor 2-3 günden beri ayrıntılı ultrason ile ilgili sorular soruyorum bir Allah'ın kulu doğru düzgün bişi yazmıyor da!!
Benimki düzensiz anacım ne zaman naptığı belli değilNe kadarda uykusu duzenli bir bebegim var ya masallah :) 9 bucuk dedin mi tekmeler basliyo 10 gibi uyuyo sonra tik yok :) sabah 6 da basliyo sonra 11 de 2 de boyle gidiyo saatleri hep belli sizde bebeginizin duzenini takip ediyo musunuz
Anladım canım. Bana da donaxyl verdi. Kaşıntı vardı bende idarda bir şey çıkmadı dedi. Kullanmaya korktum. Biraz araştırınca enfeksiyon daha kötü olduğunu öğrendim. Dün gece 1 tane kullandım ama çok ileri itmedim hap gibi benim ki sert. Bugünde bebğin hareketlerini az hissettim korktum sağlık ocağına gittim hemen kalp atışını dinledim rahatladım biraz. 2 ya da 3 tanesini kullan dedi doktor. Bugünde kullanıp bırakcam. Travazol krem de verdi. Onun yerine elma sirkesi ile yıkıyprum
ayyy evett canim sayende bulduk sagolasin :) benim stickerlari esim hazirlayip cikartcakmis onlari almadim brn o yuzden sirada tul kese var hurma koyucam icine onuda ucuza bulursam tamamdir :)Güle güle doldur dagit :) benimde stickrlar geldi posetlerden ses yok :) iyi oldu ucuza bulduk bunlari
gordugumxe herkese cevap yazmaya calisiyorum ama gozden kacirmisim olabilirim yada istanbulda falan hastane soruyorsunuz onalri bilmedigim icinde cevap yazmiyorum ben oralarda oturanalr cevaplar diye yoksa herkesin sorusuna genelde cevap veriyoruzKızlar ya bu site gebelik,bebek ,doğumla ilgili değil mi??yok yani kayınvalide muhabbeti olunca herkes cevap yazıyor muhabbetler ediliyor 2-3 günden beri ayrıntılı ultrason ile ilgili sorular soruyorum bir Allah'ın kulu doğru düzgün bişi yazmıyor da!!
Sana cevap yazılmıştı diye gördüm benKızlar ya bu site gebelik,bebek ,doğumla ilgili değil mi??yok yani kayınvalide muhabbeti olunca herkes cevap yazıyor muhabbetler ediliyor 2-3 günden beri ayrıntılı ultrason ile ilgili sorular soruyorum bir Allah'ın kulu doğru düzgün bişi yazmıyor da!!
Ben dun gordum trendyolda 20 tane kese 18 di.trendyolda oyleyse gittigidiyordan filan cok daha ucuza bulursunayyy evett canim sayende bulduk sagolasin :) benim stickerlari esim hazirlayip cikartcakmis onlari almadim brn o yuzden sirada tul kese var hurma koyucam icine onuda ucuza bulursam tamamdir :)
Evet cevap yazan oldu 1-2 kişi Allah onlardan razı olsun.bende tıbbi olarak bı bilgi istemedim sadece başından geçenler neler oldu onu soruyorum ama cevap çok fazla alamadim
Merhaba
Ben sağlık ocağında yazdırıyorum 10 günde 1 clexaneı. Hiç Maliye Bakanlığı falan demedi aile hekimi hemde bir kaç aile hekiminde yazdırdım doktorum izinli diye..
Ne kadarda uykusu duzenli bir bebegim var ya masallah :) 9 bucuk dedin mi tekmeler basliyo 10 gibi uyuyo sonra tik yok :) sabah 6 da basliyo sonra 11 de 2 de boyle gidiyo saatleri hep belli sizde bebeginizin duzenini takip ediyo musunuz
20 tane 7 liraya gibi fiyat canimoyle budlum su cantalari bu fiyataalinca pahali geldi :)Ben dun gordum trendyolda 20 tane kese 18 di.trendyolda oyleyse gittigidiyordan filan cok daha ucuza bulursun
Ne kadarda uykusu duzenli bir bebegim var ya masallah :) 9 bucuk dedin mi tekmeler basliyo 10 gibi uyuyo sonra tik yok :) sabah 6 da basliyo sonra 11 de 2 de boyle gidiyo saatleri hep belli sizde bebeginizin duzenini takip ediyo musunuz
TAMAMAnnesinin kurallarını öğrensin şimdiden :)) öyle canım ya şimdi işe bıraksam 10gün ona dertlenip hayatı zindan edcem kendime. Çok takıntılı oldum ya
Canım burada kv konularına atlayan ilk isim bendirim. Bitek kv değil her konuya iyi kötü illa yorum yazıyorum fikrim yoksa ya bilmiyorum diyorum ya da hiç bişey yazmıyorum. Bu muhabbet daha önce de döndü burada burası sadece gebelik bebek doğumla ilgili değil herkes heyecanını hüznünü herşeyini anlatıyo. He herkes derki sadece 3 ana başlık konuşulsun ona göre bizde susmasını biliriz hepimiz yetişkin insanlarız. Ne sorduğunu şuan tam hatırlamıyorum ama kim yapıyo gibisinden sormuştun heralde. Burada ayrıntılıya giren 3-5 kişi var bende dahil çoğu kişi girmedi bilgi sahibi olmamamız çok normal.
Hatta ben bile sordum profmu daha iyi perinatoloji mi yoksa radyolog mu diye 2 kişi ilgilendi sorumla. Bi soruya cevap verilmeyince hemen şu kvye gelince konuşuyosunuz ben bişey sorunca cevap vermiyosunuz diye konuyu benleştirmenize kızıyorum açıkcası. Birkere daha sor kızlar yazdım cevap vermediniz diye niye hemen bu tavır anlamıyorum ki.
Ben cumartesi kemeraltina gidicem lavanta kese filan alcam o zaman soylerim sana fiyatlari lidya icin tul kese almistim badem sekeri koymustum tanesi 10 kurustu 1.5 senede cok artmamistir20 tane 7 liraya gibi fiyat canimoyle budlum su cantalari bu fiyataalinca pahali geldi :)
Kusum ilk bebek bide benim kadar hissetmiyosundur ben bu hamileligimde 14.haftada baslasim hissetmeye ilkinde 25 te hissetmistim...bir kac haftaya sende anlarsin duzeniniBen bi aralar hissedemiyorum ama bugun bi itme hissettim yine acliktan heralde. Ama duzenli sanirim pek hissedemedigime gore annenin uykusuna gore bebekte zamanla sekilleniyomus uyku duzeni. Geceleri mutlaka uyuyorum ben gec yatmamaya calisiyorum. Insallah tutar :))
ayyy tanesi 50 kurus falan olmus yaa baya pahalanmis bende dugunde dugunde alirken bu kadar degildi :)Ben cumartesi kemeraltina gidicem lavanta kese filan alcam o zaman soylerim sana fiyatlari lidya icin tul kese almistim badem sekeri koymustum tanesi 10 kurustu 1.5 senede cok artmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?