2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa benim bulantılar hortladı ilaçlardan dicem ama ilaçlarımıda içemedim daha neden acaba çok bulanıyor hemde çocuk bu aylarda saçlanır bulantı yapar derler ama ne kadar doğru bilemiyorum..

Sizinle haftamiz ayni benimde bu hafta mide bulantılarım tekrar basladi. Istifra ettigim bile oldu. Yarin randevum var soracagim doktoruma. Bu arada sanirim sizinle doktorumuzda aynı

ayyy orda buharsizi gordun hemen atladim bebegin kiyafetlerini buharsizmi utuluycez canim:)
Bende sorucaktım ama mesaj kalabalığı yapmıyım dedim pullubiber
buharsız mı ütüliycez hep
evet işte azıcık kaldı nolur sanki streste sokmasa. zaten şuan dışarıda işyerinde değil belki ondan konuşmuyodur benmle. aman çıkarırsa da çıkar evimde mis gibi otururum napıyım. (ama evde de çooook bunalıyorum ya, dün ağlıycaktım resmen. ablam yardıma diye geliyo beynim dönüyo yatamıyorum da yağmur o nerde bunu yapcam şu şöyle karıştırmadığı yer kalmıyo özellikle yatak odama girince deliriyorum mecbur peşinde geziyorum )

Sizinle haftamiz ayni benimde bu hafta mide bulantılarım tekrar basladi. Istifra ettigim bile oldu. Yarin randevum var soracagim doktoruma. Bu arada sanirim sizinle doktorumuzda aynı
geçmiş olsun bugün yine bi bulandı ama geçti sonradan pek belli olmuyor gibi çamlıca medicana ayılin akıncı ya mı gidiyorsunuz sizde ne güzel aynı hafta aynı doktor :)

Ilk basta buharsiz utuleniyo.su buhari mikrop uremesine sebep olabiliyo...off bitmiyo yalniz o buharsiz utuler 937474 tane minik minik parca icini disini utule utule bitmiyo

o zaman şöyle diyelim hakkında hangisi hayırlı olacaksa o olsun biraz akışına bırakmalısın olayları çok takarsan çok üzülür sıkılırsın canım yapma kendine bunu

Ilk basta buharsiz utuleniyo.su buhari mikrop uremesine sebep olabiliyo...off bitmiyo yalniz o buharsiz utuler 937474 tane minik minik parca icini disini utule utule bitmiyo
ütüden nefret ederim eşim kendi ütüsünü kendi yapar hatta benimkileri de :) benimde tek düşündüğüm o küçük küçük şeyleri nasıl ütüleyeceğim

ütüden nefret ederim eşim kendi ütüsünü kendi yapar hatta benimkileri de :) benimde tek düşündüğüm o küçük küçük şeyleri nasıl ütüleyeceğim
Canim kat izi filan derdi yok bunda :) onemli olan mikrobu kirilsin diye icine disina her yerine utu basmak

aa bende buhar mikrop öldürür sanıyodum ne çok şeyi yanlış biliyoruz :)) aman olsun napalım minik minik ütüleriz :)
o zaman şöyle diyelim hakkında hangisi hayırlı olacaksa o olsun biraz akışına bırakmalısın olayları çok takarsan çok üzülür sıkılırsın canım yapma kendine bunu
haklısın canım. zaten ne kadar takarsak takalım kafamıza hayatta herşey olacağına varıyo biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz. en iyisi artık akışına bırakmak sanırım ama keşke yapabilsem rahatlayabilsem
bence onları bir heves bir aşkla ütülersin canım. sonuçta senin yada eşinin değil canının onlar. bence onlarla ütüyü bile seversin.
ama ben ilk 3 kerede sever 4.de sıkılırım

ütüyü elime alınca krize giriyorum ben o kdr nefret yani :))) ama olsun yaa canım feda sonuçta anne oluyoruz dimi :))
Aman zaten ilk bir iki ay yeni heves utuluyosun sonra tamam :) yeni dogan mide kapasitesini bilmiyo gunde 39384739 kez kusuyo o kadar cok ust degistirip yikiyosunki 4.ayda kurutma makinasi aldim 4 ay kadar camasirin icinde oturduktan sonra

bende düşündüm sonra canım haklısın canımdan bi parçanın eşyaları canım feda ona :))) aynen herşey olacağına vardığı için biraz gamsız olmak lazım bu hayatta

Aman zaten ilk bir iki ay yeni heves utuluyosun sonra tamam :) yeni dogan mide kapasitesini bilmiyo gunde 39384739 kez kusuyo o kadar cok ust degistirip yikiyosunki 4.ayda kurutma makinasi aldim 4 ay kadar camasirin icinde oturduktan sonra
benimde hedefim çıldırdıktan sonra kurutma makinesi almak
esimin seyahat utusuyle yaparim yaparim artik oda minicik artik kac gune bbiter utu bilmrm :)
eyvaaa ütüye yardıma gelsinler bari

yaaa bide o var dimi her yerde kurutulmayaa çalışan bebek kıyafetleri benimde yerim yok kurutma makinesi alayım da koyim... ancak taşınmayı düşünüyorum o zaman mümkün olursa olur taşınana kadar idare edicez artık napalım :)))))

a101e peteklerin üstüne koymak için kurutmalık telleri oluyo onlar al her peteğe çok büyük değiller zaten ama iyi iş görüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…