2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tek doz veya iki doz olması en son ne zaman tetanoz aşısı olduğuna veya şimdiye kadar kaç kere olduğuna bağlı canım.
Ben en son 2.5 sene önce olmuştum, sağlık ocağındaki hemşire “20. Haftada gel ilk dozu yapalım” dedi. Sağlık ocağına gittiğinde sorarsın bu durumu.

Aa öyle mi? Çok sağolasın canım.
Telefonda demiştim geçen sene aşı olduğumu da. Gittiğimde tekrar söylerim inşallah

Yanma deme 12. Haftadan beri artarak devam ediyor, nefes alamıyorum sinirlerim o kadar yıprandı ki oturdum ağladım sabah
Şikayet etmiyorum buna da şükür ama hiç mi es vermez

Kızlar hepinize şöyle toplu cevap vereyim;
biz haftalık alıyoruz paramızı her hafta. ne kaşe ne imza herhangi bi evrak yok. bankaya da düzensiz yatırılıyo maaş sonra onu geri çekip gayri resmi tarafta kasaya ekliyolar. maaş bordromuzda hiç çıkmıyo bu yüzden.
sigortamı geç yaptılar 1 ay ama şuan sigortalı olarak 5 aydır çalışıyorum.
nasıl evrak toplayabilirim ben burdan. zaten dava edersem gayri resmilerinide sürücem ortaya o yüzden hiç vicdan azabı çekeceğimi düşünmüyorum ve kimsenin maaşı aldığından yatmıyo burada.
ama çıkarsam dava edeceğimden eminimde ne gibi evraklar isterler onu bilmiyorum
İş sözleşmemde var süresiz olarak imzalamıştık

Hayırdır inşallah?
bebeğin beşiği bebek arabası kıyafetleri herşey kız tarafına düşermiş kayınvalimdemgil diyor niye ortak değil biz zaten almicak değiliz ama o bebek sizinde torununuz hiç mi gönlünüzden birşey kopup ta almak istemezsin yada olur mu bizde üstümüze düşeni yapalım demezsin iki tarafın da ilk torunu sonuçta

Sağlık ocağından geldim şimdi canım kalp ritminde bir problem yok bol su iç ve bolca dinlen kendini çok yordugun zamanlarda hissetmeme durumu olur dendi genel temizlik yaptım o yordu sanırım beni pazartesiye kadar dinlenip bir bakacağım olmadı doktoruma görünürüm

Çıkarsın bırak suyuna gitme hiç, her türlü dava et bu halinle mobbing uyguladığı , söylediği sözleri, sigortanı eksikten yatırdığını.. Bi kaç yıl sürer ama iliğini kurutursun emin ol..

Ben bayaa iyi bir merkezde cektirdim. Fiyati da 750 ydi. Ozel sig dolayi iyi bir indirim aldim. Ama cekim siyah beyaz oluyor. Yuzunu gosterirken 4d renkliye getiriyor o foto gibi oluyor. Ikiz oldugu icin benimkilerde netlik saglanamadi oyle bir foto alamadik. Elleri yuzlerindeydi surekli hareket vardi. Dr radyoloji uzmaniydi. Organlari tek tek gosterdi vs. Kendi dr umun perinatoloji uzmanligi var ama detayliyi kendi yapmiyor zaten vakit alan bir is.

kuzum sana su kadar maas aldin diye bir bordromu ne diyorlar sanirim ondan imzalatmiyorlarmi benim esimde ilk ise basladiginda maasi yuksekti insaat muhendisi dusun ama dusuk sigorta oduyorlardi ama bordro gibi biseye aldigi maasin imzasini atiyordu atiyordu onada gostermelik bankadan yatiriyorlardi bi kismini biz o kagitalri hep saklardik ilerde bisey olursa gosteririz diye

pruine pinkstrap geçmiş olsun kızlar, yanma gerçekten işkence gibi oluyor. Benim o kadar yok çok şükür. Dayanamadığım noktada gaviscon içiyorum. Geçen gün bir arkadaşım dedi de onun çok şiddetliymiş, hamilelik boyunca şişe şişe gaviscon bitirdim dedi..

yok canım imzalamıyoruz. sadece sistemde işliyoruz aldığımız parayı kimseye kağıt imzalatılmıyo. resmi olarakta imzalatılmıyo 1 2 kere imzalamışızdır sadece

Canım sen bebeğine ve kendine odaklan boşver almayan almasın. Ben de bu size düşer bize düşer olayını anlamıyorum bir şey içinden gelirse yaparsın yani illa her şeyi kurala nizama göre yapmanın ne gereği var belli ki masraf olmasın istiyorlar minnet etmemiş olursun daha iyi yarın bir gün lafı da edilir şu kadar masraf yaptık diye. Benim kayınvalide izin versem bebegimin her şeyine karışacak edecek de benden yüz bulamıyor ben sevmiyorum başkalarının minneti altına girmeyi kıyafetlerini beşiğini küvet takımını aldık yavaş yavas hallediyoruz. Genel temizliğimi yapmaya gelecekti bak ondan habersiz yaptım her işimi orada burada çok lafını eder çünkü karşılık bekler ben de çok şükür gücüm kuvvetim yerindeyken hallediyorum kendi isimi kendim.

Benim kaygım acaba ilaçtan mı hissetmedim bebeğin hareketlerini diye ondan korktum. Bebeğe zararı olur mu diye bin türlü şey var aklımda

hayirli cumalar kizlar
Hayırlı cumalar
Sagol canım aman inşallah artmaz senin, gaviscon Kesmiyor ki canım artık. Saatte bir uyanıp içiyorum en son midemi bulanmaya başlıyor.

yok canım imzalamıyoruz. sadece sistemde işliyoruz aldığımız parayı kimseye kağıt imzalatılmıyo. resmi olarakta imzalatılmıyo 1 2 kere imzalamışızdır sadece
o zaman sen ispatlayabilcegin seyelri bul kuzum oyle cik karsisina diye dusunuyorum tabi sistemi bilenler daha iyi cevaplar verir senin icin

Ispat yukumlulugu isverene aittir. Belgelerle maasini bankadan odedigine dair kanitlamak durumunda. Sen bir dilekce ile noterden ihtarname cekip.haklarini talep edebilirsin. Tabii bir avukattan yardim almakta yarar var. Alo 170 i arayip ordan da nereye nasil sikayet edecegin konusunda bilgi alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…