bence de dogumlar anlatilabilir ama pozitif yönleriyle :) bizim icinde tecrube olurTamamen size kalmış, Daha ilerde de anlatılabilir, tam haftalarınız gelince, acelesi yok.
Ben bu dizileri hep yarim yamalak seyretmistim calstigim dönemde smdi bastan adamakilli acip bitirdim valla cok keyif aldim :)) west world u bende gördüm dikkatimi cekti onu izleyebilirim. Ben her seyi izlerim yeterki surukleyici olsun korku dizileri ve de entrika dolu turk dizileri haric :) ya kitap okumaktan ziyade annelerin bloglarini takip ediyorum ben internette. Daha faydali oluyo benim acimdan.
Rica ederim canım, en iyisi tekrar sormak o zaman. Sen yine de yatmadan en azından bir tane kullan bugün. Şifa olsun şimdiden
Tamamen size kalmış, Daha ilerde de anlatılabilir, tam haftalarınız gelince, acelesi yok.
Çok memnun olurum Pinkom
Modern family ve big bang theory var komedi olarak, friends kadar olmasa da severek izledim.
House md favori dizilermdendir ama herkes sevmiyor sanırım o diziyi. Ben başrole aşık olup bayıla bayıla izlemiştim :)
Son zamanlarda da stranger thingsi izledim. Güzel bi fantastik diziydi. Ama bilim kurgu seversen eski dizilerden fringe i de önerebilirim.
Eskiden ne çok dizi izlerdim ya. Evlenince eskiye göre çok çok azaldı maalesef.
Friends komedi zaten :) 1-2 bölüm izleyip karar vermenizi tavsiye ederim.
Tamamdır cancağzım saolasın
yet07 benim kadın Doğum çıkardı ama dahiliye ve Hematoloji çıkarıyor raporu diye biliyorum.
Ben doğum yapma anı için söylemedim zaten canım. Örneğin Ben doğum başlamasını çok ağrılı falan birşey sanıyordum değilmiş, doğum yapmaya başlayacağınızı anlayacağınız şeylerden bahsediyordum.bence de dogumlar anlatilabilir ama pozitif yönleriyle :) bizim icinde tecrube olur
Cok keyifli gercekten :)) önerilere acigim canim. Bloglara bende hamile kaldiktan snra dadandim bi hosuma gitmeye basladi ozellkle alisveris konularini okumak cok zevkliSevdiğin bir dizinin bir sezonu ard arda seyretmek ne güzel bir şey değil acayip keyif veriyor. Valla o kadar çok dizi seyrettim ama şimdi hiçbiri aklıma gelmiyor yaa sana beğendiklerimi tavsiye edeyim. Ya ben oldum olası blog okuyamıyorum cnm neden bilmiyorum. Antiblogcu gibiyim.
Aynen cnm. 400 lük tek seferde fazla gelir gibi. Aslına bakarsan ben ilacı da almadım cnm bu kasılmaları 1 aydır yaşıyorum. Doktor çok üstünde durmamıştı geçen seferde. bugün yanında kasılınca yazdı. Yarın alıcam 1 gün bekleyebilirim diye düşünmüştüm. Allah emanet bebişim.
Cnm bende anksiyete olduğu için çok güzel bir doğum hikayesi olsa bile ben orda gider en olumsuzu bulur ve kendime yorarım. Ben hamilelik ile birlikte googledan bir şeyler araştırmaya başladım. Ondan önce kendime google ambargosu koymuştum. Bazen burası da beni çok etkiliyor olumsuz yönde ama bir o kadar da rahatlatıyor. Burdaki enerji hoşuma gidiyor o yüzden tölere edebiliyorum. Ama ben bunları yaşıyorum diye anlatılmasın elbette diyemem. Sadece fikrimi söylemek istedim. Karşıt her fikre saygım sonsuz.
Big bang altıncı mı yedinci mi sezonda izlemeyi bıraktım ama kült bir dizi. Supernaturali öyle dizilerde sezon uzadıkça sıkıyor biraz. Fringe bayılarak seyrettiğim diziydi bitince çok üzülmüştüm. Biz eşim ile birlikte film dizi seyretmeyş çok severiz. O yüzden bu saydıklarımın çoğunu evliyken seyretmişimdir. Umarım bebişim anne babasına fırsat verir ve bu hobimizi devam ettirebilirz.
Ayy cnm çok sağol yarın dahiliyeye gidecem umarım yazar raporumu. Hematologa gidiyorum ama o da özel.
stranger thinks haric hepsini izledm canm bende cok izlerdim evlenmeden. Evleneli 2 yil oldu evde yeni yalniz kaliyorum calisiyodum daha once. Keyifmis valla calismamak sıkılırm diyodumda hic sıkılmadim :))Çok memnun olurum Pinkom
Modern family ve big bang theory var komedi olarak, friends kadar olmasa da severek izledim.
House md favori dizilermdendir ama herkes sevmiyor sanırım o diziyi. Ben başrole aşık olup bayıla bayıla izlemiştim :)
Son zamanlarda da stranger thingsi izledim. Güzel bi fantastik diziydi. Ama bilim kurgu seversen eski dizilerden fringe i de önerebilirim.
Eskiden ne çok dizi izlerdim ya. Evlenince eskiye göre çok çok azaldı maalesef.
Friends komedi zaten :) 1-2 bölüm izleyip karar vermenizi tavsiye ederim.
Tamamdır cancağzım saolasın
İllaki degisir surda kac kisiyiz hamileliklerimiz bile farkli geciyor bazilarimiz mide bulantisi hala gecmezken kimimizin hic bulantisi olmadi. Ben internete yazip bakmaya korkuyorum acikcasi kötü bseyde görsem merak eder okurum cünkü. Burda paylasmak isteyenler olursa seve seve okumak isterim herkes bilincli kötü anisi olanlar yazmaz zaten korkutmamak adina :)Ben doğum yapma anı için söylemedim zaten canım. Örneğin Ben doğum başlamasını çok ağrılı falan birşey sanıyordum değilmiş, doğum yapmaya başlayacağınızı anlayacağınız şeylerden bahsediyordum.
Ama EmiraSalih'inde yazdığı gibi burada doğum kısmı var, oraya yazanlar var ordan okunabilir (kötü tecrübeler başlıktan anlaşılabilir) Ya da isteyen olursa özelden sancı çekmiş olanlara sorabilir.
Doğum yapma anına girmiyorum o çok kişisel birşey, aşı için bile ben hiç hissetmedim yazıyorum başka biri 1 hafta kolum acıdı diyor, o kısım değişir.
Cok keyifli gercekten :)) önerilere acigim canim. Bloglara bende hamile kaldiktan snra dadandim bi hosuma gitmeye basladi ozellkle alisveris konularini okumak cok zevkli
Yoo bir ara konusu olduğunda ben yazmıştımİllaki degisir surda kac kisiyiz hamileliklerimiz bile farkli geciyor bazilarimiz mide bulantisi hala gecmezken kimimizin hic bulantisi olmadi. Ben internete yazip bakmaya korkuyorum acikcasi kötü bseyde görsem merak eder okurum cünkü. Burda paylasmak isteyenler olursa seve seve okumak isterim herkes bilincli kötü anisi olanlar yazmaz zaten korkutmamak adina :)
Ekledim bunuda canm bende izleyip begendiklerimi paylasirim doguma kadar 10 tane fln dizi biter heralde :))Son seyrettiğim dizilerden biri Altered carbon. Önce kitabını okudum gayet sürükleyiciydi. sonra dizi seyrettim tavsiye ederim.
ama şöyle bir durum var sen durduk yere kizlar benim basima boyle kotu bi olay gelmisti yasarsaniz simdiden soyleim cok kotu bisi haberinz olsun tarzinda bisey paylasmiyosunki. Biri derdini anlattiginda aynisi basina gelmisse bilgin varsa, benim basimada gelmisti dikkat et bak demek farkli. o yüzden senin yaotiginda ben bi yanlis görmüyorum acikcasi :)Yoo bir ara konusu olduğunda ben yazmıştımGüya iyilik yapcam diye yazdım ama ne saçma bana ne oluyorsa, sanki herkes aynı şeyi yaşayacak. Şansa da korkanlara denk geldik mi
Neyse şimdi riskli gördüğüme riskini söylemeye çekiniyorum, karışma kendisi araştırır bulur diyorum, sonra içim içimi yiyor geri dönüp didikliyorum
Ekledim bunuda canm bende izleyip begendiklerimi paylasirim doguma kadar 10 tane fln dizi biter heralde :))
Kesinlikle :))Şimdiden iyi seyirler cnm. Tadını çıkaralım bu sürecin :))
3 doz sanırım toplamda hepsini yaptırmam gerek hiç yaptırmadımTek doz olacaksan eğer canım 28. Haftaya kadar yaptırmış olmam gerekiyormuş daha fazla doz ise onu bilmiyorum ama tek doz da en iyi 26. Hafta
günyadin kac haftaliktin?Kızlar günaydın ya bir sey soracağım bir buçuk gündür bebeğimi hissetmiyorum normal zamanda pat pat vururken şimdi cılız bir pıt sesi verdi o kadarcık. Bir porblem yoktur dimi afedersiniz kabızlık da başladı acaba yeri filan mi rahat degil ya da bir sey mi oldu diye uyuyamadım bütün gece
Ağrın sızın falan varmı canım? Yorulduysan falan hissetmiyo olabilirsin. İçin rahat etmezse bi sağlık ocağına gözük istersenKızlar günaydın ya bir sey soracağım bir buçuk gündür bebeğimi hissetmiyorum normal zamanda pat pat vururken şimdi cılız bir pıt sesi verdi o kadarcık. Bir porblem yoktur dimi afedersiniz kabızlık da başladı acaba yeri filan mi rahat degil ya da bir sey mi oldu diye uyuyamadım bütün gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?