2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 24. Haftaya kadar yapılıyor ama bazen muayenede göremedikleri şeyler oluyor oyuzden 2. Bi randevu veriyorlar o tarih aralığında olması gerekiyor. Oyuzden son haftayı beklemeden yaptırmak daha mantıklı sen yaptirabiliyorsan son haftayı beklemeden yaptır.

Eğitim araştırma hastanesi dediğim üniversiteye bağlı zaten canım. Sevk almadan gidiyorum ben, bütün tahlillerimi testlerimi orda yaptırdım hatta şimdiye kadar. 182’yi arayarak randevu alıyorum. Sen de bir dene istersen. Tabi doktorunla konuş yine de ama böyle bir çözümü de var. Yoksa Doğum hastaneleri yoğunluktan çok ileri haftaya alıyorlar hep.

yok canım ben sen paylaştın sandım şimdi bakarım oraya yazarım, okunduğu kadar ne yapalım
Fiyatlar 9 ayda aşırı artmış ama muayene 50 TL ydi dedi ben 80 TL verdim. Sezeryan da 1100mus o zamanlar. Biz bebekleri azıcık daha erken yapacaktık anacım
hele geçen sene şubatta arkadaşım istinyede doğum yapmış 2bine. bende diyorum çok geç kaldık sanki:)) istinyede 120tl yine 80 tl bana bal kaymak vallahi
Gidelim gidelim. Daha bunun ikinci çocuğu var, ilk doğumun sonrasındaki kontrolleri var, çocuk doktoru var, var da var. Hem bakın biz kaç kişi daha getiririz diyelim ellerimizde pastalar böreklerle
evet bencede birlikte bişeyler yapıp gidelim. hem daha iyi kaynaşırız ben tek başıma utanırım :)
bu arada biz ne zaman görüşeceğiz acaba Emira SY ve diğer beylikdüzüne yakın olan can arkadaşlarım :)
valla ben cuma iş başı yaptım, yarına detaylı olayı çıktı. patronun odasına gittim bahaneyle nasılsın yağmur dedi, size bişey dicem korkuyorum açıkcası dedim kötü bişey diceksin dedi evet dedim söylememe korktu. dedim böyle böyle randevuyu iptal edemem haftası geçiyo bebeğin. tamam sorun yok dedi ben şok. çnkü işe de gelme demesi lazımdı
yarın gidicem allahın izni ile canımç inşallah güzel haberlerle de dönerim

toplamda 14-15 kilo iyi diyor benim doktor.Ama o annenin vucut kitle indekseine da bağlı tabi. Ben 54'ten 64'e çıktım 23 haftada. Bana çokmuş bu öyle diyor :)
Bende 54 ten 63 e ciktim 26. Haftamda bana bisey demedi doktorum. Yemesemde aliyorum elimde degil bende istemiyorum ama cok kilo almayi

En son hastanede buluscaz zaten bu gidişle

ayy ne güzel patronun var bizim ki zırt pırt test bu ne ya dio hemen sonra ne zmn döneceksin ondan snra nasılsın der

bnmki kovamıo suan eleman sıkıntısı cekıo hehehe ama ayda bı gıdıosun bıraksında gıdek bu bıde detaylı allahtan normal randewumu hafta sonuna aldım laf yemım dıe
kız ben rapor üstüne bunu yapınca adam dumur oldu oğlu gelmiş bugün diyo 5tane müşterimiz var, 2 muhasebecimiz. yine yanlışlıklar oluyo (diğer arkadaş ben yokken yanlış yapmış bişeyi) dedim sus konuşma 17 yaşında bebesin daha

patronları bitti bide oğlu eksik kalsın bencede sussun konuşmasın yani Allah Allah yaa vallahi böle anlatıyorsunuz sizden çok sinir oluyorum

patronları bitti bide oğlu eksik kalsın bencede sussun konuşmasın yani Allah Allah yaa vallahi böle anlatıyorsunuz sizden çok sinir oluyorum
kız cidden bebe 17 yaşında bana patron diceksiniz diyo. isminin yanına bey dedirttiriyo illa. bende onu her gördüğümde kahkaha atasım geliyo. benim yeğenim ondan büyük. ama napıcaksın sonradan görme ..

Kilodan konusulmus bende sabah tartilmak geciyordu aklimdan ama rakamlari gormeye hazir degildim 2 hafta once doktora gittim ve 2 haftam var doktora gitmeye. Ama sabah korktum acikcasi tartilmaya sanki kilo aldim gibi geliyo. Sonra bi guzel kahvaltiya kizartma filan hazirlamistim soslu filan onu yedim. Sonra sizin konusmaya bakinca bi tartilayim dedim. 2 hafta once acken 73tum. Tok tartildim 74.8im. Aaa almamisim deyip bir avuc badem yedim pek almamisim yani ama tabi kalan iki hafta dikkat edeyim yine de goze batmayayim simdi

kız cidden bebe 17 yaşında bana patron diceksiniz diyo. isminin yanına bey dedirttiriyo illa. bende onu her gördüğümde kahkaha atasım geliyo. benim yeğenim ondan büyük. ama napıcaksın sonradan görme ..
Allah zaten sonradan görmelerden korusun aile çok önemli işte.. Öyle yetiştirilmiş demekki çok sinir bozucu bi durum yaaa

Selam kızlar :)
İki gün ban almışım giremedim ya neden aldım bende bilmiyorum :)
Nasılsınız rahatsız olan arkadaşlar ve Bebişler iyilerdir inşallah :)
Mesaj olarak gelmemiş mi? Konu açmışsın, onu yanlış yere mi açtın? Konunun yeri bdv değilken oraya açılınca ceza alıyorsun, polemik falan göremedim onlardan değil sanrım.

ah beyim ya bey demekle bey olunsa keske istersen beyzadem diyelim canim benim sen bilmezsin ama beyin oglu demek deseysin ne guzel yetistirmisler masallah

Hahahaha patron bitmiş evlatları eksık kalmıs ayy cekılecek dert deıl bızım ıs te cok streslı muhasebe bnmde allahm bıktım artk rakam gormekten ınsanlardan gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…