2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Muhtemelen 1 2 gun arayla dogum yapicaz seninle :)
Bende ilk gunden itibaren odasinda yatirdim gayet memnunum durumdan.Biraz yorulcan ama iyice agirlasmadan halletmis olcan iyi olmus

Henüz gitmedim ben canım ama ablamla birlikteydik onun muayenesinde. Nereida Hanım çok kibardı. Gayet güzel geçti. Tekrar çağırdı birkaç gün sonra ablamı, ona tek gitti Emira SY
Ben de o doktorla devam etmeyi düşünüyorum

Kiz bizde 27 kasimda yatagi sifonyeri aldik geldik odayi kurduk 5 araliktada kizi aldik eve geldik :) mobilyalarin kokusu cikmamisti ya...nolduysa akillanmista duvar kagidigi secte oda havalnasin 3 4 ay diyo simdi...bu adamlarin akli geriden geliyo pek rahatlar

Şans kapıyı çalınca değerlendirmek lazım tabi ki
Şu an iş çıktı sana ama er ya da geç yapılacaksa böyle de bir fırsat çıktıysa değerlendirmek iyi olmuş. Güle güle kullansın minikler

inşallah içine siner seversin canım :)
hastaneden dönerken alaydınız mobilyaları sizde
benimki benim çenemden o kadar zaman almadan duramaz ikinci çocuk ya tecrübe sahibi olmuştur adam. ÖnderAlp geliyor lütfen

öyle bişey yapmıcam yapamam kuzum sonucta cıkartmıo ıkı ay kalmıs dişimi sıkıcam işten ayrılamam çünkü şuan da çok zorda kalırım allaha havale ettım

baya gaddar ve acımasız bi adammıs gerçekten seni günde yasal olarak günde 7,5 saatten bile fazla çalıştıramaz ne cesaret böyle davranıyorlar anlamıyorum gerçekten..
öyle tabiki ama ben malesef ki 10 buçuk saat çalışıorum ve 7 buçuk saaat çalışıo gibi gösteriliyorum

öyle bişey yapmıcam yapamam kuzum sonucta cıkartmıo ıkı ay kalmıs dişimi sıkıcam işten ayrılamam çünkü şuan da çok zorda kalırım allaha havale ettım
çok pislikler ya, geçim zorluğu olmasa 10dk katlanılmazlar. Allah bildiği gibi yapsın bunları

geçmiş olsun bugün yine bi bulandı ama geçti sonradan pek belli olmuyor gibi çamlıca medicana ayılin akıncı ya mı gidiyorsunuz sizde ne güzel aynı hafta aynı doktor :)

Evet aylin akinciya gidiyorum. Benim de bi geciyo bi basliyor anlamadim gitti. Sorunsuzca 9.ayimiza kadar bi gelebilelim de hayirlisiyla

Evet aylin akinciya gidiyorum. Benim de bi geciyo bi basliyor anlamdim gitti. Sorunsuzca 9.ayimiza kadar bi gelebilelim de hayirlisiyla
inşallah inşallah dualarımız hep bu yönde :))) ayrıntılıyı murat bey mi yaptı seninde ? nası memnun musun Aylin Akıncı'dan bi sıkıntı yaşamadın dmi ?

ayy hayirli olsun canim zaten seneye alacakmisskn iyi olmuss biz burda gelip yardim etsek hepimiz bir elden yarina hic isin kalmaz :)guzel glurdu

inşallah inşallah dualarımız hep bu yönde :))) ayrıntılıyı murat bey mi yaptı seninde ? nası memnun musun Aylin Akıncı'dan bi sıkıntı yaşamadın dmi ?

Yok ben camlica erdem hastanesinde yaptirdim canim. Aylin hanimdan memnunum bir sikinti yasamadim cok şükür. Sen yasadin mi bir sikinti?

Hebehubele nerde kaldın? Allah aşkına kızlar sorun yazan herkes için iyi haberi alana kadar endişeleniyoruz, içimize öküzü oturtup sonra habersiz bırakmayın ya
Hiç giremedim tüm gün hastanedeydim hakkinizi helal edin kizlar iyiyiz allaha şükür sabahncok hareketlendi maşallah sabah 6 dan 10 a kadar dinledim. Demekki kendimi yolunda oda yorulmuş ki uyumuş. Yada hareket etmemiş. Endiselenecek bişey yok dedi doktor . 24unde ayrıntıliya gireceğim insalalh bişey çıkmaz onda da . Tahlil falan yaptık herşey normal şükürler olsun . Bide 2. Tetanoz asım varmıs hepsi üst üste geldi bundan sonra kendimi asla yormamaya çalışıcam. O günden sonra hiç lekelenme falan olmadı allaha şükür çok korktum bişey olcak diye.

zaten almadığı şeye karışma hakkı da yok bence Lafımı esirgemem artık

aynen canım zorluk çekerken yanımızda değiller bide gelmiş şunu marka alın şöyle böyle diyor

Canim gecmis olsun ins biseyi yoktur bebisin guzel haberlerle gelirsin

Çok gecmis olsun guzelim. Sanırım su an doktor yollarındasındır, olumlu haberlerini bekliyorum. Korkuların gelmiş geçmiş olsun şimdiden!

Hebehubele nerde kaldın? Allah aşkına kızlar sorun yazan herkes için iyi haberi alana kadar endişeleniyoruz, içimize öküzü oturtup sonra habersiz bırakmayın ya
Hiç giremedim tüm gün hastanedeydim hakkinizi helal edin kizlar iyiyiz allaha şükür sabahncok hareketlendi maşallah sabah 6 dan 10 a kadar dinledim. Demekki kendimi yolunda oda yorulmuş ki uyumuş. Yada hareket etmemiş. Endiselenecek bişey yok dedi doktor . 24unde ayrıntıliya gireceğim insalalh bişey çıkmaz onda da . Tahlil falan yaptık herşey normal şükürler olsun . Bide 2. Tetanoz asım varmıs hepsi üst üste geldi bundan sonra kendimi asla yormamaya çalışıcam. O günden sonra hiç lekelenme falan olmadı allaha şükür çok korktum bişey olcak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…