- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
24 haftalığız canımgünyadin kac haftaliktin?
Temizlik şuydu buydu hafif yoruldum aslında ondan olabilir mi yine de icim rahat etmeyecek hiç gidicem sağlık ocağınaAğrın sızın falan varmı canım? Yorulduysan falan hissetmiyo olabilirsin. İçin rahat etmezse bi sağlık ocağına gözük istersen
Yorgunluk var ondan olabilir belki. dediginiz gibi bekleyeyim azıcık daha akşama doğru yine bakayım duruma göreCanım bizim bebişte 2-3 haftadır çok aktifti gümde 3-4 kere baya haraket ederdi geçen gün benimde hiç sesi soluğu çıkmadı, senin gibi cılız vuruşları vardı. Ama sonra yine haraketlendi. Sende biraz bekle yediklerimizden , yorgunluğumuzdan, stresten etkilenebiliyor bebek. 3 gün falan hiç birşey hissetmezsen az da olsa , o zaman bir kontrole gidip içini rahatlat.
Bende aynı sebepten gitmiştim 20. Haftada hatta ben hiç hissetmemiştim, uyku düzensizliğime bağladı, her dönem aynı şiddetle hissettirmiyorlarmış, Tabi Haftalarımız aynı değil senin haftan için ilk bebek değilse hissetmemek normal olmayabilir o yüzden doktoruna gidip içini rahatlatmanda fayda var. Bu arada kabızlık, ishal gebelikte istenmeyen şeyler, doktoruna söylersen ilaç yazacaktır, ilacı düzenli içirmeyecek zaten, her gün yoğurt, kayısı gibi bağırsak düzenleyiciler yiyebilirsin.Kızlar günaydın ya bir sey soracağım bir buçuk gündür bebeğimi hissetmiyorum normal zamanda pat pat vururken şimdi cılız bir pıt sesi verdi o kadarcık. Bir porblem yoktur dimi afedersiniz kabızlık da başladı acaba yeri filan mi rahat degil ya da bir sey mi oldu diye uyuyamadım bütün gece
Yaaaa pisliğe bak sen..Ya bunu yapamaz hayvan herif..sen dava açsan öyle 10 binle kurtaramaz seni sindirmeye çalışiýor..ay boyle vicdansızlar ölsün lütfen yaaa...Benim is yerim buyuk patronla cok işim yokta gecen yoneticime dedim ben hafta bi kaç gun izin alıcam dinlenmem gerekiyor, alabilirsem rapor alırim haberiniz olsun dedim, ama sen iyi olda diyor..Sagolsunlar ya hic zorlamazlar beni sükür..Hatta bende isten cıkartsalar diye bakiyorum ama yok salmiyorlar..Anladığım kadariyla cekip gidemiyorsun pisligin agiz kokusunu çekmek zorundasın Allah sabır versin ne diyimallah yardımcın olsun calısmak cok zor bızım patron rapor da olsa geleceksın dıo hastaneye bıle zor gıdıorum ben zırt pırt hastaneye gıdıosun dıo çıkarcam sonunda dedı bnde cıkarın bnde hakkımı ararım dava acarım dedım dırek dedı fark etmez ödeyecegım tazmınat en fazla 10 bın bana koymaz buyuk balık kucuk balıgı herzaman yutar unutma dedı dondu gıttı sınır bozucususup oturdum bnde mecbur olunca napım hayat zor
bnde diorum kndıme boswer mılletı dıe Ama olmuo ıste herkes hhıssedıo bak oynuo dıo ama bnmkınde bısey yok cnm sıkılıo ıster ıstemez sabah ezan sesıne uyandım cok boyle uyanma da deıl uyku ıle uyanıklık arasında elımı karnıma koydum allahım ne olur artk hıssedım sag salım dogsun ıyı olsun dedım ıstemsızce oldu esımde kımle konusuon dıo uyku sersemı haftaya olsun gıdıp goreyım o kadar sabırsızım kı ıyımı cok mrak edıorum
Afiyet olsun canım, bebişe kan can olsun. Ama sen yinede hamur işi ve tatlı tüketirken dikkat et. Bu değerlere hiç belli olmuyor fırlıyor anında. Ben şuan ekmeği çok dikkatli tüketiyorum. Okulun baya uzakmış canım senin için zor olacak inşallah sınavın çok güzel geçer. benim tam metro güzergahında çıkmış şansa.
yaaa benim yerimde cok uzak cikmiss esimede evimize yakin bi yer cikmis sansin boylesi dedim:) neyseki jvye soyledim o goturcek beklicek egerki fenalasrsam kusarsam fln diyeCok sanslisin gercekten insallah alan sinavi yakin bir yer cikar diye umit ediyorum. Bu cok uzakti cidden. Yemek konusunda dikkat ediyorum aslinda tatli ekmek vs kontrolluyum ama dun gozum gormedi adeta ilk defa biseyi canim bu kadar cok istedi. Bundan sonra bu kadar ac kalmam heralde bakalim insallah istah artmasi yasamam
Canim hem hava sicak hem 25haftalik olmussun kan akisin cikmis kac katina notmal yani bide ya orasi yaniyodur 75 80 derece olmustur :) kizi okula goturdum sabah 8 de bile pistim su oldum 2 adim yoldagunaydin kizlarr ben dun gece hic uyuyamadim yaa bide klima acik olmasina ragmen sicakladim bi bi degisik ates basmazi yasadim resmen :) sabahta erken hortladjm gene :)
Hayırlı bereketli cumalarpinkstrap Emira SY bence doğum hikayelerinin paylaşılması konusunun bize yardımı dokunacağına inanıyorum çünkü bende çok tecrubesizim ablamlar sezeryan olduğu için normal doğum nasıl oluyor bilmiyorum. Annemde öyle çok bişey anlamamış 3 kızı da öyle gittim doğurdum diyor. Kısmetse normal doğumu beklemek istedğim için nasıl bişeyle karşılaşacağımı bilemiyorum. Tabi doğum hikayelerini okuyup panik olacak arkadaşlar olur mu bilemedim ama kendi fikrim bu :)))
Birumuttur yasamak yaaa senin patronun insan mı acaba bu nasıl bir uslup nası çirkince bi tavırdır. Yazıklar olsun insanlık nerde acabaaa Allah ın krosu onu taşıyan anne değildi sanki insan biraz saygı duyar.. Sabah sabah sinirlendim yaa. Ayrıca öyle 10 binle kurtaracağını sanıyorsa aldanıyor açsın okusun hamile bi kadını işten çıkrmak neye mal oluyor Allahından bulsun inşallah
aydingelini canım sanada hayırlı olsun iş günün sakin kimseyi duymadan takmadan kendini yormadan işini yap evine git az kaldı biraz sabır Allah yardımcınn olsun
Herkese de hayırlı cumalar kızlar
ahhh evett canimcok sicak yaa durup durupdusa guriyorum zaten :) normalde terleyen bi insan degilim hamilelikten vucut degisti :) 75 80 qz kalir ben resmen 100 hissediyroum :)Canim hem hava sicak hem 25haftalik olmussun kan akisin cikmis kac katina notmal yani bide ya orasi yaniyodur 75 80 derece olmustur :) kizi okula goturdum sabah 8 de bile pistim su oldum 2 adim yolda
Orayi dusunemiyorum...
Ben sezaryen olmayı düşünüyorum. Normale müsait olsam bile. Ama yine de doğum hikayeleri okumak hoşuma gidiyor.
ben ayrintilidan once yaptirmistim bi sorun cikmadi canim zaten galiba bebegi etkilemesin diye 20. haftalardan sonra yaptiriyoruzKızlar haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var(20+6 olacağım). Bugün 20+0dayım. Tetanoz aşısı için de 20den sonra yaptır demişti doktorum. Ayrıntılıdan birkaç gün önce yaptırsam ölçümleri etkiler mi? Ayrıntılıdan sonraki gün 21+0 olacağım o gün yaptırmak daha mı iyi olur acaba?
yaaa benim yerimde cok uzak cikmiss esimede evimize yakin bi yer cikmis sansin boylesi dedim:) neyseki jvye soyledim o goturcek beklicek egerki fenalasrsam kusarsam fln diye
Tetenoz ayrintilıyı etkilemez canım..Ama ayrintılıdan ya 2 gun once falan yaptir yada sonrasinda ben aşıyı oldugumun ertesi günu felç gibi gezmistim..Tabi herkes de aynı olacak diye birsey yokKızlar haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var(20+6 olacağım). Bugün 20+0dayım. Tetanoz aşısı için de 20den sonra yaptır demişti doktorum. Ayrıntılıdan birkaç gün önce yaptırsam ölçümleri etkiler mi? Ayrıntılıdan sonraki gün 21+0 olacağım o gün yaptırmak daha mı iyi olur acaba?
senin mecbur biri bekliycek canim ogleden arasi yemen lazim yoksa allah allah k sekrrin falan duser zorlanirsin benim tek oturun girip cikicam :) zaten calismadimda kasmiyorum kendimi hic :)Bende esim calistigi icin tek gitmeyi dusunuyordum annem kardesin gelir dedi. Bende tm filan demedim hic gelmek isterse gelir. Yani taa sehrin obur tarafi gittim baktimda lokanta market hersey var okulun dibinde. Tek sikinti iste canta para tasiyamamak tek oturum neyse de ben iki oturuma gircem pazar gunu e dogal olarak yemek yemek gerekiyo. Yani birinin olmasi gerek. Bakalim o gun gelince nolcak. Yol ustunde 2 tane lise gectim her liseye bakip cok bahtsizim dedim :)) Rabbim yardimcimiz olsun
Emanetler olmuyor mu okulda.Ben genelde emanete birakırdım.Bende esim calistigi icin tek gitmeyi dusunuyordum annem kardesin gelir dedi. Bende tm filan demedim hic gelmek isterse gelir. Yani taa sehrin obur tarafi gittim baktimda lokanta market hersey var okulun dibinde. Tek sikinti iste canta para tasiyamamak tek oturum neyse de ben iki oturuma gircem pazar gunu e dogal olarak yemek yemek gerekiyo. Yani birinin olmasi gerek. Bakalim o gun gelince nolcak. Yol ustunde 2 tane lise gectim her liseye bakip cok bahtsizim dedim :)) Rabbim yardimcimiz olsun
senin mecbur biri bekliycek canim ogleden arasi yemen lazim yoksa allah allah k sekrrin falan duser zorlanirsin benim tek oturun girip cikicam :) zaten calismadimda kasmiyorum kendimi hic :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?