Aynen valla iterken midem bile bulandı ki benim midem kolay kolay bulanmaz. Allah kolaylık versin sanainsallah ya insan zorlaniyo. Evlenene kadar ne alttan muayene olunuyo ne fitil ne bisey kullanmiyosun bu yastan sonrada alisilmiyo
Hadi gozunuz aydin minicik mideyi gordunuz sukurKizlar tekrar ayrintiliya girdim. Cok sukur kizimin poncik midesini gorduk. Icide su doluydu. Icim rahatladi. Utu mubabbeti yapilmis. Oglumda bir yasina kadar herseyini utuledim ayri yikadim. Sonra kurutma aldim. Allahim ne guzel bi icat o bebek odasindan daha muhim bence :)) sonra ne utu ne ayri yikama derdim olmadi. Simdi ayri yikamayi da dusunmuyorum acikcasi kiyafetlerini. Ekstra durulama yapip kurutmaya atarim. Utu derdi de yok. Hala hic bi hazirligim yok yawruya ne zaman bisiler almaya baslicam bilmiorum. 3 5 kiyafet aldim o kadar.
Canım neresi burası ben de sorayım. Çok güzel yerlere benziyorKuşum çok uyguna tatil yapabileceginiz temiz yerler var egede denize 0 kesfedilmemiş köyler:) ev tutuyosun geceligi 50 100 arasi degisiyo kendin pisirip yiyosun kasap desen tertemiz koyde yetisen hayvalar kesiliyo yemedigin kadar lezzetli etler metve sebzeyi bahceden bostandan topluyosun ege insani sicak kanli herkes zeytinyagi zeytin ikram ediyo...köy oldugu için su tertemiz mikrop alirim derdin yok kapinin onunden giriyosun cikinca hemen ustunu degistirip dus alabilirsin boyle çok güzel köyler var hamileyken cok guzel tatil yapmistim sonra geçen yaz lidyayida goturdum daha emekliyodu ama delirdi mutluluktan orda :) bi dusun hesapla sizi çok sıkıntıya sokmayabilir.bakliyati filan evdenden de göturursun yemek icmek ucuza gelince kalicak yerde ucuz olunca cok zorlamayabilir.mesela gecen yaz 1 hafta lidyayla sonraki haftada eltim kv yegenler geldi butun odemeleri ben yaptim 2 ev tuttum yemekler alisverisler ki cocuklarin mayosunu bile ordan aldim 15 gunde toplam 2bin tl harcadim kendi yol paramiz dahil.
Eki Görüntüle 2169650 Eki Görüntüle 2169651 Eki Görüntüle 2169652
Sagol canim. Insallah sizinkide hatta hepimizinki sorunsuz sonuclanir. Sag salim aliriz kucagimizaHadi gozunuz aydin minicik mideyi gordunuz sukur
Insallah oyle olur o an goremedikleri bisey yuzinden sonra gunlerce endise yasiyoruz.Bende ayni korkudayim. Insallah dogru pozisyinda olurlar da dogru olcumler yaparlar
Ac gitme. Ben actim mideyi kucuk gordu ici bos dedi . Oda ayri bi sikinti yani. Ne ac ne tok yemekten 2 saat sonra falan gitmek lazim sanirim :)Ne yapsak aç mı gitsek?
Benimki yemekten sonra hareketleniyor özellikle
Gözün Aydın canım maşallahKizlar tekrar ayrintiliya girdim. Cok sukur kizimin poncik midesini gorduk. Icide su doluydu. Icim rahatladi. Utu mubabbeti yapilmis. Oglumda bir yasina kadar herseyini utuledim ayri yikadim. Sonra kurutma aldim. Allahim ne guzel bi icat o bebek odasindan daha muhim bence :)) sonra ne utu ne ayri yikama derdim olmadi. Simdi ayri yikamayi da dusunmuyorum acikcasi kiyafetlerini. Ekstra durulama yapip kurutmaya atarim. Utu derdi de yok. Hala hic bi hazirligim yok yawruya ne zaman bisiler almaya baslicam bilmiorum. 3 5 kiyafet aldim o kadar.
Ac gitme. Ben actim mideyi kucuk gordu ici bos dedi . Oda ayri bi sikinti yani. Ne ac ne tok yemekten 2 saat sonra falan gitmek lazim sanirim :)
normla canim 1 haftadir benimde var cunkuKızlar vajinada bir iki gündür ara ara zonklama batma gibi bir şey oluyor normal mi acaba
Ne yapsak aç mı gitsek?
Benimki yemekten sonra hareketleniyor özellikle
Sen ne zaman gidiyorsun?Bana telefonda idrara sikisik olmayin ve cikolata yiyin dendi canim. Ama benimki ona ragmen hareketli degil. Gerci hareket etmesi yada etmemesi onemli degilmis. Pozisyonu onemliymis sanirim. Insallah guzel sonuclar aliriz
Eczanede yokmus getirtcekler ama resmini atiyorum internetten
Sen ne zaman gidiyorsun?
İnşallah her şey yolunda gider
Insallah oyle olur o an goremedikleri bisey yuzinden sonra gunlerce endise yasiyoruz.
Benim ilkini kendi doktorum yapti. Normal olan seyleri soylemedi. Sadece sikinti gordugu seyi soyledi. Mide olayi yani. Ikincisini oglumda gittigim perinatologta cektirdim. O herseyi cok detayli anlatti. Belkide stresli oldugum icin. Burda bu olmasi gerekir burasi soyle olmasi gerekir bu bunun gostergesi gibi anlayacagim dilde acikca anlatti. Hatta bazi arkadaslarda da gorulmustu sanirim kalbin sol tarafinda parlaklik gordu. Bu onemsiz dedi. Bununla birlikte orda arsa die bi damar gorulurse o zaman sikinti olabiliyormus. Parlaklik ile birlikte o damar var ise down sendromu riski olabiliyormus. Damar yok ise onemsizmis.Aynen canim net bilgiler verirler insallah. Sikintili bi durumla karsilasmayiz
Yanina biseyler al. :) ben ac girdim. Acim die beni korkuttu bizdigim.Sağol valla bunu bilmiyodum
O zaman dediğin gibi kahvaltı yapıp gideyim
Devlet hastanesi olduğu için 8.30-11.30 arası dediler tam saat de vermiyolar artık çok beklersem acıkırım :)
Ilk gebelikmi canim. Ilk gebelikte vucut ilk defa bu degisimi yasadigi icin kendini hazirlarken turlu acilar cekilio. Ama 2. De vucut bi kere yasadigi sanirim agrilar batmalar daha az oluoKızlar vajinada bir iki gündür ara ara zonklama batma gibi bir şey oluyor normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?