2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canim armut filan daha yuksek.armutun 100 grmi 10 grm seker karpuzun 100 grmi 6 gr. Cogu meyveye gore orta sirada :) oh en guzel yaz meyvesi tabi ama ana besin kaynagi karpuz olunca iste seker orani fazla olmus oluyo.
Az yesek iyi olur :)

Aylardır karpuzu çok tüketiyorum canım ilk hamileliğimde de çok yemiştim içimin hararetini alıyor sanki :)
Ama son zamanlarda özellikle geceleri ellerim ve ayaklarım yanıyor şekerim mi yükseldi acaba. Azaltsam iyi olacak sanırım canım.

allah korusun allah bızım ıcımızı bılıo evlatlarımızı ne kadar sıkıntı yasasak ısyan etsekte kucagımıza almayı nasıp etsın amın

Kız sen ne arıyon orda. Yat dinlen biraz
allah korusun allah bızım ıcımızı bılıo evlatlarımızı ne kadar sıkıntı yasasak ısyan etsekte kucagımıza almayı nasıp etsın amın
Amin amin canım

Uzun zamandır burayı takip edemiyordum bugünkü konuşmaları okudum.

Ayrıntılıyı yaptıralı 2 hafta oluyor. 650 gr olmuşuz. Ve babasına çok benziyor :) Her şey çok iyi görünüyor. Ayrıntılıya göre 4 kasıma döndü muhtemel doğum tarihi. Bir değişiklik olmazsa 4 kasım diye konuşmaya devam edeceğiz dedi doktor.

Bugün 2. Doz tetanoz aşısını yaptırdım ilki yaptırır yaptırmaz sızısı başlamıştı, bu dozda hiç bişey hissetmedim.

Haftaya şeker yüklemesi testine gideceğim ama benim doktorum açken kan verip bir poaça bir meyve suyu içip öyle kan vermemi söyledi. Böylesi benim de işime geldi. Aylar oldu poaça yemeyeli. Özene bezene evde yapacağım poaçamı :)

Kilolardan bahsedilmiş ben de 49 la hamile kalmıştım bulantı-kusma yaşamadım, şimdi de 56 ya yaklaştım. Çok kilo almadan bitiririm umarım.

aydingelini Emira SY ben de beylikdüzündeyim, buluşma yapacaksanız bana da haber verin ben de gelmek isterim.

kiz ben sadece terasa ciktimhayvanda girmis girmis bi yere yuva yapmis :) ayy bide ugursuzluktur falandemezlermi :)
Baykuş bir çok yabanci ülke ve dinde kıymetli bir hayvandır bizimkiler entresan şeylere ugursuzluk yüklemeyi sever takilma oda sonuçta bir kuş geçmiş olsun dikkat et kafana da takma yuvasından da etme günahtır

İnşallah bi ayarlayabilsek buluşucaz haberdar ederiz senide canım:)
Bu arada maşallah bebişine
kiz ben sadece terasa ciktimhayvanda girmis girmis bi yere yuva yapmis :) ayy bide ugursuzluktur falandemezlermi :)
Allahın yarattığı canlı uğursuz olurmuymuş yaa inanma öyle şeylere. Kötü düşünürsen kötü olur.
Baykuş rivayetine göre bi zamanlar bi baykuşu bi odaya kapamışlar. Haftada 1 mi hergünmü onu hatırlamıyorum sürekli bi horoz gelmiş Allah tarafından, ama sadece tüylerini buluyolarmış sabahları. Rivayet ama olsun. Uğursuz olsa rabbim ona nimet yollamazdı sürekli

Canım güzel haberler almana çok sevindim profil foton senin bebeğin mi ne kadar güzel çıkmış bayildimmm nerede çektirmiştin?

Herkesin kanaması filan bitsin ondan sonra görüşelim inşallah

Çok güzel bu Nerden seçtin bunu canım hangi web sitesi ?
Ya bunlari pinterestten buldum .ahsap boyama kursundan tanidigim var semih bey ona siparis verdim sagolsun ne cizsem versem birebir yapar.lidyaya isimlik ahsap mutfak ev raflar kelebelekler....say say bitmez.bunlarida 50tlte yapcak ama tanidik isi sanirim normalde o fiyata yapmaz. @ahsapca sayfasi var instagramda tabi boyle figurler yok ozel siparis bunlar

Canım güzel haberler almana çok sevindim profil foton senin bebeğin mi ne kadar güzel çıkmış bayildimmm nerede çektirmiştin?

Herkesin kanaması filan bitsin ondan sonra görüşelim inşallah
İnşallah.
Evet o benim kızım :) medilife ta çektirmiştim. İkili taramada cinsiyetine %99 demişti yanılmadı bu sefer de güzel bir fotoğraf verdi elimize şanslıyım perinatolog konusunda :)

İnşallah.
Evet o benim kızım :) medilife ta çektirmiştim. İkili taramada cinsiyetine %99 demişti yanılmadı bu sefer de güzel bir fotoğraf verdi elimize şanslıyım perinatolog konusunda :)

Maşallah kızına canım dünyalar güzeli bir kız geliyor belli ki :) ben de perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptıracağım inşallah biz de güzel haberler en güzel pozlarla döneriz

Merhaba kızlar bi kaç kişide şeker yüklemesiyle ilgili yorumlar okumuştum. Bende bişeyler yazmak istedim bugün şeker yüklemesi yapmış biri olarak. Önce şeker hastaları gibi parmaktan ölçtüler o normal çıktı. Sonra hemen kan alıp 75 mg şekerli suyu içtim. Bir saat sonra tekrar kan verdim. O da normalmiş. 2. saatte tekrar verdim ama o yüksek çıktı. Her hastanenin yada doktorun uygulaması elbette farklı olabilir bunu kabul ederim. Ama yaptırmak istemeyenler tekrar düşünsün derim. Özellikle benim gibi pamuk ipliğine bağlı gebelik geçirenler. Ummadığımız yerden bişey çıkabiliyor. Yarın da acil endokrinoloji doktoruna gidicem. Böyle durumlarda diyet ve egzersiz veriliyomuş genelde. Tabi ben egzersiz yapamayacağım için muhtemelen diyetle devam edicem. Kararsız kalanlara en azından bi faydam olsun istedim :)

Maşallah kızına canım dünyalar güzeli bir kız geliyor belli ki :) ben de perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptıracağım inşallah biz de güzel haberler en güzel pozlarla döneriz
Sen nerede yaptırıyorsun ayrıntılıyı? reyap a gidiyormuşsun galiba. Orası ne kadar istedi ayrıntılıya? Ben medilife ta 465 lira verdim ama sağlık sigortam olduğu için geri ödüyorlar parasını bana. inşallah, güzel haberlerini bekliyorum.

Kızlar doktorum bana decavitle kan hapı verdi ama reçete tarihi geçmiş o yüzden alamadım. Eczacı ne yazdığını söylemişti ama o da kafamdan silindi gitti. Kan ilacı diye doktorlarınız size ne yazdı? Ferro sanol var evde ama kafama göre kullanmak istemedim.

Ben de reyapta yaptıracağım 400 TL dediler ama doktor perinatolog değil de profesörmüs bakalım nasıl olacak..

Kan ilacı gyno Ferro sanol kullanıyorum bu arada canım. Sağlık ocağı da ücretsiz kan ilacı ve decavit veriyor diye duymuştum fırsat bulursan sor

Aklına getirme öyle şeyler canim. Benimde balkonuma karga yuva yapti. Derler ki burda sabahlari karga sesi duymak ugursuzluktur. Ben aylardır karga sesiyle uyaniyorum. Hatta karga sesleri yani bide yavrularida büyüdü cünkü gitmekte bilmiyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…