2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bosver milleti canim bizimkiler takla atmali disardan gorunmeli nerdeyse 6ay oldun diyolar. Hatta bugun anneannem diyo ki bak takla atti gordum. Hani ben neden bisey hissetmiyorum dedim. Atma dedim her bunye bir degil onu anladim
bnde diorum kndıme boswer mılletı dıe Ama olmuo ıste herkes hhıssedıo bak oynuo dıo ama bnmkınde bısey yok cnm sıkılıo ıster ıstemez sabah ezan sesıne uyandım cok boyle uyanma da deıl uyku ıle uyanıklık arasında elımı karnıma koydum allahım ne olur artk hıssedım sag salım dogsun ıyı olsun dedım ıstemsızce oldu esımde kımle konusuon dıo uyku sersemı haftaya olsun gıdıp goreyım o kadar sabırsızım kı ıyımı cok mrak edıorum

Afiyet olsun canım, bebişe kan can olsun. Ama sen yinede hamur işi ve tatlı tüketirken dikkat et. Bu değerlere hiç belli olmuyor fırlıyor anında. Ben şuan ekmeği çok dikkatli tüketiyorum. Okulun baya uzakmış canım senin için zor olacak inşallah sınavın çok güzel geçer. benim tam metro güzergahında çıkmış şansa.

Evet cevap yazan oldu 1-2 kişi Allah onlardan razı olsun.bende tıbbi olarak bı bilgi istemedim sadece başından geçenler neler oldu onu soruyorum ama cevap çok fazla alamadim

Canım bu konuda sana mı cevap yazmıştım bilmiyorum bazen yazılanlar gözden kaçıyor. Ben geçen hafta Cerrahpaşada yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. Orda kadın doğum doktoru prof. yaptı. Uzmanlık alanında periontologluk var mı bilmiyorum Kadın doğum bölümünün hocası ama orada detaylı ultrasona bakan tek o var. Diğer hamile hastalarının rutin kontrollerini de yapıyor. Aşamaya gelince benim gittiğim yerde ultrason öyle renkli değil siyah beyazdı. Doktor ha bire bebeğin değişik yerlerinde ölçüm yapıp kaydetti. Kalp atışlarını dinledi. birde bazen mavi kırmızı renklenmeler oldu onlarda sanırım atar damar toplar damar incelemesiymiş, kan akışları. İnceleme esnasında sözlü hiç açıklama yapmadı bende 6 saat beklemiştim zaten halim yoktu. En son bir sıkıntı yok dedi rapor yazdı o kadar. Ama görüntüleme merkezleri yada periontologlardan randevu alırsan daha kaliteli açıklayıcı bir hizmet alacağını düşünüyorum. Benim bebeğin renkli görüntüsü ve cd si yok. Zaten prof diye gittim. Bebiş iyi olsunda geriside çok önemli değil.

Kızlar ben tetanoz aşısı için geçmi kldım? Sağlıkocağına hiç gitmedim ilk dozuda olmadım yani siz ilk dozu kaçıncı haftada vuruldunuz

Canım bana aile hekimliği hemşiresi 20. haftada gel dedi. o hafta yapıldı şimdi önümüzdeki haftalar ikinci doz olacak. Yanılmıyorsam 24. haftaya kadar yapılabiliniyor ama sen yınede aile hekimliğine yada doktoruna danış.

Canım arkadaşlar paylaşşa bence güzel olur ama mümkünse ürkütücü bilgilerden çok işlerine yaramış olan şeyleri yazmaları daha güzel olur. mesela bazı arkadaşlar duş alıp gitmiş o açılmayı çok kolaylaştırmış. yada suyu gelince panik yapıp hemen haftaneye koşmamak lazımmış çünkü bebek hemen öyle gelmiyormuş... Doğum sancılarını nasıl ayırt etmişler , zor süreçte neler yapmak işlerine yaramış, nasıl olmak gerek yazarlarsa ben çok sevinirim.. :)

İlk defa böyle dua eden birini gördüm
Allah kalbine göre versin ne diyelim
AMİNNNNNN uslu cocuk cucuk mu olur yaaa arkadasımın bı cocugu var masallah allahta ona ıstedıgını vermıs hıc sesı cıkmıo bırakıo bıraktıgı yerde kndı kndıne oynuo ses yok oglanda bıde kuzenlerın cocuklarına bakıorm cıglık kıyamet ses var ne guzellll ben ewımdekı sessızlıkten bıktım artık bı cocugum olsun ortalıgı sesı ıle yankılansın ıstıorummmmm allah herkesın gonlune gore versın ınsallah amın

Canım bizim bebişte 2-3 haftadır çok aktifti gümde 3-4 kere baya haraket ederdi geçen gün benimde hiç sesi soluğu çıkmadı, senin gibi cılız vuruşları vardı. Ama sonra yine haraketlendi. Sende biraz bekle yediklerimizden , yorgunluğumuzdan, stresten etkilenebiliyor bebek. 3 gün falan hiç birşey hissetmezsen az da olsa , o zaman bir kontrole gidip içini rahatlat.

İş başı yaptım hayırlısıyla. İnşallah bi aksilik bi sıkıntı yaşanmaz bebişten yana
Patronda laf sokmadan bu gün biterse inşallah bidaha canım sıkılmaz ayrılana kadar
allah yardımcın olsun calısmak cok zor bızım patron rapor da olsa geleceksın dıo hastaneye bıle zor gıdıorum ben zırt pırt hastaneye gıdıosun dıo çıkarcam sonunda dedı bnde cıkarın bnde hakkımı ararım dava acarım dedım dırek dedı fark etmez ödeyecegım tazmınat en fazla 10 bın bana koymaz buyuk balık kucuk balıgı herzaman yutar unutma dedı dondu gıttı sınır bozucu susup oturdum bnde mecbur olunca napım hayat zor

İş başı yaptım hayırlısıyla. İnşallah bi aksilik bi sıkıntı yaşanmaz bebişten yana
Patronda laf sokmadan bu gün biterse inşallah bidaha canım sıkılmaz ayrılana kadar

Canım Allah kolaylık versin kendini hiç yorma, patronun veya diğerlerinin tavırlarına karşı sağır ol. Zaten yeterince stresimiz oluyor birde 3. şahıslar bizi germese. Bebeğini düşün mutlu ol, dualar et... inşallah huzurla geçer günlerin orda.

gunaydin kizlarr ben dun gece hic uyuyamadim yaa bide klima acik olmasina ragmen sicakladim bi bi degisik ates basmazi yasadim resmen :) sabahta erken hortladjm gene :)

evet canım başka kadın doğuma gitmen gerek dahiliye yazar mı bilemiyorum ama en kolay yolu rapor çıkarmak o zaman böyle sorunlar yaşamıyorsun sen bi hastaneyle konuş istersen

bu çocuk senden çekecek mi nedir :))) ahahaha şaka bi yana güzel anne olacağız yaaa :)))

Çok sagol cnm cevabın için teşekkür ederim aydınlatıcı oldu.dedigin gibi renkli falan olması önemli değil benim içinde sağlığı yerinde olsun bı sıkıntı varsa doktorun görmesi alanında uzman olması.bende aldım bı prof.dan randevu bakalım hayirlisi

Canım ben tıpta yaptırdım. Bebeği incelerken bana göstermediler o yüzden renkli mi değil mi bilmiyorum.soyledigin hastaneye giden arkadaşlarim var. Arkadaşım diğer doktora gidiyormuş bazen siyah bazen renkli bakmış izlemiş.senin ki nasil yapar bilemiyorum.senin aldığın prof bence aklında soru işareti kalmasın

Kızlar ben tetanoz aşısı için geçmi kldım? Sağlıkocağına hiç gitmedim ilk dozuda olmadım yani siz ilk dozu kaçıncı haftada vuruldunuz

İlkini 20+4 te yaptirdim.bugun 2.yi yaptiricam kısmetse.

Tmm cnm sağolasın. Yarın doktoruma soracağım. Sabah akşam olarak yazmış gece yatınca sabah kalkınca arası kısa mi olur
canım rapor cıkarmanı tavsıye ederım ben 10 kutu alıodum raporla eczacının tekı bu son alısımda neden 20 veya 30 yazdırmıosun dedı bnde yazıldıgını bılmıodum gecen gun saglık ocagından 20 kutu yazdırdım ve karsıladı aldım sabah aksam ıcınde sabah 8 de vuruosan aksam 8 de vur bence 12 saat ara ıle olsun ben aksam dan aksama tek sefer vuruluyorum sabah hapımı ıcıorum aksam ıgnemı vuruluyorum

Ay bende öyle sessiz sakin bir bebiş istiyorum:)) ablamınkiler çok ağlıyo bağırıyo, o yüzden sessiz çocuk isterim :)
Al işte. Böyle pislikler daha da zengin olsun diye it gibi uğraşıyoruz aldığımız cevaba bak. Allah dilah etsin
İnşallah canım epi topu 10 hafta daha dişimi sıkmam lazım.

Neyse ki patron geldi iyi davrandı halimi hatrımı sordu. Bugün odasına çağırmazsa devamı güzel gider inşallah. Ama ondan önce bebeğim iyi olsun inşallah. Kahvaltı yaptım midem bulanmaya başladı kızlar neden böyle oluyo

bu çocuk senden çekecek mi nedir :))) ahahaha şaka bi yana güzel anne olacağız yaaa :)))
valla çekecek canım sanırım çünkü bende annem gibi çok kuralcı biriyim. hayır diyosam yapılmasına izin vermiyorum esnek olamıyorum ( ablamınkilere karşı böyle yani)
ama güzel anneler olcaz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…