- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
aynen ona görede alırlar karşılığını artıkHak edecek bişey yok ki ortada. Onlar kendilerine uygun gördüklerini yapıyorlar. Ona göre de karşılığını alırlar.
mide yanması yaşamıyorum ama canım 2 gündür ne yesem midem ağrıyor hatta sabah uyandım miden ağrıyordu o neden oluyor napmam lazım bende bilemediğim için çekiyorumAllah razı olsun canım, kim ne yazsa atlıyorum hepsi en fazla 1 saat rahatlatan şeyler, herhalde bi mide rahatsızlığım var hamilelikte ortaya çıkıyor hiç normal değil bu derece olması.
Rabbim kimseye vermesin ya
170 den bilgi alman lazim galiba.dur seni avukat arkadasimin sayfasina etiketliym ona bi sor istanbulda kime gidebilirim diyedava edeceğimi söyleyince geri vites yapacağını düşünüyorum canım çünkü gayri resmi işleri hep ben takip ettim. g.resmi gelen giden tüm malların kantar fişleri benim telefonumda. karşı tarafların dekontları vs de benim telefonumda kayıtlı. onlarda bi delil sayılır diye düşünüyorum.
aranbulucu avutkat nasıl bulurum bilmiyorum ki telefonla halledebilir miyim
bende bizim bi akrabamız avukat ona yazdım. eğer cevap vermzse başkasına yazıcam o da cevap vermezse artık Allah kerim :)170 den bilgi alman lazim galiba.dur seni avukat arkadasimin sayfasina etiketliym ona bi sor istanbulda kime gidebilirim diye
sakince düşün fevri hareket etme canım bebeğini de üzecek bişey yapma cok sakin ve ciddi bi şekilde dava edeceğini söyle ki ciddi olduğunu anlasın bi anda kavga edermiş gibi yaparsan bu seferde sinirinden böyle diyor bu bişey yapamaz der keskin sirke küpüne zarar.. mantıklı ve sakin olduğun sürece o adamın burnundan getirirsin..inşallah sonunda kazanan sen olacaksınçok teşekkürler canım. eğer bana konuyu açarsa bu şekilde söylicem. ya idare etsin yada davacı olurum yapcak bişey yok. bi avukat bulup sormam lazım ama benim önce. bi bakıyım bakalım neler yapabilirim
Vallahi bendede cnm kaynana var cenesi susmaz bnu bole yap bni şole yap birde hamileyken hic cekilmyr ben dyrm anne sen karsma istedgmi alrm yaparm esimede diyrm o da haklsn diyr ne istersn onu alrz dyor hatta esime dedim annen karsmasn bak annenn cenesine dayanmyrm diye cok alttan aldm cnku cnm sende ole yap bence izin verme esinede sole yani karsmasn kaynanantabiki yani benim bütçem nereye yeterse ordan alırım bide kıyaslama yapıyor eşimin kuzeniyle onunlada aramiz hiç iyi değildir kaynanam bak diyor o bebeğini nerden giydirmiş çok güzel bakıyor kızına tertemiz gidip kıyafetlerini özel diktiriyor şöyle böyle
Evet canım önce kavgacı tavırdan ziyade beni idare etmesini epi topu 2 ay kaldığını söylicem. Eğer hala hayır falan derse hamile işçiyi işten çıkaramazsınız çıkarırsanız kendi zararınıza benim devletten alabileceğim bi para var onu almam lazım, Buna rağmen hala çıkarıcam diyosanız açacağım dava da ben suçlu değilim kusura bakmayın der çıkarm odasındansakince düşün fevri hareket etme canım bebeğini de üzecek bişey yapma cok sakin ve ciddi bi şekilde dava edeceğini söyle ki ciddi olduğunu anlasın bi anda kavga edermiş gibi yaparsan bu seferde sinirinden böyle diyor bu bişey yapamaz der keskin sirke küpüne zarar.. mantıklı ve sakin olduğun sürece o adamın burnundan getirirsin..inşallah sonunda kazanan sen olacaksın
sen bosver canim onuu yaa cogu kisi durumu oldugu halde bebek bu cabum buyuyor diyip oyle oyle gidip pahalu markalar almiyor senin kv nin takintisi var galiba :) sende o biseg dediginde benim durumum buna yetiyor evimin disindaki kimse beni ilgilendirmez detabiki yani benim bütçem nereye yeterse ordan alırım bide kıyaslama yapıyor eşimin kuzeniyle onunlada aramiz hiç iyi değildir kaynanam bak diyor o bebeğini nerden giydirmiş çok güzel bakıyor kızına tertemiz gidip kıyafetlerini özel diktiriyor şöyle böyle
aynen canım o zaman sanki seni çıkarmaz diye düşünüyorum sırf korkusundan... eğer aksi bi durum olurda çıkarırsa sen zaten alacağını alırsın o düşünsün yaniEvet canım önce kavgacı tavırdan ziyade beni idare etmesini epi topu 2 ay kaldığını söylicem. Eğer hala hayır falan derse hamile işçiyi işten çıkaramazsınız çıkarırsanız kendi zararınıza benim devletten alabileceğim bi para var onu almam lazım, Buna rağmen hala çıkarıcam diyosanız açacağım dava da ben suçlu değilim kusura bakmayın der çıkarm odasından
Ben ilk hamileligimde cok kiloluydum o zaman tabi konforsuzsum ve agrim vardi simdi 40 kilo verdim rahatim.sicaklar icinde klimayla olmuyo duş alsam yetmiyo en sonunda akrobat vantilator bulduk migrostan cok hafif bisey ben onla yatiyorum ne carpiyo ne terletiyo.kizimin odasinada ondan aldik bitane
Karnımın üst kısmı ağrıyor özellikle gece yatarken. Doktor mide ağrısı diyor bebekten değil. Boyum kısa olduğu için bebek yukarı doğru bastırıyor. Doğundan s8nra geçer inşallahNasıl bir ağrı bu?
bakalım gelince konuşacakmı benimle. konuşmazsa hiç bilmiyomuş gibi devam edicem artık. ay bu da ayrı bi strest bunalttı beni kafamı işe veremiyorum beynim döndü yaaynen canım o zaman sanki seni çıkarmaz diye düşünüyorum sırf korkusundan... eğer aksi bi durum olurda çıkarırsa sen zaten alacağını alırsın o düşünsün yani
Allah yardimcimiz olsun.temmuzuda bitiriyoruz cok sukur az kaldi...detaylidan sonra hizlaniyo biraz alisveristi ev duzeniydi yerlesmesiydi camasirlari bitmeyen buharsiz ütüleriydi derken biticek insallahSabah kalkar kalkmaz peynir ekmek yiyim dedim, son lokmada zor koştum klozete, çıkarttım hepsini. Ama sonradan kahvaltı hazırladım yaptık, şimdi bulantım yok ama ara ara yanmam geliyor çok fena. Mutfağa giresim yok, evi temizlemem lazım. Öyle bakıyorum işlere.
Allahım ginah yazmasın da sevemedim valla hamileliği. Tek güzel zamanları bebeğim için araştırma yaptığım ve onun hareketlerini hissettiğim zamanlar. Yoksa millet balayı gibiydi diyor, ben resmen acı çekşyorum.
Cunku isi birakmaya niyetlenince bir kez o karari verdin mi duramazsin...kurtlandin iste o yuzden sabah sana msj attim duyma gorme kicini kasi diye...bakalım gelince konuşacakmı benimle. konuşmazsa hiç bilmiyomuş gibi devam edicem artık. ay bu da ayrı bi strest bunalttı beni kafamı işe veremiyorum beynim döndü ya
diğer muhasebeci de iyilikmi yapıyo kötülükmü anlamıyorum. takntılı olduğumu ve çalışma konusunda ne düşündüğümü eğer beni çıkaracaklarsa dava edeceğimi gayet iyi biliyo. niye kalkıp söylüyosun kiCunku isi birakmaya niyetlenince bir kez o karari verdin mi duramazsin...kurtlandin iste o yuzden sabah sana msj attim duyma gorme kicini kasi diye...
Geçmiş olsun canım bende ağrıyı bilmiyorum hiç yaşayan varsa yazar yönteminimide yanması yaşamıyorum ama canım 2 gündür ne yesem midem ağrıyor hatta sabah uyandım miden ağrıyordu o neden oluyor napmam lazım bende bilemediğim için çekiyorumsanada çok geçmş olsun
ayyy orda buharsizi gordun hemen atladim bebegin kiyafetlerini buharsizmi utuluycez canim:)Allah yardimcimiz olsun.temmuzuda bitiriyoruz cok sukur az kaldi...detaylidan sonra hizlaniyo biraz alisveristi ev duzeniydi yerlesmesiydi camasirlari bitmeyen buharsiz ütüleriydi derken biticek insallah
Bende bazen butun msjlari okuyamiyorum cok oldugu zamanlarda atlayarak gidiyorum o yuzden denk gelmedim yazdggna ben ayrintiliya gireli 1 ay oldu. radyolog bakti bana gittigim ozel hastanede bi o bakiyomus ben gayet memnun kaldim.cok guzel acikladi tek tek sakalasarak gecti stresimi aldi saolsn :)Çok sagol cnm cevabın için teşekkür ederim aydınlatıcı oldu.dedigin gibi renkli falan olması önemli değil benim içinde sağlığı yerinde olsun bı sıkıntı varsa doktorun görmesi alanında uzman olması.bende aldım bı prof.dan randevu bakalım hayirlisi
hiç beynin dönmesin canım sana hiç bişey söylemiyorsa sende dedğin gibi çaktırmazsın.. sdece bebeğini düşün git işini yap muhatap olma saatini doldur ve evine git en güzeli bu kafanı rahat tutmalısın şurda ne kaldı sık dişini oda Allahından bulsunbakalım gelince konuşacakmı benimle. konuşmazsa hiç bilmiyomuş gibi devam edicem artık. ay bu da ayrı bi strest bunalttı beni kafamı işe veremiyorum beynim döndü ya
Allah yardimcimiz olsun.temmuzuda bitiriyoruz cok sukur az kaldi...detaylidan sonra hizlaniyo biraz alisveristi ev duzeniydi yerlesmesiydi camasirlari bitmeyen buharsiz ütüleriydi derken biticek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?