ya cok guzelmis bunlarr :)Aman zaten 2 tane ucak rafi siparisi ve tabiki Önderalp ahsap isimlik siparisini verdim bile :) her yere ismini yazmadan olmazEki Görüntüle 2171688 Eki Görüntüle 2171689
Yok canim armut filan daha yuksek.armutun 100 grmi 10 grm seker karpuzun 100 grmi 6 gr. Cogu meyveye gore orta sirada :) oh en guzel yaz meyvesi tabi ama ana besin kaynagi karpuz olunca iste seker orani fazla olmus oluyo.
Az yesek iyi olur :)
allah korusun allah bızım ıcımızı bılıo evlatlarımızı ne kadar sıkıntı yasasak ısyan etsekte kucagımıza almayı nasıp etsın amıncidden öyleler. birisi 3yıldır evli 30yaşına yakın. ama keyfi kaçmasın diye çocuk yapmıyo. benim moralimide o bozuyo. her gün durdukça erken davrandım ben ya ooof daha yaşım kaç diyorum sonra Allahım tövbe diyorum. ayarlarım bozuldu
hareket edip kıpırdayınca bile içim bi değişik tuhaf oluyo
Kız sen ne arıyon orda. Yat dinlen birazallahimmm terasima baygus girmiss oyle yatiyordu :) kp fotosunu cekim diyee merdiven koydu tam cejecekken kimildiyor haberin olsun derken baykus yerinden cikip cikirmaga basladi bende o korkuyla 3 5 adim kosmusum nasil kosmaksa artik auan belim agriyor cok fenaa
Amin amin canımallah korusun allah bızım ıcımızı bılıo evlatlarımızı ne kadar sıkıntı yasasak ısyan etsekte kucagımıza almayı nasıp etsın amın
kiz ben sadece terasa ciktimhayvanda girmis girmis bi yere yuva yapmis :) ayy bide ugursuzluktur falandemezlermi :)Kız sen ne arıyon orda. Yat dinlen biraz
Amin amin canım
Baykuş bir çok yabanci ülke ve dinde kıymetli bir hayvandır bizimkiler entresan şeylere ugursuzluk yüklemeyi sever takilma oda sonuçta bir kuşkiz ben sadece terasa ciktimhayvanda girmis girmis bi yere yuva yapmis :) ayy bide ugursuzluktur falandemezlermi :)
İnşallah bi ayarlayabilsek buluşucaz haberdar ederiz senide canım:)Uzun zamandır burayı takip edemiyordum bugünkü konuşmaları okudum.
Ayrıntılıyı yaptıralı 2 hafta oluyor. 650 gr olmuşuz. Ve babasına çok benziyor :) Her şey çok iyi görünüyor. Ayrıntılıya göre 4 kasıma döndü muhtemel doğum tarihi. Bir değişiklik olmazsa 4 kasım diye konuşmaya devam edeceğiz dedi doktor.
Bugün 2. Doz tetanoz aşısını yaptırdım ilki yaptırır yaptırmaz sızısı başlamıştı, bu dozda hiç bişey hissetmedim.
Haftaya şeker yüklemesi testine gideceğim ama benim doktorum açken kan verip bir poaça bir meyve suyu içip öyle kan vermemi söyledi. Böylesi benim de işime geldi. Aylar oldu poaça yemeyeli. Özene bezene evde yapacağım poaçamı :)
Kilolardan bahsedilmiş ben de 49 la hamile kalmıştım bulantı-kusma yaşamadım, şimdi de 56 ya yaklaştım. Çok kilo almadan bitiririm umarım.
aydingelini Emira SY ben de beylikdüzündeyim, buluşma yapacaksanız bana da haber verin ben de gelmek isterim.
Allahın yarattığı canlı uğursuz olurmuymuş yaa inanma öyle şeylere. Kötü düşünürsen kötü olur.kiz ben sadece terasa ciktimhayvanda girmis girmis bi yere yuva yapmis :) ayy bide ugursuzluktur falandemezlermi :)
Uzun zamandır burayı takip edemiyordum bugünkü konuşmaları okudum.
Ayrıntılıyı yaptıralı 2 hafta oluyor. 650 gr olmuşuz. Ve babasına çok benziyor :) Her şey çok iyi görünüyor. Ayrıntılıya göre 4 kasıma döndü muhtemel doğum tarihi. Bir değişiklik olmazsa 4 kasım diye konuşmaya devam edeceğiz dedi doktor.
Bugün 2. Doz tetanoz aşısını yaptırdım ilki yaptırır yaptırmaz sızısı başlamıştı, bu dozda hiç bişey hissetmedim.
Haftaya şeker yüklemesi testine gideceğim ama benim doktorum açken kan verip bir poaça bir meyve suyu içip öyle kan vermemi söyledi. Böylesi benim de işime geldi. Aylar oldu poaça yemeyeli. Özene bezene evde yapacağım poaçamı :)
Kilolardan bahsedilmiş ben de 49 la hamile kalmıştım bulantı-kusma yaşamadım, şimdi de 56 ya yaklaştım. Çok kilo almadan bitiririm umarım.
aydingelini Emira SY ben de beylikdüzündeyim, buluşma yapacaksanız bana da haber verin ben de gelmek isterim.
AMİN inşallahben o konuyu hiç düşünmedim. bırakıp gidebilirmiyim diye. sanırım tabiki gidemeyiz, rabbim inşallah çalışmak zorunda bırakmaz. bolluğu bereketiyle gelir kuzularımız
Ya bunlari pinterestten buldum .ahsap boyama kursundan tanidigim var semih bey ona siparis verdim sagolsun ne cizsem versem birebir yapar.lidyaya isimlik ahsap mutfak ev raflar kelebelekler....say say bitmez.bunlarida 50tlte yapcak ama tanidik isi sanirim normalde o fiyata yapmaz. @ahsapca sayfasi var instagramda tabi boyle figurler yok ozel siparis bunlarÇok güzel buNerden seçtin bunu canım hangi web sitesi ?
İnşallah.Canım güzel haberler almana çok sevindim profil foton senin bebeğin mi ne kadar güzel çıkmış bayildimmm nerede çektirmiştin?
Herkesin kanaması filan bitsin ondan sonra görüşelim inşallah
İnşallah.
Evet o benim kızım :) medilife ta çektirmiştim. İkili taramada cinsiyetine %99 demişti yanılmadı bu sefer de güzel bir fotoğraf verdi elimize şanslıyım perinatolog konusunda :)
Emira SY canım okudum sureyi
Sen nerede yaptırıyorsun ayrıntılıyı? reyap a gidiyormuşsun galiba. Orası ne kadar istedi ayrıntılıya? Ben medilife ta 465 lira verdim ama sağlık sigortam olduğu için geri ödüyorlar parasını bana. inşallah, güzel haberlerini bekliyorum.Maşallah kızına canım dünyalar güzeli bir kız geliyor belli ki :) ben de perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptıracağım inşallah biz de güzel haberler en güzel pozlarla döneriz
Sen nerede yaptırıyorsun ayrıntılıyı? reyap a gidiyormuşsun galiba. Orası ne kadar istedi ayrıntılıya? Ben medilife ta 465 lira verdim ama sağlık sigortam olduğu için geri ödüyorlar parasını bana. inşallah, güzel haberlerini bekliyorum.
Aklına getirme öyle şeyler canim. Benimde balkonuma karga yuva yapti. Derler ki burda sabahlari karga sesi duymak ugursuzluktur. Ben aylardır karga sesiyle uyaniyorum. Hatta karga sesleri yani bide yavrularida büyüdü cünkü gitmekte bilmiyorlar :))kiz ben sadece terasa ciktimhayvanda girmis girmis bi yere yuva yapmis :) ayy bide ugursuzluktur falandemezlermi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?