- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Muhtemelen 1 2 gun arayla dogum yapicaz seninle :)Teşekkür ederim canım. Benim doktorum 20 ile 21.haftalar arası olarak belirledi ayrıntılı ultrason tarihimi. Gebelik tedaviyle oldu, başından beri de hep kanamalı, riskli filan gittik. Erkenden çektirmek istemesinin de vardır bir sebebi diyorum. Çok güveniyorum doktoruma... Gerekirse iki hafta sonra tekrar çektiririz artık.
Bende ilk gunden itibaren odasinda yatirdim gayet memnunum durumdan.Biraz yorulcan ama iyice agirlasmadan halletmis olcan iyi olmusPeki bizim daha bebek gelmeden ranza sistemine geçmemiz:) gülsemmi ağlasammı bilemedim. Eşime bi demiş bulundum, seneye artık üçlü ranzalardan alırız diye. Oda haftasonu mobilyacı arkadaşının yanına gitmişti. Denk gelmiş. Zengin Arap karseşlerimizden biri yaptırmış parasını vermiş, sonra konsepti değiştirmişler. Başka bi yerden almışlar. Şoförüne demişki ister al kullan ister sat parasını ye. (Zenginlik) malzemelerinide özel getirtmişler. Eşimde bana dedi. Seneye alacaksak bunu kaçırmayalım. Benimde hoşuma gitti. Şimdi kızların bazalarını satcam. Onlarda çok yeniydi herkesin fikri başka kızlar ama benim büyük kızım 4 aylıkken yatağına alıştı, küçüğüm 6 aylıktı. Bu miniğimide o civarlarda alıştırırsam bu yatak işi mantıklı olcak:) odalarına boydan boya kapaklı dolap istiyorum tavana kadar. Kıyafetlerinide iyice ayırmış olurum. Yine iş çıktı başıma. Gelinde şu bazaları boşaltalım:))
Henüz gitmedim ben canım ama ablamla birlikteydik onun muayenesinde. Nereida Hanım çok kibardı. Gayet güzel geçti. Tekrar çağırdı birkaç gün sonra ablamı, ona tek gittiCanım ben doktoruma sordum dün onu. 23.haftadan sonra bakılmaması gerekiyomuş çünkü beynindeki kemik tamamen kapanıyomuş ( olması gereken bişey) o kapanmadan bakılması gerekiyomuş. 19.haftadan 23. haftaya kadar yapılması lazımmış. erken istemesinin sebebi daha düzgün bakabilmektir bence. bnde çarşamba gidicem inşallah
sen reyapta muayene oldunmu ?
Kiz bizde 27 kasimda yatagi sifonyeri aldik geldik odayi kurduk 5 araliktada kizi aldik eve geldik :) mobilyalarin kokusu cikmamisti ya...nolduysa akillanmista duvar kagidigi secte oda havalnasin 3 4 ay diyo simdi...bu adamlarin akli geriden geliyo pek rahatlarenişteye maşallahh :) ben bi yerlerimi yırtıyorum benimkinin ilk çocuk olmasına rağmen kılı kıpırdamıyovalla söylediklerini dinlemesini ve uygulamasını çok sevdim.
ama baza boşaltma konusunda Allah yardımcın olsun. hasta olmasam gelirdim yardıma amma beni mazur gör
Peki bizim daha bebek gelmeden ranza sistemine geçmemiz:) gülsemmi ağlasammı bilemedim. Eşime bi demiş bulundum, seneye artık üçlü ranzalardan alırız diye. Oda haftasonu mobilyacı arkadaşının yanına gitmişti. Denk gelmiş. Zengin Arap karseşlerimizden biri yaptırmış parasını vermiş, sonra konsepti değiştirmişler. Başka bi yerden almışlar. Şoförüne demişki ister al kullan ister sat parasını ye. (Zenginlik) malzemelerinide özel getirtmişler. Eşimde bana dedi. Seneye alacaksak bunu kaçırmayalım. Benimde hoşuma gitti. Şimdi kızların bazalarını satcam. Onlarda çok yeniydi herkesin fikri başka kızlar ama benim büyük kızım 4 aylıkken yatağına alıştı, küçüğüm 6 aylıktı. Bu miniğimide o civarlarda alıştırırsam bu yatak işi mantıklı olcak:) odalarına boydan boya kapaklı dolap istiyorum tavana kadar. Kıyafetlerinide iyice ayırmış olurum. Yine iş çıktı başıma. Gelinde şu bazaları boşaltalım:))
inşallah içine siner seversin canım :)Henüz gitmedim ben canım ama ablamla birlikteydik onun muayenesinde. Nereida Hanım çok kibardı. Gayet güzel geçti. Tekrar çağırdı birkaç gün sonra ablamı, ona tek gittiEmira SY
Ben de o doktorla devam etmeyi düşünüyorum
hastaneden dönerken alaydınız mobilyaları sizdeKiz bizde 27 kasimda yatagi sifonyeri aldik geldik odayi kurduk 5 araliktada kizi aldik eve geldik :) mobilyalarin kokusu cikmamisti ya...nolduysa akillanmista duvar kagidigi secte oda havalnasin 3 4 ay diyo simdi...bu adamlarin akli geriden geliyo pek rahatlar
öyle bişey yapmıcam yapamam kuzum sonucta cıkartmıo ıkı ay kalmıs dişimi sıkıcam işten ayrılamam çünkü şuan da çok zorda kalırım allaha havale ettımCanim benim avukat arkadasim varaydingelini bugun konustu onunla arabuluculuk diplomasida var o yuzden is hukukuna hakim.dogru bildigimiz pek cok sey yanlismis bizde sasirdik 8 kisinin altinda calisan sayisi varsa sava acamiyomussun falan filan...ondan ogrenirsin detaylari...haklarini yapabilecekleri tam ogrenki ona gore adim atmis olursun...yaptigina soyleyecek sozum yok cok ayip ve gunah karninda can tasiyosun
öyle tabiki ama ben malesef ki 10 buçuk saat çalışıorum ve 7 buçuk saaat çalışıo gibi gösteriliyorumbaya gaddar ve acımasız bi adammıs gerçekten seni günde yasal olarak günde 7,5 saatten bile fazla çalıştıramaz ne cesaret böyle davranıyorlar anlamıyorum gerçekten..
çok pislikler ya, geçim zorluğu olmasa 10dk katlanılmazlar. Allah bildiği gibi yapsın bunlarıöyle bişey yapmıcam yapamam kuzum sonucta cıkartmıo ıkı ay kalmıs dişimi sıkıcam işten ayrılamam çünkü şuan da çok zorda kalırım allaha havale ettım
geçmiş olsun bugün yine bi bulandı ama geçti sonradan pek belli olmuyor gibiçamlıca medicana ayılin akıncı ya mı gidiyorsunuz sizde ne güzel aynı hafta aynı doktor :)
yaaaa Allah yardımcın olsun canım gerçekten böyle insanlara ne desem boşşöyle tabiki ama ben malesef ki 10 buçuk saat çalışıorum ve 7 buçuk saaat çalışıo gibi gösteriliyorum
inşallah inşallah dualarımız hep bu yönde :))) ayrıntılıyı murat bey mi yaptı seninde ? nası memnun musun Aylin Akıncı'dan bi sıkıntı yaşamadın dmi ?Evet aylin akinciya gidiyorum. Benim de bi geciyo bi basliyor anlamdim gitti. Sorunsuzca 9.ayimiza kadar bi gelebilelim de hayirlisiyla
ayy hayirli olsun canim zaten seneye alacakmisskn iyi olmuss biz burda gelip yardim etsek hepimiz bir elden yarina hic isin kalmaz :)guzel glurduPeki bizim daha bebek gelmeden ranza sistemine geçmemiz:) gülsemmi ağlasammı bilemedim. Eşime bi demiş bulundum, seneye artık üçlü ranzalardan alırız diye. Oda haftasonu mobilyacı arkadaşının yanına gitmişti. Denk gelmiş. Zengin Arap karseşlerimizden biri yaptırmış parasını vermiş, sonra konsepti değiştirmişler. Başka bi yerden almışlar. Şoförüne demişki ister al kullan ister sat parasını ye. (Zenginlik) malzemelerinide özel getirtmişler. Eşimde bana dedi. Seneye alacaksak bunu kaçırmayalım. Benimde hoşuma gitti. Şimdi kızların bazalarını satcam. Onlarda çok yeniydi herkesin fikri başka kızlar ama benim büyük kızım 4 aylıkken yatağına alıştı, küçüğüm 6 aylıktı. Bu miniğimide o civarlarda alıştırırsam bu yatak işi mantıklı olcak:) odalarına boydan boya kapaklı dolap istiyorum tavana kadar. Kıyafetlerinide iyice ayırmış olurum. Yine iş çıktı başıma. Gelinde şu bazaları boşaltalım:))
aminnnnnn yapsın ki ne yapsın hak yemek hamıle ınsanı bu kadar yormak hem beden hemruh zorçok pislikler ya, geçim zorluğu olmasa 10dk katlanılmazlar. Allah bildiği gibi yapsın bunları
inşallah inşallah dualarımız hep bu yönde :))) ayrıntılıyı murat bey mi yaptı seninde ? nası memnun musun Aylin Akıncı'dan bi sıkıntı yaşamadın dmi ?
Yaa Bitmedi mi halaValla berbat gecti bugun kus kus icim cikti yine...sivi kaybindan basim catliyo parol 2 saat anca idare ediyo...nasil biticek hic bilmiyorum
Hiç giremedim tüm gün hastanedeydim hakkinizi helal edin kizlarHebehubele nerde kaldın? Allah aşkına kızlar sorun yazan herkes için iyi haberi alana kadar endişeleniyoruz, içimize öküzü oturtup sonra habersiz bırakmayın ya
zaten almadığı şeye karışma hakkı da yok bence Lafımı esirgemem artıkVallahi bendede cnm kaynana var cenesi susmaz bnu bole yap bni şole yap birde hamileyken hic cekilmyr ben dyrm anne sen karsma istedgmi alrm yaparm esimede diyrm o da haklsn diyr ne istersn onu alrz dyor hatta esime dedim annen karsmasn bak annenn cenesine dayanmyrm diye cok alttan aldm cnku cnm sende ole yap bence izin verme esinede sole yani karsmasn kaynanan
aynen canım zorluk çekerken yanımızda değiller bide gelmiş şunu marka alın şöyle böyle diyorsen bosver canim onuu yaa cogu kisi durumu oldugu halde bebek bu cabum buyuyor diyip oyle oyle gidip pahalu markalar almiyor senin kv nin takintisi var galiba :) sende o biseg dediginde benim durumum buna yetiyor evimin disindaki kimse beni ilgilendirmez de
Canim gecmis olsun ins biseyi yoktur bebisin guzel haberlerle gelirsin
Çok gecmis olsun guzelim. Sanırım su an doktor yollarındasındır, olumlu haberlerini bekliyorum. Korkuların gelmiş geçmiş olsun şimdiden!
@Afifecan geçmiş olsun canım 1 defa atlattiniz yine atlatacaksiniz inşallah dualarımız seninle
Hebehubele canım ne yaptın gittin mi doktora çok geçmiş olsun inşallah mühim birşey değildir...
@shekerkiz canım önemli birşey olsa söylerdi muhtemelen. Tıbbi bir terimdir diye dusunuyorum. İlk defa duyduğum için yorum yapamadım. İnşallah önemli birşey degildir.
Günaydın kızlar. Ben yine doktorahastane hastane geziyorum resmen artık halime gülüyorum. Hala kanama devam ediyo ama açık pembeye döndü şimdide. Bakalım doktorum bu duruma ne diyecek. Sonra sağlık ocağında 2.doz aşım var onu olucam.
Hebehubele canım naptın gittinmi doktora?
Kizlar misafirlikteyim o yuzden cok okuyamadim yorumlari durumlariniz nasil insallah kötü bisey yoktur
@Afifecan tekrar hastaneye yatmis sanırım onda bi gelisme var mi haberiniz var mi acaba dualarimiz seninle @Afifecan insallah atlatip geleceksin yine aramıza cok gecmis olsun.
Hebehubele canim seninde lekelenmen olmus hastaneye gittin mi yoksa durdu mu lekelenme cok gecmis olsun stres yapma hepimiz yasiyoruz bu tarz seyleri sadece biraz nazli minnaklarimiz korkutmayi seviyo insallah bisey cikmayacak kontrolunde ama yinede gorunmekte fayda var tabi guzel haberleri alinca hemen bizimlede paylas.
aydingelini canim sen de yoldaymissin rapor almayi ihmal etme lutfen isin bebeginden ve senden degerli degil stres yapma kendine sakin guzel haberlerle gel
Hiç giremedim tüm gün hastanedeydim hakkinizi helal edin kizlarHebehubele nerde kaldın? Allah aşkına kızlar sorun yazan herkes için iyi haberi alana kadar endişeleniyoruz, içimize öküzü oturtup sonra habersiz bırakmayın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?