kizz kim gelcek yardima bana :) kv utuyu hic sevmez kendi utulerini bile olabildigince uzun sure bekletir ben esimi tanidigimda utulu bisey giymiyrodu adam :) bende aksine herseyi utulerim oda ona alisti simdide utusuz bisey giymiyor :) kendim yavas yavas yapicam artik napalimbenimde hedefim çıldırdıktan sonra kurutma makinesi almak
eyvaaaütüye yardıma gelsinler bari
aaa güzel fikir canım çok teşekkür ederim alim ben onlardan iş görmez mi yerden tasarruf :)))a101e peteklerin üstüne koymak için kurutmalık telleri oluyo onlar al her peteğe çok büyük değiller zaten ama iyi iş görüyolar
yaaa benim annemde öyle alıştırmış babamı 60 yaşındalar aferdersin hala atlet ve boxerına varana kadar ütülüyor annem biraz hasta olsun yapamazsın aaa atletim ütüsüz nası giycem ben bunu diyor alıştırmakta iyi değilkizz kim gelcek yardima bana :) kv utuyu hic sevmez kendi utulerini bile olabildigince uzun sure bekletir ben esimi tanidigimda utulu bisey giymiyrodu adam :) bende aksine herseyi utulerim oda ona alisti simdide utusuz bisey giymiyor :) kendim yavas yavas yapicam artik napalim
bende cok severek yaparim utuyu :) iste benim esimde aynen baban gibi diyor artik :) ben bunu nasil giyicem iste pijamasini bile benden ister utusu bozulmasinmis :)yaaa benim annemde öyle alıştırmış babamı 60 yaşındalar aferdersin hala atlet ve boxerına varana kadar ütülüyor annem biraz hasta olsun yapamazsın aaa atletim ütüsüz nası giycem ben bunu diyor alıştırmakta iyi değilgörümcem ütüyü terapi olarak yapıyor çok rahatlıyormuş çok bunalırsam bende onu çağırırım ona terapi olur benmde işime gelir :))))))
ayyy Allah ım ben çıldırırım heralde öyle bi beklentisi olsa eşiminbende cok severek yaparim utuyu :) iste benim esimde aynen baban gibi diyor artik :) ben bunu nasil giyicem iste pijamasini bile benden ister utusu bozulmasinmis :)
zaten herkeste sevmiyor canim bu utu isini isini ama ben zevkle yapiyorum :)ayyy Allah ım ben çıldırırım heralde öyle bi beklentisi olsa eşiminyok yok bana göre değil böle şeyler hem alıştı o zaten 6 senedir kendi ütüsünü kendi yapar garibim
aynen öyle adaletsiz dünya malesef kiAy bende öyle sessiz sakin bir bebiş istiyorum:)) ablamınkiler çok ağlıyo bağırıyo, o yüzden sessiz çocuk isterim :)
Al işte. Böyle pislikler daha da zengin olsun diye it gibi uğraşıyoruz aldığımız cevaba bak. Allah dilah etsin
İnşallah canım epi topu 10 hafta daha dişimi sıkmam lazım.
Neyse ki patron geldi iyi davrandı halimi hatrımı sordu. Bugün odasına çağırmazsa devamı güzel gider inşallah. Ama ondan önce bebeğim iyi olsun inşallah. Kahvaltı yaptım midem bulanmaya başladı kızlar neden böyle oluyo
laf anlatamıosun ki hakkını savunmak ıcın tam dava acarım dıorum bana koymaz fark etmez deyınce susup oturuosun malesef kiödeyeceği tazminat 10 bin lira değil, onu bilse iyi olur. Haksız yere sözleşmen fesh edildi diye işe iade davası açarsan çok daha üzerinde bir tazminat öder. Hey Allahım ya sinir oldum adama. Hamile kadına böyle şey yapılır mı ya! Ne kadar kötü kalpli insanlar var.
bende sadece allah hesabını sorsun hakkımı arasın ben bısey yapamıorum dıorum emın ol calısma saatım bıle o kadar uzun kı paydosum yok oturarak calısıosun zten ne paydosu dıo ara sıra oturmaktan sıkılıorm uyusuorum kalkıp tur atıorum o zmn bıle laf@pinkstrapEmira SY bence doğum hikayelerinin paylaşılması konusunun bize yardımı dokunacağına inanıyorum çünkü bende çok tecrubesizim ablamlar sezeryan olduğu için normal doğum nasıl oluyor bilmiyorum. Annemde öyle çok bişey anlamamış 3 kızı da öyle gittim doğurdum diyor. Kısmetse normal doğumu beklemek istedğim için nasıl bişeyle karşılaşacağımı bilemiyorum. Tabi doğum hikayelerini okuyup panik olacak arkadaşlar olur mu bilemedim ama kendi fikrim bu :)))
Birumuttur yasamak yaaa senin patronun insan mı acaba bu nasıl bir uslup nası çirkince bi tavırdır. Yazıklar olsun insanlık nerde acabaaa Allah ın krosu onu taşıyan anne değildi sanki insan biraz saygı duyar.. Sabah sabah sinirlendim yaa. Ayrıca öyle 10 binle kurtaracağını sanıyorsa aldanıyor açsın okusun hamile bi kadını işten çıkrmak neye mal oluyor Allahından bulsun inşallah
aydingelini canım sanada hayırlı olsun iş günün sakin kimseyi duymadan takmadan kendini yormadan işini yap evine git az kaldı biraz sabır Allah yardımcınn olsun
Herkese de hayırlı cumalar kızlar
Canim benim avukat arkadasim varlaf anlatamıosun ki hakkını savunmak ıcın tam dava acarım dıorum bana koymaz fark etmez deyınce susup oturuosun malesef ki
Kızlar haftaya perşembe ayrıntılı ultrasonum var(20+6 olacağım). Bugün 20+0dayım. Tetanoz aşısı için de 20den sonra yaptır demişti doktorum. Ayrıntılıdan birkaç gün önce yaptırsam ölçümleri etkiler mi? Ayrıntılıdan sonraki gün 21+0 olacağım o gün yaptırmak daha mı iyi olur acaba?
sorma işte yoruluo ınsan eve gıdıosun bıde yemek yap ye mutfagı topla zten bayılıosun hemen ben bu ayı zor gecırdım mutlaka sgk da olsa gıderdım dayanamayınca bu ay cok sabırlıyım ama ıcıme sor bırde bnmHareket hissetmeyince insan cok merak ediyo gercekten. Bende de o var doktora gidesim geliyor ama simdiye kadar hep ayda 1 gittim toplam 5 kez gittim anlayacagin. Vucudumu dinlememeye calisiyorum durmadan biseylerle ugrasiyorum. Dun yataga bir girdim uyandim sabah olmus. Nasil uyuduysam artik ruhum hicbisey duymadi. Yorulunca insan kendini de dinleyemiyor insallah doguma kadar dolu dolu gecer yoksa kafamizda cok kurcaz gibi geliyor
Teşekkür ederim canım. Benim doktorum 20 ile 21.haftalar arası olarak belirledi ayrıntılı ultrason tarihimi. Gebelik tedaviyle oldu, başından beri de hep kanamalı, riskli filan gittik. Erkenden çektirmek istemesinin de vardır bir sebebi diyorum. Çok güveniyorum doktoruma... Gerekirse iki hafta sonra tekrar çektiririz artık.Canım aslında en ideal hafta 22. hafta ben 23. haftaya girince yaptırdım oradaki bazı bayanlar vardı daha önce yaptırmış olanlar onlar 20. haftada falan yaptırmış doktor bakmış ama bazı ölçümler için 2 hafta sonra yine gel demiş. Sanırım kalp ve beyindeki bir bölge tam oluşmamış mı oluyormuş tam emin değilim ama öyle bişey.
ne mutlu sana tatlım Allah bize o özelliği vermemiş malesef :)))zaten herkeste sevmiyor canim bu utu isini isini ama ben zevkle yapiyorum :)
bizimki hiç öle deil inanki bitse su gunlerım kurtulsam dıe bakıorum ben burdanYaaaa pisliğe bak sen..Ya bunu yapamaz hayvan herif..sen dava açsan öyle 10 binle kurtaramaz seni sindirmeye çalışiýor..ay boyle vicdansızlar ölsün lütfen yaaa...Benim is yerim buyuk patronla cok işim yokta gecen yoneticime dedim ben hafta bi kaç gun izin alıcam dinlenmem gerekiyor, alabilirsem rapor alırim haberiniz olsun dedim, ama sen iyi olda diyor..Sagolsunlar ya hic zorlamazlar beni sükür..Hatta bende isten cıkartsalar diye bakiyorum ama yok salmiyorlar..Anladığım kadariyla cekip gidemiyorsun pisligin agiz kokusunu çekmek zorundasın Allah sabır versin ne diyim
baya gaddar ve acımasız bi adammıs gerçekten seni günde yasal olarak günde 7,5 saatten bile fazla çalıştıramaz ne cesaret böyle davranıyorlar anlamıyorum gerçekten..bende sadece allah hesabını sorsun hakkımı arasın ben bısey yapamıorum dıorum emın ol calısma saatım bıle o kadar uzun kı paydosum yok oturarak calısıosun zten ne paydosu dıo ara sıra oturmaktan sıkılıorm uyusuorum kalkıp tur atıorum o zmn bıle laf
Canım ben doktoruma sordum dün onu. 23.haftadan sonra bakılmaması gerekiyomuş çünkü beynindeki kemik tamamen kapanıyomuş ( olması gereken bişey) o kapanmadan bakılması gerekiyomuş. 19.haftadan 23. haftaya kadar yapılması lazımmış. erken istemesinin sebebi daha düzgün bakabilmektir bence. bnde çarşamba gidicem inşallahTeşekkür ederim canım. Benim doktorum 20 ile 21.haftalar arası olarak belirledi ayrıntılı ultrason tarihimi. Gebelik tedaviyle oldu, başından beri de hep kanamalı, riskli filan gittik. Erkenden çektirmek istemesinin de vardır bir sebebi diyorum. Çok güveniyorum doktoruma... Gerekirse iki hafta sonra tekrar çektiririz artık.
Sevindim canım ulaşabilmişsin.saat banada vermediler ne zaman geleyim dedim sabah gelin dedi.9.30 -10 gibi gitmeyi düşünüyorum.sende öyle yapabilirsin canım.izmirie canım ben bugün randevu aldım ege hanımdan 16 ağustos a. Ama saatini sormayı unuttum yaa. Sonra arayıp saatini de sorarım artık.
enişteye maşallahh :) ben bi yerlerimi yırtıyorum benimkinin ilk çocuk olmasına rağmen kılı kıpırdamıyoPeki bizim daha bebek gelmeden ranza sistemine geçmemiz:) gülsemmi ağlasammı bilemedim. Eşime bi demiş bulundum, seneye artık üçlü ranzalardan alırız diye. Oda haftasonu mobilyacı arkadaşının yanına gitmişti. Denk gelmiş. Zengin Arap karseşlerimizden biri yaptırmış parasını vermiş, sonra konsepti değiştirmişler. Başka bi yerden almışlar. Şoförüne demişki ister al kullan ister sat parasını ye. (Zenginlik) malzemelerinide özel getirtmişler. Eşimde bana dedi. Seneye alacaksak bunu kaçırmayalım. Benimde hoşuma gitti. Şimdi kızların bazalarını satcam. Onlarda çok yeniydi herkesin fikri başka kızlar ama benim büyük kızım 4 aylıkken yatağına alıştı, küçüğüm 6 aylıktı. Bu miniğimide o civarlarda alıştırırsam bu yatak işi mantıklı olcak:) odalarına boydan boya kapaklı dolap istiyorum tavana kadar. Kıyafetlerinide iyice ayırmış olurum. Yine iş çıktı başıma. Gelinde şu bazaları boşaltalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?