aynenn benxe batil inanc dedim gectim zaten ama israrla ugursuzluktur dediler :) kp ellemese ben hic farketmezdim bile hayvani:)Baykuş bir çok yabanci ülke ve dinde kıymetli bir hayvandır bizimkiler entresan şeylere ugursuzluk yüklemeyi sever takilma oda sonuçta bir kuşgeçmiş olsun dikkat et kafana da takma yuvasından da etme günahtır
iste buda. i batil inanis kuzummisrarla soyeldilerde bi takildim bende :)İnşallah bi ayarlayabilsek buluşucaz haberdar ederiz senide canım:)
Bu arada maşallah bebişine
Allahın yarattığı canlı uğursuz olurmuymuş yaa inanma öyle şeylere. Kötü düşünürsen kötü olur.
Baykuş rivayetine göre bi zamanlar bi baykuşu bi odaya kapamışlar. Haftada 1 mi hergünmü onu hatırlamıyorum sürekli bi horoz gelmiş Allah tarafından, ama sadece tüylerini buluyolarmış sabahları. Rivayet ama olsun. Uğursuz olsa rabbim ona nimet yollamazdı sürekli
allahim seninki daha ilgincmiss bid ekarga yanii seside kotu :)Aklına getirme öyle şeyler canim. Benimde balkonuma karga yuva yapti. Derler ki burda sabahlari karga sesi duymak ugursuzluktur. Ben aylardır karga sesiyle uyaniyorum. Hatta karga sesleri yani bide yavrularida büyüdü cünkü gitmekte bilmiyorlar :))
Gynferon depo diye bişey verdi canım günde bir tane folik asitte varmış içinde folik asit i bıraktımKızlar doktorum bana decavitle kan hapı verdi ama reçete tarihi geçmiş o yüzden alamadım. Eczacı ne yazdığını söylemişti ama o da kafamdan silindi gitti. Kan ilacı diye doktorlarınız size ne yazdı? Ferro sanol var evde ama kafama göre kullanmak istemedim.
Canım hamilelikte kabızı da ishali de pek iyi bulmuyorlar. Aile hekimine bi sor eğer emin olup bi ilaç vermezse kadın doğuma gözükürsünKızlar paZar gününden beri iki gün oldu ishalim geçmiyor karın agrısı ile birlikte.. su içiyorum bol bol ama içtiğim çıkıyor nerdeyse günde 5-6 kere gidiyorum.. bugün tetanoz 2. Dozu oldum. Kan verdim tiroid değerime baktırmak için. Yarın sonucu almaya gideceğim doktora söylicem ama sağlık hekimim kadın doğumcu kadar naif olup ilaç verebilir mi yoksa kadındoğuma mı gidip görünmem gerek ? Ya da dahiliyeye ? Kahve içtim şimdi iyi gelir diyeçok halsiz bırakıyor karın ağrısı ile...
bengecen hafta bel agrisi ve karin ishal icin gitmistim nst ye soktu doktor karnim karnim diyince bisey cikmamisti o zaman bana doktor ishalden korkmam idrar enfeksiyonundan daha cok korkarim demisti ama tabiki herkesin doktoru farkli soyluyor istersen bi git soyle doktorunaKızlar paZar gününden beri iki gün oldu ishalim geçmiyor karın agrısı ile birlikte.. su içiyorum bol bol ama içtiğim çıkıyor nerdeyse günde 5-6 kere gidiyorum.. bugün tetanoz 2. Dozu oldum. Kan verdim tiroid değerime baktırmak için. Yarın sonucu almaya gideceğim doktora söylicem ama sağlık hekimim kadın doğumcu kadar naif olup ilaç verebilir mi yoksa kadındoğuma mı gidip görünmem gerek ? Ya da dahiliyeye ? Kahve içtim şimdi iyi gelir diyeçok halsiz bırakıyor karın ağrısı ile...
Kızlar paZar gününden beri iki gün oldu ishalim geçmiyor karın agrısı ile birlikte.. su içiyorum bol bol ama içtiğim çıkıyor nerdeyse günde 5-6 kere gidiyorum.. bugün tetanoz 2. Dozu oldum. Kan verdim tiroid değerime baktırmak için. Yarın sonucu almaya gideceğim doktora söylicem ama sağlık hekimim kadın doğumcu kadar naif olup ilaç verebilir mi yoksa kadındoğuma mı gidip görünmem gerek ? Ya da dahiliyeye ? Kahve içtim şimdi iyi gelir diyeçok halsiz bırakıyor karın ağrısı ile...
3 boyutlu gördüm foto verdi ama çok zor aldı görüntü kızım biraz nazlı galibayaa bunlar çok güzell. beni aydınlatıyorsun pullucuuumm seni yine seviyorum
maşallah canım, 3 boyutlu renkli görebildinmi peki bebişi kime benziyomuş ?
kız ne karpuzu. bende sana ayrı bi güldümhemde 1-2 gün. 1-2 dilim ye bırak
Hahhah şapşikk, neyse kısmet değilmiş demek sürpriz yapmak istedi cadı kız. Bakalım biz yarın görebilecekmiyiz beyefendiyi, amcasına benzemesinden çok korkuyorum3 boyutlu gördüm foto verdi ama çok zor aldı görüntü kızım biraz nazlı galibaelleriyle hep yüzünü kapattı utandı bi ara bı görüntü aldı ama onda da kimseye benzetemedik
Ya sesini gectim artık. kargaya kinci hayvan diyolar balkona çıkmaya korkuyorum yavrularına karsi cok korumacı gagalarsa diye aklim cikiyo aylardır balkon yüzü görmüyorum. Bi de çok pisletiyolar. Esim hafta sonu temizliyo öbür haftaya tekrar ayni. Hayir yavrularda olgunlaştı ama gitmiyo kovmayada cekiniyo insan valla korkuyorum ne yalan soyliimallahim seninki daha ilgincmiss bid ekarga yanii seside kotu :)
Hadi bakalım inşallah görürsün cnm sağlıklı olsun da kime benzediği çok önemli değil yaHahhah şapşikk, neyse kısmet değilmiş demek sürpriz yapmak istedi cadı kız. Bakalım biz yarın görebilecekmiyiz beyefendiyi, amcasına benzemesinden çok korkuyorum
Resmini atabilir misin kutusunun canim bende deneyeyim hapi o zaman. Surup biraz itici gercekten
Baykuş bir çok yabanci ülke ve dinde kıymetli bir hayvandır bizimkiler entresan şeylere ugursuzluk yüklemeyi sever takilma oda sonuçta bir kuşgeçmiş olsun dikkat et kafana da takma yuvasından da etme günahtır
Desaa kusma ateş yok. Sadece ağrı ve 5 seferden fazla lavaboya gitme ihtiyacı.. su tüketiyorum cnm yarın leblebiyi deneyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?