- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ayy öylemi düşündün sen deAçılman yok diye rahat rahat bekliyorduk, o kadar kasılman varken serklaj zaten yapılamazdı. Sen üzerine düşen herşeyi yaptın bundan sonrası Allah'ın takdiri, açılmanın olması bayağı zamanını aldı, inşallah birkaç hafta daha götürür böyle.
Canım aslında hafta olarak daha zamanın var doktorun hemen acil dediğine göre kendisinin emin olamadığı ve bakılması istediği birşey var. Bekleme git bence hayırlı haberle de gel inşallah.
Çok geç, 26 da yapılmasına rağmen çoğu yer 24ten sonra kabul etmiyor bile. Değiştirebilirsen değiştir
Yoksa niye zamanın varken acele etsin ki. Önemli olsa sanada söylerdi gerçi ama ne bileyim değişik davranmışayy öylemi düşündün sen depatronla konuşucam konuşmaya korkuyorum yarın için laf söylicek diye ama korkununda ecele faydası yok
O zaman hiç düşünme canım. İnşallah güzel haberlerle dönersin yarın :)kv bikaç hafta önce bi miktar para vermiş eşime hatta eşimle konuşmamıştık onun yüzünden. 600 tl onu detaylıya ayırmıştım. istinyede 575 e yapıyo. benden çıkacak bi meblağ yok yani başka hastanelerde de randevu bulamıyorum ağustos 5e kadar. sanırım orada yaptırıcam sonra keşke yaptırsaydım demektense istinye peşimi bırakmıyor...
perinatolog bakıyomuş istinyede. kaderim oraya çekiyo beni
daha gidemedim canım. istinyeye gidiyodum normalde ben reyapa döncektim dönemedim şuan :)
Emira SY gitti orada bi doktora onlar sevdi hastaneyi doktoru diye bende oraya gidicem artık inşallah nasip olsa bi :)
analdım canım bende oraya gitmeyi düşünüyorumda o yuzden sordum yakınız galiba :)
aydingelini Emira SY kızlar bende okumak isterim ama latin harfleri ile yazılandan anca. Var mı Yasin Şeriflerde.
İnsallah guzel haberlerle gelirsin canim.bebegin hareketlerini hissediyirmusun artik.bayaga buyuduler hafifte olsa kipirti oluyordur insallah.kızlar merhaba hayırlı haftalar hepımıze ınsallah yarın detaylı ultrason için gideceğim çok heycanlıyım stresliyim ctesi de kndi doktoruma randewum var ama uzun zamandır görmüyorum onun heycanı bnm içimdeki rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize
toplamda 14-15 kilo iyi diyor benim doktor.Ama o annenin vucut kitle indekseine da bağlı tabi. Ben 54'ten 64'e çıktım 23 haftada. Bana çokmuş bu öyle diyor :)Ben de 24+4 deyim 9 kilo aldım normali neymiş ki bunun yani 6 ayda gayet normal bence, arkadaşım +25 ile doğuma girdi kimse de bir şey demedi. Benim de en son kontrolüm de doktor sordu hamile kalmadan önceki ve şimdiki kilomu söyledim sadece not aldı bir şey de demedi yani. Anlamıyorum ben yediğimiz her şey zaten vücutta kilo olmaya yer arıyor daha ne yapalım yemiyaaaahh mı
BENMDE AKLIMA TAKILDI ŞİMDİ, YARIN OLA HAYROLA İNŞALLAHYoksa niye zamanın varken acele etsin ki. Önemli olsa sanada söylerdi gerçi ama ne bileyim değişik davranmış
AY GERÇEKTENMİ 2GECE HEMDE SUİTTE, HOŞ SEZARYENDE 2 GECE TUTUYOLAR ZATEN AMA ÇOK GÜZEL DEĞİLMİ? BİZ 3MÜZ GİDELİM BENCE İNDİRİM İÇİN :) OZAMAN DOĞRU YOLDAYIZ DESENE :)O zaman hiç düşünme canım. İnşallah güzel haberlerle dönersin yarın :)
Ben iki defa reyap Hastanesi'ne gittim ikisinde de doktorum nereida hanımdan çok memnun kaldım böyle devam eder inşallah.
Geçenlerde de şans eseri 9 ay önce reyapta doğum yapmış bir arkadaşla görüştüm öve öve bitiremedi. Epidural sezeryan olmuş 2 gece suit odada kalmış ve sadece 2500 TL odemis. Mutlaka pazarlık yapın indirim yaparlar muhakkak dedi. Bir de daha hamileyken kek börek yapıp doğum ekibiyle, ebelerle gidin tanışın dedi :) onun doktoru da diler hanimmis
Kız ben de öyle 58 ile hamile kaldım 67 kiloym şu andatoplamda 14-15 kilo iyi diyor benim doktor.Ama o annenin vucut kitle indekseine da bağlı tabi. Ben 54'ten 64'e çıktım 23 haftada. Bana çokmuş bu öyle diyor :)
Kizlar bende ayrintiliya gun almistim devletten aylar once kagida bir baktim 31 agustos yaziyor.o zamana hesapladim 28 haftalik oluyoruz.eger 23 ten sonra yapilmiyosa niye boyle bi randevu vermisler.canim sıkildi simdi.ben temmuz sonu gibi sanmistim agustosmus malesef.gidip duzelttirsemmi doktorla konusup.oyle bakilsa bi sakincasi olurmu gec olunca
BENMDE AKLIMA TAKILDI ŞİMDİ, YARIN OLA HAYROLA İNŞALLAH
AY GERÇEKTENMİ 2GECE HEMDE SUİTTE, HOŞ SEZARYENDE 2 GECE TUTUYOLAR ZATEN AMA ÇOK GÜZEL DEĞİLMİ? BİZ 3MÜZ GİDELİM BENCE İNDİRİM İÇİN :) OZAMAN DOĞRU YOLDAYIZ DESENE :)
bi kaç gündür hissediorum eminim hatta o bu sefer inşallah sende sag salım hayırlı haberler ıle gelırsın bebıslerımız hep ıyı olurlarİnsallah guzel haberlerle gelirsin canim.bebegin hareketlerini hissediyirmusun artik.bayaga buyuduler hafifte olsa kipirti oluyordur insallah.
Bizimde yarin kontrolumuz var.bir bucuk aydir memlekette oldugum icin gormedim cok merak ediyorum.insallah saglikli ve iyilerdir.
Gidelim gidelim. Daha bunun ikinci çocuğu var, ilk doğumun sonrasındaki kontrolleri var, çocuk doktoru var, var da var. Hem bakın biz kaç kişi daha getiririz diyelim ellerimizde pastalar böreklerleBENMDE AKLIMA TAKILDI ŞİMDİ, YARIN OLA HAYROLA İNŞALLAH
AY GERÇEKTENMİ 2GECE HEMDE SUİTTE, HOŞ SEZARYENDE 2 GECE TUTUYOLAR ZATEN AMA ÇOK GÜZEL DEĞİLMİ? BİZ 3MÜZ GİDELİM BENCE İNDİRİM İÇİN :) OZAMAN DOĞRU YOLDAYIZ DESENE :)
ya millet 30-35 kilo alıyor şimdi biraz titiz davranıyor bence doktorlar. ama yine de benim içime fitneyi soktu tabi, gideceğim ben diyetistene. Paylaşırım diyetisyenin yorumlarını da.Kız ben de öyle 58 ile hamile kaldım 67 kiloym şu andaoha toplamda 15 kiloysa biz 3 ay ne yapacağız
bnde aynı dertten muzdariptim az önce cesaret edipte söyledim gene mi yaa ikide bi gidiosun dio dedm bir ay oldu en son gitmemin üzerinden mecbur gtmek zorundayım ne zmn geleceksin gec kalma dedı yolladı komıkler yaaa bu patronlarayy öylemi düşündün sen depatronla konuşucam konuşmaya korkuyorum yarın için laf söylicek diye ama korkununda ecele faydası yok
samsundaki kadin dogum hastanesi egitim arastirmaya bagli canim ozeldede yaptiramam su an 450 tl istiyorlar.oglani ozel bi okula verdik anasinifina bayaga masraf cikti.bebek icinde butce ayiricaz.bu hastaneler neden isi yokusa suruyor sanki.yarin bi sansimi deneyeyim doktorla konusup o zaman randevuyu degistirmek icin.yoksa baska bi cozum yolu ariycaz.universite hastanesinde yaptirmak istesem sevksiz almazlar sanirimDevlet hastaneleri ve Doğum evleri o şekilde veriyor randevuyu çünkü çok dolular. Ben de Doğum evinden aldım randevuyu, 28 Ağustos’a verdiler. Geç değil mi o zaman, 28 haftalık olacam dedm, 30a kadar yolu var dediler. Daha sonra doktoruma sordum yaptıracaksan perinatologa yaptır o da tek bir hastanede var dedi.
Tesadüfen 4lü test sonuçları için eğitim araştırma hastanesinde profesöre randevu almıştım, o ayrıntılı ultrasona da bakıyormuş. Çarşamba günü gideceğim şimdi. İçime daha sindi böylesi. Allah korusun bir olumsuzluk çıkarsa perinatloga da giderim artık. Sen de eğitim araştırma hastanesiyle bir görüş istersen.
Biilmem. Ama digerinin görüntüsü bile mide bulandirici geliyor bana. Doktor günde 4 defaya kadar kullanabilirsin demisti surubu icin. Ne olur ne olmaz ben de 4 tablet geçmiyorum. ..
Tententen detaylin bugun muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?