yaa artik herhalde herkeste agrilar sizilar basladi galiba bende dun gun icerisinde ahrim vardi zaten biri sirtima sanki bicak batirip batirip cekiyor gibiydi oyle iicim cekiliyordu resmen binyuruyuse ciktik bel agrisi bacagima kadar vurdu zor yurudum vallahi sonra agrilardan gece uyuyamadim allah yardimcimiz olsun bundan sonraDün akşam esimin gomlegini iki elimle kavrayıp
oturdugum yerden yüzümü onun göbeğine gömüp
honkur honkur agladim.
Hem karın hem sırt ağrısı hem reflüden 1-1.5 saat oturmadım ayakta duramadım yatamadım ve en sonunda çıldırdım.
Sırt ağrısına sıcak kompress iyi geldi ve baygın uyudum.
Aklınızda bulunsun.
neden leke çıkarıcı kullanacaksın ki canımBildiğiniz iyi bir leke çıkarıcı var mı? Bir de bebeğin kıyafetlerini önce leke çıkarıcıyla sonra bebeğe uygun ürünle yıkasam bir sorun olur mu?
Bizde boyle yaptik kizin odasini halim olmadigi icin bisey yapamadim obur yatagi tamamen bosalttim diye belki iyice sogudu o yatktan.nevresimini filan birlikte secerseniz belki onada heveslenirİste eski yatagıda gözünün önünde olucak hep ama şimdiden alim bari yablarina korkulukbu arada demin çıgliķ atıyo oglum babasıyla oynuyodu karnımdakide bi hareketlendi bi tekmeler bi tekmeler cok guzeldi ama onlara eslik eder gibiydi
Ben kullanirken kanamam yoktu ama resmen tortu cikiyodukızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyo ?
bide bişey sorucam bu mantar için fitili attığımdan beridir benim kanamam afedersiniz, kiremitin kırmızı rengi gibi tortu tortu oldu. sanki böyle toz değilde ondan büyük taneler ve kiremit kırmızısı renginde. fitili attığımda 2 gün oldu. kahverengi akıntımın kiremitimsi rengi yani. bi fikri olan varmı yada başına gelen
oy ne güzel rabbim güzel güzel kullanmayı oynamayı nasip etsinBizde boyle yaptik kizin odasini halim olmadigi icin bisey yapamadim obur yatagi tamamen bosalttim diye belki iyice sogudu o yatktan.nevresimini filan birlikte secerseniz belki onada heveslenirEki Görüntüle 2171079
demekki benim kanamayla o tortu birleşiyo böyle oluyoBen kullanirken kanamam yoktu ama resmen tortu cikiyodu
başından kullansaydın ya keşke canım. ihmal etme bari daha fazla ilerlemesinKizlae biraz önce doktordaydim uzun zamandir sulu akintim var ve artik suyummu geliyo acaba diye endiselenmeye baslamistim. Malesef enfeksiyon varmis vajinal yikama suyu verdi aslnda bunu bana gecen ay vermisti ama ben kullanmamistim vajinal oldugu icin. Simdi mecburum kullanicam. Agri yanma kasinti kötü koku da yok ustelik nasil enfeksiyon anlamadim
Yaaa ben bile düşğnmüştüm şikayet etmeyi. Benim yanımda Meltem hemşireyi bi azarladı. Çok kötü oldum yaa. Sonra Meltem Gülçine sinir olduğu için bana biraz ters davrandı hıncını benden aldı yani. Ağlayacaktım resmen.Zeynep o serviste çalışan bi memur ama bazen Gülçin'in yerine bakıyor.gülçin çok sevimsiz gerçekten bende hiç sevmiyorum onu.hatta birçok kişi sevmiyor ve ege hanıma şikayet bile etmişler.
hangisini verdi canim bide icini yikamiycaksin distan yikiycaksin demi bende kuaniyorum cunku her banyoda kullaniyorum ben gecmis olsjn bu aradaKizlae biraz önce doktordaydim uzun zamandir sulu akintim var ve artik suyummu geliyo acaba diye endiselenmeye baslamistim. Malesef enfeksiyon varmis vajinal yikama suyu verdi aslnda bunu bana gecen ay vermisti ama ben kullanmamistim vajinal oldugu icin. Simdi mecburum kullanicam. Agri yanma kasinti kötü koku da yok ustelik nasil enfeksiyon anlamadim
Çok geçmiş olsun canım sana da...
Gece çok ses geliyor diye uyurken pencereyi kapatıyoruz. Üşütmüş olamam. Gün içinde çorabımı bile çıkartmıyorum, öyle söyleyeyim... Bu gece uyudum ama çok şükür. Geçer inşallah
Tamam canim kurma kafanda belkide bu hafta icin yeterli gormustur
Ben eski bir vajinismus hastasiyim canim hala tam anlamiyla atlatabilmis degilim. Doktorda agizdan alabilecegin bi ilac yok agizdan alacagin ilaclar sadece bebegin icin olanlar dedi. Ben nasil normal dogum yaparim derken basima bi de bu ciktioy ne güzel rabbim güzel güzel kullanmayı oynamayı nasip etsin
demekki benim kanamayla o tortu birleşiyo böyle oluyo
başından kullansaydın ya keşke canım. ihmal etme bari daha fazla ilerlemesin
Daha ilaci almadim canim alinca soylerim adini. Ben kullanisini gördum de boyle uzun bi agzi var onu iceri sokup su fiskirtiyosun sanirim oylemi seninkidehangisini verdi canim bide icini yikamiycaksin distan yikiycaksin demi bende kuaniyorum cunku her banyoda kullaniyorum ben gecmis olsjn bu arada
Geriye donuk bakarsan bunu afifeyede anlattim benim en yakin arakadasimin ve kuzeniminde boyleydi.yani yanimda oldu bir kez gozumle gordum tayt vardi oturdugu yerde dizine kadar islandi enfeksiyon yuzunden kesede incelme oluyo suyu bosaliyodu...aylarca oyle gitti cok cekti cok ilac kullandi simdi o da sirkeci oldu bu hamileligi enfeksiyonsuz geciyo sukur.ihmal etme canin sıkılmasin sonraKizlae biraz önce doktordaydim uzun zamandir sulu akintim var ve artik suyummu geliyo acaba diye endiselenmeye baslamistim. Malesef enfeksiyon varmis vajinal yikama suyu verdi aslnda bunu bana gecen ay vermisti ama ben kullanmamistim vajinal oldugu icin. Simdi mecburum kullanicam. Agri yanma kasinti kötü koku da yok ustelik nasil enfeksiyon anlamadim
Yiğenimin kıyafetlerini kullanacağım.neden leke çıkarıcı kullanacaksın ki canım
Kullanicam mecbur bende hamile olmasaydim kendim icin hayatta kullanmazdimda bebegim icin katlancmGeriye donuk bakarsan bunu afifeyede anlattim benim en yakin arakadasimin ve kuzeniminde boyleydi.yani yanimda oldu bir kez gozumle gordum tayt vardi oturdugu yerde dizine kadar islandi enfeksiyon yuzunden kesede incelme oluyo suyu bosaliyodu...aylarca oyle gitti cok cekti cok ilac kullandi simdi o da sirkeci oldu bu hamileligi enfeksiyonsuz geciyo sukur.ihmal etme canin sıkılmasin sonra
Vaginol jelmis canim ismihangisini verdi canim bide icini yikamiycaksin distan yikiycaksin demi bende kuaniyorum cunku her banyoda kullaniyorum ben gecmis olsjn bu arada
Daha ilaci almadim canim alinca soylerim adini. Ben kullanisini gördum de boyle uzun bi agzi var onu iceri sokup su fiskirtiyosun sanirim oylemi seninkide
Cok guzel olmus masallah bu yataklarda cok guzel oluyoBizde boyle yaptik kizin odasini halim olmadigi icin bisey yapamadim obur yatagi tamamen bosalttim diye belki iyice sogudu o yatktan.nevresimini filan birlikte secerseniz belki onada heveslenirEki Görüntüle 2171079
anladım canım bende yeni aldığın kıyafetler için kullanacaksın, acaba başka bi sebebi mi var diye düşündümYiğenimin kıyafetlerini kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?