2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bunu bana dıyenlere ben delı oluyorum ya ne ıstıosunuz zten bızım dalgalanmalarımız bıze yeter bıde ınsanların bu strese sokması hayatın bıttı artık kndın deıl kızını dusuneceksın esınıde arada sıra da gorursun bılmem ne bıde calısırsan ooo yanmıssın sen yaawww bı susun da snn ıcın ne yapabılırm dıyın bu ınsanlar hep kotu agızlı gercekten

ben o konuyu hiç düşünmedim. bırakıp gidebilirmiyim diye. sanırım tabiki gidemeyiz, rabbim inşallah çalışmak zorunda bırakmaz. bolluğu bereketiyle gelir kuzularımız

Cok ilginc bir durum degil ben esimin 11 yasindaki yegenininde icten pazarlikli davranislarini hayretle izliyorum bazen...kucuk oldugu icin yakistiramiyorum ama ne gorurse onu yapiyo normal...
Ya o degilde asi yerine su degdiril.iyo muydu hava 500 600 derece filan burda ben en az 3 kere dusa girmisimdir bugun daha yeni geldi aklima

cidden öyleler. birisi 3yıldır evli 30yaşına yakın. ama keyfi kaçmasın diye çocuk yapmıyo. benim moralimide o bozuyo. her gün durdukça erken davrandım ben ya ooof daha yaşım kaç diyorum sonra Allahım tövbe diyorum. ayarlarım bozuldu
hareket edip kıpırdayınca bile içim bi değişik tuhaf oluyo

Ben gece her ogluma kalkista iki uc dilim goturuyom valla belkide ondan aliyorum suan bile onumde bi tabak dolusu karpuz var ahahah

duş almayın falan diyenler olmuş ama bana hiç öyle bişey denmedi. kaç defa aldım bende.. üstünede yatıyorum hep maşallah dipçik gibi hala kolum ilk vurulduğum günde yattım üstüne hiç farketmedim bile

ya sen neden yanındakileri dinliyorsun onlar demekki öyle mutlu olamamışlar seninde mutlu olmanı istemiyorlar.. Hiç te öyle bişey olmıcak bu tamamen senin ve eşinin elinde çocuk hayatınızı sadece iyi yönde değiştirebilir kötü yönde değişiyorsa bu cocuktan değil ebeveynler yüzündendir. Kimse bebek oldu da böyle oldu diye suçlamasın yani.. Emin ol hayatın o kdr güzelleşecek ki sen bile şaşıracaksın.. Bak mesela pullubiber 9 ay boyunca kustum neler yaşadım dedi ama buna rağmen 2. ciye hamile neden sence? Çünkü hamilelikte yaşadığın bütün olumsuzlukları unutuyorsun tekrar evlat sahibi olup o duyguyu daha çok yaşamak istiyorsun sen sakın takma böyle şeyleri... erken diye bişey yoktur çocukta vaktinde hayırlısıyla gelir bak gör önceki hayatımda ne kdrda mutlu değilmişim diyeceksin.. Etrafındakilerde sadece kan emici kulaklarını tıka onlara canım

Ben gece her ogluma kalkista iki uc dilim goturuyom valla belkide ondan aliyorum suan bile onumde bi tabak dolusu karpuz var ahahah
cidden hala yiyomuşsun. bnde bi ara çok yemiştin ya onu söylüyosun hala sandım pardon kaç kg ile hamile kalmıştın ki sen çokmu aldın. ben 10u helaliyle tamamladım sumo güreşçisi olacam büyüyünce

Banada demediler 3 . Dozumu oldum kimse uyarmadi yani

Ben yaptım hemde 1 saat geçmemişti bişe olmadi

çok güzel konuştun valla canım haklısın. onu da düşündüm 2.çocuğu yapanlar deli mi de yapıyolar demekki korktuğum gibi değilmiş evlat dedim. ama eşimlede bu aralar bayağı kopuğuz ya, e bi de bebeğin strestide var iyice gerilip kurup kurup duruyorum.. kg aldım bide kendimi hiiiç beğenmiyorum. ay içim darlanıyo bilmiyom

Ben 73 74 tum canim 79 olmusum ilk dogum kilolarimdi aslinda 73 lerde yoksa 62 64 arasiydim ben ilk hamile kaldigimda nasil vercem onca kiloyu bakalim merak ediyorum

Ayy dert ettiğin şeye bak o kilolar emzirirken gidecek zaten merak etme sen alınan kilo olsun yeterki ege de sende sağlıklı ol canım.. eş dediğinde yarın öbür gün oğlunu alınca dünyanın en mutlu erkeği olur geçer gider yani işin özü bunlar gelir geçer kuzum Allah sağlık versin önemli olan o.. bak kimler ne sorunlarla uğraşıyor Allah vermesin hiiçç böle bunalımlara girip ege yi de üzme :)

Bende bazen oyle dusunuyorum. Ozellikle esimle tartisinca icimdeki pismanlik yukseliyor. Yapi olarak ben cok cocuk isteyen biri degildim bide esim cok sever cocugu ama ben hep 32 35lere gelince yaparim derdim. Sonra saglik problemleri olunca ya hic cocuk sahip olamama korkusu sardi beni cok sukur kendiliginde de hamile kalabildim. Ama bazen pismanliklar eskisi olamama o sorumsuz hayat beni cezbetmiyo degil yani. Kucagimiza alinca gecer insallah bu hisler

Bunları hep diyorlar, bi de şimdi uyu sen sonra uyuyamayacaksın diyenler var. Ben onlara “benim yetişemediğim yerde siz bakacaksınız iyi temennilerinizi beklerim” diyorum.
Bazı şeyler tabi ki değişecek, hatta hamilelikte değişmeye başladı. Pazar sabahları uzun uzun yatakta keyif yapardık, öğlen kalkar dışarı çıkar uzun uzun kahvaltıyı eder gezerdik. Şimdi uykudan öğürerek uyanıyor sonra da hemen bişeyler yemek zorunda kalıyorum. Ama napalım biz istedik dünyaya gelsinler diye, onlar sormadı ki bize :)
O yüzden en güzeli kötü sözlere kulakları tıkamak. Çocuk benim heves benim kime ne de geç :)

Evet canim kocanla iliskin eskisi gibi olmuyo cunku icinizden hic bilmediginiz bambaska bir ask cikiyo cunku artik ortak bir sevgi yumaginiz oluyo evde aile oluyosunuz ve önceden hissettigimiz aşk degilmis diyosunuz :) gecen gunduzun de karisiyo cunku gecen gunduzun bebegin oluyo esnemesini bile hayranlikla izliyosun omrunde o kadar guzel esneyen baska bisey gormemis oluyosun,dunyanin en guzel eli ayagi parmaklari,en guzel agzi yuzu burnu...baktikca daha cok asik oluyosun o yuzden gece gunduz gibi kavramlarla ilgilenmiyosun....yagmur degil egenin annesi oluyosun ve hayatinda hic bir unvanin sana bu kadar yakismadigini farkesiyosun...sana gosterdikleri acidan degil gormek istedigin acidan bakarsan psikolojini kimse bozamaz...
Karnindaki mucize icin aylarca yillarca bekleyen cok farkli sinavlar veren anneler var ve erken mi gec mi onu sen belirlemiyorsun onun nefesi belli...sen istedin diye olmadi.Sana muhtesem bir hediye verildi hayatina taniklik etmen icin muhtesem bir armagan gonderildi ve etrafindaki cahiller bunu zorluk,yorgunluk v.s. olarak goruyorsa sana tavsiyem boyle cahillerle muhattap olma...
Banada şöyle ilginc seyler soyluyorlar sen iki cocuklu hayatin ne kadar zor oldugunu bilmiyosun kavga hic bitmiycek 5dk oturamiycan v.s. off saysam bitmez simdi...o zekasizlara cevap bile vermiyorum acıyorum.iki muhtesem evlatlari var ve onlarla ilgili boyle seyler dusunuyolar demekki yazik hic kiymet bilmiyolar...
Ben lidyaya hamileyken 1 bardak suyu kafama dikipte icemedim susuzluktan yandim sana anlatamam o gunleri midem basim tansiyonum sonra kolastaz kasinti...ayaklarimin ustune basamiyodum yaralardan doguma girerken ama kucagima alinca o acilari cekecek gucu verdigi icin Rabbe sukrettim...simdide hiic kolay gecmiyo inan ve bilerek hamile kaldim...ama sabah 6 da şavkanini (tavsanini) ve fuyunu (suyunu) alip gunaydin diye yataga ziplayan kizimla gune basladikca yine hamile oldugum icin sukrediyorum Tententen senide ekledim simdi oyle bisey yok kafanizdan atin bunlari.

Son düzenleme:
Ben 73 74 tum canim 79 olmusum ilk dogum kilolarimdi aslinda 73 lerde yoksa 62 64 arasiydim ben ilk hamile kaldigimda nasil vercem onca kiloyu bakalim merak ediyorum
valla bende merak ediyorum verebilecekmiyim.. kv sen artık kilo vermeyi unut diyo
haklısın canım bebeklerimiz istemedi ki biz istedik onları.. bide zoraki gibi düşünmek çok yanlış.. rabbim huzur versin evlerimize gönüllerimize inşallah
haklısın canım kimisi neler neler yapıyo bebeği olsun diye, arkadaşlarımız nelerle uğraşıyo. insan oğlu işte nankör aynı ben rabbim hepimize sağlık versin inşallah
inşallah gecicek hatta pişman bile olucaz ama şuan hormonlar oynatıyo bizi.
inşallah detaylılarımızda güzel çıkar şimdi onun korkusu sardı beni.. rabbim bebeklerimizle sınamasın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…