2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benimde hedefim çıldırdıktan sonra kurutma makinesi almak

eyvaaa ütüye yardıma gelsinler bari
kizz kim gelcek yardima bana :) kv utuyu hic sevmez kendi utulerini bile olabildigince uzun sure bekletir ben esimi tanidigimda utulu bisey giymiyrodu adam :) bende aksine herseyi utulerim oda ona alisti simdide utusuz bisey giymiyor :) kendim yavas yavas yapicam artik napalim

yaaa benim annemde öyle alıştırmış babamı 60 yaşındalar aferdersin hala atlet ve boxerına varana kadar ütülüyor annem biraz hasta olsun yapamazsın aaa atletim ütüsüz nası giycem ben bunu diyor alıştırmakta iyi değil görümcem ütüyü terapi olarak yapıyor çok rahatlıyormuş çok bunalırsam bende onu çağırırım ona terapi olur benmde işime gelir :))))))

bende cok severek yaparim utuyu :) iste benim esimde aynen baban gibi diyor artik :) ben bunu nasil giyicem iste pijamasini bile benden ister utusu bozulmasinmis :)

bende cok severek yaparim utuyu :) iste benim esimde aynen baban gibi diyor artik :) ben bunu nasil giyicem iste pijamasini bile benden ister utusu bozulmasinmis :)
ayyy Allah ım ben çıldırırım heralde öyle bi beklentisi olsa eşimin yok yok bana göre değil böle şeyler hem alıştı o zaten 6 senedir kendi ütüsünü kendi yapar garibim

ayyy Allah ım ben çıldırırım heralde öyle bi beklentisi olsa eşimin yok yok bana göre değil böle şeyler hem alıştı o zaten 6 senedir kendi ütüsünü kendi yapar garibim
zaten herkeste sevmiyor canim bu utu isini isini ama ben zevkle yapiyorum :)

aynen öyle adaletsiz dünya malesef ki

laf anlatamıosun ki hakkını savunmak ıcın tam dava acarım dıorum bana koymaz fark etmez deyınce susup oturuosun malesef ki

bende sadece allah hesabını sorsun hakkımı arasın ben bısey yapamıorum dıorum emın ol calısma saatım bıle o kadar uzun kı paydosum yok oturarak calısıosun zten ne paydosu dıo ara sıra oturmaktan sıkılıorm uyusuorum kalkıp tur atıorum o zmn bıle laf

laf anlatamıosun ki hakkını savunmak ıcın tam dava acarım dıorum bana koymaz fark etmez deyınce susup oturuosun malesef ki
Canim benim avukat arkadasim var aydingelini bugun konustu onunla arabuluculuk diplomasida var o yuzden is hukukuna hakim.dogru bildigimiz pek cok sey yanlismis bizde sasirdik 8 kisinin altinda calisan sayisi varsa sava acamiyomussun falan filan...ondan ogrenirsin detaylari...haklarini yapabilecekleri tam ogrenki ona gore adim atmis olursun...yaptigina soyleyecek sozum yok cok ayip ve gunah karninda can tasiyosun

Canım aslında en ideal hafta 22. hafta ben 23. haftaya girince yaptırdım oradaki bazı bayanlar vardı daha önce yaptırmış olanlar onlar 20. haftada falan yaptırmış doktor bakmış ama bazı ölçümler için 2 hafta sonra yine gel demiş. Sanırım kalp ve beyindeki bir bölge tam oluşmamış mı oluyormuş tam emin değilim ama öyle bişey.

sorma işte yoruluo ınsan eve gıdıosun bıde yemek yap ye mutfagı topla zten bayılıosun hemen ben bu ayı zor gecırdım mutlaka sgk da olsa gıderdım dayanamayınca bu ay cok sabırlıyım ama ıcıme sor bırde bnm

Teşekkür ederim canım. Benim doktorum 20 ile 21.haftalar arası olarak belirledi ayrıntılı ultrason tarihimi. Gebelik tedaviyle oldu, başından beri de hep kanamalı, riskli filan gittik. Erkenden çektirmek istemesinin de vardır bir sebebi diyorum. Çok güveniyorum doktoruma... Gerekirse iki hafta sonra tekrar çektiririz artık.

bizimki hiç öle deil inanki bitse su gunlerım kurtulsam dıe bakıorum ben burdan

baya gaddar ve acımasız bi adammıs gerçekten seni günde yasal olarak günde 7,5 saatten bile fazla çalıştıramaz ne cesaret böyle davranıyorlar anlamıyorum gerçekten..

Canım ben doktoruma sordum dün onu. 23.haftadan sonra bakılmaması gerekiyomuş çünkü beynindeki kemik tamamen kapanıyomuş ( olması gereken bişey) o kapanmadan bakılması gerekiyomuş. 19.haftadan 23. haftaya kadar yapılması lazımmış. erken istemesinin sebebi daha düzgün bakabilmektir bence. bnde çarşamba gidicem inşallah
sen reyapta muayene oldunmu ?

Peki bizim daha bebek gelmeden ranza sistemine geçmemiz:) gülsemmi ağlasammı bilemedim. Eşime bi demiş bulundum, seneye artık üçlü ranzalardan alırız diye. Oda haftasonu mobilyacı arkadaşının yanına gitmişti. Denk gelmiş. Zengin Arap karseşlerimizden biri yaptırmış parasını vermiş, sonra konsepti değiştirmişler. Başka bi yerden almışlar. Şoförüne demişki ister al kullan ister sat parasını ye. (Zenginlik) malzemelerinide özel getirtmişler. Eşimde bana dedi. Seneye alacaksak bunu kaçırmayalım. Benimde hoşuma gitti. Şimdi kızların bazalarını satcam. Onlarda çok yeniydi herkesin fikri başka kızlar ama benim büyük kızım 4 aylıkken yatağına alıştı, küçüğüm 6 aylıktı. Bu miniğimide o civarlarda alıştırırsam bu yatak işi mantıklı olcak:) odalarına boydan boya kapaklı dolap istiyorum tavana kadar. Kıyafetlerinide iyice ayırmış olurum. Yine iş çıktı başıma. Gelinde şu bazaları boşaltalım:))

izmirie canım ben bugün randevu aldım ege hanımdan 16 ağustos a. Ama saatini sormayı unuttum yaa. Sonra arayıp saatini de sorarım artık.
Sevindim canım ulaşabilmişsin.saat banada vermediler ne zaman geleyim dedim sabah gelin dedi.9.30 -10 gibi gitmeyi düşünüyorum.sende öyle yapabilirsin canım.

enişteye maşallahh :) ben bi yerlerimi yırtıyorum benimkinin ilk çocuk olmasına rağmen kılı kıpırdamıyo valla söylediklerini dinlemesini ve uygulamasını çok sevdim.
ama baza boşaltma konusunda Allah yardımcın olsun. hasta olmasam gelirdim yardıma amma beni mazur gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…