2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Valla evde olunca yapicak biseyde bulunmuyor. bende cocuk gelisimi kitaplari bebek bakimi ile ilgili kitaplar aldim ama cok sıkılıyorum onlari okurken. Kendi ilgi alanima giren kitaplar alcm bende :) dizi önerilerim; 13 reasons why, narcos, la casse la papel, sherlock holmes, game of thrones. Ben bu dizileri izleyememistim calisirken. İsi biraktigimdan beri hepsini bitrdim simdi yeni dizi arayisi icerisindeyim. İzledikce begendiklerimi yazarim sanada :))

Bende iyiyim canım allaha şükür, pembe kan geliyo sürekli ama bugün gördüm bebiş iyiydi o yüzden moral bozmuyorum. Açıkcası çok içim sıkılıyo daralıyorum bunalıyorum ama kendimi motive etmeye çalışıyorum. Dikkat et sende yorma kendini.
İyi yapmışsın canım daha ben bişey bakmadm da almadım da biraz önce eşime söyledim vaktiyle başlayalım da ben de eksiğe göre ya çıkayım işten ya dişimi sıkayım dedim. Bakalım ne olacak zaman göstericek :)

Kızlar, ilk defa doğum yapacak olanlar, daha önce doğum tecrübesi olanlar doğum anlarını yazsa, sancının nasıl başladığını, nasıl anladıklarını, doğumu anlamanız açısından sizin için iyi mi olur? Yoksa iyice paranoya mı yaparsınız? Bana anlatılanlarla benim yaşadığımın alakası yoktu, o yüzden doğumun başladığını anlamamıştım mesela. Neyi yaşayacağınızı aşağı yukarı bilmeniz daha mı iyi olur sanki?

Eğer dizi bulamadıysan friends i önerebilirim :) 3 kere izledim en baştan, eşimle yeniden izleme planı yapıyoruz :)

Sana katılıyorum canım.
Özellikle normal doğum istediğim için gereksiz panik yapıp erkenden hastaneye gitmek istemiyorum. Hastane evime yakın, mümkün olduğu kadar evde dayanmak istiyorum ama nasıl anlayacağım bilmiyorum. Anlatan olursa çok sevinirim.

Başka isteyen olmazsa biz sana özelden yazarız

Ne kadarda uykusu duzenli bir bebegim var ya masallah :) 9 bucuk dedin mi tekmeler basliyo 10 gibi uyuyo sonra tik yok :) sabah 6 da basliyo sonra 11 de 2 de boyle gidiyo saatleri hep belli sizde bebeginizin duzenini takip ediyo musunuz
Benimki gece 2 de basliyo 3 e kadar sonra ben uyuyorum zaten :) öglen 12-1 arasi kahvalti yapmazsam baya hareketleniyo. En son aksam 6-7 arasi hareketleniyo. Son q haftadir boyleyiz bizde. Benimki bana cekmis gecesi gündüzü belli degil benimle yatip benmle uyaniyo

Tam okuyacağımız dönem aslında bebiş olunca hiç okuyamayacağız. La cassa de papel seyrettim cnm. Game of thrones tüm kitap serisi ile dizi bölümleri su gibi içildi. Favori dizim zaten. 2019da oğlumla birlikte seyretmek nasip etsin Allah :) diğer dizilere bir bakayım cnm. West world stranger things bunlar hamilikten önce izlediklerimdi. Fantastik bilimkurgu seversen eğer.

Onu izleyip bitirmistim daha onceden hatta digiturkte movies comedy kanalinda hala veriliyo arada denk gelirse izliyorum :) baska varsa alabilirm oneri :))

100mgsa yazdığı progestan iki tane de alınır canım. Benim kullandığım 200mg o yüzden tek alıyorum. Evde eskiden kalma 100mglık paketim vardı mesela ama o sıra 600mg kullanıyordum progestanı. 100lükten günde 6tane (sabah öğle akşam 2şer) alıp bitirmiştim paketi bir iki güne

Ben bu dizileri hep yarim yamalak seyretmistim calstigim dönemde smdi bastan adamakilli acip bitirdim valla cok keyif aldim :)) west world u bende gördüm dikkatimi cekti onu izleyebilirim. Ben her seyi izlerim yeterki surukleyici olsun korku dizileri ve de entrika dolu turk dizileri haric :) ya kitap okumaktan ziyade annelerin bloglarini takip ediyorum ben internette. Daha faydali oluyo benim acimdan.

Valla aslında bi yandan bu dediğin çok mantıklı, bilinçlenmiş oluruz ne olacağını nasıl olacağını biliriz. Ama bi yandan da sana anlatılanlarla senin yaşadığının alakası yokmuş ya, herkeste farklı mı olur bu sancı? Kişiye göre değişir ise hepimiz paranoya yapmayalım. Çünkü hepimiz şu sıralar nem kapıyoruz herşeyden kötü etkilenmeyelimAslında göreceli bi konu çoğunluk ne isterse ben ona uyarım. Açıkcası bilinçlenmek adına benim işime gelir çünkü normal istiyorum Allah izin verirse kaç dk ya kadar evde durmak lazım su gelirse ne yapmak lazım bunları az çok bilmemiz lazım

B betka2013 xyzt-5544 friends seyretmedim ben eşimle daha çok bilimkurgu fantastik komedi vs seyrediyoruz. Friends listeme ekledim ama bende.

Cnm progestan 200 1*2 yazmış. Bilemedim. Ben yarın olmadı sorayım. Emin olamadım. Ama çok sağol cnm ağzına sağlık.

Rica ederim canım, en iyisi tekrar sormak o zaman. Sen yine de yatmadan en azından bir tane kullan bugün. Şifa olsun şimdiden

Tamamen size kalmış, Daha ilerde de anlatılabilir, tam haftalarınız gelince, acelesi yok.

Başka isteyen olmazsa biz sana özelden yazarız

Çok memnun olurum Pinkom

Onu izleyip bitirmistim daha onceden hatta digiturkte movies comedy kanalinda hala veriliyo arada denk gelirse izliyorum :) baska varsa alabilirm oneri :))

Modern family ve big bang theory var komedi olarak, friends kadar olmasa da severek izledim.
House md favori dizilermdendir ama herkes sevmiyor sanırım o diziyi. Ben başrole aşık olup bayıla bayıla izlemiştim :)
Son zamanlarda da stranger thingsi izledim. Güzel bi fantastik diziydi. Ama bilim kurgu seversen eski dizilerden fringe i de önerebilirim.
Eskiden ne çok dizi izlerdim ya. Evlenince eskiye göre çok çok azaldı maalesef.

Friends komedi zaten :) 1-2 bölüm izleyip karar vermenizi tavsiye ederim.

Ay evet orası da var xyzt-5544 bakarsın uygun olunca.

Tamamdır cancağzım saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…