Emanetler olmuyor mu okulda.Ben genelde emanete birakırdım.
calismadysam hic stres yasamiyorum bn :) ayy evet ins kotu puanlar almyz yaaHaha bende calismadim ama korkuyorum. Tarih boyunca sinavlar benim icin kabus olmustur. Calismasamda stresini yasarim nedense. Insallah rezil olmayan puanlar aliriz
calismadysam hic stres yasamiyorum bn :) ayy evet ins kotu puanlar almyz yaa
ayy bize de nasip olsa keşke öyle patronlar. valla bilmiyorum bi yanım çık işten herkes nasıl altından kalkıyosa sende kalkarsın diyo bi yanım sık dişini kenara koy diyo.Yaaaa pisliğe bak sen..Ya bunu yapamaz hayvan herif..sen dava açsan öyle 10 binle kurtaramaz seni sindirmeye çalışiýor..ay boyle vicdansızlar ölsün lütfen yaaa...Benim is yerim buyuk patronla cok işim yokta gecen yoneticime dedim ben hafta bi kaç gun izin alıcam dinlenmem gerekiyor, alabilirsem rapor alırim haberiniz olsun dedim, ama sen iyi olda diyor..Sagolsunlar ya hic zorlamazlar beni sükür..Hatta bende isten cıkartsalar diye bakiyorum ama yok salmiyorlar..Anladığım kadariyla cekip gidemiyorsun pisligin agiz kokusunu çekmek zorundasın Allah sabır versin ne diyim
bende 76 almistim bnde tercih yapmadim o zamancok pisman olmustum :)Ben esime bizimkilere bana sinav sormayin kotu olursa soylemicem dedimisin tuhafi ne biliyo musun ben onlisansa girdigimde 78 almisim puanimi yeni goruyorum. Neden o zamanlar tehrcih yapmadim hic bilmiyorum illaki bi yerler gelirdi. Unutumusum bile sinava girdigimi. Bu sefer unutmam unutmam nasip kismet hayirlisiyla atlatiriz insallah
Kızlar haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var(20+6 olacağım). Bugün 20+0dayım. Tetanoz aşısı için de 20den sonra yaptır demişti doktorum. Ayrıntılıdan birkaç gün önce yaptırsam ölçümleri etkiler mi? Ayrıntılıdan sonraki gün 21+0 olacağım o gün yaptırmak daha mı iyi olur acaba?
ayy bize de nasip olsa keşke öyle patronlar. valla bilmiyorum bi yanım çık işten herkes nasıl altından kalkıyosa sende kalkarsın diyo bi yanım sık dişini kenara koy diyo.
ve bomba
diğer muhasebeci diyo ki patron seni işten çıkaracak benden duyduğunu söyleme. dün söylemiş yağmuru artık işten çıkarıcam diye. bende çıkartsın Allah yukarıda dava edicem dedim. ilk başta o şekilde konuşma beni idare edin diye söyle eğer yokuşa sürerse dava edicem de diyo. nasıl bi yol izliyim kızlar ?pullubiber benim sigortam tamdan yatmıyo burada aldığım maaştan değil asgariden yatırıyo. nasıl yapayım napıyım ?
Ben kendi gebeligim icin konusayim benim bebegim 24. Haftada cok hareketsizlesti ben korktm hatta doktorami gitsem diye . Hareket ediyodu ama beni tatmin etmiyodu dedigin gibi vuruslari sert degildi azalmisti. 25.haftada costu ama. Zaten aman aman hareketli bi bebek olmadi hic ama vuruncada tam vurur belli eder kendini benimki. Ben bu zamana kadar cok doktora gittigim icin o hafta kendimi tutmustum cunku icerde bi hareket vardi sadece zayfti. Kendine cok stres yapma icn rahat etmiceksede bence bi saglik ocagina yada kendi doktoruna görn24 haftalığız canım
toplayabildiğin kadar kanıt topla maaşının tam yatmadığıyla alakalı.. Bir de hiç bişeye imza atma ne verirlerse versinler.. baya bi tazminat alırsın çünkü bu tarz davalar hamile oldğun için 1 ay da sonuçlanıyor kendi kaybeder yani. Ayy ne vicdansızlar var resmen beddua edesim geliyor nası sinir oldum şöyle haksızlıklara gelemiyorum işte. Ya bırak zaten şurda ne kadar kaldı kii çalışsın kızcağız iznini kullansın sonra çıkartırım diye düşünür insan ondan sonra hakkıdır tazminatını verir çıkartır ama böyle noluyor yani neyin ego tatmini zaten stresli bi hamilelik geçiriyorsun yaa böleleri batsın gitsin yaaaayy bize de nasip olsa keşke öyle patronlar. valla bilmiyorum bi yanım çık işten herkes nasıl altından kalkıyosa sende kalkarsın diyo bi yanım sık dişini kenara koy diyo.
ve bomba
diğer muhasebeci diyo ki patron seni işten çıkaracak benden duyduğunu söyleme. dün söylemiş yağmuru artık işten çıkarıcam diye. bende çıkartsın Allah yukarıda dava edicem dedim. ilk başta o şekilde konuşma beni idare edin diye söyle eğer yokuşa sürerse dava edicem de diyo. nasıl bi yol izliyim kızlar ?pullubiber benim sigortam tamdan yatmıyo burada aldığım maaştan değil asgariden yatırıyo. nasıl yapayım napıyım ?
ayyy canim hic bilmiyorum bu konuyu ama diger muhasebeci izin alma diye kafasindan uyduruyorda olabilir bence patron soyleyinceye kadad bence sen kimseye sesini cikarma ilks oyeldiginde belki idare edemezmisin falan diye sorarsin oda yok derse o zaman dersin haklarim var dava acarim diye ama haklarini iyi ogren canimayy bize de nasip olsa keşke öyle patronlar. valla bilmiyorum bi yanım çık işten herkes nasıl altından kalkıyosa sende kalkarsın diyo bi yanım sık dişini kenara koy diyo.
ve bomba
Ateşiniz çıktı mı? Ateş için ilaç kullanmak zorunda kalıcaz eğer çıkarsa değilmi?Canım ben tıpta yaptırdım. Bebeği incelerken bana göstermediler o yüzden renkli mi değil mi bilmiyorum.soyledigin hastaneye giden arkadaşlarim var. Arkadaşım diğer doktora gidiyormuş bazen siyah bazen renkli bakmış izlemiş.senin ki nasil yapar bilemiyorum.senin aldığın prof bence aklında soru işareti kalmasın
İlkini 20+4 te yaptirdim.bugun 2.yi yaptiricam kısmetse.
Onun iki sahide ve aldigin kalan parayi goseteren makbuza veya imzali kaseli maas bordrosuna ihtiyacin var.bunlari ayarlayabiliyorsan süresi yok isten ciktiktan sonra basvurursun benim maasim bu kadardi ama asgariden yatti diye geriye donuk sigortana odeme yapiliyo tabi faiz ve ceza da aliyolar ayrica sirket imcelemeye giriyo diger personellerinde maasi o sekilde yatiyosa hepsini fazili oduyo falan filan....ayy bize de nasip olsa keşke öyle patronlar. valla bilmiyorum bi yanım çık işten herkes nasıl altından kalkıyosa sende kalkarsın diyo bi yanım sık dişini kenara koy diyo.
ve bomba
Benimde asim pazartesi sali detayli ebeyi aradim sordum cocugun organ gelisimiyle senin aşınin ne alakasi var tatlim dedi:)Kızlar haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var(20+6 olacağım). Bugün 20+0dayım. Tetanoz aşısı için de 20den sonra yaptır demişti doktorum. Ayrıntılıdan birkaç gün önce yaptırsam ölçümleri etkiler mi? Ayrıntılıdan sonraki gün 21+0 olacağım o gün yaptırmak daha mı iyi olur acaba?
Teşekkür ederim canımben ayrintilidan once yaptirmistim bi sorun cikmadi canim zaten galiba bebegi etkilemesin diye 20. haftalardan sonra yaptiriyoruz
Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsunTetenoz ayrintilıyı etkilemez canım..Ama ayrintılıdan ya 2 gun once falan yaptir yada sonrasinda ben aşıyı oldugumun ertesi günu felç gibi gezmistim..Tabi herkes de aynı olacak diye birsey yok
Doğru diyorsun canım. Benim kanamam vardı o sıra, onu söyleyince sağlık ocağına tetanoz aşısını belki yaptırmaz doktorunla bir konuş demişti hemşire hanım. Doktorum sorun olmaz dedi ama aklıma ayrıntılı takıldı birden, size sorayım istedim. Haklısın yani bir şey olsa söylerdiler onu da. Teşekkür ederim canımBen de bugün yaptıracam tetanozu, ayrıntılı ultrasonum da Çarşamba günü. Hiç böyle düşünmek aklıma gelmemişti ama eğer etkileme gibi bir durum olsa ya doktor ya sağlık ocağı sorar herhalde.
İnsanın aklına gelebiliyor işte. Bana kanamam var progestan kullanıyorum deyince hemşire hanım belki tetanoz yaptırmaz doktorun, konuş demişti. O yüzden belki ilgisi vardır diye düşündüm yaniBenimde asim pazartesi sali detayli ebeyi aradim sordum cocugun organ gelisimiyle senin aşınin ne alakasi var tatlim dedi:)
Canım ölçümünü etkilemez ama tek doz yaptircaksan bı kaç hafta daha bekle 20. Haftadan sonra yapılıyormuş ama tek dozlar için en uygun zaman 24. -26. HaftaKızlar haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var(20+6 olacağım). Bugün 20+0dayım. Tetanoz aşısı için de 20den sonra yaptır demişti doktorum. Ayrıntılıdan birkaç gün önce yaptırsam ölçümleri etkiler mi? Ayrıntılıdan sonraki gün 21+0 olacağım o gün yaptırmak daha mı iyi olur acaba?
Teşekkür ederim canımCanım ölçümünü etkilemez ama tek doz yaptircaksan bı kaç hafta daha bekle 20. Haftadan sonra yapılıyormuş ama tek dozlar için en uygun zaman 24. -26. Hafta
ödeyeceği tazminat 10 bin lira değil, onu bilse iyi olur. Haksız yere sözleşmen fesh edildi diye işe iade davası açarsan çok daha üzerinde bir tazminat öder. Hey Allahım ya sinir oldum adama. Hamile kadına böyle şey yapılır mı ya! Ne kadar kötü kalpli insanlar var.allah yardımcın olsun calısmak cok zor bızım patron rapor da olsa geleceksın dıo hastaneye bıle zor gıdıorum ben zırt pırt hastaneye gıdıosun dıo çıkarcam sonunda dedı bnde cıkarın bnde hakkımı ararım dava acarım dedım dırek dedı fark etmez ödeyecegım tazmınat en fazla 10 bın bana koymaz buyuk balık kucuk balıgı herzaman yutar unutma dedı dondu gıttı sınır bozucususup oturdum bnde mecbur olunca napım hayat zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?