2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum artik eve karpuz alma 3.doneme giriyoruz artik sekerini yukseltmesin :) yeter artik doymustur gozun baska meyvelere yonel :) seker orani en yuksek meyveyle ask yasadigin yeter
Kulagima hic hos gelmedi bu yorumun valla bak gece ruyama falan girrcek artıkkkkk sanaaaa karpuzzzz yokkkk diye bi dıs sesle uyancammm saka bi yana gercekten seker sorunum cikmaz umarim gecenlerde saglik ocagina gittim trioitlerin firlamis dedi kadin dogucumda endokrine gorun dedi gecen gittim oda yapti tahlil normal hersey gerek yok dedi ilaca falan 6 ay sonra gel dedi nasil ostir anlamadim ben

Benim oglumuda hic hissetmedi babası ama şimdi var ya bi babaci olduki sorma ozluyo bence babasini ondan diyorum kendimi avutuyorum beni daha cok seviyor diye ahahah
bencede özlüyo diyedir
Ya valla pisman oldum.az yiyin iste.her seyin fazlasi zarar
ben şaka yaptım :)) aldım ama aklıma gelip yesem iyidir... görünce hoşuma gidiyo eve gelince aklıma gelmiyo
aydingelini duvar kagidini sectim nihayet kendimden umudu kesmistimEki Görüntüle 2171681
bende çok beğendim bunu, hatta o sayfadan başka bi oda şeklindekinin ekran görüntüsünü eşime atmışım baktım şimdi zevklerimiz aynı hemen hemen
önderalp çok şanslı bi bebek, hatta o helikopterin ucundaki afişe önderalp yazın zira ben bu gidişle evin heryerine yusufege yazıcam

Aman zaten 2 tane ucak rafi siparisi ve tabiki Önderalp ahsap isimlik siparisini verdim bile :) her yere ismini yazmadan olmaz

hahaaha koptum kızlar karpuz muhabbetine. Canım çekti eşime söyliyim de alsın gelirken. 1-2 gün yiyip bırakıyım, haftaya hem şeker yüklemem var hem diyetisyene gidicem -

Cok sukur o yuzden dr umu seviyorum ama bi sogukluk geldi iste kadina karsi bakalım doguma kadar isinabilcemmi
Doktorlarin bi ani bi anını tutmuyorki. Bende kendi doktorumdan bazen soguyorum ama başka doktora da gitmeye cesaretin olmuyor. Bu sefer gittgmde çok sıcaktı babacandi bende bi isindm sanki yeniden :)) sende isinirsin inşallah doktora sogumakta iyi degil insanin ayaklari geri gidiyo

Ins canim tek temennim o yoksa dr bulamadim henuz kendime alternnatif olarak

Aman zaten 2 tane ucak rafi siparisi ve tabiki Önderalp ahsap isimlik siparisini verdim bile :) her yere ismini yazmadan olmazEki Görüntüle 2171688 Eki Görüntüle 2171689
yaa bunlar çok güzell. beni aydınlatıyorsun pullucuuumm seni yine seviyorum
Kızlar ayrıntiliya girdim bugün çok şükür herşey yolunda
maşallah canım, 3 boyutlu renkli görebildinmi peki bebişi kime benziyomuş ?
hahaaha koptum kızlar karpuz muhabbetine. Canım çekti eşime söyliyim de alsın gelirken. 1-2 gün yiyip bırakıyım, haftaya hem şeker yüklemem var hem diyetisyene gidicem -
kız ne karpuzu. bende sana ayrı bi güldüm hemde 1-2 gün. 1-2 dilim ye bırak

Kız 1-2 gün dediysem hepsini yemicem. Bugun 1-2 dilim yerim, yarın 1-2 dilim yerim bırakırım. Zaten şeker yüklencek haftaya bu haftadan karpuzla kendim çok yüklemiyim.

Kız 1-2 gün dediysem hepsini yemicem. Bugun 1-2 dilim yerim, yarın 1-2 dilim yerim bırakırım. Zaten şeker yüklencek haftaya bu haftadan karpuzla kendim çok yüklemiyim.
BENCEDE CANIM ABLAM GİBİ Bİ GÜN ÖNCESİNDEN Bİ KAVANOZ NUTELLA YİYİP ŞEKERİN TAVAN YAPMASI GİBİ O HESABA DÖNMESİN

allahimmm terasima baygus girmiss oyle yatiyordu :) kp fotosunu cekim diyee merdiven koydu tam cejecekken kimildiyor haberin olsun derken baykus yerinden cikip cikirmaga basladi bende o korkuyla 3 5 adim kosmusum nasil kosmaksa artik auan belim agriyor cok fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…