Sagolasin canim bak bakalım nasıl bi dr mus evet ozaman size yakın olur baya bi bana uzak kalıyor orası birazcık ama iyi dr da gidilir tabiiAçıkçası şöyle biz Başiskele de oturuyoruz buraya yakın diye sorayım dedim hastanede yeni açıldı ness otelin yanına hastane gayet güzel olmuş Dr. Sordum hilal hanim reyhan hanım ve öner bey var dediler öner bey yard. Doç. Mis doğum içinde 2000 dediler kuvezde falan kalirsada ücret odemiyomisuz yenidoğan herseyini devlet karsiliyomus muayenede 75 TL cazip geldi ama öner beyi bilmiyorum nasıldır belki siz duymuşsunuzdur diye sorayım dedim biraz daha araştırayım yazarım yine sizde ogrenirseniz yazarmisinz
Cok sukur o yuzden dr umu seviyorum ama bi sogukluk geldi iste kadina karsi bakalım doguma kadar isinabilcemmiValla kimseye güven yok bu devirde yine uyarmış doktor seni Allahtan.
Mesaj olarak gelmemiş mi? Konu açmışsın, onu yanlış yere mi açtın? Konunun yeri bdv değilken oraya açılınca ceza alıyorsun, polemik falan göremedim onlardan değil sanrım.
Çok guzelmis canim gule gule kullanın inşEki Görüntüle 2171490
Bu da bizim ranza kızlar. Demiştim ya şans eserimıldu biraz. Çekmecele mavi ama bence sorun yok. Kızlar maviyi seviyolar. Bide oyma alıcam çekmecelerin üstüne yapıştırcam. En altta bi yatağı daha var.
tabi canım 1.sınıfa giden kızı bile patroniçe havalarında. babamın malı sanane diyo. değişikler yetiştirmek önemli gerçekten..Allah zaten sonradan görmelerden korusun aile çok önemli işte.. Öyle yetiştirilmiş demekki çok sinir bozucu bi durum yaaa
5 tane var böyle kızlı erkekli, beşide birbirinden beter. bi kızı var iş öğretiyodum ortaokulu yeni bitti lise sınavına girdi kazanamadı. geldiğinde babası yavaş yavaş bişeyler öğren demiş öğretiyodum, babasına beni kovması için baskı yapıyomuş. daha o yaşta bi çocuğun kafası bu tarz şeylere nasıl çalışır aklım almıyo.. bu kafayla zehir olurlar onlar maşallahah beyim ya bey demekle bey olunsa keske istersen beyzadem diyelim canim benim sen bilmezsin ama beyin oglu demek deseysin ne guzel yetistirmisler masallah
yıpratıcı meslek grubuna sokulması gerekli.. öyle lanet bişey ki ailesinle osuyla busuyla herşeyiyle mecbur iletişim halinde kalıyosun. akşamın bilmem kaçında aradığında açmadığın zaman neden açmadın oluyo. adam muhasebeciysen seni satın almış sayıyo. ama senin patron benimkinden lanet.. eski patronum öyleydi benimdeHahahaha patron bitmiş evlatları eksık kalmıs ayy cekılecek dert deıl bızım ıs te cok streslı muhasebe bnmde allahm bıktım artk rakam gormekten ınsanlardan gercekten cok zor
maşallah canım sevindim gözün aydınKızlar daha mesajlara bakamadım herkes iyidir inş bugun cocuk kardiyolojisinden randevum vardı cok sukur bi sıkintı yokmuş ama girdim cok hareketli dedi cikana kadar hissediyomusun dedi o sira bi tekme atti tam elinin oldugu yere drun 4 hafta sonra bidaha bakalım tedbir olsun dedi ne tedbirli dr larimız varmış çok şukür cook ilgiliydi valla hastane devlet hastanesi ama ozellerden daha cok ilgileniyorlar
Gecmis olsun canım ozmaanAynen bdv ye açtım aslında bir derdim vardı :)
Demek ki dert değilmiş :)
Polemik falan olmayınca ne oldu ki dedim merakla bekledim bugünü
valla benim kilo almis basini gidiyo gecen sabah tartilim dedim oda ne en son 77 geliyodum 79 küsur olmusum kusurude var yani ama hep karpuzun suçu ben bisey yapmadimKilodan konusulmus bende sabah tartilmak geciyordu aklimdan ama rakamlari gormeye hazir degildim2 hafta once doktora gittim ve 2 haftam var doktora gitmeye. Ama sabah korktum acikcasi tartilmaya sanki kilo aldim gibi geliyo. Sonra bi guzel kahvaltiya kizartma filan hazirlamistim soslu filan onu yedim. Sonra sizin konusmaya bakinca bi tartilayim dedim. 2 hafta once acken 73tum. Tok tartildim 74.8im. Aaa almamisim deyip bir avuc badem yedim pek almamisim yani ama tabi kalan iki hafta dikkat edeyim yine de goze batmayayim simdi
çok fenalar ya benim bide iki tane patron var biri başka bi kafada öbürü bambaşka bi kafada çok yıprandım bu iş yerinde asla buraya dönmeyi düşünmüyorum doğumdan snra gelirim die bekliolar ama ben dönmicem aslaaaatabi canım 1.sınıfa giden kızı bile patroniçe havalarında. babamın malı sanane diyo. değişikler yetiştirmek önemli gerçekten..
5 tane var böyle kızlı erkekli, beşide birbirinden beter. bi kızı var iş öğretiyodum ortaokulu yeni bitti lise sınavına girdi kazanamadı. geldiğinde babası yavaş yavaş bişeyler öğren demiş öğretiyodum, babasına beni kovması için baskı yapıyomuş. daha o yaşta bi çocuğun kafası bu tarz şeylere nasıl çalışır aklım almıyo.. bu kafayla zehir olurlar onlar maşallah
yıpratıcı meslek grubuna sokulması gerekli.. öyle lanet bişey ki ailesinle osuyla busuyla herşeyiyle mecbur iletişim halinde kalıyosun. akşamın bilmem kaçında aradığında açmadığın zaman neden açmadın oluyo. adam muhasebeciysen seni satın almış sayıyo. ama senin patron benimkinden lanet.. eski patronum öyleydi benimde
kız hala karpuzmu yiyosunvalla benim kilo almis basini gidiyo gecen sabah tartilim dedim oda ne en son 77 geliyodum 79 küsur olmusum kusurude var yani ama hep karpuzun suçu ben bisey yapmadim
bencede dönme başka iş illaki bulursun. benim burada rahatım iyi olduğu halde önceki muhabbetler yüzünden kalmayı asla ve asla düşünmedim düşünmem. he hamile olmasam belki idare eder devam ederdim ama soğudum buradançok fenalar ya benim bide iki tane patron var biri başka bi kafada öbürü bambaşka bi kafada çok yıprandım bu iş yerinde asla buraya dönmeyi düşünmüyorum doğumdan snra gelirim die bekliolar ama ben dönmicem aslaaaa
valla benim kilo almis basini gidiyo gecen sabah tartilim dedim oda ne en son 77 geliyodum 79 küsur olmusum kusurude var yani ama hep karpuzun suçu ben bisey yapmadim
:) Eski üye olduğun için almışsındır, yeni üye ilk defa bilmeden yapınca uyarı veriyordu, bazı eski üyeler bdv kalabalık diye bile bile açıyorlar onları banlıyor. Gerçi şimdi değişti mi bilmiyorum da önceden uygulanışı böyleydi.Aynen bdv ye açtım aslında bir derdim vardı :)
Demek ki dert değilmiş :)
Polemik falan olmayınca ne oldu ki dedim merakla bekledim bugünü
benim de çalışmam gerekio aslında ewimizin kredisi var ama bebeğimi o kadar küçük bırakmak istemiyorum en azından 9 ay dolsun diorum biraz ele avuca gelsin kndini toparlamış olsun iyicene istiorum çalışan annelerin işi çok zor rabbim yardımcımız olsun hepimizinbencede dönme başka iş illaki bulursun. benim burada rahatım iyi olduğu halde önceki muhabbetler yüzünden kalmayı asla ve asla düşünmedim düşünmem. he hamile olmasam belki idare eder devam ederdim ama soğudum buradan
ama evde de napıcam ben yaaçocuğumu kendim büyütücem falan diyodumda, iş iyice ciddileşti ve ben evden çıkmadan gün zor geçiriyorum nasıl başa çıkıcam benim çalışmam gerekli
sen çocuğunun olacağı zamanla şimdi evde geçirdiğin zamanı mı kıyasladın bana mı öyle geldi :))))) yaa bebeğin olduğunda sıkılacak vaktin olacak mı acaba çok merak ediyorum :))) vaktin nası geçtiğini anlamıcaksın bide emin ol evde öyle bi prens varken onu bırakıp işe gitmek senin için çok daha zor olacak ege doğduğunda bu konuyu yine konuşalımbencede dönme başka iş illaki bulursun. benim burada rahatım iyi olduğu halde önceki muhabbetler yüzünden kalmayı asla ve asla düşünmedim düşünmem. he hamile olmasam belki idare eder devam ederdim ama soğudum buradan
ama evde de napıcam ben yaaçocuğumu kendim büyütücem falan diyodumda, iş iyice ciddileşti ve ben evden çıkmadan gün zor geçiriyorum nasıl başa çıkıcam benim çalışmam gerekli
canım allah kolaylık versin sizin işiniz daha zor. bizim evimiz kendimizin Allaha şükür öyle harcımız borcumuzda yok bin şükür. ama ben evde duramıyorum. ben çalışmadan yapamıyorum. kenarımda 3 5 liram olmayınca kendimi sokakta kalmış gibi hissediyorum. bu psikolojinin sebebi ufaklığımdan geliyo ama engel olamıyorum para biriktirme huyuma. hoş zorluyorum zorluyorum biriktiriyorm bi bakmışım bişey yok..benim de çalışmam gerekio aslında ewimizin kredisi var ama bebeğimi o kadar küçük bırakmak istemiyorum en azından 9 ay dolsun diorum biraz ele avuca gelsin kndini toparlamış olsun iyicene istiorum çalışan annelerin işi çok zor rabbim yardımcımız olsun hepimizin
evet bünye ile alakalı canım bazısında kilo yapmıyor ama çok karpuz yemeğe korkuyorum bende kilo alacağımdan değilde ablam hamileliğinde çok karpuz yemekten kurdeşen dökmüştü o yüzden korkuyorumBizde de kac gundur karpuz yoktu agir diye alamiyodum dun alindi yiyorum valla :)) ama cok asiriya kacmiyorum hicbir yemekte. Cunku midem hep yaniyo dozunda yiyip birakiyorum. Bi arkadasim meyveye sarmis durumda gunde yarim karpuz yiyorum ve tum meyveleri yiyorum dedi 28.haftada bikac kilo aldi sadece fazla almadi. Bunye ile alakali sanirim
bişey diyim mi benim hormonlarım beni çok zorluyo bu aralar. keşke biraz daha beklesemiydim acaba diyorum, Allahımın gücüne gitmesin ama psikolojim bozuldu. erken davranmışım gibi..sen çocuğunun olacağı zamanla şimdi evde geçirdiğin zamanı mı kıyasladın bana mı öyle geldi :))))) yaa bebeğin olduğunda sıkılacak vaktin olacak mı acaba çok merak ediyorum :))) vaktin nası geçtiğini anlamıcaksın bide emin ol evde öyle bi prens varken onu bırakıp işe gitmek senin için çok daha zor olacak ege doğduğunda bu konuyu yine konuşalım
bende aynıyım para ve calısma konusunda snı cok ıyı anlıorum ama o zmn bebegımız olacak ewde bos olmayacagız emınım kı ıkımızde ıse gırmek bıle ıstemeyecegız her nefes alısında evlatlarımızın yanında olmak ısteyecegız ben calısma delısıyım ama hamıle kaldıgımdan berı ne yapacagım dıe dusunuorum suna karar verdım sankı kızımı ewde bırakıp işe gtmek istemiorum şimdiden dahacanım allah kolaylık versin sizin işiniz daha zor. bizim evimiz kendimizin Allaha şükür öyle harcımız borcumuzda yok bin şükür. ama ben evde duramıyorum. ben çalışmadan yapamıyorum. kenarımda 3 5 liram olmayınca kendimi sokakta kalmış gibi hissediyorum. bu psikolojinin sebebi ufaklığımdan geliyo ama engel olamıyorum para biriktirme huyuma. hoş zorluyorum zorluyorum biriktiriyorm bi bakmışım bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?