Canım 24. Haftaya kadar yapılıyor ama bazen muayenede göremedikleri şeyler oluyor oyuzden 2. Bi randevu veriyorlar o tarih aralığında olması gerekiyor. Oyuzden son haftayı beklemeden yaptırmak daha mantıklı sen yaptirabiliyorsan son haftayı beklemeden yaptır.AMA KAÇINCI HAFTAYA KADAR YAPTIRMALIYIM? İSTİNYEDEKİ DOKTORUM ZAMAN GEÇMEDEN YAPTIR DEMİŞTİ. BEYNİNDEKİ KEMİKLER KAPANMADAN YAPTIRMAN GEREKLİ DEMİŞTİ TUTUŞTUM İYİCE. REYAPTAKİ KIZ DİYO 24.HAFTAYA KADAR YAPILIYO FALAN.
İSTİNYEDEN DE YARINA RANDEVU ALMIŞIM ALLAHTAN AMA NAPIYIM KARAR VEREMEDİM? AZICIK DESTEK ATIN BEYNİM DURDU
samsundaki kadin dogum hastanesi egitim arastirmaya bagli canim ozeldede yaptiramam su an 450 tl istiyorlar.oglani ozel bi okula verdik anasinifina bayaga masraf cikti.bebek icinde butce ayiricaz.bu hastaneler neden isi yokusa suruyor sanki.yarin bi sansimi deneyeyim doktorla konusup o zaman randevuyu degistirmek icin.yoksa baska bi cozum yolu ariycaz.universite hastanesinde yaptirmak istesem sevksiz almazlar sanirim
yok canım ben sen paylaştın sandım şimdi bakarım oraya yazarım, okunduğu kadar ne yapalımaydingelini dua topiginde paylaştın mı canım 4444 çok çünkü ne kadar dagitabilirsek kardır benimde geliyor öyle herkes müsait değil tabi okuyabilen okicak artık ne kadar olursa da olur Rabbim kabul etsin yeter
hele geçen sene şubatta arkadaşım istinyede doğum yapmış 2bine. bende diyorum çok geç kaldık sanki:)) istinyede 120tl yine 80 tl bana bal kaymak vallahiFiyatlar 9 ayda aşırı artmış ama muayene 50 TL ydi dedi ben 80 TL verdim. Sezeryan da 1100mus o zamanlar. Biz bebekleri azıcık daha erken yapacaktık anacım
evet bencede birlikte bişeyler yapıp gidelim. hem daha iyi kaynaşırız ben tek başıma utanırım :)Gidelim gidelim. Daha bunun ikinci çocuğu var, ilk doğumun sonrasındaki kontrolleri var, çocuk doktoru var, var da var. Hem bakın biz kaç kişi daha getiririz diyelim ellerimizde pastalar böreklerle
valla ben cuma iş başı yaptım, yarına detaylı olayı çıktı. patronun odasına gittim bahaneyle nasılsın yağmur dedi, size bişey dicem korkuyorum açıkcası dedim kötü bişey diceksin dedi evet dedim söylememe korktu. dedim böyle böyle randevuyu iptal edemem haftası geçiyo bebeğin. tamam sorun yok dedi ben şok. çnkü işe de gelme demesi lazımdıbnde aynı dertten muzdariptim az önce cesaret edipte söyledim gene mi yaa ikide bi gidiosun dio dedm bir ay oldu en son gitmemin üzerinden mecbur gtmek zorundayım ne zmn geleceksin gec kalma dedı yolladı komıkler yaaa bu patronlar
yarın gidicem allahın izni ile canımç inşallah güzel haberlerle de dönerimCanım 24. Haftaya kadar yapılıyor ama bazen muayenede göremedikleri şeyler oluyor oyuzden 2. Bi randevu veriyorlar o tarih aralığında olması gerekiyor. Oyuzden son haftayı beklemeden yaptırmak daha mantıklı sen yaptirabiliyorsan son haftayı beklemeden yaptır.
Bende 54 ten 63 e ciktim 26. Haftamda bana bisey demedi doktorum. Yemesemde aliyorum elimde degil bende istemiyorum ama cok kilo almayitoplamda 14-15 kilo iyi diyor benim doktor.Ama o annenin vucut kitle indekseine da bağlı tabi. Ben 54'ten 64'e çıktım 23 haftada. Bana çokmuş bu öyle diyor :)
yok canım ben sen paylaştın sandım şimdi bakarım oraya yazarım, okunduğu kadar ne yapalım
hele geçen sene şubatta arkadaşım istinyede doğum yapmış 2bine. bende diyorum çok geç kaldık sanki:)) istinyede 120tl yine 80 tl bana bal kaymak vallahi
evet bencede birlikte bişeyler yapıp gidelim. hem daha iyi kaynaşırız ben tek başıma utanırım :)
bu arada biz ne zaman görüşeceğiz acabaEmira SY ve diğer beylikdüzüne yakın olan can arkadaşlarım :)
valla ben cuma iş başı yaptım, yarına detaylı olayı çıktı. patronun odasına gittim bahaneyle nasılsın yağmur dedi, size bişey dicem korkuyorum açıkcası dedim kötü bişey diceksin dedi evet dedim söylememe korktu. dedim böyle böyle randevuyu iptal edemem haftası geçiyo bebeğin. tamam sorun yok dedi ben şok. çnkü işe de gelme demesi lazımdı
yarın gidicem allahın izni ile canımç inşallah güzel haberlerle de dönerim
ayy ne güzel patronun var bizim ki zırt pırt test bu ne ya dio hemen sonra ne zmn döneceksin ondan snra nasılsın deryok canım ben sen paylaştın sandım şimdi bakarım oraya yazarım, okunduğu kadar ne yapalım
hele geçen sene şubatta arkadaşım istinyede doğum yapmış 2bine. bende diyorum çok geç kaldık sanki:)) istinyede 120tl yine 80 tl bana bal kaymak vallahi
evet bencede birlikte bişeyler yapıp gidelim. hem daha iyi kaynaşırız ben tek başıma utanırım :)
bu arada biz ne zaman görüşeceğiz acabaEmira SY ve diğer beylikdüzüne yakın olan can arkadaşlarım :)
valla ben cuma iş başı yaptım, yarına detaylı olayı çıktı. patronun odasına gittim bahaneyle nasılsın yağmur dedi, size bişey dicem korkuyorum açıkcası dedim kötü bişey diceksin dedi evet dedim söylememe korktu. dedim böyle böyle randevuyu iptal edemem haftası geçiyo bebeğin. tamam sorun yok dedi ben şok. çnkü işe de gelme demesi lazımdı
yarın gidicem allahın izni ile canımç inşallah güzel haberlerle de dönerim
benmki beni yakında kovacak, kuzuların sessizliği buayy ne güzel patronun var bizim ki zırt pırt test bu ne ya dio hemen sonra ne zmn döneceksin ondan snra nasılsın der
bnmki kovamıo suan eleman sıkıntısı cekıo hehehe ama ayda bı gıdıosun bıraksında gıdek bu bıde detaylı allahtan normal randewumu hafta sonuna aldım laf yemım dıebenmki beni yakında kovacak, kuzuların sessizliği bu
kız ben rapor üstüne bunu yapınca adam dumur oldubnmki kovamıo suan eleman sıkıntısı cekıo hehehe ama ayda bı gıdıosun bıraksında gıdek bu bıde detaylı allahtan normal randewumu hafta sonuna aldım laf yemım dıe
patronları bitti bide oğlu eksik kalsın bencede sussun konuşmasın yani Allah Allah yaa vallahi böle anlatıyorsunuz sizden çok sinir oluyorumkız ben rapor üstüne bunu yapınca adam dumur olduoğlu gelmiş bugün diyo 5tane müşterimiz var, 2 muhasebecimiz. yine yanlışlıklar oluyo (diğer arkadaş ben yokken yanlış yapmış bişeyi) dedim sus konuşma 17 yaşında bebesin daha
kız cidden bebe 17 yaşında bana patron diceksiniz diyo. isminin yanına bey dedirttiriyo illa. bende onu her gördüğümde kahkaha atasım geliyo. benim yeğenim ondan büyük. ama napıcaksın sonradan görme ..patronları bitti bide oğlu eksik kalsın bencede sussun konuşmasın yani Allah Allah yaa vallahi böle anlatıyorsunuz sizden çok sinir oluyorum
Allah zaten sonradan görmelerden korusun aile çok önemli işte.. Öyle yetiştirilmiş demekki çok sinir bozucu bi durum yaaakız cidden bebe 17 yaşında bana patron diceksiniz diyo. isminin yanına bey dedirttiriyo illa. bende onu her gördüğümde kahkaha atasım geliyo. benim yeğenim ondan büyük. ama napıcaksın sonradan görme ..
Mesaj olarak gelmemiş mi? Konu açmışsın, onu yanlış yere mi açtın? Konunun yeri bdv değilken oraya açılınca ceza alıyorsun, polemik falan göremedim onlardan değil sanrım.Selam kızlar :)
İki gün ban almışım giremedim ya neden aldım bende bilmiyorum :)
Nasılsınız rahatsız olan arkadaşlar ve Bebişler iyilerdir inşallah :)
kız cidden bebe 17 yaşında bana patron diceksiniz diyo. isminin yanına bey dedirttiriyo illa. bende onu her gördüğümde kahkaha atasım geliyo. benim yeğenim ondan büyük. ama napıcaksın sonradan görme ..
Hahahaha patron bitmiş evlatları eksık kalmıs ayy cekılecek dert deıl bızım ıs te cok streslı muhasebe bnmde allahm bıktım artk rakam gormekten ınsanlardan gercekten cok zorkız ben rapor üstüne bunu yapınca adam dumur olduoğlu gelmiş bugün diyo 5tane müşterimiz var, 2 muhasebecimiz. yine yanlışlıklar oluyo (diğer arkadaş ben yokken yanlış yapmış bişeyi) dedim sus konuşma 17 yaşında bebesin daha
Konaktami canim sana ole dedilerB
Banada ayni seyi soylediler dogumda anneden enfeksiyon kapmis dediler. Yatacak yerleri yok gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?