2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Normalde bulantım yok, yanma uzun süre geçmeyince bulanmaya başlıyor o noktadan sonra da zaten işe yarayan birşey yok, sütü de denemiştim.

Kızlar bebek kıyafetlerini utulediklerimizi nasıl saklamayı öneriyoruz birde hastane cantasindakileri nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsunuz

Kızlar bebek kıyafetlerini utulediklerimizi nasıl saklamayı öneriyoruz birde hastane cantasindakileri nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsunuz

Ben Ikea nin kilitli saklama poşetlerine koyacağım canım. Hem çantada da takım olarak dururlar hemşire isteyince eşimin bulup vermesi kolay olur.

canimben boylrtorbalar aldim 6 tane bunlar pembeler icin bebegin kiyafetlerini koyucam yesillerede kendi geceligimi ic camasirlarimi falan koyucam

Kusum daha once yazmissindir belki ben gormedim .akil vermek gibi olmasin lidyayi gecen ay yeni odasina ve yatagina gecirdim ki halim yok ne suvar kagidi yapildi ne ev raflarini taktik bi yatagi bide oyincak dolabini koyduk birde gommme gardrop var duvarin icinde.gecen hafta sonu stocler aldim gardrobunu susledik bu haftasonu ev raflarini takicaz birlikte.odasini yatagini o kadar sevdiki eski oda ve kiymetli yatagina hic gitmiyo...ki iki odayi birbirine baglayan kapali balkon var oyun odasi yaptim iki odaninda kapisi hep acik ama hic girmiyo oraya.belki simdiden yeni yatagina gecirsen eskisinden vazgecwbilir

Sevindim canım iyi olmanıza

Kozmogirl17 canım şimdiden yeni yatak alırsanız ve bunu severse eski yatağını kıskancağını düşünmüyorum. Çocuk bu her zaman yenisine heves ediyo çünkü :)

Kizlar sezeryanda bebegi 15 gun oncemi aliyorlar.oglumda devlet 39. Haftaya gun vermisti.fakat ozelde yapinca 38+1 de aldilar.dogumuma ablam gelecek veona gore programini ayarlicak.sezeryan olanlar kacinci haftada aldilar bebegi?

Kizlar sezeryanda bebegi 15 gun oncemi aliyorlar.oglumda devlet 39. Haftaya gun vermisti.fakat ozelde yapinca 38+1 de aldilar.dogumuma ablam gelecek veona gore programini ayarlicak.sezeryan olanlar kacinci haftada aldilar bebegi?
Canim ilk gebelikse 39+6 ya kadar dogum baalamazsa aliyolar normalde dogum baslayana kadar bekliyo.ikinci sezeryaninsa 38+3

Kızlar bugün sabahtan beri karnıma ara ara ağrı giriyor. Göbek deliğimin alt tarafında. Sanki karnımın üstünde bir taş var gibi, özellikle sağ taraftan, iki üç kere soldan da oldu. Bebeğim normalde hep sağda durur ama ağrı varken de hissettim onu, daha aşağıya tekme attı, hareket etti filan, aşırı hareketliydi bugün. Öğlen saat 1den saat 3e kadar hiç kesilmeden şiddetle ağrıdı karnım. Ağrı olduğunda bacaklarımı ayıramadım (iki bacağım arasına yastık bile koyamadım yatarken, çok acıyordu) oturamadım filan. Hatta çok afedersiniz tuvalete sıkıştım sandım ilk başta ama tuvaletimi de yapamadım ya ilk defa böyle bir şey yaşadım...

Bebek hareket ettiği için ona bir şey oldu diye korkmadım ama yine de insanın aklı karışıyor.. Gaz sancısı mıdır nedir acaba ya, ne yapacağımı şaşırdım.

Bu arada çok kas ağrım var demiştim dün, öğleye doğru ağrı kesici almıştım. Ağrı kesiciye rağmen ağrı oldu.

Geçen hafta bana olmuştu gaz sancısı değil sandım saatlerce yattım hatta ama gaz sancısıymış belki öyle bişey olabilir

Slm kızlar. Hastanedeyim 1 ünite kanımı aldım tahlil sonucumu bekliyorum. Geriye dönük okumaya çalıştım biraz yalap şap oldu. sağ kolu pek kıpırdatamadığımdan yazamadım.

Bazasi var odasında canım korkuluk alım yanlarına diyorum aslında evet şimdiden denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…