- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
bunu bana dıyenlere ben delı oluyorum ya ne ıstıosunuz zten bızım dalgalanmalarımız bıze yeter bıde ınsanların bu strese sokması hayatın bıttı artık kndın deıl kızını dusuneceksın esınıde arada sıra da gorursun bılmem ne bıde calısırsan ooo yanmıssın sen yaawww bı susun da snn ıcın ne yapabılırm dıyın bu ınsanlar hep kotu agızlı gercektenbişey diyim mi benim hormonlarım beni çok zorluyo bu aralar. keşke biraz daha beklesemiydim acaba diyorum, Allahımın gücüne gitmesin ama psikolojim bozuldu. erken davranmışım gibi..
ama herkes aynını diyo, bebek gelince bunları düşündüğüne pişman olacaksın diyo.
ama benim psikolojimi bu yanımdakiler bozuyo. ben bundan sonra yağmur değil egenin annesi olacakmışım, gecem gündüzüm karışacakmış, kocamla ilişkimiz eskisi gibi olmayacakmış
ben o konuyu hiç düşünmedim. bırakıp gidebilirmiyim diye. sanırım tabiki gidemeyiz, rabbim inşallah çalışmak zorunda bırakmaz. bolluğu bereketiyle gelir kuzularımızbende aynıyım para ve calısma konusunda snı cok ıyı anlıorum ama o zmn bebegımız olacak ewde bos olmayacagız emınım kı ıkımızde ıse gırmek bıle ıstemeyecegız her nefes alısında evlatlarımızın yanında olmak ısteyecegız ben calısma delısıyım ama hamıle kaldıgımdan berı ne yapacagım dıe dusunuorum suna karar verdım sankı kızımı ewde bırakıp işe gtmek istemiorum şimdiden daha
Yok ya hepsinden aliyorum curuyo yenmiyooo karpuz yiyorum gece gunduz oglumla birlikte hemdekız hala karpuzmu yiyosunarada başka meyvelerde ye bari. günah hep karpuza
mesela ben armut aldım bu alacağım 2 kg onun suçu
Cok ilginc bir durum degil ben esimin 11 yasindaki yegenininde icten pazarlikli davranislarini hayretle izliyorum bazen...kucuk oldugu icin yakistiramiyorum ama ne gorurse onu yapiyo normal...tabi canım 1.sınıfa giden kızı bile patroniçe havalarında. babamın malı sanane diyo. değişikler yetiştirmek önemli gerçekten..
5 tane var böyle kızlı erkekli, beşide birbirinden beter. bi kızı var iş öğretiyodum ortaokulu yeni bitti lise sınavına girdi kazanamadı. geldiğinde babası yavaş yavaş bişeyler öğren demiş öğretiyodum, babasına beni kovması için baskı yapıyomuş. daha o yaşta bi çocuğun kafası bu tarz şeylere nasıl çalışır aklım almıyo.. bu kafayla zehir olurlar onlar maşallah
yıpratıcı meslek grubuna sokulması gerekli.. öyle lanet bişey ki ailesinle osuyla busuyla herşeyiyle mecbur iletişim halinde kalıyosun. akşamın bilmem kaçında aradığında açmadığın zaman neden açmadın oluyo. adam muhasebeciysen seni satın almış sayıyo. ama senin patron benimkinden lanet.. eski patronum öyleydi benimde
cidden öyleler. birisi 3yıldır evli 30yaşına yakın. ama keyfi kaçmasın diye çocuk yapmıyo. benim moralimide o bozuyo. her gün durdukça erken davrandım ben ya ooof daha yaşım kaç diyorum sonra Allahım tövbe diyorum. ayarlarım bozuldubunu bana dıyenlere ben delı oluyorum ya ne ıstıosunuz zten bızım dalgalanmalarımız bıze yeter bıde ınsanların bu strese sokması hayatın bıttı artık kndın deıl kızını dusuneceksın esınıde arada sıra da gorursun bılmem ne bıde calısırsan ooo yanmıssın sen yaawww bı susun da snn ıcın ne yapabılırm dıyın bu ınsanlar hep kotu agızlı gercekten
Ben gece her ogluma kalkista iki uc dilim goturuyom valla belkide ondan aliyorum suan bile onumde bi tabak dolusu karpuz var ahahahBizde de kac gundur karpuz yoktu agir diye alamiyodum dun alindi yiyorum valla :)) ama cok asiriya kacmiyorum hicbir yemekte. Cunku midem hep yaniyo dozunda yiyip birakiyorum. Bi arkadasim meyveye sarmis durumda gunde yarim karpuz yiyorum ve tum meyveleri yiyorum dedi 28.haftada bikac kilo aldi sadece fazla almadi. Bunye ile alakali sanirim
duş almayın falan diyenler olmuş ama bana hiç öyle bişey denmedi. kaç defa aldım bende.. üstünede yatıyorum hep maşallah dipçik gibi hala kolumCok ilginc bir durum degil ben esimin 11 yasindaki yegenininde icten pazarlikli davranislarini hayretle izliyorum bazen...kucuk oldugu icin yakistiramiyorum ama ne gorurse onu yapiyo normal...
Ya o degilde asi yerine su degdiril.iyo muydu hava 500 600 derece filan burda ben en az 3 kere dusa girmisimdir bugun daha yeni geldi aklima
ya sen neden yanındakileri dinliyorsun onlar demekki öyle mutlu olamamışlar seninde mutlu olmanı istemiyorlar.. Hiç te öyle bişey olmıcak bu tamamen senin ve eşinin elinde çocuk hayatınızı sadece iyi yönde değiştirebilir kötü yönde değişiyorsa bu cocuktan değil ebeveynler yüzündendir. Kimse bebek oldu da böyle oldu diye suçlamasın yani.. Emin ol hayatın o kdr güzelleşecek ki sen bile şaşıracaksın.. Bak meselabişey diyim mi benim hormonlarım beni çok zorluyo bu aralar. keşke biraz daha beklesemiydim acaba diyorum, Allahımın gücüne gitmesin ama psikolojim bozuldu. erken davranmışım gibi..
ama herkes aynını diyo, bebek gelince bunları düşündüğüne pişman olacaksın diyo.
ama benim psikolojimi bu yanımdakiler bozuyo. ben bundan sonra yağmur değil egenin annesi olacakmışım, gecem gündüzüm karışacakmış, kocamla ilişkimiz eskisi gibi olmayacakmış
cidden hala yiyomuşsun. bnde bi ara çok yemiştin ya onu söylüyosun hala sandım pardonBen gece her ogluma kalkista iki uc dilim goturuyom valla belkide ondan aliyorum suan bile onumde bi tabak dolusu karpuz var ahahah
Banada demediler 3 . Dozumu oldum kimse uyarmadi yaniCok ilginc bir durum degil ben esimin 11 yasindaki yegenininde icten pazarlikli davranislarini hayretle izliyorum bazen...kucuk oldugu icin yakistiramiyorum ama ne gorurse onu yapiyo normal...
Ya o degilde asi yerine su degdiril.iyo muydu hava 500 600 derece filan burda ben en az 3 kere dusa girmisimdir bugun daha yeni geldi aklima
Ben yaptım hemde 1 saat geçmemişti bişe olmadiCok ilginc bir durum degil ben esimin 11 yasindaki yegenininde icten pazarlikli davranislarini hayretle izliyorum bazen...kucuk oldugu icin yakistiramiyorum ama ne gorurse onu yapiyo normal...
çok güzel konuştun valla canım haklısın. onu da düşündüm 2.çocuğu yapanlar deli mi de yapıyolar demekki korktuğum gibi değilmiş evlat dedim. ama eşimlede bu aralar bayağı kopuğuz ya, e bi de bebeğin strestide var iyice gerilip kurup kurup duruyorum.. kg aldım bide kendimi hiiiç beğenmiyorum. ay içim darlanıyo bilmiyomya sen neden yanındakileri dinliyorsun onlar demekki öyle mutlu olamamışlar seninde mutlu olmanı istemiyorlar.. Hiç te öyle bişey olmıcak bu tamamen senin ve eşinin elinde çocuk hayatınızı sadece iyi yönde değiştirebilir kötü yönde değişiyorsa bu cocuktan değil ebeveynler yüzündendir. Kimse bebek oldu da böyle oldu diye suçlamasın yani.. Emin ol hayatın o kdr güzelleşecek ki sen bile şaşıracaksın.. Bak meselapullubiber 9 ay boyunca kustum neler yaşadım dedi ama buna rağmen 2. ciye hamile neden sence? Çünkü hamilelikte yaşadığın bütün olumsuzlukları unutuyorsun tekrar evlat sahibi olup o duyguyu daha çok yaşamak istiyorsun sen sakın takma böyle şeyleri... erken diye bişey yoktur çocukta vaktinde hayırlısıyla gelir bak gör önceki hayatımda ne kdrda mutlu değilmişim diyeceksin.. Etrafındakilerde sadece kan emici kulaklarını tıka onlara canım
Ben 73 74 tum canim 79 olmusum ilk dogum kilolarimdi aslinda 73 lerde yoksa 62 64 arasiydim ben ilk hamile kaldigimda nasil vercem onca kiloyu bakalim merak ediyorumcidden hala yiyomuşsun. bnde bi ara çok yemiştin ya onu söylüyosun hala sandım pardonkaç kg ile hamile kalmıştın ki sen çokmu aldın. ben 10u helaliyle tamamladım sumo güreşçisi olacam büyüyünce
evet bünye ile alakalı canım bazısında kilo yapmıyor ama çok karpuz yemeğe korkuyorum bende kilo alacağımdan değilde ablam hamileliğinde çok karpuz yemekten kurdeşen dökmüştü o yüzden korkuyorum
Ben gece her ogluma kalkista iki uc dilim goturuyom valla belkide ondan aliyorum suan bile onumde bi tabak dolusu karpuz var ahahah
Ayy dert ettiğin şeye bak o kilolar emzirirken gidecek zaten merak etme sen alınan kilo olsun yeterki ege de sende sağlıklı ol canım.. eş dediğinde yarın öbür gün oğlunu alınca dünyanın en mutlu erkeği olur geçer gider yani işin özü bunlar gelir geçer kuzum Allah sağlık versin önemli olan o..çok güzel konuştun valla canım haklısın. onu da düşündüm 2.çocuğu yapanlar deli mi de yapıyolar demekki korktuğum gibi değilmiş evlat dedim. ama eşimlede bu aralar bayağı kopuğuz ya, e bi de bebeğin strestide var iyice gerilip kurup kurup duruyorum.. kg aldım bide kendimi hiiiç beğenmiyorum. ay içim darlanıyo bilmiyom
bişey diyim mi benim hormonlarım beni çok zorluyo bu aralar. keşke biraz daha beklesemiydim acaba diyorum, Allahımın gücüne gitmesin ama psikolojim bozuldu. erken davranmışım gibi..
bişey diyim mi benim hormonlarım beni çok zorluyo bu aralar. keşke biraz daha beklesemiydim acaba diyorum, Allahımın gücüne gitmesin ama psikolojim bozuldu. erken davranmışım gibi..
Evet canim kocanla iliskin eskisi gibi olmuyo cunku icinizden hic bilmediginiz bambaska bir ask cikiyo cunku artik ortak bir sevgi yumaginiz oluyo evde aile oluyosunuz ve önceden hissettigimiz aşk degilmis diyosunuz :) gecen gunduzun de karisiyo cunku gecen gunduzun bebegin oluyo esnemesini bile hayranlikla izliyosun omrunde o kadar guzel esneyen baska bisey gormemis oluyosun,dunyanin en guzel eli ayagi parmaklari,en guzel agzi yuzu burnu...baktikca daha cok asik oluyosun o yuzden gece gunduz gibi kavramlarla ilgilenmiyosun....yagmur degil egenin annesi oluyosun ve hayatinda hic bir unvanin sana bu kadar yakismadigini farkesiyosun...sana gosterdikleri acidan degil gormek istedigin acidan bakarsan psikolojini kimse bozamaz...bişey diyim mi benim hormonlarım beni çok zorluyo bu aralar. keşke biraz daha beklesemiydim acaba diyorum, Allahımın gücüne gitmesin ama psikolojim bozuldu. erken davranmışım gibi..
valla bende merak ediyorum verebilecekmiyim.. kv sen artık kilo vermeyi unut diyoBen 73 74 tum canim 79 olmusum ilk dogum kilolarimdi aslinda 73 lerde yoksa 62 64 arasiydim ben ilk hamile kaldigimda nasil vercem onca kiloyu bakalim merak ediyorum
haklısın canım bebeklerimiz istemedi ki biz istedik onları.. bide zoraki gibi düşünmek çok yanlış.. rabbim huzur versin evlerimize gönüllerimize inşallahBunları hep diyorlar, bi de şimdi uyu sen sonra uyuyamayacaksın diyenler var. Ben onlara “benim yetişemediğim yerde siz bakacaksınız iyi temennilerinizi beklerim” diyorum.
Bazı şeyler tabi ki değişecek, hatta hamilelikte değişmeye başladı. Pazar sabahları uzun uzun yatakta keyif yapardık, öğlen kalkar dışarı çıkar uzun uzun kahvaltıyı eder gezerdik. Şimdi uykudan öğürerek uyanıyor sonra da hemen bişeyler yemek zorunda kalıyorum. Ama napalım biz istedik dünyaya gelsinler diye, onlar sormadı ki bize :)
O yüzden en güzeli kötü sözlere kulakları tıkamak. Çocuk benim heves benim kime ne de geç :)
haklısın canım kimisi neler neler yapıyo bebeği olsun diye, arkadaşlarımız nelerle uğraşıyo. insan oğlu işte nankör aynı benAyy dert ettiğin şeye bak o kilolar emzirirken gidecek zaten merak etme sen alınan kilo olsun yeterki ege de sende sağlıklı ol canım.. eş dediğinde yarın öbür gün oğlunu alınca dünyanın en mutlu erkeği olur geçer gider yani işin özü bunlar gelir geçer kuzum Allah sağlık versin önemli olan o..bak kimler ne sorunlarla uğraşıyor Allah vermesin hiiçç böle bunalımlara girip ege yi de üzme :)
inşallah gecicek hatta pişman bile olucaz ama şuan hormonlar oynatıyo bizi.Bende bazen oyle dusunuyorum. Ozellikle esimle tartisinca icimdeki pismanlik yukseliyor. Yapi olarak ben cok cocuk isteyen biri degildim bide esim cok sever cocugu ama ben hep 32 35lere gelince yaparim derdim. Sonra saglik problemleri olunca ya hic cocuk sahip olamama korkusu sardi beni cok sukur kendiliginde de hamile kalabildim. Ama bazen pismanliklar eskisi olamama o sorumsuz hayat beni cezbetmiyo degil yani. Kucagimiza alinca gecer insallah bu hisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?