2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Afifeyle hergün konuşuyoruz canım, değişen bişey yok ama kötüye giden bişey de yok çok şükür. Hastanede hala

Kızlar sınavda başarılar dilerim
Sagol canim cevap icin afife adina cok sevindim kotuye gitmemesi guzel bisey hastanede iyi olcaksa orda kalsin bi sure daha cok selamlarimizi ilet sen ona morelini yuksek tytsun

Sagol canim cevap icin afife adina cok sevindim kotuye gitmemesi guzel bisey hastanede iyi olcaksa orda kalsin bi sure daha cok selamlarimizi ilet sen ona morelini yuksek tytsun
Bence de canım evde olup her an tetikte strest altında olacağına güvendiği korkmadığı yerde olması daha iyi.
İletirim tabi ki canım başım gözüm üstüne

Gunaydinlarr gecenin 3unde uyandim. Zorladim uyuyamadim ruyamda savastaydim :) stresliyim sanirim sinav bi geceydiii. Bizimkilere bana sonuc sormayin dedim. Onlarda 60 ustu alirsan soyle almazsan soyleme dedi neyse ben gidim az daha uyumaya calisayim 7de kalkicam. Ha bide omuz bel agrilarim basladi. Spora baslamak farz oldu. Onada bi ara el aticam insallah. Cumleten tatli ruyalar

Ben de lisans son sınıftan beri her sene giriyordum kpssye. İlk defa bu yıl girmiyorum. Yine de erkenden uyandım

Hamileyken o stresi yaşamak istemedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
İyi ettin iyi ben de kaçıp girmesem mi acaba diyorum

İyi ettin iyi ben de kaçıp girmesem mi acaba diyorum
Gir kız gir, sonra benim gibi "kuzumun nasibine diyip girse miydim" diye düşünürsün

Kuzuyu zor bulduk, bir de onu strese sokamam dedim de başvurmadım. Çok çabuk telaşa, strese kapılan biriyimdir. O yüzden bu seneyi sakin geçirmek istemiştim

Günaydın kızlar,
Dün lohusa geceliği araştırdım aklıma düşmüşken kararımı vereyim dedim. Bu gecelikle, buna uygun olarak bu hastane çıkışını begendim Allah ağız tadıyla alıp giymeyi nasip etsin hepimize.

Eklentiler

• 73114DC8-DC6B-4F9C-9282-0A8AB78B71BF.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 81
  • F6E2250D-D2B6-4006-B2A9-0D90224E7B42.webp
    14 KB · Görüntüleme: 88
Ben de lisans son sınıftan beri her sene giriyordum kpssye. İlk defa bu yıl girmiyorum. Yine de erkenden uyandım

Hamileyken o stresi yaşamak istemedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
ahhh cok iyi etmissin canim dunden beri karnimagriyorr bide afedersin ishal olmusum stresten simdide yetisemicem telasi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…