Normalde bulantım yok, yanma uzun süre geçmeyince bulanmaya başlıyor o noktadan sonra da zaten işe yarayan birşey yok, sütü de denemiştim.Çok mu bulantınız var? Bulantı şiddetliyse etki edermiş sanırım. Allah şifa versin demek şurup da fayda etmiyor. Ara ara süt yudumlamayı denediniz mi?
Canım bazı yerlerde adet öyledir. Bizde de o şekildeydi. Kız tarafı beşiği alır, kıyafetler hazırlanır. Oğlum doğduğunda bebek odasını biz almıştık. Annemler de kıyafet battaniye gibi şeyler.Bazen büyükler zamana ayak uyduramıyabiliyor. Böyle şeyler konuşularak yapılmalı; canım ciğerim torunum oluyor almamak İçin zor tutarım kendimi ama illa ki adetlere bağlı kalabiliyor büyükler. Bebeğin sağlıcakla doğsun varsın kimse iğne almasın, üzülme.
Olmayarak da devam eder inşallah. Öncekinde doktorun yazdığı yetmiyordu bana da. Ama bu ağızdaki pas gibi tat ne ya onu çözemedim.
O küçük şeyler bir bakmışsın ilk ütülediklerin olacak hem de zevkle
Kızlar bebek kıyafetlerini utulediklerimizi nasıl saklamayı öneriyoruz birde hastane cantasindakileri nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsunuz
Kızlar bebek kıyafetlerini utulediklerimizi nasıl saklamayı öneriyoruz birde hastane cantasindakileri nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsunuz
Kusum daha once yazmissindir belki ben gormedim .akil vermek gibi olmasin lidyayi gecen ay yeni odasina ve yatagina gecirdim ki halim yok ne suvar kagidi yapildi ne ev raflarini taktik bi yatagi bide oyincak dolabini koyduk birde gommme gardrop var duvarin icinde.gecen hafta sonu stocler aldim gardrobunu susledik bu haftasonu ev raflarini takicaz birlikte.odasini yatagini o kadar sevdiki eski oda ve kiymetli yatagina hic gitmiyo...ki iki odayi birbirine baglayan kapali balkon var oyun odasi yaptim iki odaninda kapisi hep acik ama hic girmiyo oraya.belki simdiden yeni yatagina gecirsen eskisinden vazgecwbilirAaa siz kardesmisiniz canım ne guzel ya bende cok kararsizim napicagimi hic bilmiyorum hani kiskanclik icin dusunmedimde yatagini cok seviyor sabah bile icinden cikmak istemiyor o yuzden acaba zoruna gidermi kardes geldi bei yerimden etti bu endiseyi yasiyorum ben
Sevindim canım iyi olmanızaHiç giremedim tüm gün hastanedeydim hakkinizi helal edin kizlariyiyiz allaha şükür sabahncok hareketlendi maşallah sabah 6 dan 10 a kadar dinledim. Demekki kendimi yolunda oda yorulmuş ki uyumuş. Yada hareket etmemiş. Endiselenecek bişey yok dedi doktor . 24unde ayrıntıliya gireceğim insalalh bişey çıkmaz onda da . Tahlil falan yaptık herşey normal şükürler olsun . Bide 2. Tetanoz asım varmıs hepsi üst üste geldi bundan sonra kendimi asla yormamaya çalışıcam. O günden sonra hiç lekelenme falan olmadı allaha şükür çok korktum bişey olcak diye.
Ben keselere koymayı düşünüyorum. Herşey takım olarak çantadan alması da kolay olur diye düşünüyorumKızlar bebek kıyafetlerini utulediklerimizi nasıl saklamayı öneriyoruz birde hastane cantasindakileri nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsunuz
Benim zaman zaman kanıyor özellikle sabahları. Ama ben sormuştum doktoruma damar genişlemesine bağlı olarak normal demiştiBurnu kanayan varmı gebelik döneminde?
Canim ilk gebelikse 39+6 ya kadar dogum baalamazsa aliyolar normalde dogum baslayana kadar bekliyo.ikinci sezeryaninsa 38+3Kizlar sezeryanda bebegi 15 gun oncemi aliyorlar.oglumda devlet 39. Haftaya gun vermisti.fakat ozelde yapinca 38+1 de aldilar.dogumuma ablam gelecek veona gore programini ayarlicak.sezeryan olanlar kacinci haftada aldilar bebegi?
Benim hep kaniyo ilkindede kanadi damarlar genisliyo buna bagli catliyoBurnu kanayan varmı gebelik döneminde?
Kanamanın miktarı nasıl yoğunmu ve kendiliğindenmi başlıyo yoksa burnunuzu silincemiBenim zaman zaman kanıyor özellikle sabahları. Ama ben sormuştum doktoruma damar genişlemesine bağlı olarak normal demişti
Geçen hafta bana olmuştu gaz sancısı değil sandım saatlerce yattım hatta ama gaz sancısıymış belki öyle bişey olabilirKızlar bugün sabahtan beri karnıma ara ara ağrı giriyor. Göbek deliğimin alt tarafında. Sanki karnımın üstünde bir taş var gibi, özellikle sağ taraftan, iki üç kere soldan da oldu. Bebeğim normalde hep sağda durur ama ağrı varken de hissettim onu, daha aşağıya tekme attı, hareket etti filan, aşırı hareketliydi bugün. Öğlen saat 1den saat 3e kadar hiç kesilmeden şiddetle ağrıdı karnım. Ağrı olduğunda bacaklarımı ayıramadım (iki bacağım arasına yastık bile koyamadım yatarken, çok acıyordu) oturamadım filan. Hatta çok afedersiniz tuvalete sıkıştım sandım ilk başta ama tuvaletimi de yapamadım ya ilk defa böyle bir şey yaşadım...
Bebek hareket ettiği için ona bir şey oldu diye korkmadım ama yine de insanın aklı karışıyor.. Gaz sancısı mıdır nedir acaba ya, ne yapacağımı şaşırdım.
Bu arada çok kas ağrım var demiştim dün, öğleye doğru ağrı kesici almıştım. Ağrı kesiciye rağmen ağrı oldu.
Simdilik burnumu silince geliyo.kizimda geve uyurken kaniyodu yastiga geciyoduKanamanın miktarı nasıl yoğunmu ve kendiliğindenmi başlıyo yoksa burnunuzu silincemipullubiber
Bazasi var odasında canım korkuluk alım yanlarına diyorum aslında evet şimdiden denemek lazımSevindim canım iyi olmanıza
Kozmogirl17 canım şimdiden yeni yatak alırsanız ve bunu severse eski yatağını kıskancağını düşünmüyorum. Çocuk bu her zaman yenisine heves ediyo çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?