2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benimde yanginlarim var. Midemin bir bolumu enfeksiyonlu reflu baslangicida var. Yillardir aci baharat yagli cok salcali seyler yiyemiyorum hamilelik oncesinde de lansor kullaniyodum. Ama hamilelikte bambaska bir boyut kazandi haslanmis yumurta bile yakiyo midemi. Gaviscon verdi doktor ama lansordan sonra digerleri hafif ilaclar etki cok az. Simdi 3 gecedir yaniyo sirkeli su iciyodum enfeksiyon icin aksamlari sanirum o yakiyo. Onu sabaha alcam bakalim yine yanacak mi.. Resmen deneme yanilma yapiyorum her seyi

Canım bende panik atak var maalesef hatta kontrole de gittim. O yüzden normal doğumu beklemek beni strese sokar. Bildiğim bir anda doğurmam daha iyi. Ama o arkadaş gibi farketmeden o kadar açılmam olmuşsa ve acım da yoksa normal doğururum ben de. Ama işte panik geçirirsem bebek tehlikeye girer çünkü 2 sn içinde nabzım 160ı geçiyor ve nefes alamıyorum bilinç kaybı yaşıyorum.

Son düzenleme:
Canım bende panik atak var maalesef. Normal doğumu beklemek gerek ne zaman geleceğini bilmediğim beklemeli durumlar beni aşırı strese sokuyor. Stres de panik atağımı tetikliyor. Bunca zaman sorsalar daha şimdiden niye sezaryen diyorsun derdim de başıma geldiği için anladım. Ölüm korkusu da var bende. Normali isteyen bile bi andan sonra sezaryen mi olsam diyebiliyorsa ben naparım bilmem. Ama teyzen gibi farketmeden olursa ne ala :) maşallah ona da.

Aynı senin gibiyim cnm. Bunu doktoruma da söyledim. Panik bozukluk anksiyete var dedim sezeryan istiyorum. Nasıl istersen öyle yaparız dedi. Birde sakinleştirici de veriyorlarmış onu sormayı unuttum bir dahaki soru listemde en üst sırada.

Ben henüz konuşmadım bakalım. Ama panik ataklı olduğumu biliyor.

ii hadi çok şükür bişey çıkmamış. Benim de 35 mm çıkmıştı serklaj sonrası. Pazartesi tekrar gidicem bakalım bir ayda ne olmuş göreceğiz. Ben iyiyim çok şükür ilave bi sıkıntım yok. Yavaş yavaş çanta hazırlama moduna geçtim :)

Çok geçmiş olsun canım sana da...

Gece çok ses geliyor diye uyurken pencereyi kapatıyoruz. Üşütmüş olamam. Gün içinde çorabımı bile çıkartmıyorum, öyle söyleyeyim... Bu gece uyudum ama çok şükür. Geçer inşallah

günaydın kızlar, hafta sonu çalışanlara da Allah kolaylık versin

Gunaydinlar herkese dün seker yuklemem yapıldı sonuc 88 eyvah dedim yine ortaligi karistircam sandim cunku 120 ile 170 araligi vardi kagitta ama doktor gülümseyerek cok iyi deyince derin bir oh cektim
maşallah canım ne güzel

Gunaydinlar herkese dün seker yuklemem yapıldı sonuc 88 eyvah dedim yine ortaligi karistircam sandim cunku 120 ile 170 araligi vardi kagitta ama doktor gülümseyerek cok iyi deyince derin bir oh cektim
Iyi bari seker yüklemesini atlatmışsın ben de çok korkuyorum yüksek çıkacak diye:/

Insallah cok ama cok rahat gecer dogumun sezeryanda olsa normalde hic seni strese sokmadan hop diye olup biter umarim :)

Tamam canim kurma kafanda belkide bu hafta icin yeterli gormustur

Eski yataginda carsaf filan hic bisey birakma ben oyle yaptim mobilya sadece kisisellestirebilecegi bisey yok icinde....masallah kuzuya :)

Her gece kaniyodu valla yapcak bisey yok krem vermisti sonra ama ise yaramadi

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyo ?
bide bişey sorucam bu mantar için fitili attığımdan beridir benim kanamam afedersiniz, kiremitin kırmızı rengi gibi tortu tortu oldu. sanki böyle toz değilde ondan büyük taneler ve kiremit kırmızısı renginde. fitili attığımda 2 gün oldu. kahverengi akıntımın kiremitimsi rengi yani. bi fikri olan varmı yada başına gelen

Dün akşam esimin gomlegini iki elimle kavrayıp
oturdugum yerden yüzümü onun göbeğine gömüp
honkur honkur agladim.

Hem karın hem sırt ağrısı hem reflüden 1-1.5 saat oturmadım ayakta duramadım yatamadım ve en sonunda çıldırdım.

Sırt ağrısına sıcak kompress iyi geldi ve baygın uyudum.
Aklınızda bulunsun.

Mantar için fitil kullandım. Kanamam olmadığından beyazımsı bişeyler geldi ilaçtı sanırım.
Birde mantar akıntısı beyaz tortulu oluyor belkide akıntı ama kanama olduğundan o renk geliyor olabilir canım.

aa olabilir o zaman canım. kanamayla beyazımsı şey karışınca belki o renk oluyodur teşekkür ederim

rengini bilmiyirumda canim tortu olmasinin sebebi fitilin bi kismi geri geliyor o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…