evet canım gittim iyi çok şükür herşey. Şeker yüklemesi de yapıldı. Ama sonucu akşama doktor arar söylerim seni dedi onu bekliyorum bende.
Kulagima hic hos gelmedi bu yorumun valla bak gece ruyama falan girrcek artıkkkkk sanaaaa karpuzzzz yokkkk diye bi dıs sesle uyancammm saka bi yana gercekten seker sorunum cikmaz umarim gecenlerde saglik ocagina gittim trioitlerin firlamis dedi kadin dogucumda endokrine gorun dedi gecen gittim oda yapti tahlil normal hersey gerek yok dedi ilaca falan 6 ay sonra gel dedi nasil ostir anlamadim benKuzum artik eve karpuz alma 3.doneme giriyoruz artik sekerini yukseltmesin :) yeter artik doymustur gozun baska meyvelere yonel :) seker orani en yuksek meyveyle ask yasadigin yeter
bencede özlüyo diyedirBenim oglumuda hic hissetmedi babası ama şimdi var ya bi babaci olduki sorma ozluyo bence babasini ondan diyorum kendimi avutuyorum beni daha cok seviyor diye ahahah
ben şaka yaptım :)) aldım ama aklıma gelip yesem iyidir... görünce hoşuma gidiyo eve gelince aklıma gelmiyoYa valla pisman oldum.az yiyin iste.her seyin fazlasi zarar
bende çok beğendim bunu, hatta o sayfadan başka bi oda şeklindekinin ekran görüntüsünü eşime atmışım baktım şimdi
Kız pişman olma olma biz hamileyiz olur okadarYa valla pisman oldum.az yiyin iste.her seyin fazlasi zarar
pulluyuda delirttikKız pişman olma olma biz hamileyiz olur okadar
Aman zaten 2 tane ucak rafi siparisi ve tabiki Önderalp ahsap isimlik siparisini verdim bile :) her yere ismini yazmadan olmazbencede özlüyo diyedir
ben şaka yaptım :)) aldım ama aklıma gelip yesem iyidir... görünce hoşuma gidiyo eve gelince aklıma gelmiyo
bende çok beğendim bunu, hatta o sayfadan başka bi oda şeklindekinin ekran görüntüsünü eşime atmışım baktım şimdizevklerimiz aynı hemen hemen
önderalp çok şanslı bi bebek, hatta o helikopterin ucundaki afişe önderalp yazınzira ben bu gidişle evin heryerine yusufege yazıcam
Hormonlarrrrrpulluyuda delirttik
Cok guzellermisAman zaten 2 tane ucak rafi siparisi ve tabiki Önderalp ahsap isimlik siparisini verdim bile :) her yere ismini yazmadan olmazEki Görüntüle 2171688 Eki Görüntüle 2171689
Oh super haber :) bu hafta herkesten ayni haberi bekliyoruz :)Kızlar ayrıntiliya girdim bugün çok şükür herşey yolunda
Gozun aydin canim darisi girmeyen arkadaslarin basinaKızlar ayrıntiliya girdim bugün çok şükür herşey yolunda
Çok güzel bu
Doktorlarin bi ani bi anını tutmuyorki. Bende kendi doktorumdan bazen soguyorum ama başka doktora da gitmeye cesaretin olmuyor. Bu sefer gittgmde çok sıcaktı babacandi bende bi isindm sanki yeniden :)) sende isinirsin inşallah doktora sogumakta iyi degil insanin ayaklari geri gidiyoCok sukur o yuzden dr umu seviyorum ama bi sogukluk geldi iste kadina karsi bakalım doguma kadar isinabilcemmi
Ins canim tek temennim o yoksa dr bulamadim henuz kendime alternnatif olarakDoktorlarin bi ani bi anını tutmuyorki. Bende kendi doktorumdan bazen soguyorum ama başka doktora da gitmeye cesaretin olmuyor. Bu sefer gittgmde çok sıcaktı babacandi bende bi isindm sanki yeniden :)) sende isinirsin inşallah doktora sogumakta iyi degil insanin ayaklari geri gidiyo
yaa bunlar çok güzell. beni aydınlatıyorsun pullucuuumm seni yine seviyorumAman zaten 2 tane ucak rafi siparisi ve tabiki Önderalp ahsap isimlik siparisini verdim bile :) her yere ismini yazmadan olmazEki Görüntüle 2171688 Eki Görüntüle 2171689
maşallah canım, 3 boyutlu renkli görebildinmi peki bebişi kime benziyomuş ?Kızlar ayrıntiliya girdim bugün çok şükür herşey yolunda
kız ne karpuzu. bende sana ayrı bi güldümhahaaha koptum kızlar karpuz muhabbetine. Canım çekti eşime söyliyim de alsın gelirken. 1-2 gün yiyip bırakıyım, haftaya hem şeker yüklemem var hem diyetisyene gidicem -
Kız 1-2 gün dediysem hepsini yemicem. Bugun 1-2 dilim yerim, yarın 1-2 dilim yerim bırakırım. Zaten şeker yüklencek haftaya bu haftadan karpuzla kendim çok yüklemiyim.yaa bunlar çok güzell. beni aydınlatıyorsun pullucuuumm seni yine seviyorum
maşallah canım, 3 boyutlu renkli görebildinmi peki bebişi kime benziyomuş ?
kız ne karpuzu. bende sana ayrı bi güldümhemde 1-2 gün. 1-2 dilim ye bırak
BENCEDE CANIM ABLAM GİBİ Bİ GÜN ÖNCESİNDEN Bİ KAVANOZ NUTELLA YİYİP ŞEKERİN TAVAN YAPMASI GİBİ O HESABA DÖNMESİNKız 1-2 gün dediysem hepsini yemicem. Bugun 1-2 dilim yerim, yarın 1-2 dilim yerim bırakırım. Zaten şeker yüklencek haftaya bu haftadan karpuzla kendim çok yüklemiyim.
Ama karpuz yemekten sayılmaz kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?