2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynen canım zorluk çekerken yanımızda değiller bide gelmiş şunu marka alın şöyle böyle diyor
lafini esirgeme canim sende soylre benim kvde surekli birilerinin eskielrini kullanmaktan bahsederdi yani eski evet kullanilir ama benden once kac cocugun kullandigi belli degil iste artik kullanilamaz hale falan gelmiz oyle eskiler bende bigun lafin arasinda hic aliskin degilim eski bisey kullaaya hemde hic sevmem boyle seyelri dedim ogun bugundur dokunmuyor bana :)

İyi hadi çok şükür, Bebek iyi olsun da sen girmedikçe Allah esirgesin bir sürü senaryo yazdım neyse ki iyi olan olmuş

Bu kadarla geçmiş olsun inşallah. yorulmaya hiç gelmiyor demek ki bebekler.

Kizlar ya oglumun odasinda bazası var simdi bole bisey alıp oglumu bazayamı gecirsem bebege besigi versem yoksa yeni bi besik mi alsam siz ne onerirsiniz yatagini cok seviyo bizimki oncedende bahsetmistim size acaba kötü etkilenirmiki

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-20-18-18-03.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 45
Yok ben camlica erdem hastanesinde yaptirdim canim. Aylin hanimdan memnunum bir sikinti yasamadim cok şükür. Sen yasadin mi bir sikinti?
Yok bende yaşamadım canım hatta başka doktora gidemem fln diyorum çok alıştım ve baya da sevdim kadını en böyle kötü olduğum zamanlarda çok pozitif guleryuzlu ve moral verici oldu o yüzden ondan başka doktorda rahat edemiyorum :) inşallah bundan sonra da bi sıkıntı yaşamayız

Valla berbat gecti bugun kus kus icim cikti yine...sivi kaybindan basim catliyo parol 2 saat anca idare ediyo...nasil biticek hic bilmiyorum
Ayy ne çektin sende cNım yaa Allah beterinden saklasın geçmiş olsun en çok kusmalardan cekenimiz sensin heralde bulantım olunca çok şikayet etmicem bundan sonra

Sevindim canım ulaşabilmişsin.saat banada vermediler ne zaman geleyim dedim sabah gelin dedi.9.30 -10 gibi gitmeyi düşünüyorum.sende öyle yapabilirsin canım.
Tamam canım bende öyle yapayım. Bir şey sorcam sana bir de Zeynep asistanı mı Gülçin de sekreteri mi oluyor. Ben Zeynep i daha çok seviyorum. Gülçin bazen tuhaf ve sert olabiliyor.

Tam bir atom karıncadır benimki. Valla bazen yoruyor hızına yetişemiyorum. Ama kırkyılda bir de yapmıycağı şeyler tutar. Bunada şükür.

ayy hayirli olsun canim zaten seneye alacakmisskn iyi olmuss biz burda gelip yardim etsek hepimiz bir elden yarina hic isin kalmaz :)guzel glurdu
Sağol canım düşünmen yeter. Devlet yaşlıların evine temizlik için birilerini yolluyo ya, keşke hamileler içinde aynı uygulama olsa

Kozmogirl17 canım benim kız kardeşim LezzetliCipetpet le aramda 2 buçuk yaş var hiç bir zaman onu kıskanmadım ama tek hatırladığım çok sevdiğim bir elbisem vardı. kardeşin büyüyünce cicini o giyecek dediler ben de gizli gizli aynanın karşısına geçip cicimi nasıl vereceğim diye hüzünlendiğimi hatırlıyorum yatağını çok seviyorsa olumsuz etkilenebilir yani. şimdiden alıştırsan belki o zamana kadar unutur bilemiyorum..

onlar bundan anlıyor bence bizde öyle davranırız canım :)

Aaa siz kardesmisiniz canım ne guzel ya bende cok kararsizim napicagimi hic bilmiyorum hani kiskanclik icin dusunmedimde yatagini cok seviyor sabah bile icinden cikmak istemiyor o yuzden acaba zoruna gidermi kardes geldi bei yerimden etti bu endiseyi yasiyorum ben

Yanma deme 12. Haftadan beri artarak devam ediyor, nefes alamıyorum sinirlerim o kadar yıprandı ki oturdum ağladım sabah
Şikayet etmiyorum buna da şükür ama hiç mi es vermez
Çok mu bulantınız var? Bulantı şiddetliyse etki edermiş sanırım. Allah şifa versin demek şurup da fayda etmiyor. Ara ara süt yudumlamayı denediniz mi?

Canım bazı yerlerde adet öyledir. Bizde de o şekildeydi. Kız tarafı beşiği alır, kıyafetler hazırlanır. Oğlum doğduğunda bebek odasını biz almıştık. Annemler de kıyafet battaniye gibi şeyler.Bazen büyükler zamana ayak uyduramıyabiliyor. Böyle şeyler konuşularak yapılmalı; canım ciğerim torunum oluyor almamak İçin zor tutarım kendimi ama illa ki adetlere bağlı kalabiliyor büyükler. Bebeğin sağlıcakla doğsun varsın kimse iğne almasın, üzülme.

Olmayarak da devam eder inşallah. Öncekinde doktorun yazdığı yetmiyordu bana da. Ama bu ağızdaki pas gibi tat ne ya onu çözemedim.

ütüden nefret ederim eşim kendi ütüsünü kendi yapar hatta benimkileri de :) benimde tek düşündüğüm o küçük küçük şeyleri nasıl ütüleyeceğim
O küçük şeyler bir bakmışsın ilk ütülediklerin olacak hem de zevkle

Kozmogirl17 Oğlum 12 yaşında düzeni değişecek diye korktu; 3. Kız olursa 2. Yi yanına verecektik çünkü.Seninki kaç yaşında? Fotoğraftakini almayı mı düşündün anlayamadım. Bizim yer sıkıntısı var Bebek odasındao yüzden o tarz yatakların alttan yatak çıkan yavrulu yataklısına geçeceğiz. Baştan bileydik direk öyle alırdık daha 1 sene oldu.

Sağlıkla gelsin yeterki canım sabahtan akşama utusunu yaparım hiç sıkıntı değil haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…