2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
He onu unutuyosun ya ben kocami her gun bosuyodum hamileyken gece klorakla zehirleme planlari yapiyodum ama lidya gelince unuttum niye bosuyodum hic hatirlamiyorum valla

Amin canim. Bazen oyle bunaliyorum ki anlatamam. Sonra cok sukur ne derdin var ki saglik sihhat olsun gerisi hallolur ditor insan. Rabbim esimizle ailemizle evladimizla sagligimizla sinamasin insallah bizi. Geri kalan dertler elbet gecer gider

yine çok güzel anlattın pullum ya, gözümde canlandırdım ya oyy pamuk pamuk inşallah...
o cahille odam aynı sürekli bu muhabbetler dönüyo.. kaçamıyorum sinirlenince agresifsin şöylesin böylesin diyo ama sabrımı zorluyo..
onun şavkanını yerim yaa, rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah benim çevremde bile isteyipte olmayan okadar insan varki.. nankörlük aslında bu düşündüklerim ama içimdeki sese engel olamıyorum bazen sonra pişman oluyorum işte

Owww ben lohusayken kurdesen döktüm cok kötü biseydi stresten demisti dr simdilik iyiyim bukadar karpuza ama

He onu unutuyosun ya ben kocami her gun bosuyodum hamileyken gece klorakla zehirleme planlari yapiyodum ama lidya gelince unuttum niye bosuyodum hic hatirlamiyorum valla
bu aralar bende boşuyorum hemen, çocuğuda alıp babamın evine gidiyorum gül gibide bakıyorum ona eşimde diyo ki büyüyünce ben alırım egeyi senden. doğur büyüt oh miss. daha çok deliriyorum
Amin canim. Bazen oyle bunaliyorum ki anlatamam. Sonra cok sukur ne derdin var ki saglik sihhat olsun gerisi hallolur ditor insan. Rabbim esimizle ailemizle evladimizla sagligimizla sinamasin insallah bizi. Geri kalan dertler elbet gecer gider
bizimki dert değil canım şımarıklık bence.. laz çocuğun annesine dediği gibi, hem vuraysun hem ağlama diyeysun.. hep yapıyoruz hem şımarıklık ediyoruz.. ilginç canlılarız ayol

Owww ben lohusayken kurdesen döktüm cok kötü biseydi stresten demisti dr simdilik iyiyim bukadar karpuza ama
Kuzum artik eve karpuz alma 3.doneme giriyoruz artik sekerini yukseltmesin :) yeter artik doymustur gozun baska meyvelere yonel :) seker orani en yuksek meyveyle ask yasadigin yeter

Canim gercekten okadar kotu olsa bizim deli olmamiz lazim dusunssene biri daha bebeyken bak nediyorum onun kilolarini bile verememisken yeni kilolarla mucadele ediyorum beden o aşk başka çunkü neden bu kadar eziyet edeyimki kendime bildigin karnimi basamak yapıp kullanıyo benim sıpa oda abisiyle oyunlara katiliyo sjmdiden abisi gulsun oynasin keyfi yerinde olsun tekmeler havalarda ucusuyo dusun yani evet kocanla iliskin aşkın aynı olmuyor cunku farklı bi boyut kazanıyo bir aile olmanın butunlugunu yasiyosunuz sen ve esin siz yani sadece cocuklar icin var oldugunuzu anliyosunuz ve hamileyken yaptiginiz butun stresleri o kucaginiza aldiginiz an var yaaa o annnn herseye deger ben sana okadar diim bak bak bu resimdeki aşk var yaaaa hic biseye degismem

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-23-17-15-39.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 65

Anladım canım doğrudur.
Ben eski üye olmuşum da haberim yok 3 sene olmuş üye olalı şimdi farkettim :)

Kuzum artik eve karpuz alma 3.doneme giriyoruz artik sekerini yukseltmesin :) yeter artik doymustur gozun baska meyvelere yonel :) seker orani en yuksek meyveyle ask yasadigin yeter

Gerçekten miiii
Karpuzsuz hayat düşünemiyorum şekeri yükselttiğini bilmiyordum. Ana besin kaynağım karpuz nasıl bırakırım

ya millet 30-35 kilo alıyor şimdi biraz titiz davranıyor bence doktorlar. ama yine de benim içime fitneyi soktu tabi, gideceğim ben diyetistene. Paylaşırım diyetisyenin yorumlarını da.
Ay vallahi hayrına bize de bir el atarsın o fitne bana da geliyo çünkü:)

Gerçekten miiii
Karpuzsuz hayat düşünemiyorum şekeri yükselttiğini bilmiyordum. Ana besin kaynağım karpuz nasıl bırakırım
Yok canim armut filan daha yuksek.armutun 100 grmi 10 grm seker karpuzun 100 grmi 6 gr. Cogu meyveye gore orta sirada :) oh en guzel yaz meyvesi tabi ama ana besin kaynagi karpuz olunca iste seker orani fazla olmus oluyo.
Az yesek iyi olur :)

haklısın canım işte biz o raddeye geçemedik demekki o duyguyu daha algılayamıyoruz çünkü o sorumluluktan korkuyoruz. bizim afedersin totomuz alışmış serbestliğe. o sorumluluk zor geliyo bana açıkcası.benim arkadaşımın kızı 8 9 aylık ama sessiz sakin güleç maşallah. diyoki aklım olsa ilk evlendiğimde hamile kalırdım, geç bile kalmışım bu duygu bambaşka diyo. ama ondaki duyguları ben hissedemiyorum işte. benimki babasına hiç bi şekilde tepki vermiyo, babacı olmıycak heralde. tekmeler atarken adamın elini karnıma koyuyorum koyduğum an hareket etmiyo hoş bana da etmiyo kendi canı isterse..
bu arada maşallah size de onun o kuş ağzını yerimm

Yok canim armut filan daha yuksek.armutun 100 grmi 10 grm seker karpuzun 100 grmi 6 gr. Cogu meyveye gore orta sirada :) oh en guzel yaz meyvesi tabi ama ana besin kaynagi karpuz olunca iste seker orani fazla olmus oluyo.
Az yesek iyi olur :)
ne yani aldığım armutları da mı yemiyeyim, ama daha tadına bile bakmadıydım..

Benim oglumuda hic hissetmedi babası ama şimdi var ya bi babaci olduki sorma ozluyo bence babasini ondan diyorum kendimi avutuyorum beni daha cok seviyor diye ahahah

yinede dikkat etmek lazım canım her şeyin aşırısı zarar zor geçiyor bide
Ya farkindayım iste ama bu sicaklarda baska bisey tuketemiyorum bu arada vucudumda biseyler cikmis kirmizi kirmizi puantiyeli gibi olmusum ama ne kasiniyor ne aciyor tuhaf seyler

Oy masallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…