2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de önceden bir pıtpıt hissediyordum, sonra iki üç gün hareket olmuyordu. Derken yaklaşık son bir haftadır her gün hisseder oldum çok şükür son bir iki gündür de gün içinde birden çok hissediyorum. Artık minnoş tekmeler atıyor güzel kuzum

Kızlar ben tetanoz aşısı için geçmi kldım? Sağlıkocağına hiç gitmedim ilk dozuda olmadım yani siz ilk dozu kaçıncı haftada vuruldunuz

Kızlar ben tetanoz aşısı için geçmi kldım? Sağlıkocağına hiç gitmedim ilk dozuda olmadım yani siz ilk dozu kaçıncı haftada vuruldunuz
Benimki daha haftaya pazartesi 21.haftaya yazmisti bana ilk dozu.yarin ugra saglik ocagina hem kaydini yaptir hem asini yapar buyuk ihtimalle

Benimki daha haftaya pazartesi 21.haftaya yazmisti bana ilk dozu.yarin ugra saglik ocagina hem kaydini yaptir hem asini yapar buyuk ihtimalle
Teşekkür ederim diğer cevap verenlerede tektek etiketleyemedim kbakmayın.Bu arada Aslında beklenen doğum aralık başı ama kasım annelerinide takip ediyorum tarih çok yakın çünkü

Teşekkür ederim diğer cevap verenlerede tektek etiketleyemedim kbakmayın.Bu arada Aslında beklenen doğum aralık başı ama kasım annelerinide takip ediyorum tarih çok yakın çünkü
Benimde oyle 5 aralik ama 38 de alcaklari icin 21 25 kasim arasi olcak dogum.seninkide 40 i beklemez muhtemelen :)

aydingelini canım etiketleyip sormuşsun, çok teşekkür ederim sen nasılsın canım? İnan aklım hep sende, Afifede, Hebehubele ve diğer sıkıntısı olan arkadaşlarda... Allah hepimize şifalar versin.

Birkaç gündür hareketliydim sanırım onun yüzünden bugün tüm gün şiddetli bel ağrısı yüzünden yattım. Fibromiyaljim coşmuş durumda... Bir makarnayı güç bela yapabildim sadece

Aa ama yattığım yerde n11den bir şeyler aldım minnoşuma, indirim varmış bugün bebek ürünlerinde. Moralim yerinde çok şükür

Son düzenleme:
yet07 canım.ozaman özelde raporunu yazsın Dr. Hemen bilgisayarda yazcak 2 dk onu aile hekimi sistemden görünce mecbur yazıyor sıkıntı olmuyor her seferinde 9 kutu falan yazdırabilirsiniz fitil içinde evet yarım saat kadar uzanmak iyi geliyor gece yatmadan önce koyup yatarsan daha iyi olur g

Bana 20.haftadan sonra dedi doktorum tetanoz için. Önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonum var sonrasında da aşı olayım diye düşündüm canım

Tek doz olacaksan eğer canım 28. Haftaya kadar yaptırmış olmam gerekiyormuş daha fazla doz ise onu bilmiyorum ama tek doz da en iyi 26. Hafta

Tmm cnm sağolasın. Yarın doktoruma soracağım. Sabah akşam olarak yazmış gece yatınca sabah kalkınca arası kısa mi olur

Bana sağlık ocağına kayıt olmak için gittiğimde 20. Haftada gel dediler. Yarın 20+1 olacam ve aşı için sağlık ocağına gideceğim. Sen de geç kalmadın yani merak etme. Ama 1 hafta içerisinde gidersen iyi olur.

Tmm cnm sağolasın. Yarın doktoruma soracağım. Sabah akşam olarak yazmış gece yatınca sabah kalkınca arası kısa mi olur
Canım geçmiş olsun öncelikle. Günde 2 kereyse 12 saat arayla almaya çalış mümkün mertebe. İmkanın varsa (çalışmıyorsan) fitil olarak aldıktan sonra en az bir saat uzan ya da en azıncdan ayağa kalkmamaya çalış. Zaten çok yumuşak bir hap, koyması sıkıntı değil ama ayağa kalkarsan emilmeden geri gelir. Gerçi yatsan da bir miktarı geri gelecektir o yüzden havlu kağıt koyarsan çamaşırın ve üstün kirlenmesin.

Dr unuza sordunuz mu? Bana dr um 28. Haftada ve tek doz olarak onerdi. Saglik ocagindaki hemsire buna dair sizden imza alicaz dedi.

Sağol cnm teşekkür ederim. Yalnız şimdi eşim ile konuşurken o söyledi. Sabah akşam dememiş akşam yatmadan 2 tane al demiş. O ara benim aklım nerdeyse acaba. Böyle kullanılır mı ya. Sizlerden de hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…