2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yaa artik herhalde herkeste agrilar sizilar basladi galiba bende dun gun icerisinde ahrim vardi zaten biri sirtima sanki bicak batirip batirip cekiyor gibiydi oyle iicim cekiliyordu resmen binyuruyuse ciktik bel agrisi bacagima kadar vurdu zor yurudum vallahi sonra agrilardan gece uyuyamadim allah yardimcimiz olsun bundan sonra

Bildiğiniz iyi bir leke çıkarıcı var mı? Bir de bebeğin kıyafetlerini önce leke çıkarıcıyla sonra bebeğe uygun ürünle yıkasam bir sorun olur mu?

Bizde boyle yaptik kizin odasini halim olmadigi icin bisey yapamadim obur yatagi tamamen bosalttim diye belki iyice sogudu o yatktan.nevresimini filan birlikte secerseniz belki onada heveslenir

Ben kullanirken kanamam yoktu ama resmen tortu cikiyodu

Bibliyo canim leke cikarici kullanicaksan yumusatici olarak elma sirkesi kullanki deterjandan tamamen arınsın sirke kokusu olmuyo merak etme.bebek leke cikaricilari var pek etkili olmasada...

Kizlae biraz önce doktordaydim uzun zamandir sulu akintim var ve artik suyummu geliyo acaba diye endiselenmeye baslamistim. Malesef enfeksiyon varmis vajinal yikama suyu verdi aslnda bunu bana gecen ay vermisti ama ben kullanmamistim vajinal oldugu icin. Simdi mecburum kullanicam. Agri yanma kasinti kötü koku da yok ustelik nasil enfeksiyon anlamadim

Bizde boyle yaptik kizin odasini halim olmadigi icin bisey yapamadim obur yatagi tamamen bosalttim diye belki iyice sogudu o yatktan.nevresimini filan birlikte secerseniz belki onada heveslenirEki Görüntüle 2171079
oy ne güzel rabbim güzel güzel kullanmayı oynamayı nasip etsin
Ben kullanirken kanamam yoktu ama resmen tortu cikiyodu
demekki benim kanamayla o tortu birleşiyo böyle oluyo
başından kullansaydın ya keşke canım. ihmal etme bari daha fazla ilerlemesin

Zeynep o serviste çalışan bi memur ama bazen Gülçin'in yerine bakıyor.gülçin çok sevimsiz gerçekten bende hiç sevmiyorum onu.hatta birçok kişi sevmiyor ve ege hanıma şikayet bile etmişler.
Yaaa ben bile düşğnmüştüm şikayet etmeyi. Benim yanımda Meltem hemşireyi bi azarladı. Çok kötü oldum yaa. Sonra Meltem Gülçine sinir olduğu için bana biraz ters davrandı hıncını benden aldı yani. Ağlayacaktım resmen.

hangisini verdi canim bide icini yikamiycaksin distan yikiycaksin demi bende kuaniyorum cunku her banyoda kullaniyorum ben gecmis olsjn bu arada

Bu gece uymuşsun iyi bari cnm. İnşallah geçecek.

Tamam canim kurma kafanda belkide bu hafta icin yeterli gormustur

Buna da şükür cnm. Eet çok kuruyorum malesef bir de doktorumun ilgisizliği eklenince daha bir kuruyorum.

oy ne güzel rabbim güzel güzel kullanmayı oynamayı nasip etsin

demekki benim kanamayla o tortu birleşiyo böyle oluyo

başından kullansaydın ya keşke canım. ihmal etme bari daha fazla ilerlemesin
Ben eski bir vajinismus hastasiyim canim hala tam anlamiyla atlatabilmis degilim. Doktorda agizdan alabilecegin bi ilac yok agizdan alacagin ilaclar sadece bebegin icin olanlar dedi. Ben nasil normal dogum yaparim derken basima bi de bu cikti

hangisini verdi canim bide icini yikamiycaksin distan yikiycaksin demi bende kuaniyorum cunku her banyoda kullaniyorum ben gecmis olsjn bu arada
Daha ilaci almadim canim alinca soylerim adini. Ben kullanisini gördum de boyle uzun bi agzi var onu iceri sokup su fiskirtiyosun sanirim oylemi seninkide

Geriye donuk bakarsan bunu afifeyede anlattim benim en yakin arakadasimin ve kuzeniminde boyleydi.yani yanimda oldu bir kez gozumle gordum tayt vardi oturdugu yerde dizine kadar islandi enfeksiyon yuzunden kesede incelme oluyo suyu bosaliyodu...aylarca oyle gitti cok cekti cok ilac kullandi simdi o da sirkeci oldu bu hamileligi enfeksiyonsuz geciyo sukur.ihmal etme canin sıkılmasin sonra

Kullanicam mecbur bende hamile olmasaydim kendim icin hayatta kullanmazdimda bebegim icin katlancm

Daha ilaci almadim canim alinca soylerim adini. Ben kullanisini gördum de boyle uzun bi agzi var onu iceri sokup su fiskirtiyosun sanirim oylemi seninkide

Merak ettim bak ben bir urun kullanmistim. Uzun delikli bir parmak kalinliginda. Pompa ile iceriye dezenfektan ilac sikiyosun genelde normal tuvalette yada banyoda kullanilabiliyor comelmen gerekiyor. Acaba ondan mi alinca atarsin resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…