- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Tesekkurederiz teyzesi :)
Arkadasim 4 aylik ogluna yeni oda yaptiriyodu demin atmis fotolari cadir yataktan yaptirmis zaten 3 5 citadan yapti 250 tlye yaptirdim diye yazmis :) dusunenlere fikir olsunEki Görüntüle 2171526 Eki Görüntüle 2171527
Googleda bulmus fotoyu fotograftan yaptirmis aynisjni
Canım ben de spor ve kalori takibiyle 93ten 67ye kadar düşmüş bir insanım, yıllardır da koruyordum kilomu ki son iki yılda çok al ver yaşadım gebelik tedavisi sebebiyle. Özellikle son bir yılda aldığım östrojenler, hormonlar çok şişirdi, yine de her seferinde büyük bir kısmını geri vermiştim. Devamlı aklımda kaloriler döner. Dengeli beslenir, abur cuburdan uzak yaşarız. Eşim de çok memnun durumdan, o da çok kilo verdi evlendikten sonra onu da alıştırdım :)Insallah kusum tekrari olmaz
Daha erken tabi hala diyetle kontrol altina alinir ben 35.haftadaydim artik kontrol altina alinamaz diye baslatmislardi icindekileri bi oku kesin seker surubu vardir senin artik cok dikkat etmen lazim rafine sekeri sifirlaman lazim inanki zor degil 7 8 gunden sonra yokluk krizleri geciyo gercekten 21 gunun sonunda seker mideni bulandiriyo.hem bebegin icindw simdiden mutfagini saglikli yapmaya basla ki kuzuna guzel ornek olben 103 kg dan tamamen saglikli yasama donmus biri olarak soyluyorum
Besik alta inince asagi yukari ayni hizadalar besikte alsaniz ayni seviyeye indiriyosunuz tutunup kalkmaya baslayinca.kapiya en uzak koseye koyup dediginiz gibide her gun temizlik yapiliyo mecbur yani 5.6. Ayda surunme donemi basliyo ister istemez ginde 3 4 kez siliniyo yerler...zorYer yatağı montsorı ne kadar mantıklı bilmiyorum
Kapı eşiği sık girilip çıkılan yerler çok çabuk toz kaplıyor, yerde yatan çocuğu etkilemez mi ? Gün aşırı temizlik yapmak gerek..
canım detaylıya 19-24 haftalar arası bakılıyo benim bildiğim ve bana doktorum 23ü geçme bile yaptırabiliyosan 21.haftadayken yaptır dedi. ben 23+ dayken yaptırmamak için başka yerde yaptıracam şimdi. bi sor doktoruna benceKizlar bende ayrintiliya gun almistim devletten aylar once kagida bir baktim 31 agustos yaziyor.o zamana hesapladim 28 haftalik oluyoruz.eger 23 ten sonra yapilmiyosa niye boyle bi randevu vermisler.canim sıkildi simdi.ben temmuz sonu gibi sanmistim agustosmus malesef.gidip duzelttirsemmi doktorla konusup.oyle bakilsa bi sakincasi olurmu gec olunca
Biliyorum daha oncede konusmustuk zaten masallah hep boyle devam eder umarim :) yarin sabah kahvaltidan sonra normal cikarsa sorun yok pakedide at cope gozun gormesin :)Canım ben de spor ve kalori takibiyle 93ten 67ye kadar düşmüş bir insanım, yıllardır da koruyordum kilomu ki son iki yılda çok al ver yaşadım gebelik tedavisi sebebiyle. Özellikle son bir yılda aldığım östrojenler, hormonlar çok şişirdi, yine de her seferinde büyük bir kısmını geri vermiştim. Devamlı aklımda kaloriler döner. Dengeli beslenir, abur cuburdan uzak yaşarız. Eşim de çok memnun durumdan, o da çok kilo verdi evlendikten sonra onu da alıştırdım :)
Gebelikte çok sıkmadım kendimi ama yine de Allah ne verdiyse yemedim :) 82yle hamile kaldım, şimdi 80,7yim işte.
Fitilin üstünü de okudum. Şeker varmış içinde, glikoz şurubu değil. Yine de bir daha ağzıma sürmem. İnşallah tekrarlamaz bu durum... İyi ki ölçtüm şekerimi de gördüm ya çok şükür.
Öğle yemeği ve akşam yemeği de var canım daha bugün. Onlarda şekerim iyi çıkarsa içim rahatlayacaktır bir nebze :))Biliyorum daha oncede konusmustuk zaten masallah hep boyle devam eder umarim :) yarin sabah kahvaltidan sonra normal cikarsa sorun yok pakedide at cope gozun gormesin :)
canım sen reyapta hangi doktora gidiyorsunAMA KAÇINCI HAFTAYA KADAR YAPTIRMALIYIM? İSTİNYEDEKİ DOKTORUM ZAMAN GEÇMEDEN YAPTIR DEMİŞTİ. BEYNİNDEKİ KEMİKLER KAPANMADAN YAPTIRMAN GEREKLİ DEMİŞTİ TUTUŞTUM İYİCE. REYAPTAKİ KIZ DİYO 24.HAFTAYA KADAR YAPILIYO FALAN.
İSTİNYEDEN DE YARINA RANDEVU ALMIŞIM ALLAHTAN AMA NAPIYIM KARAR VEREMEDİM? AZICIK DESTEK ATIN BEYNİM DURDU
daha gidemedim canım. istinyeye gidiyodum normalde ben reyapa döncektim dönemedim şuan :)canım sen reyapta hangi doktora gidiyorsun
Benimkide yarin 2 de :) ya zaten bu hafta hepimizinki pespese :) insallah guzel haberler aldigimiz bir hafta olsun kuzular rahat dursun guzel poz versin damarlari rahat dursun parlama filan gorunmesin
yakınız demekki canım :) sen nereye gidiyodun niye değiştiriyosunanaldım canım bende oraya gitmeyi düşünüyorumda o yuzden sordum yakınız galiba :)
artık benimde var :))Yarın benim de detaylı ultrasonum var :)
Ben de 24+4 deyim 9 kilo aldım normali neymiş ki bunun yani 6 ayda gayet normal bence, arkadaşım +25 ile doğuma girdi kimse de bir şey demedi. Benim de en son kontrolüm de doktor sordu hamile kalmadan önceki ve şimdiki kilomu söyledim sadece not aldı bir şey de demedi yani. Anlamıyorum ben yediğimiz her şey zaten vücutta kilo olmaya yer arıyor daha ne yapalım yemiyaaaahh mıKızlar haftasonu doktor kontrolum vardı. Çok şükür bebek iyi, 525 gr 28 cm olmuş. suyu da çok iyi dedi doktor.
Ama bana diyetisyene gitmemi önerdi10 kilo aldım hamileliğimin başından beri. Çok olmuş, bir 10 daha alırsan fazla olur bence bir diyetisyene git dedi. Haftaya pazartesi yani 24+1'de şeker yüklemesi yaptırıcam, onun sonucunu bekle ondan sonra git dedi. Önce bir moralim bozuldu ama bi yandan da iyi olur diye düşündüm ya. Çok fazla yemememe rağmen aldım bu kiloyu , en azından bir yeme düzeni oturturum.
diler hanıma iyi diyolar orada, mesut beye de çok iyi diyolar. birde neriada sanırım emirasalihin gittiği. doktorlar iyi orada sanırım ya. bende istinyede gidiyodum çok pahalı diye vazgeçtim. reyap yada devlet hastanesindeki doktordan başka çevrede hastane seçeneğim kalmadıben şuan acıbademe gidiyorum ama doğum fiyatları cok pahalı gecen hafta mesut beye gittim bebek katını gezdim güzel hastane gibi ama kafam karısıkaydingelini
aminnn allah sesini duysun her birimiz güzel haberler alalım kötü haber ile dönmeyelim bakalım yavrularımız ne yapıyorne kadar büyümüşlerBenimkide yarin 2 de :) ya zaten bu hafta hepimizinki pespese :) insallah guzel haberler aldigimiz bir hafta olsun kuzular rahat dursun guzel poz versin damarlari rahat dursun parlama filan gorunmesin
Açılman yok diye rahat rahat bekliyorduk, o kadar kasılman varken serklaj zaten yapılamazdı. Sen üzerine düşen herşeyi yaptın bundan sonrası Allah'ın takdiri, açılmanın olması bayağı zamanını aldı, inşallah birkaç hafta daha götürür böyle.Kızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
Canım aslında hafta olarak daha zamanın var doktorun hemen acil dediğine göre kendisinin emin olamadığı ve bakılması istediği birşey var. Bekleme git bence hayırlı haberle de gel inşallah.ORAYADA AÇSAM MI ACABA KONU NE DERSİN?
fetih suresi 7 oldu sanırım Allah razı olsun.
bide canım ya beni aradılar reyaptan doktorun ameliyatı varmış çarşamba günü randevuları iptal etmişler. ne yapayım başka hastanede yaptırıyım mı? benim istinyede ki doktorum zaman geçmeden yaptır 23ü bekleme dedi. bana 2 ağustosa gün verdiler kafam çorba oldu napıyım? sizce zararı olurmu @pinkstrap seninde fikrin vardır sence napıyım başka yeremi gidiyim yoksa 2 ağustosu mu bekliyim
aynen öyle valla canım evime uymazmış mış. oldu koca adam odası alayım varaklı falan sinirlendim yine :) ki evim öyle avangart değil yani
canım tefriciye için dua grubuna yazıcam birazdan sende eksiklik olursa fırsatın olunca katılırsın
Çok geç, 26 da yapılmasına rağmen çoğu yer 24ten sonra kabul etmiyor bile. Değiştirebilirsen değiştirKizlar bende ayrintiliya gun almistim devletten aylar once kagida bir baktim 31 agustos yaziyor.o zamana hesapladim 28 haftalik oluyoruz.eger 23 ten sonra yapilmiyosa niye boyle bi randevu vermisler.canim sıkildi simdi.ben temmuz sonu gibi sanmistim agustosmus malesef.gidip duzelttirsemmi doktorla konusup.oyle bakilsa bi sakincasi olurmu gec olunca
tecrubesizligimizi çok güzel kullanıyorlar. Bende öyle ne güzel ya falan dedimBanada ilk kizimda aynisini yapmislardi ay ne iyi hastane filan diye saf saf geziyodum.3.gun saglik ocagina gidiyosun topuk kani vermeye orda ebeye soyledim canim 21 gun zaten devlet korumasinda kimligi bile olmasa tc vatandasi bile olmasa dogum seetifikasiyla istedigin hastaneye gidebilirsin demisti
İnşallah bebegin seninle kalicak duaların seninleKızlar malesef kasılmalar 5 gün içinde servikal uzunluğu 25 e düşürmüş .. 10 mm kadar aşağı.. Doktorların söylediği şey yapacak bir şey yok zaten her şeyi yapıyoruz..Bir anda yine şok olduk. Çok dua istiyorum.. 25+3 oldum bugün.. Hâlâ çok erken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?