2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
1 bardak kola ve sari leblebiyi beraber ye ben o sekilde atlattım ishali baska türlü geçmedi.

Ay evet cnm bende böyle alt kısımları da hissediom bazen demek normalmistek degilmisim
Aynen canım dün sağlık ocağına tetanoz alışı için gittim ebeye sordum normal mi diye oda bu haftalarda normal rahim zaten altta bebekte anca 500 gr bu kadar küçükken nasıl daha yukarı çıksın bir ay sonra başlar yukarı çıkmaya dedi için rahatladı

ayyy evett canim oyle derler genelde ustunden yilda gecse bulurmus insani sinirlendiginde neyse idare sende oda bi anne sonucta :)

aydingelini bizde 2 de gidicez.bugun 5 kisi gidiyoruz detayliya insallah hepimiz guzel sonuclarla doneriz

Hadi bekliyoruz güzel haberlerinizi kızlar Oh ne güzel uzun uzun göreceksiniz oğullarınızı.
Amiin canım hepimizin bebişleri sağlıklıdır inşallah yüzlerinide gösterirler. Benim ki sabahtan beri çok heyecanlıydı kıpır kıpırdı. Hastaneye girdik kaydı yaptırdık pıstı yine
Kesin yine oturmuştur toto üstü yüzünüde gizlemiştir. Huysuz

Tententen sirke iciyomusun gecirmedi mi yanmani?
Domates,salca,cikolatayi kestin mi? Bunlara ragmen yanman devam mi?
O cigneme tabletleri filan anca 5dk kesiyo cunku
gordum hemen ataldimm ben iciyorum sirke artik:) tuvaletimi yaptigimda kasimlarimda yukari ayukari agrilar girerdi gecti valla cok rahat yapiyorum artik

gordum hemen ataldimm ben iciyorum sirke artik:) tuvaletimi yaptigimda kasimlarimda yukari ayukari agrilar girerdi gecti valla cok rahat yapiyorum artik
Onun mide yanmasi varya onun icin sordum benimkini baya azaltti cunku ki ben amelyatliyim durumum ondan daha vahim...
Idrar yoluna zaten kesin cozum sirke gecmese sasardim :) sifa olsun :)

@Desaa kusma ateş yok. Sadece ağrı ve 5 seferden fazla lavaboya gitme ihtiyacı.. su tüketiyorum cnm yarın leblebiyi deneyeyim..
Canim gecmis olsun, oncelikle dr a git tabii birkac gundur suruyormus. Ben normalde ishal olunca sebze, meyve,salatayi kesiyorum. Haslanmis patates, yogurt, haslanmis kati yumurta, yagsiz pilav, leblebi, muz bunlari birkac gun yiyebilirsin. Ama mikrobik durum varsa o ayri. Cabuk gecer insallah.

Aklımdan geçmedi değil ama işte kola ne derece sağlıklı olur bebek için onu düşündüm... bi zararı olur mu ?
Hergun hergun içtiğin bişey degilse 1 bardak içmenin bi zararı olacağını zannetmiyorum. Ben normalde pek içmem hatta siyah renk olanı hiç içmem ishal 2 hafta üst üste devam edince mecbur içtim ve geçti. Devam eden ishal daha tehlikeli bana kalırsa. Aşırı bağırsak hareketliliği de doğumu tetikliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…