Benim ilkini kendi doktorum yapti. Normal olan seyleri soylemedi. Sadece sikinti gordugu seyi soyledi. Mide olayi yani. Ikincisini oglumda gittigim perinatologta cektirdim. O herseyi cok detayli anlatti. Belkide stresli oldugum icin. Burda bu olmasi gerekir burasi soyle olmasi gerekir bu bunun gostergesi gibi anlayacagim dilde acikca anlatti. Hatta bazi arkadaslarda da gorulmustu sanirim kalbin sol tarafinda parlaklik gordu. Bu onemsiz dedi. Bununla birlikte orda arsa die bi damar gorulurse o zaman sikinti olabiliyormus. Parlaklik ile birlikte o damar var ise down sendromu riski olabiliyormus. Damar yok ise onemsizmis.
Ilk gebelikmi canim. Ilk gebelikte vucut ilk defa bu degisimi yasadigi icin kendini hazirlarken turlu acilar cekilio. Ama 2. De vucut bi kere yasadigi sanirim agrilar batmalar daha az oluo
Ya bunu diyince aklima ilk hamileligimde yasadigim bisey geldi.benim 9.haftam filan her gece acildeyiz bana serum takiliyo kasiklarim agriyo kadin doguma girdim bir oda perdeyle ikiye ayirmislar perdenin arkasinda da muayne masasi var.8 aylik bir hamileye tamam siz gecin hazirlanin geliyorum dedi kadin acti perdeyi gayet rahat soyundu onumuzde acti bacaklarini yattiben utanctan yerin dibine gectim kafami cevirdim kadin benim halimi gorunce tatlim 4.cocuktan sonra boyle oluyosun kamu mali oldu artik dedi
Saol canim Allah kimseyi bu kadin hastalıklarıyla sinamasin yaAynen valla iterken midem bile bulandı ki benim midem kolay kolay bulanmaz. Allah kolaylık versin sana
Yok ertelemicem kendin korkuyorum cunku suyum geldi saniyorum her seferinde bi panik atak geciriyorumSeninki kibarmis benimkini gorsen korkarsin :) korkma ve hic kendini kasma cok kolay kullanimi ve sakin erteleme kullanimi. Bu riske sokmuyor ama enfeksiyon ciddi bir problem
Canim benim doktorum riskli gebelikler ve tup bebek uzerinede cok calismis. Hatta gitttigim perinatolog taniyo doktorumu. Oda dedi ergun bey oldukca tecburebilidir. Oda soylemistir daha sonraki kontrollerde gorebiliriz bazen goremiyoruz die. Evet dedim soyledi ama ana yuregi bu rahat etmio :)).Normal doktorlar ayrintiyi gorebiliyor mu?? Ben 20+4te gittim bakti 3 dk kadsr ama bisey gormedi. Cok iyi gorunuyor masallah dedi hatta dun gibi keseyi yeni gormustuk kocaman olmus dedi. Kesin olmayan bilgileri vermiyor hic ihtimal uzerinden gitmiyor hep su ic diyodu bana dikkat ettim bu sefer cok iyi dedi ama oncekilerde sorun gorduyse de yine bisey demedi hep 3lt su dedi sadece. Ay bilemedim. Bu gidecegim yerde sistem nasil ne yapiyorlar kac dk surcek resim fln vercek mi hic bisey bilmiyorum. Gidince gorcem artik yani bakacak kisi perinatolog mu radyolog mu onu bile bilmiyorum ama doktorum guvenilir oldugunu ve hep hastalarini ona gonderdigini soyledi. Gittigim hastanenin varmis aslinda ama bana guvenilir olmadigini soyledi para koparirlar senden dedi. Telefonla da dedigi yerden randevu aldim. Insan heyecan yapiyor yaa. Insallah sikinti cikmaz.
Medical park izmirde muayne 125 dogumda düz tülsüz süssüz fotografcisiz filan dogurusan 3bin ama istersen koktyl bile duzenliyolar o zaman 12 15 bin arasi ordada asagi yukari aynidirIzmitte oturan kizlar medicalin dogum ve muayene ucretlerini biliomusunuz.
KokteylmiMedical park izmirde muayne 125 dogumda düz tülsüz süssüz fotografcisiz filan dogurusan 3bin ama istersen koktyl bile duzenliyolar o zaman 12 15 bin arasi ordada asagi yukari aynidir
Bende kokteyl kismini cok merak ettim zaten.dogumdan hemen sonra odaya geliyosun biri daha ustunu giydirirken biri memene yapisip bebegin agzina tikiyo memeyi birakmasin diye resmen ustune abaniyo o ara biri pedini kontrol ediyo kanamana bakiyo tam koktyl havasiKokteylmidogumda benim kokteyl gotucek halimi olur izmir uygunmus gebze de muayene 145 bazi doktorlar 175
Bende 27sine aldim saat 2 de randevum. Senden sonrayim sanirim. Insallah yaa guzel guzel haberler aliriz guzel guzelde pozlar verirler bize insallah
Aslinda bu dogum ve hamilelik olayinida bir dugun havasina cevirdiler. O yuzden oyle konsept masalar sunlar bunlar suslemeler bana cok yakin degil bi bedendigim tasarimci var ona kapi susu yaptirmayi planliyorim hatira olarak saklayacagim bi de cikulata gelene gidene bitti gitti. Suse puse harcayacagim parayi gider bi vakifa bi ihtiyac sahibine veririm.Bende kokteyl kismini cok merak ettim zaten.dogumdan hemen sonra odaya geliyosun biri daha ustunu giydirirken biri memene yapisip bebegin agzina tikiyo memeyi birakmasin diye resmen ustune abaniyo o ara biri pedini kontrol ediyo kanamana bakiyo tam koktyl havasi
Canim benim doktorum riskli gebelikler ve tup bebek uzerinede cok calismis. Hatta gitttigim perinatolog taniyo doktorumu. Oda dedi ergun bey oldukca tecburebilidir. Oda soylemistir daha sonraki kontrollerde gorebiliriz bazen goremiyoruz die. Evet dedim soyledi ama ana yuregi bu rahat etmio :)).
Ay gecen video izledim zeynepinharikalar diyarinda mutlaka izle bartucan dogmus hosgelmis tüller tüller o yataga cegrek takmaya utandim diye anlatiyo yıkildim :) acikcasi herkes bu donemi farkli yasiyo bazi anneler bebeklerine kavusmak icin cok bekliyo cok farkli sinavlar veriyo cok farkli seyler yasayan pek cok kisi var ilk dogumunda bebegini hastanede birakip kucagi eve bos donen anneler neler neler...hic kimseyi elestirmiyorum süs püs herkes neye heves ettiyse sonuna kadar yasamali cok ozel bir donem ve boyle hevesleri olan annelerin cevresinde mal mal konusan ne gerek var bos masraf v.s. diyen insanlarada muthis gicik oluyorum sanane ya sen ne karisiyosun kadinin en ozel gunu sen kimsin.Aslinda bu dogum ve hamilelik olayinida bir dugun havasina cevirdiler. O yuzden oyle konsept masalar sunlar bunlar suslemeler bana cok yakin degil bi bedendigim tasarimci var ona kapi susu yaptirmayi planliyorim hatira olarak saklayacagim bi de cikulata gelene gidene bitti gitti. Suse puse harcayacagim parayi gider bi vakifa bi ihtiyac sahibine veririm.
Canım malesef ama öğrenirsen bende bilmek istiyorum ogrendigin başka hastane varmı İzmit'te ben sadece dün özel Kocaeli açıldı ya oraya sordum normalde sezeryanda 2000 mis bebek yogunbakimi varmış başka görüştüğüm biryere olmadı henuzIzmitte oturan kizlar medicalin dogum ve muayene ucretlerini biliomusunuz.
Bende heves edenleri elestirmiyorum. Benim derdim boyle bi ticaret olusturulmasinda. Yapmayinca aa ne kadar hevessizsin yapinca bosa masraf soylemleri. Analigin yeterince tasasi yokmus gibi kapitalist sistem bide bunlari yikio insanlarin uzerine.Ay gecen video izledim zeynepinharikalar diyarinda mutlaka izle bartucan dogmus hosgelmis tüller tüller o yataga cegrek takmaya utandim diye anlatiyo yıkildim :) acikcasi herkes bu donemi farkli yasiyo bazi anneler bebeklerine kavusmak icin cok bekliyo cok farkli sinavlar veriyo cok farkli seyler yasayan pek cok kisi var ilk dogumunda bebegini hastanede birakip kucagi eve bos donen anneler neler neler...hic kimseyi elestirmiyorum süs püs herkes neye heves ettiyse sonuna kadar yasamali cok ozel bir donem ve boyle hevesleri olan annelerin cevresinde mal mal konusan ne gerek var bos masraf v.s. diyen insanlarada muthis gicik oluyorum sanane ya sen ne karisiyosun kadinin en ozel gunu sen kimsin.
Kendi adima kafamda kocaman cicekle tuller arasinda poz vermeyi hic dusunmuyorum mumkunse hastaneye minumum insan istiyorum ki cok sukur kizimda oyle oldu :) oglumda da insahlah sakin ve saglikli bir dogum olur keyifli vakit gecirip eve doneriz diye umuyorum:) hastane inanilmaz paketler sunup muthis sunumlar yapsada düz sadece dogurup odaya gelip kapiyi kapatmak istiyorum dedim :) buyuk konusmamak lazim yeterki saglikla kucagimiza alalim rahat bir dogum olsun ve bebegimiz kucagimizda ayrilalim hastaneden :) tüllü de olur tülsüzde
Aslinda ben gebzedeyim canim ilk dogumumu gebze medicalde yaptim ve hic memnun kalmadim. Suan doktorum gebze konakta. Ama orasi da cok yeterli gorunmuo bana cevremdeki en iyi hastane anadolu saglik merkezi orda da bir muayene 600 tl dogum vardir 20.000 tl kafam karisik oldukca. Bi arayip sorayim diyorum. Ben ortada oldugim icin aslinda istanbul anadolu yakasida izmitte tercih edebilirim. Ama icime sinen hastane yokCanım malesef ama öğrenirsen bende bilmek istiyorum ogrendigin başka hastane varmı İzmit'te ben sadece dün özel Kocaeli açıldı ya oraya sordum normalde sezeryanda 2000 mis bebek yogunbakimi varmış başka görüştüğüm biryere olmadı henuz
Bende de var canım ama normal olduğunu düşünüyorum. Duşa girdim bi baskı yaptı doğuruyorum sandım.Kızlar merhaba. Bebeğim tam genital bölgemin ordan tekmeler atıyor bu da vajinama alttan baskı gibi oluyor ve sanki gıdıklanma ,cinsel hazımsı ve vajen girişinde krampımsı bi şey oluyor bu normal mi?
Ben de banyo yapcam mecbur yarın kpss varBende de var canım ama normal olduğunu düşünüyorum. Duşa girdim bi baskı yaptı doğuruyorum sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?