2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aynenn benxe batil inanc dedim gectim zaten ama israrla ugursuzluktur dediler :) kp ellemese ben hic farketmezdim bile hayvani:)

iste buda. i batil inanis kuzummisrarla soyeldilerde bi takildim bende :)

allahim seninki daha ilgincmiss bid ekarga yanii seside kotu :)

bi jokere gittim geldim 30 lu umi baby islak mendil indirime girmis 147 liraydi bende aldim ha simdi ha 1 ay sonra diyerek :) bide bu besik acilisa ozel indirime girmis aslinda cogu cogu pafk yatak indirimdeydi ama bi sallanan bu vardi yaa

Ya kızlar sizde de gün geçtikçe ağda yapmak zorlaşıyo mu. Nefes nefese kaldım en altları yapana kadar bi ay sonrasını ben yapamam kuaför yolları taştan yani bana

Gynferon depo diye bişey verdi canım günde bir tane folik asitte varmış içinde folik asit i bıraktım

Kızlar paZar gününden beri iki gün oldu ishalim geçmiyor karın agrısı ile birlikte.. su içiyorum bol bol ama içtiğim çıkıyor nerdeyse günde 5-6 kere gidiyorum.. bugün tetanoz 2. Dozu oldum. Kan verdim tiroid değerime baktırmak için. Yarın sonucu almaya gideceğim doktora söylicem ama sağlık hekimim kadın doğumcu kadar naif olup ilaç verebilir mi yoksa kadındoğuma mı gidip görünmem gerek ? Ya da dahiliyeye ? Kahve içtim şimdi iyi gelir diye çok halsiz bırakıyor karın ağrısı ile...

Canım hamilelikte kabızı da ishali de pek iyi bulmuyorlar. Aile hekimine bi sor eğer emin olup bi ilaç vermezse kadın doğuma gözükürsün

bengecen hafta bel agrisi ve karin ishal icin gitmistim nst ye soktu doktor karnim karnim diyince bisey cikmamisti o zaman bana doktor ishalden korkmam idrar enfeksiyonundan daha cok korkarim demisti ama tabiki herkesin doktoru farkli soyluyor istersen bi git soyle doktoruna

Kusma ateş yok dimi canım?
Sen yine de bir sor sağlık ocağına. Ama bol bol su içmeyi Sakın ihmal etme vucudun da su kaybı olmasın.
Türk kahvesiyle limonu karıştırıp yediğinde anında kesiyor ishali ama gebelikte olur mu bilmiyorum canım.
Haşlanmış patates leblebi kola bunlarda ishale İyi geliyor. Aklıma gelen bunlar :)

3 boyutlu gördüm foto verdi ama çok zor aldı görüntü kızım biraz nazlı galibaelleriyle hep yüzünü kapattı utandı bi ara bı görüntü aldı ama onda da kimseye benzetemedik

3 boyutlu gördüm foto verdi ama çok zor aldı görüntü kızım biraz nazlı galibaelleriyle hep yüzünü kapattı utandı bi ara bı görüntü aldı ama onda da kimseye benzetemedik
Hahhah şapşikk, neyse kısmet değilmiş demek sürpriz yapmak istedi cadı kız. Bakalım biz yarın görebilecekmiyiz beyefendiyi, amcasına benzemesinden çok korkuyorum

allahim seninki daha ilgincmiss bid ekarga yanii seside kotu :)
Ya sesini gectim artık. kargaya kinci hayvan diyolar balkona çıkmaya korkuyorum yavrularına karsi cok korumacı gagalarsa diye aklim cikiyo aylardır balkon yüzü görmüyorum. Bi de çok pisletiyolar. Esim hafta sonu temizliyo öbür haftaya tekrar ayni. Hayir yavrularda olgunlaştı ama gitmiyo kovmayada cekiniyo insan valla korkuyorum ne yalan soyliim

Resmini atabilir misin kutusunun canim bende deneyeyim hapi o zaman. Surup biraz itici gercekten

denedim ama beceremedim. Marka yine aynı marka, Gaviscon çiğneme tableti. Hap gibi suyla içmiyorsun, şeker gibi de emmiyorsun, çiğniyorsun. O yok olup gidiyor ağzında şeker gibi zaten. Eczaneden istediğimde şurup mu çiğneme tableti mi deyince öğrendim varlığını ben de. Bugün 3 defa aldım mesela...

Desaa kusma ateş yok. Sadece ağrı ve 5 seferden fazla lavaboya gitme ihtiyacı.. su tüketiyorum cnm yarın leblebiyi deneyeyim..

Baykuş asıl biz Türklerde çok kıymetlidir. Unutturdular. Bilgelik, vakurluk timsalidir. Baykuş ismi eskiden erkek ismi olarak çok kullanılıyordu. Tam tersine uğurdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…