- 11 Mayıs 2018
- 16
- 31
- 38
Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemdeçocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Bende sorucaktım ama mesaj kalabalığı yapmıyım dedimayyy orda buharsizi gordun hemen atladim bebegin kiyafetlerini buharsizmi utuluycez canim:)
evet işte azıcık kaldı nolur sanki streste sokmasa. zaten şuan dışarıda işyerinde değil belki ondan konuşmuyodur benmle. aman çıkarırsa da çıkar evimde mis gibi otururum napıyım.hiç beynin dönmesin canım sana hiç bişey söylemiyorsa sende dedğin gibi çaktırmazsın.. sdece bebeğini düşün git işini yap muhatap olma saatini doldur ve evine git en güzeli bu kafanı rahat tutmalısın şurda ne kaldı sık dişini
geçmiş olsun bugün yine bi bulandı ama geçti sonradan pek belli olmuyor gibiSizinle haftamiz ayni benimde bu hafta mide bulantılarım tekrar basladi. Istifra ettigim bile oldu. Yarin randevum var soracagim doktoruma. Bu arada sanirim sizinle doktorumuzda aynı
Ilk basta buharsiz utuleniyo.su buhari mikrop uremesine sebep olabiliyo...off bitmiyo yalniz o buharsiz utuler 937474 tane minik minik parca icini disini utule utule bitmiyoBende sorucaktım ama mesaj kalabalığı yapmıyım dedimpullubiber
buharsız mı ütüliycez hep
evet işte azıcık kaldı nolur sanki streste sokmasa. zaten şuan dışarıda işyerinde değil belki ondan konuşmuyodur benmle. aman çıkarırsa da çıkar evimde mis gibi otururum napıyım.(ama evde de çooook bunalıyorum ya, dün ağlıycaktım resmen. ablam yardıma diye geliyo beynim dönüyo yatamıyorum da yağmur o nerde bunu yapcam şu şöyle karıştırmadığı yer kalmıyo özellikle yatak odama girince deliriyorum mecbur peşinde geziyorum )
o zaman şöyle diyelim hakkında hangisi hayırlı olacaksa o olsun biraz akışına bırakmalısın olayları çok takarsan çok üzülür sıkılırsın canım yapma kendine bunuBende sorucaktım ama mesaj kalabalığı yapmıyım dedimpullubiber
buharsız mı ütüliycez hep
evet işte azıcık kaldı nolur sanki streste sokmasa. zaten şuan dışarıda işyerinde değil belki ondan konuşmuyodur benmle. aman çıkarırsa da çıkar evimde mis gibi otururum napıyım.(ama evde de çooook bunalıyorum ya, dün ağlıycaktım resmen. ablam yardıma diye geliyo beynim dönüyo yatamıyorum da yağmur o nerde bunu yapcam şu şöyle karıştırmadığı yer kalmıyo özellikle yatak odama girince deliriyorum mecbur peşinde geziyorum )
ütüden nefret ederim eşim kendi ütüsünü kendi yapar hatta benimkileri de :) benimde tek düşündüğüm o küçük küçük şeyleri nasıl ütüleyeceğimIlk basta buharsiz utuleniyo.su buhari mikrop uremesine sebep olabiliyo...off bitmiyo yalniz o buharsiz utuler 937474 tane minik minik parca icini disini utule utule bitmiyo
En azindan ilk ay bebegin teninin hassasiyetine gore buharsiz utulencek :) su buhari bakteri uremesine sebep olabiliyo...ilk utuleri oyle yapmak gerekiyoayyy orda buharsizi gordun hemen atladim bebegin kiyafetlerini buharsizmi utuluycez canim:)
Canim kat izi filan derdi yok bunda :) onemli olan mikrobu kirilsin diye icine disina her yerine utu basmakütüden nefret ederim eşim kendi ütüsünü kendi yapar hatta benimkileri de :) benimde tek düşündüğüm o küçük küçük şeyleri nasıl ütüleyeceğim
yaaa benim utum buyuk kazanli utulerden o buharsiz acmazki hicbirseyiIlk basta buharsiz utuleniyo.su buhari mikrop uremesine sebep olabiliyo...off bitmiyo yalniz o buharsiz utuler 937474 tane minik minik parca icini disini utule utule bitmiyo
ütüyü elime alınca krize giriyorum ben o kdr nefret yani :))) ama olsun yaa canım feda sonuçta anne oluyoruz dimi :))Canim kat izi filan derdi yok bunda :) onemli olan mikrobu kirilsin diye icine disina her yerine utu basmak
aa bende buhar mikrop öldürür sanıyodum ne çok şeyi yanlış biliyoruz :)) aman olsun napalım minik minik ütüleriz :)Ilk basta buharsiz utuleniyo.su buhari mikrop uremesine sebep olabiliyo...off bitmiyo yalniz o buharsiz utuler 937474 tane minik minik parca icini disini utule utule bitmiyo
haklısın canım. zaten ne kadar takarsak takalım kafamıza hayatta herşey olacağına varıyo biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz. en iyisi artık akışına bırakmak sanırım ama keşke yapabilsem rahatlayabilsemo zaman şöyle diyelim hakkında hangisi hayırlı olacaksa o olsun biraz akışına bırakmalısın olayları çok takarsan çok üzülür sıkılırsın canım yapma kendine bunu
bence onları bir heves bir aşkla ütülersin canım. sonuçta senin yada eşinin değil canının onlar. bence onlarla ütüyü bile seversin.ütüden nefret ederim eşim kendi ütüsünü kendi yapar hatta benimkileri de :) benimde tek düşündüğüm o küçük küçük şeyleri nasıl ütüleyeceğim
benimkide kazanlı valla. yenisini alıcaz demek kiyaaa benim utum buyuk kazanli utulerden o buharsiz acmazki hicbirseyi
Aman zaten ilk bir iki ay yeni heves utuluyosun sonra tamam :) yeni dogan mide kapasitesini bilmiyo gunde 39384739 kez kusuyo o kadar cok ust degistirip yikiyosunki 4.ayda kurutma makinasi aldim 4 ay kadar camasirin icinde oturduktan sonraütüyü elime alınca krize giriyorum ben o kdr nefret yani :))) ama olsun yaa canım feda sonuçta anne oluyoruz dimi :))
esimin seyahat utusuyle yaparim yaparim artik oda minicik artik kac gune bbiter utu bilmrm :)benimkide kazanlı valla. yenisini alıcaz demek ki
Kirisik acmasina gerek yokki yuksek ısı mikrobu oldursun diye utu basiyosun icine disinayaaa benim utum buyuk kazanli utulerden o buharsiz acmazki hicbirseyi
oyle cnimda ben karsidan baktigimda dumduz durmadi laxim :)Kirisik acmasina gerek yokki yuksek ısı mikrobu oldursun diye utu basiyosun icine disina
bende düşündüm sonra canım haklısın canımdan bi parçanın eşyaları canım feda ona :))) aynen herşey olacağına vardığı için biraz gamsız olmak lazım bu hayattaaa bende buhar mikrop öldürür sanıyodum ne çok şeyi yanlış biliyoruz :)) aman olsun napalım minik minik ütüleriz :)
haklısın canım. zaten ne kadar takarsak takalım kafamıza hayatta herşey olacağına varıyo biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz. en iyisi artık akışına bırakmak sanırım ama keşke yapabilsem rahatlayabilsem
bence onları bir heves bir aşkla ütülersin canım. sonuçta senin yada eşinin değil canının onlar. bence onlarla ütüyü bile seversin.
ama ben ilk 3 kerede sever 4.de sıkılırım
benimde hedefim çıldırdıktan sonra kurutma makinesi almakAman zaten ilk bir iki ay yeni heves utuluyosun sonra tamam :) yeni dogan mide kapasitesini bilmiyo gunde 39384739 kez kusuyo o kadar cok ust degistirip yikiyosunki 4.ayda kurutma makinasi aldim 4 ay kadar camasirin icinde oturduktan sonra
eyvaaaesimin seyahat utusuyle yaparim yaparim artik oda minicik artik kac gune bbiter utu bilmrm :)
yaaa bide o var dimi her yerde kurutulmayaa çalışan bebek kıyafetleriAman zaten ilk bir iki ay yeni heves utuluyosun sonra tamam :) yeni dogan mide kapasitesini bilmiyo gunde 39384739 kez kusuyo o kadar cok ust degistirip yikiyosunki 4.ayda kurutma makinasi aldim 4 ay kadar camasirin icinde oturduktan sonra
a101e peteklerin üstüne koymak için kurutmalık telleri oluyo onlar al her peteğe çok büyük değiller zaten ama iyi iş görüyolaryaaa bide o var dimi her yerde kurutulmayaa çalışan bebek kıyafetleribenimde yerim yok kurutma makinesi alayım da koyim... ancak taşınmayı düşünüyorum o zaman mümkün olursa olur taşınana kadar idare edicez artık napalım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?