- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Iyi canim iyi olmana sevindik.zaten 3 kez verilcekti 1 i gittiSlm kızlar. Hastanedeyim 1 ünite kanımı aldım tahlil sonucumu bekliyorum. Geriye dönük okumaya çalıştım biraz yalap şap oldu. sağ kolu pek kıpırdatamadığımdan yazamadım.
Benimde birden akmaya başlıyo çok korkuyorum daha önce oldu doktor normal dedi o kadar kanayınca insan normal değilmiş gibi düşünüyo korkuyo kan basıncı arttığı için oluyo sanırım dikkat etmek için ne yapmamız gerekiyo.Sizin ne sıklıkta kanıyodu kızınıza hamileyken çok sordum kusurabakmaynSimdilik burnumu silince geliyo.kizimda geve uyurken kaniyodu yastiga geciyodu
İste eski yatagıda gözünün önünde olucak hep ama şimdiden alim bari yablarina korkulukbu arada demin çıgliķ atıyo oglum babasıyla oynuyodu karnımdakide bi hareketlendi bi tekmeler bi tekmeler cok guzeldi ama onlara eslik eder gibiydiKusum daha once yazmissindir belki ben gormedim .akil vermek gibi olmasin lidyayi gecen ay yeni odasina ve yatagina gecirdim ki halim yok ne suvar kagidi yapildi ne ev raflarini taktik bi yatagi bide oyincak dolabini koyduk birde gommme gardrop var duvarin icinde.gecen hafta sonu stocler aldim gardrobunu susledik bu haftasonu ev raflarini takicaz birlikte.odasini yatagini o kadar sevdiki eski oda ve kiymetli yatagina hic gitmiyo...ki iki odayi birbirine baglayan kapali balkon var oyun odasi yaptim iki odaninda kapisi hep acik ama hic girmiyo oraya.belki simdiden yeni yatagina gecirsen eskisinden vazgecwbilir
Canım benimki 19 20 aylık olucak bebek dogunca şuan ahsap besikte yatıyo birde odasinda baza var benim bekarken yattigim tekli baza bebegede besik alıcaktım ayrıca bu resimdeki yatagın yanına takılan korkuluklari kesfedince acaba beşik almasamda bazamin kenarina o korkuluktan alip oglumu oraya yatırıp bebegide onun besiginemi yatirsam diyorum ama ya zorlanirsa obuda dusunuyorumKozmogirl17 Oğlum 12 yaşında düzeni değişecek diye korktu; 3. Kız olursa 2. Yi yanına verecektik çünkü.Seninki kaç yaşında? Fotoğraftakini almayı mı düşündün anlayamadım. Bizim yer sıkıntısı var Bebek odasındao yüzden o tarz yatakların alttan yatak çıkan yavrulu yataklısına geçeceğiz. Baştan bileydik direk öyle alırdık daha 1 sene oldu.
Oglumda 38. Hafta alındı ama ben öle istedim sigorta problemim vardı bunda dayanabildigim kadariyla dayanıcamKizlar sezeryanda bebegi 15 gun oncemi aliyorlar.oglumda devlet 39. Haftaya gun vermisti.fakat ozelde yapinca 38+1 de aldilar.dogumuma ablam gelecek veona gore programini ayarlicak.sezeryan olanlar kacinci haftada aldilar bebegi?
internette mi aldn canım guzelmisEki Görüntüle 2171011 canimben boylrtorbalar aldim 6 tane bunlar pembeler icin bebegin kiyafetlerini koyucam yesillerede kendi geceligimi ic camasirlarimi falan koyucam
Kızlar bugün sabahtan beri karnıma ara ara ağrı giriyor. Göbek deliğimin alt tarafında. Sanki karnımın üstünde bir taş var gibi, özellikle sağ taraftan, iki üç kere soldan da oldu. Bebeğim normalde hep sağda durur ama ağrı varken de hissettim onu, daha aşağıya tekme attı, hareket etti filan, aşırı hareketliydi bugün. Öğlen saat 1den saat 3e kadar hiç kesilmeden şiddetle ağrıdı karnım. Ağrı olduğunda bacaklarımı ayıramadım (iki bacağım arasına yastık bile koyamadım yatarken, çok acıyordu) oturamadım filan. Hatta çok afedersiniz tuvalete sıkıştım sandım ilk başta ama tuvaletimi de yapamadım ya ilk defa böyle bir şey yaşadım...
Bebek hareket ettiği için ona bir şey oldu diye korkmadım ama yine de insanın aklı karışıyor.. Gaz sancısı mıdır nedir acaba ya, ne yapacağımı şaşırdım.
Bu arada çok kas ağrım var demiştim dün, öğleye doğru ağrı kesici almıştım. Ağrı kesiciye rağmen ağrı oldu.
evet canim instgaramdan almistiminternette mi aldn canım guzelmis
Şu an yok ama karnım on kilo sanki, sert hala.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Şu an yok ama karnım on kilo sanki, sert hala.
Yani midemin olduğu yerler sert değil. Göbeğim sert sadece. Kendimi korkutmak istemiyorum ama aklıma kırk türlü şey geliyorTüm karnın mi tas gibi yoksa bir bölge mi?
Uyutmayacak kadar siddetliyse bence doktora git canim...
Yenilik yine de hevesini arttırır bence canım denemek lazımBazasi var odasında canım korkuluk alım yanlarına diyorum aslında evet şimdiden denemek lazım
yok canım eşim değil kaynanam kendi söyler bunu hem karışır hemde karışıyor demede derYok benm esim oncden beni uzdgu kirdgi icin simdi beni kim uzse kim krsa aileside olsa soler esimin o huyunu sevyrm anneci degil bolede olur ins :)
eski kafalı değiller aslında bunu düşünmeleri gerek artık kim yapıyor böyle herşey ortak işte işlerine gelmiyor bence herşeyin hayırlısı böylece görüyoruz insanları üzmicem bunun için kendimiÇok mu bulantınız var? Bulantı şiddetliyse etki edermiş sanırım. Allah şifa versin demek şurup da fayda etmiyor. Ara ara süt yudumlamayı denediniz mi?
Canım bazı yerlerde adet öyledir. Bizde de o şekildeydi. Kız tarafı beşiği alır, kıyafetler hazırlanır. Oğlum doğduğunda bebek odasını biz almıştık. Annemler de kıyafet battaniye gibi şeyler.Bazen büyükler zamana ayak uyduramıyabiliyor. Böyle şeyler konuşularak yapılmalı; canım ciğerim torunum oluyor almamak İçin zor tutarım kendimi ama illa ki adetlere bağlı kalabiliyor büyükler. Bebeğin sağlıcakla doğsun varsın kimse iğne almasın, üzülme.
Olmayarak da devam eder inşallah. Öncekinde doktorun yazdığı yetmiyordu bana da. Ama bu ağızdaki pas gibi tat ne ya onu çözemedim.
O küçük şeyler bir bakmışsın ilk ütülediklerin olacak hem de zevkle
Gittim canım misafirim vardı anca girdim. Bebeğin böbrek genişliği aynı geri kalan herşey çok şükür iyi. Genişlik takip edilmeye devam edecek.pinkstrap canım gittin mi bugün ayrıntılıya?
Zeynep o serviste çalışan bi memur ama bazen Gülçin'in yerine bakıyor.gülçin çok sevimsiz gerçekten bende hiç sevmiyorum onu.hatta birçok kişi sevmiyor ve ege hanıma şikayet bile etmişler.Tamam canım bende öyle yapayım. Bir şey sorcam sana bir de Zeynep asistanı mı Gülçin de sekreteri mi oluyor. Ben Zeynep i daha çok seviyorum. Gülçin bazen tuhaf ve sert olabiliyor.
Kızlar bugün sabahtan beri karnıma ara ara ağrı giriyor. Göbek deliğimin alt tarafında. Sanki karnımın üstünde bir taş var gibi, özellikle sağ taraftan, iki üç kere soldan da oldu. Bebeğim normalde hep sağda durur ama ağrı varken de hissettim onu, daha aşağıya tekme attı, hareket etti filan, aşırı hareketliydi bugün. Öğlen saat 1den saat 3e kadar hiç kesilmeden şiddetle ağrıdı karnım. Ağrı olduğunda bacaklarımı ayıramadım (iki bacağım arasına yastık bile koyamadım yatarken, çok acıyordu) oturamadım filan. Hatta çok afedersiniz tuvalete sıkıştım sandım ilk başta ama tuvaletimi de yapamadım ya ilk defa böyle bir şey yaşadım...
Bebek hareket ettiği için ona bir şey oldu diye korkmadım ama yine de insanın aklı karışıyor.. Gaz sancısı mıdır nedir acaba ya, ne yapacağımı şaşırdım.
Bu arada çok kas ağrım var demiştim dün, öğleye doğru ağrı kesici almıştım. Ağrı kesiciye rağmen ağrı oldu.
Iyi canim iyi olmana sevindik.zaten 3 kez verilcekti 1 i gitti
Butun kaynanalar aynilar bence cnmyok canım eşim değil kaynanam kendi söyler bunu hem karışır hemde karışıyor demede der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?