- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Canim medical 3500 4000 arası muaynede 160 diye hatirliyorum konakta 2000 100 lira muayneIzmitte oturan kizlar medicalin dogum ve muayene ucretlerini biliomusunuz.
Sag ol canımcığım
Afifeyle hergün konuşuyoruz canım, değişen bişey yok ama kötüye giden bişey de yok çok şükür. Hastanede halaKizlar afifeden haber varmı
Sagol canim cevap icin afife adina cok sevindim kotuye gitmemesi guzel bisey hastanede iyi olcaksa orda kalsin bi sure daha cok selamlarimizi ilet sen ona morelini yuksek tytsunAfifeyle hergün konuşuyoruz canım, değişen bişey yok ama kötüye giden bişey de yok çok şükür. Hastanede hala
Kızlar sınavda başarılar dilerim
Bence de canım evde olup her an tetikte strest altında olacağına güvendiği korkmadığı yerde olması daha iyi.Sagol canim cevap icin afife adina cok sevindim kotuye gitmemesi guzel bisey hastanede iyi olcaksa orda kalsin bi sure daha cok selamlarimizi ilet sen ona morelini yuksek tytsun
İyi ettin iyiBen de lisans son sınıftan beri her sene giriyordum kpssye. İlk defa bu yıl girmiyorum. Yine de erkenden uyandım
Hamileyken o stresi yaşamak istemedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
Gir kız gir, sonra benim gibi "kuzumun nasibine diyip girse miydim" diye düşünürsünİyi ettin iyiben de kaçıp girmesem mi acaba diyorum
ahhh cok iyi etmissin canim dunden beri karnimagriyorr bide afedersin ishal olmusum stresten simdide yetisemicem telasi var :)Ben de lisans son sınıftan beri her sene giriyordum kpssye. İlk defa bu yıl girmiyorum. Yine de erkenden uyandım
Hamileyken o stresi yaşamak istemedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
cok guzel canim gule gule kullan insaallahGünaydın kızlar,
Dün lohusa geceliği araştırdım aklıma düşmüşken kararımı vereyim dedim. Bu gecelikle, buna uygun olarak bu hastane çıkışını begendimAllah ağız tadıyla alıp giymeyi nasip etsin hepimize.
Canim stres yapma olursa olur...uni sinavi degil hayat mebat meselesi hic degilahhh cok iyi etmissin canim dunden beri karnimagriyorr bide afedersin ishal olmusum stresten simdide yetisemicem telasi var :)
kuzum zaten calismadim ben olmayacak buyuk ihtimalle ama yapi olarak boyelyim :)Canim stres yapma olursa olur...uni sinavi degil hayat mebat meselesi hic degil
Off yapma yaahhh cok iyi etmissin canim dunden beri karnimagriyorr bide afedersin ishal olmusum stresten simdide yetisemicem telasi var :)
Yanlış hatirlamiyosam eğer muayene ücreti 90 liraydi 6 ay önce. Doğum bende bilmiyorum. Yinede arayip sor istersen o kadar cok hastane arastrdimki o dönemde kafamda corba olmusIzmitte oturan kizlar medicalin dogum ve muayene ucretlerini biliomusunuz.
Ben hic bu kadar yuksek rakamlar hatirlamiyorun ya ben medikale bakmadimmi acaba. Hamilelikten midir nedir hic biseyi hatirlayamiyorumCanim medical 3500 4000 arası muaynede 160 diye hatirliyorum konakta 2000 100 lira muayne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?