2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Slm kızlar. Hastanedeyim 1 ünite kanımı aldım tahlil sonucumu bekliyorum. Geriye dönük okumaya çalıştım biraz yalap şap oldu. sağ kolu pek kıpırdatamadığımdan yazamadım.
Iyi canim iyi olmana sevindik.zaten 3 kez verilcekti 1 i gitti

Simdilik burnumu silince geliyo.kizimda geve uyurken kaniyodu yastiga geciyodu
Benimde birden akmaya başlıyo çok korkuyorum daha önce oldu doktor normal dedi o kadar kanayınca insan normal değilmiş gibi düşünüyo korkuyo kan basıncı arttığı için oluyo sanırım dikkat etmek için ne yapmamız gerekiyo.Sizin ne sıklıkta kanıyodu kızınıza hamileyken çok sordum kusurabakmayn

İste eski yatagıda gözünün önünde olucak hep ama şimdiden alim bari yablarina korkulukbu arada demin çıgliķ atıyo oglum babasıyla oynuyodu karnımdakide bi hareketlendi bi tekmeler bi tekmeler cok guzeldi ama onlara eslik eder gibiydi

Canım benimki 19 20 aylık olucak bebek dogunca şuan ahsap besikte yatıyo birde odasinda baza var benim bekarken yattigim tekli baza bebegede besik alıcaktım ayrıca bu resimdeki yatagın yanına takılan korkuluklari kesfedince acaba beşik almasamda bazamin kenarina o korkuluktan alip oglumu oraya yatırıp bebegide onun besiginemi yatirsam diyorum ama ya zorlanirsa obuda dusunuyorum

Kizlar sezeryanda bebegi 15 gun oncemi aliyorlar.oglumda devlet 39. Haftaya gun vermisti.fakat ozelde yapinca 38+1 de aldilar.dogumuma ablam gelecek veona gore programini ayarlicak.sezeryan olanlar kacinci haftada aldilar bebegi?
Oglumda 38. Hafta alındı ama ben öle istedim sigorta problemim vardı bunda dayanabildigim kadariyla dayanıcam

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

eski kafalı değiller aslında bunu düşünmeleri gerek artık kim yapıyor böyle herşey ortak işte işlerine gelmiyor bence herşeyin hayırlısı böylece görüyoruz insanları üzmicem bunun için kendimi

pinkstrap canım gittin mi bugün ayrıntılıya?
Gittim canım misafirim vardı anca girdim. Bebeğin böbrek genişliği aynı geri kalan herşey çok şükür iyi. Genişlik takip edilmeye devam edecek.
Rahim ağzını 35mm ölçtü serklaj çok iyi durumda dedi. Seninde öyle mi çıktı dikişten sonra? Birde nasılsın?

Kızlar ben de ilk hamilelikte deli gibi mide yanması çektim. 12 haftalıkken falan başlamıştı ve doğuma kadar devam etti. İşte bebek saçlıdır ondan dediler çocuk bir çıktı kel sarışın hatta kaş bile yok Ağladığım çok oldu acıdan bu acı benimle hep yaşayacak zaten midem falan delinmiştir artık diyodum. Sonra doğum yaptım aaa mucize yanma gitti hemen. Kendimce çözümler üretmiştim. En başta yürüyüş iyi geliyor hareket mideyi rahatlatıyor. Sonra soğuk süt soda sakız... haa en önemlisi bence midenizi rahatsız eden şeyi bulmak. Mesela çoğu yemek soğan ve salçanın kavrulmasıyla olur hah işte o deli bir yanma yapar bende ona dikkat ettim ya da 1-2 küp şeker atıyodum asitini alsın diye. çiğ sarımsak yediğimde ölücem sanıyodum acıdan onu da çıkarmıştım hayatımdan. Bunlar benim tecribelerim nacizane.

Tamam canım bende öyle yapayım. Bir şey sorcam sana bir de Zeynep asistanı mı Gülçin de sekreteri mi oluyor. Ben Zeynep i daha çok seviyorum. Gülçin bazen tuhaf ve sert olabiliyor.
Zeynep o serviste çalışan bi memur ama bazen Gülçin'in yerine bakıyor.gülçin çok sevimsiz gerçekten bende hiç sevmiyorum onu.hatta birçok kişi sevmiyor ve ege hanıma şikayet bile etmişler.

Geçmiş olsun cnm umarım şimdi iyisindir. Bugün benimde dışarda öyle bir karın ağrısı tuttu ki anlatamam resmen belim bükük tuvaletin yolunu zor tuttum. Bugün çok fazla sıcak soğuk ortamlara giriş çıkış yaptım ki vücut sinyal vrdi hemen. Üşütmüş olabilir misin cnm sende.

Iyi canim iyi olmana sevindik.zaten 3 kez verilcekti 1 i gitti

Sağol cnm Allah razı olsun. 1 i gitti de cnm 1 ünite yetersiz geldi galiba hct 22 den 26 ya çıkmış normal değer 35 olması lazım. Doktora da yazdım gönderdim “iyi bakalım “dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…