Valla evde olunca yapicak biseyde bulunmuyor. bende cocuk gelisimi kitaplari bebek bakimi ile ilgili kitaplar aldim ama cok sıkılıyorum onlari okurken. Kendi ilgi alanima giren kitaplar alcm bende :) dizi önerilerim; 13 reasons why, narcos, la casse la papel, sherlock holmes, game of thrones. Ben bu dizileri izleyememistim calisirken. İsi biraktigimdan beri hepsini bitrdim simdi yeni dizi arayisi icerisindeyim. İzledikce begendiklerimi yazarim sanada :))Ewt cnm hamdolsun kötü birşey demedi. Benim eşim hayatta ciğer yemez ki artık iyi bir ciğerci bulup dışarda yiyecem. Bir ara mantar için fitil kullanmıştım beceremedim. Umarım bunu kullanabilirm.
Cnm bana iğneyi bir ara bıraktırdı o yüzden rapor çıkarmadı. Daha sonra doktorum hastaneden ayrıldı özel yazahane açtı rapor yazamıyor. Başka kadın doğuma gitmem gerekecek sanrım değil mi. Yarın dahiliyeye gidecem umarım yazabilir dahiliye. Bana sabah akşam yazıyor 2 kutu 30 liraya alıyorum cnm 20 gün yeityor. Sonra tekrar yazdırıyorum.
Ya tam olarak bir günümü anlatmışsın cnm valla. Sadece bu aralar dizi izlemiyorum. O da beğendiğim bir dizi olmadığından. Tavsiye edebileceğin varsa ben de aeyrederim cnm. Bir sürü kitap aldım ama elime alamıyorum nedense iki satır okuyorum uykum geliyor. Bu aralar kadınlar klübünde vakit geçiriyorum ve bebiş için alılveriş listeleri yapıyırum.
Yarın özele gidecem cnm dahiliyeye sorsam bilir mi. Yoksa yine kadın doğum mu çıkartır raporu. Bana daha önce magosit yazmış zaten cnm eczane magnorm vermiş uyuz oluyor böyle yaptıklarında.
Önce yazıyordu cnm şimdi yazahane açınca sıkıntı olmaya başladı. Yarın özel hastaneye gidecem bir sorayım ne yapabilirm diye. Fiti kullanamadığım için korktum biraz. Kullandıktan sonra yatacak mıydım cnm
Sağol cnm atamazsam öyle de bir deneyeyim. Bu zeytinyağı da maşallah her derde deva valla :)
Hahahaa bebişin ilk azarını mı yedi yani cnm.
Ewt cnm malesef var. Çevremdekileri durduruyorum bir şeyler almasın diye. Ama kayınvalidem geçen hafta almış hastane çıkışı ve mevlüt takımı eşime de demiş ki gelinime söyleme :))) tevekkül etmek gerekiyor cnm sürekli telkinde bulunuyorum kendime. Herkes doğuruyor herkesin çocuğu var sokakta oyanayn çocuklara bakıyorum. hayatın olağan süreci içerisinde çocuk yapmak, biz hep kötüye odaklandığımız için bu doğal süreci göremiyoruz. Bu istinaden ilk eşyamı bende aldım cnm. Darısı senin başına artık :)
Bende iyiyim canım allaha şükür, pembe kan geliyo sürekli ama bugün gördüm bebiş iyiydi o yüzden moral bozmuyorum. Açıkcası çok içim sıkılıyo daralıyorum bunalıyorum ama kendimi motive etmeye çalışıyorum. Dikkat et sende yorma kendini.aydingelini canım etiketleyip sormuşsun, çok teşekkür ederim sen nasılsın canım? İnan aklım hep sende, Afifede, Hebehubele ve diğer sıkıntısı olan arkadaşlarda... Allah hepimize şifalar versin.
Birkaç gündür hareketliydim sanırım onun yüzünden bugün tüm gün şiddetli bel ağrısı yüzünden yattım. Fibromiyaljim coşmuş durumda... Bir makarnayı güç bela yapabildim sadece
Aa ama yattığım yerde n11den bir şeyler aldım minnoşuma, indirim varmış bugün bebek ürünlerinde. Moralim yerinde çok şükür
Valla evde olunca yapicak biseyde bulunmuyor. bende cocuk gelisimi kitaplari bebek bakimi ile ilgili kitaplar aldim ama cok sıkılıyorum onlari okurken. Kendi ilgi alanima giren kitaplar alcm bende :) dizi önerilerim; 13 reasons why, narcos, la casse la papel, sherlock holmes, game of thrones. Ben bu dizileri izleyememistim calisirken. İsi biraktigimdan beri hepsini bitrdim simdi yeni dizi arayisi icerisindeyim. İzledikce begendiklerimi yazarim sanada :))
Kızlar, ilk defa doğum yapacak olanlar, daha önce doğum tecrübesi olanlar doğum anlarını yazsa, sancının nasıl başladığını, nasıl anladıklarını, doğumu anlamanız açısından sizin için iyi mi olur? Yoksa iyice paranoya mı yaparsınız? Bana anlatılanlarla benim yaşadığımın alakası yoktu, o yüzden doğumun başladığını anlamamıştım mesela. Neyi yaşayacağınızı aşağı yukarı bilmeniz daha mı iyi olur sanki?
Başka isteyen olmazsa biz sana özelden yazarızEğer dizi bulamadıysan friends i önerebilirim :) 3 kere izledim en baştan, eşimle yeniden izleme planı yapıyoruz :)
Sana katılıyorum canım.
Özellikle normal doğum istediğim için gereksiz panik yapıp erkenden hastaneye gitmek istemiyorum. Hastane evime yakın, mümkün olduğu kadar evde dayanmak istiyorum ama nasıl anlayacağım bilmiyorum. Anlatan olursa çok sevinirim.
Benimki gece 2 de basliyo 3 e kadar sonra ben uyuyorum zaten :) öglen 12-1 arasi kahvalti yapmazsam baya hareketleniyo. En son aksam 6-7 arasi hareketleniyo. Son q haftadir boyleyiz bizde. Benimki bana cekmis gecesi gündüzü belli degil benimle yatip benmle uyaniyoNe kadarda uykusu duzenli bir bebegim var ya masallah :) 9 bucuk dedin mi tekmeler basliyo 10 gibi uyuyo sonra tik yok :) sabah 6 da basliyo sonra 11 de 2 de boyle gidiyo saatleri hep belli sizde bebeginizin duzenini takip ediyo musunuz
Valla evde olunca yapicak biseyde bulunmuyor. bende cocuk gelisimi kitaplari bebek bakimi ile ilgili kitaplar aldim ama cok sıkılıyorum onlari okurken. Kendi ilgi alanima giren kitaplar alcm bende :) dizi önerilerim; 13 reasons why, narcos, la casse la papel, sherlock holmes, game of thrones. Ben bu dizileri izleyememistim calisirken. İsi biraktigimdan beri hepsini bitrdim simdi yeni dizi arayisi icerisindeyim. İzledikce begendiklerimi yazarim sanada :))
Onu izleyip bitirmistim daha onceden hatta digiturkte movies comedy kanalinda hala veriliyo arada denk gelirse izliyorum :) baska varsa alabilirm oneri :))Eğer dizi bulamadıysan friends i önerebilirim :) 3 kere izledim en baştan, eşimle yeniden izleme planı yapıyoruz :)
Sana katılıyorum canım.
Özellikle normal doğum istediğim için gereksiz panik yapıp erkenden hastaneye gitmek istemiyorum. Hastane evime yakın, mümkün olduğu kadar evde dayanmak istiyorum ama nasıl anlayacağım bilmiyorum. Anlatan olursa çok sevinirim.
100mgsa yazdığı progestan iki tane de alınır canım. Benim kullandığım 200mg o yüzden tek alıyorum. Evde eskiden kalma 100mglık paketim vardı mesela ama o sıra 600mg kullanıyordum progestanı. 100lükten günde 6tane (sabah öğle akşam 2şer) alıp bitirmiştim paketi bir iki güneSağol cnm teşekkür ederim. Yalnız şimdi eşim ile konuşurken o söyledi. Sabah akşam dememiş akşam yatmadan 2 tane al demiş. O ara benim aklım nerdeyse acaba. Böyle kullanılır mı ya. Sizlerden de hiç duymadım
Ben bu dizileri hep yarim yamalak seyretmistim calstigim dönemde smdi bastan adamakilli acip bitirdim valla cok keyif aldim :)) west world u bende gördüm dikkatimi cekti onu izleyebilirim. Ben her seyi izlerim yeterki surukleyici olsun korku dizileri ve de entrika dolu turk dizileri haric :) ya kitap okumaktan ziyade annelerin bloglarini takip ediyorum ben internette. Daha faydali oluyo benim acimdan.Tam okuyacağımız dönem aslında bebiş olunca hiç okuyamayacağız. La cassa de papel seyrettim cnm. Game of thrones tüm kitap serisi ile dizi bölümleri su gibi içildi. Favori dizim zaten. 2019da oğlumla birlikte seyretmek nasip etsin Allah :) diğer dizilere bir bakayım cnm. West world stranger things bunlar hamilikten önce izlediklerimdi. Fantastik bilimkurgu seversen eğer.
Valla aslında bi yandan bu dediğin çok mantıklı, bilinçlenmiş oluruz ne olacağını nasıl olacağını biliriz. Ama bi yandan da sana anlatılanlarla senin yaşadığının alakası yokmuş ya, herkeste farklı mı olur bu sancı? Kişiye göre değişir ise hepimiz paranoya yapmayalım. Çünkü hepimiz şu sıralar nem kapıyoruz herşeyden kötü etkilenmeyelimKızlar, ilk defa doğum yapacak olanlar, daha önce doğum tecrübesi olanlar doğum anlarını yazsa, sancının nasıl başladığını, nasıl anladıklarını, doğumu anlamanız açısından sizin için iyi mi olur? Yoksa iyice paranoya mı yaparsınız? Bana anlatılanlarla benim yaşadığımın alakası yoktu, o yüzden doğumun başladığını anlamamıştım mesela. Neyi yaşayacağınızı aşağı yukarı bilmeniz daha mı iyi olur sanki?
100mgsa yazdığı progestan iki tane de alınır canım. Benim kullandığım 200mg o yüzden tek alıyorum. Evde eskiden kalma 100mglık paketim vardı mesela ama o sıra 600mg kullanıyordum progestanı. 100lükten günde 6tane (sabah öğle akşam 2şer) alıp bitirmiştim paketi bir iki güne
Rica ederim canım, en iyisi tekrar sormak o zaman. Sen yine de yatmadan en azından bir tane kullan bugün. Şifa olsun şimdiden
Ben ilk dozu 20. Haftamda ikincisini 25.haftamda yani dün oldum. Gec kalmis sayilmazsin benceKızlar ben tetanoz aşısı için geçmi kldım? Sağlıkocağına hiç gitmedim ilk dozuda olmadım yani siz ilk dozu kaçıncı haftada vuruldunuz
Tamamen size kalmış, Daha ilerde de anlatılabilir, tam haftalarınız gelince, acelesi yok.Valla aslında bi yandan bu dediğin çok mantıklı, bilinçlenmiş oluruz ne olacağını nasıl olacağını biliriz. Ama bi yandan da sana anlatılanlarla senin yaşadığının alakası yokmuş ya, herkeste farklı mı olur bu sancı? Kişiye göre değişir ise hepimiz paranoya yapmayalım. Çünkü hepimiz şu sıralar nem kapıyoruz herşeyden kötü etkilenmeyelimAslında göreceli bi konu çoğunluk ne isterse ben ona uyarım. Açıkcası bilinçlenmek adına benim işime gelir çünkü normal istiyorum Allah izin verirse kaç dk ya kadar evde durmak lazım su gelirse ne yapmak lazım bunları az çok bilmemiz lazım
Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek, ona göre konuşabiliriz bence doğru anlarsak faydalı olacağını düşünüyorumTamamen size kalmış, Daha ilerde de anlatılabilir, tam haftalarınız gelince, acelesi yok.
Seninkini okumuştum ben canım :) Şuan tam her ayrıntıyı hatırlamıyorum ama :)pinkstrap canım ben buradaki doğum öyküleri forumuna konu acmistim isteyen oradan okuyabilir. Gerçi her ayrıntıyı anlatmadım tabi. İsteyene daha ayrıntılı da anlatabilirim :)
Başka isteyen olmazsa biz sana özelden yazarız
Onu izleyip bitirmistim daha onceden hatta digiturkte movies comedy kanalinda hala veriliyo arada denk gelirse izliyorum :) baska varsa alabilirm oneri :))
Ay evet orası da varxyzt-5544 bakarsın uygun olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?