2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayy öylemi düşündün sen de patronla konuşucam konuşmaya korkuyorum yarın için laf söylicek diye ama korkununda ecele faydası yok

O zaman hiç düşünme canım. İnşallah güzel haberlerle dönersin yarın :)
daha gidemedim canım. istinyeye gidiyodum normalde ben reyapa döncektim dönemedim şuan :)

Emira SY gitti orada bi doktora onlar sevdi hastaneyi doktoru diye bende oraya gidicem artık inşallah nasip olsa bi :)

analdım canım bende oraya gitmeyi düşünüyorumda o yuzden sordum yakınız galiba :)

Ben iki defa reyap Hastanesi'ne gittim ikisinde de doktorum nereida hanımdan çok memnun kaldım böyle devam eder inşallah.

Geçenlerde de şans eseri 9 ay önce reyapta doğum yapmış bir arkadaşla görüştüm öve öve bitiremedi. Epidural sezeryan olmuş 2 gece suit odada kalmış ve sadece 2500 TL odemis. Mutlaka pazarlık yapın indirim yaparlar muhakkak dedi. Bir de daha hamileyken kek börek yapıp doğum ekibiyle, ebelerle gidin tanışın dedi :) onun doktoru da diler hanimmis

aydingelini Emira SY kızlar bende okumak isterim ama latin harfleri ile yazılandan anca. Var mı Yasin Şeriflerde.

Canım fetihleri tamamladık Tefriciye için de eylumt ydi yanlış hatırlamıyorsam o dagitacakti kalanını da biz paylaşalim. Latin harflerinden de okuyabilirsin Tefriciye duasini.

İnsallah guzel haberlerle gelirsin canim.bebegin hareketlerini hissediyirmusun artik.bayaga buyuduler hafifte olsa kipirti oluyordur insallah.
Bizimde yarin kontrolumuz var.bir bucuk aydir memlekette oldugum icin gormedim cok merak ediyorum.insallah saglikli ve iyilerdir.

toplamda 14-15 kilo iyi diyor benim doktor.Ama o annenin vucut kitle indekseine da bağlı tabi. Ben 54'ten 64'e çıktım 23 haftada. Bana çokmuş bu öyle diyor :)

Yoksa niye zamanın varken acele etsin ki. Önemli olsa sanada söylerdi gerçi ama ne bileyim değişik davranmış
BENMDE AKLIMA TAKILDI ŞİMDİ, YARIN OLA HAYROLA İNŞALLAH
AY GERÇEKTENMİ 2GECE HEMDE SUİTTE, HOŞ SEZARYENDE 2 GECE TUTUYOLAR ZATEN AMA ÇOK GÜZEL DEĞİLMİ? BİZ 3MÜZ GİDELİM BENCE İNDİRİM İÇİN :) OZAMAN DOĞRU YOLDAYIZ DESENE :)

toplamda 14-15 kilo iyi diyor benim doktor.Ama o annenin vucut kitle indekseine da bağlı tabi. Ben 54'ten 64'e çıktım 23 haftada. Bana çokmuş bu öyle diyor :)
Kız ben de öyle 58 ile hamile kaldım 67 kiloym şu anda oha toplamda 15 kiloysa biz 3 ay ne yapacağız

Devlet hastaneleri ve Doğum evleri o şekilde veriyor randevuyu çünkü çok dolular. Ben de Doğum evinden aldım randevuyu, 28 Ağustos’a verdiler. Geç değil mi o zaman, 28 haftalık olacam dedm, 30a kadar yolu var dediler. Daha sonra doktoruma sordum yaptıracaksan perinatologa yaptır o da tek bir hastanede var dedi.
Tesadüfen 4lü test sonuçları için eğitim araştırma hastanesinde profesöre randevu almıştım, o ayrıntılı ultrasona da bakıyormuş. Çarşamba günü gideceğim şimdi. İçime daha sindi böylesi. Allah korusun bir olumsuzluk çıkarsa perinatloga da giderim artık. Sen de eğitim araştırma hastanesiyle bir görüş istersen.

Fiyatlar 9 ayda aşırı artmış ama muayene 50 TL ydi dedi ben 80 TL verdim. Sezeryan da 1100mus o zamanlar. Biz bebekleri azıcık daha erken yapacaktık anacım

bi kaç gündür hissediorum eminim hatta o bu sefer inşallah sende sag salım hayırlı haberler ıle gelırsın bebıslerımız hep ıyı olurlar

Gidelim gidelim. Daha bunun ikinci çocuğu var, ilk doğumun sonrasındaki kontrolleri var, çocuk doktoru var, var da var. Hem bakın biz kaç kişi daha getiririz diyelim ellerimizde pastalar böreklerle

ayy öylemi düşündün sen de patronla konuşucam konuşmaya korkuyorum yarın için laf söylicek diye ama korkununda ecele faydası yok
bnde aynı dertten muzdariptim az önce cesaret edipte söyledim gene mi yaa ikide bi gidiosun dio dedm bir ay oldu en son gitmemin üzerinden mecbur gtmek zorundayım ne zmn geleceksin gec kalma dedı yolladı komıkler yaaa bu patronlar

samsundaki kadin dogum hastanesi egitim arastirmaya bagli canim ozeldede yaptiramam su an 450 tl istiyorlar.oglani ozel bi okula verdik anasinifina bayaga masraf cikti.bebek icinde butce ayiricaz.bu hastaneler neden isi yokusa suruyor sanki.yarin bi sansimi deneyeyim doktorla konusup o zaman randevuyu degistirmek icin.yoksa baska bi cozum yolu ariycaz.universite hastanesinde yaptirmak istesem sevksiz almazlar sanirim

Biilmem. Ama digerinin görüntüsü bile mide bulandirici geliyor bana. Doktor günde 4 defaya kadar kullanabilirsin demisti surubu icin. Ne olur ne olmaz ben de 4 tablet geçmiyorum. ..

Resmini atabilir misin kutusunun canim bende deneyeyim hapi o zaman. Surup biraz itici gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…