- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
amin inşallah ama ben yaramaz haylaz hareketli çocuk istiorum aminnnnnnnnOyle deme kiz varya oyle cocuklar var ki omur torpusu adeta. Eksik dua etme canim nolur nolmaz Allahim sabrimizi zorlayan seylerle imtihan etmez insallah bizleri
İlk defa böyle dua eden birini gördümamin inşallah ama ben yaramaz haylaz hareketli çocuk istiorum aminnnnnnnn
bnde diorum kndıme boswer mılletı dıe Ama olmuo ıste herkes hhıssedıo bak oynuo dıo ama bnmkınde bısey yok cnm sıkılıo ıster ıstemez sabah ezan sesıne uyandım cok boyle uyanma da deıl uyku ıle uyanıklık arasında elımı karnıma koydum allahım ne olur artk hıssedım sag salım dogsun ıyı olsun dedım ıstemsızce oldu esımde kımle konusuon dıo uyku sersemı haftaya olsun gıdıp goreyım o kadar sabırsızım kı ıyımı cok mrak edıorumBosver milleti canim bizimkiler takla atmali disardan gorunmeli nerdeyse 6ay oldun diyolar. Hatta bugun anneannem diyo ki bak takla atti gordum. Hani ben neden bisey hissetmiyorum dedim. Atma dedimher bunye bir degil onu anladim
Bugun sabahki bulantidan sonra tum gun bisey yiyemedim kizlar artik karnim kaziniyodu. Ha bide sabah okuli gormeye gittim. 1 saat gidis 1 saat donus suruyo.2 aktarmali. Aksam 8de eve geldim kendime domates kizarttim ekmekle onu yedim. Oyle rahatladim ki ama sonra bir baktim tam koca ekmegin yarisini yemisimkendime bir cektim. Ama ustune de birazcik cikolatali ekmek yedim. Oyle derim gergin ki yirtilcak gibiyim suan
Evet cevap yazan oldu 1-2 kişi Allah onlardan razı olsun.bende tıbbi olarak bı bilgi istemedim sadece başından geçenler neler oldu onu soruyorum ama cevap çok fazla alamadim
Kızlar ben tetanoz aşısı için geçmi kldım? Sağlıkocağına hiç gitmedim ilk dozuda olmadım yani siz ilk dozu kaçıncı haftada vuruldunuz
Kızlar, ilk defa doğum yapacak olanlar, daha önce doğum tecrübesi olanlar doğum anlarını yazsa, sancının nasıl başladığını, nasıl anladıklarını, doğumu anlamanız açısından sizin için iyi mi olur? Yoksa iyice paranoya mı yaparsınız? Bana anlatılanlarla benim yaşadığımın alakası yoktu, o yüzden doğumun başladığını anlamamıştım mesela. Neyi yaşayacağınızı aşağı yukarı bilmeniz daha mı iyi olur sanki?
AMİNNNNNN uslu cocuk cucuk mu olur yaaa arkadasımın bı cocugu var masallah allahta ona ıstedıgını vermıs hıc sesı cıkmıo bırakıo bıraktıgı yerde kndı kndıne oynuo ses yok oglanda bıde kuzenlerın cocuklarına bakıorm cıglık kıyamet ses var ne guzellll ben ewımdekı sessızlıkten bıktım artık bı cocugum olsun ortalıgı sesı ıle yankılansın ıstıorummmmm allah herkesın gonlune gore versın ınsallah amınİlk defa böyle dua eden birini gördüm
Allah kalbine göre versin ne diyelim
Kızlar günaydın ya bir sey soracağım bir buçuk gündür bebeğimi hissetmiyorum normal zamanda pat pat vururken şimdi cılız bir pıt sesi verdi o kadarcık. Bir porblem yoktur dimi afedersiniz kabızlık da başladı acaba yeri filan mi rahat degil ya da bir sey mi oldu diye uyuyamadım bütün gece
allah yardımcın olsun calısmak cok zor bızım patron rapor da olsa geleceksın dıo hastaneye bıle zor gıdıorum ben zırt pırt hastaneye gıdıosun dıo çıkarcam sonunda dedı bnde cıkarın bnde hakkımı ararım dava acarım dedım dırek dedı fark etmez ödeyecegım tazmınat en fazla 10 bın bana koymaz buyuk balık kucuk balıgı herzaman yutar unutma dedı dondu gıttı sınır bozucuİş başı yaptım hayırlısıyla. İnşallah bi aksilik bi sıkıntı yaşanmaz bebişten yana
Patronda laf sokmadan bu gün biterse inşallah bidaha canım sıkılmaz ayrılana kadar
İş başı yaptım hayırlısıyla. İnşallah bi aksilik bi sıkıntı yaşanmaz bebişten yana
Patronda laf sokmadan bu gün biterse inşallah bidaha canım sıkılmaz ayrılana kadar
evet canım başka kadın doğuma gitmen gerek dahiliye yazar mı bilemiyorum ama en kolay yolu rapor çıkarmak o zaman böyle sorunlar yaşamıyorsun sen bi hastaneyle konuş istersenEwt cnm hamdolsun kötü birşey demedi. Benim eşim hayatta ciğer yemez ki artık iyi bir ciğerci bulup dışarda yiyecem. Bir ara mantar için fitil kullanmıştım beceremedim. Umarım bunu kullanabilirm.
Cnm bana iğneyi bir ara bıraktırdı o yüzden rapor çıkarmadı. Daha sonra doktorum hastaneden ayrıldı özel yazahane açtı rapor yazamıyor. Başka kadın doğuma gitmem gerekecek sanrım değil mi. Yarın dahiliyeye gidecem umarım yazabilir dahiliye. Bana sabah akşam yazıyor 2 kutu 30 liraya alıyorum cnm 20 gün yeityor. Sonra tekrar yazdırıyorum.
Ya tam olarak bir günümü anlatmışsın cnm valla. Sadece bu aralar dizi izlemiyorum. O da beğendiğim bir dizi olmadığından. Tavsiye edebileceğin varsa ben de aeyrederim cnm. Bir sürü kitap aldım ama elime alamıyorum nedense iki satır okuyorum uykum geliyor. Bu aralar kadınlar klübünde vakit geçiriyorum ve bebiş için alılveriş listeleri yapıyırum.
Yarın özele gidecem cnm dahiliyeye sorsam bilir mi. Yoksa yine kadın doğum mu çıkartır raporu. Bana daha önce magosit yazmış zaten cnm eczane magnorm vermiş uyuz oluyor böyle yaptıklarında.
Önce yazıyordu cnm şimdi yazahane açınca sıkıntı olmaya başladı. Yarın özel hastaneye gidecem bir sorayım ne yapabilirm diye. Fiti kullanamadığım için korktum biraz. Kullandıktan sonra yatacak mıydım cnm
Sağol cnm atamazsam öyle de bir deneyeyim. Bu zeytinyağı da maşallah her derde deva valla :)
Hahahaa bebişin ilk azarını mı yedi yani cnm.
Ewt cnm malesef var. Çevremdekileri durduruyorum bir şeyler almasın diye. Ama kayınvalidem geçen hafta almış hastane çıkışı ve mevlüt takımı eşime de demiş ki gelinime söyleme :))) tevekkül etmek gerekiyor cnm sürekli telkinde bulunuyorum kendime. Herkes doğuruyor herkesin çocuğu var sokakta oyanayn çocuklara bakıyorum. hayatın olağan süreci içerisinde çocuk yapmak, biz hep kötüye odaklandığımız için bu doğal süreci göremiyoruz. Bu istinaden ilk eşyamı bende aldım cnm. Darısı senin başına artık :)
bu çocuk senden çekecek mi nedir :))) ahahaha şaka bi yana güzel anne olacağız yaaa :)))Annesinin kurallarını öğrensin şimdiden :)) öyle canım ya şimdi işe bıraksam 10gün ona dertlenip hayatı zindan edcem kendime. Çok takıntılı oldum ya
Canım burada kv konularına atlayan ilk isim bendirim. Bitek kv değil her konuya iyi kötü illa yorum yazıyorum fikrim yoksa ya bilmiyorum diyorum ya da hiç bişey yazmıyorum. Bu muhabbet daha önce de döndü burada burası sadece gebelik bebek doğumla ilgili değil herkes heyecanını hüznünü herşeyini anlatıyo. He herkes derki sadece 3 ana başlık konuşulsun ona göre bizde susmasını biliriz hepimiz yetişkin insanlarız. Ne sorduğunu şuan tam hatırlamıyorum ama kim yapıyo gibisinden sormuştun heralde. Burada ayrıntılıya giren 3-5 kişi var bende dahil çoğu kişi girmedi bilgi sahibi olmamamız çok normal.
Hatta ben bile sordum profmu daha iyi perinatoloji mi yoksa radyolog mu diye 2 kişi ilgilendi sorumla. Bi soruya cevap verilmeyince hemen şu kvye gelince konuşuyosunuz ben bişey sorunca cevap vermiyosunuz diye konuyu benleştirmenize kızıyorum açıkcası. Birkere daha sor kızlar yazdım cevap vermediniz diye niye hemen bu tavır anlamıyorum ki.
Çok sagol cnm cevabın için teşekkür ederim aydınlatıcı oldu.dedigin gibi renkli falan olması önemli değil benim içinde sağlığı yerinde olsun bı sıkıntı varsa doktorun görmesi alanında uzman olması.bende aldım bı prof.dan randevu bakalım hayirlisiCanım bu konuda sana mı cevap yazmıştım bilmiyorum bazen yazılanlar gözden kaçıyor. Ben geçen hafta Cerrahpaşada yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. Orda kadın doğum doktoru prof. yaptı. Uzmanlık alanında periontologluk var mı bilmiyorum Kadın doğum bölümünün hocası ama orada detaylı ultrasona bakan tek o var. Diğer hamile hastalarının rutin kontrollerini de yapıyor. Aşamaya gelince benim gittiğim yerde ultrason öyle renkli değil siyah beyazdı. Doktor ha bire bebeğin değişik yerlerinde ölçüm yapıp kaydetti. Kalp atışlarını dinledi. birde bazen mavi kırmızı renklenmeler oldu onlarda sanırım atar damar toplar damar incelemesiymiş, kan akışları. İnceleme esnasında sözlü hiç açıklama yapmadı bende 6 saat beklemiştim zaten halim yoktu. En son bir sıkıntı yok dedi rapor yazdı o kadar. Ama görüntüleme merkezleri yada periontologlardan randevu alırsan daha kaliteli açıklayıcı bir hizmet alacağını düşünüyorum. Benim bebeğin renkli görüntüsü ve cd si yok. Zaten prof diye gittim. Bebiş iyi olsunda geriside çok önemli değil.
Kızlar ya bu site gebelik,bebek ,doğumla ilgili değil mi??yok yani kayınvalide muhabbeti olunca herkes cevap yazıyor muhabbetler ediliyor 2-3 günden beri ayrıntılı ultrason ile ilgili sorular soruyorum bir Allah'ın kulu doğru düzgün bişi yazmıyor da!!
Kızlar ben tetanoz aşısı için geçmi kldım? Sağlıkocağına hiç gitmedim ilk dozuda olmadım yani siz ilk dozu kaçıncı haftada vuruldunuz
canım rapor cıkarmanı tavsıye ederım ben 10 kutu alıodum raporla eczacının tekı bu son alısımda neden 20 veya 30 yazdırmıosun dedı bnde yazıldıgını bılmıodum gecen gun saglık ocagından 20 kutu yazdırdım ve karsıladı aldım sabah aksam ıcınde sabah 8 de vuruosan aksam 8 de vur bence 12 saat ara ıle olsun ben aksam dan aksama tek sefer vuruluyorum sabah hapımı ıcıorum aksam ıgnemı vuruluyorumTmm cnm sağolasın. Yarın doktoruma soracağım. Sabah akşam olarak yazmış gece yatınca sabah kalkınca arası kısa mi olur
Ay bende öyle sessiz sakin bir bebiş istiyorum:)) ablamınkiler çok ağlıyo bağırıyo, o yüzden sessiz çocuk isterim :)AMİNNNNNN uslu cocuk cucuk mu olur yaaa arkadasımın bı cocugu var masallah allahta ona ıstedıgını vermıs hıc sesı cıkmıo bırakıo bıraktıgı yerde kndı kndıne oynuo ses yok oglanda bıde kuzenlerın cocuklarına bakıorm cıglık kıyamet ses var ne guzellll ben ewımdekı sessızlıkten bıktım artık bı cocugum olsun ortalıgı sesı ıle yankılansın ıstıorummmmm allah herkesın gonlune gore versın ınsallah amın
Al işte. Böyle pislikler daha da zengin olsun diye it gibi uğraşıyoruz aldığımız cevaba bak. Allah dilah etsinallah yardımcın olsun calısmak cok zor bızım patron rapor da olsa geleceksın dıo hastaneye bıle zor gıdıorum ben zırt pırt hastaneye gıdıosun dıo çıkarcam sonunda dedı bnde cıkarın bnde hakkımı ararım dava acarım dedım dırek dedı fark etmez ödeyecegım tazmınat en fazla 10 bın bana koymaz buyuk balık kucuk balıgı herzaman yutar unutma dedı dondu gıttı sınır bozucususup oturdum bnde mecbur olunca napım hayat zor
İnşallah canım epi topu 10 hafta daha dişimi sıkmam lazım.Canım Allah kolaylık versin kendini hiç yorma, patronun veya diğerlerinin tavırlarına karşı sağır ol. Zaten yeterince stresimiz oluyor birde 3. şahıslar bizi germese. Bebeğini düşün mutlu ol, dualar et... inşallah huzurla geçer günlerin orda.
valla çekecek canım sanırım çünkü bende annem gibi çok kuralcı biriyim. hayır diyosam yapılmasına izin vermiyorum esnek olamıyorum ( ablamınkilere karşı böyle yani)bu çocuk senden çekecek mi nedir :))) ahahaha şaka bi yana güzel anne olacağız yaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?