1 bardak kola ve sari leblebiyi beraber ye ben o sekilde atlattım ishali baska türlü geçmedi.Kızlar paZar gününden beri iki gün oldu ishalim geçmiyor karın agrısı ile birlikte.. su içiyorum bol bol ama içtiğim çıkıyor nerdeyse günde 5-6 kere gidiyorum.. bugün tetanoz 2. Dozu oldum. Kan verdim tiroid değerime baktırmak için. Yarın sonucu almaya gideceğim doktora söylicem ama sağlık hekimim kadın doğumcu kadar naif olup ilaç verebilir mi yoksa kadındoğuma mı gidip görünmem gerek ? Ya da dahiliyeye ? Kahve içtim şimdi iyi gelir diyeçok halsiz bırakıyor karın ağrısı ile...
1 bardak kola ve sari leblebiyi beraber ye ben o sekilde atlattım ishali baska türlü geçmedi.
Aynen canım dün sağlık ocağına tetanoz alışı için gittim ebeye sordum normal mi diye oda bu haftalarda normal rahim zaten altta bebekte anca 500 gr bu kadar küçükken nasıl daha yukarı çıksın bir ay sonra başlar yukarı çıkmaya dedi için rahatladıAy evet cnm bende böyle alt kısımları da hissediom bazen demek normalmistek degilmisim
ayyy evett canim oyle derler genelde ustunden yilda gecse bulurmus insani sinirlendiginde neyse idare sende oda bi anne sonucta :)Ya sesini gectim artık. kargaya kinci hayvan diyolar balkona çıkmaya korkuyorum yavrularına karsi cok korumacı gagalarsa diye aklim cikiyo aylardır balkon yüzü görmüyorum. Bi de çok pisletiyolar. Esim hafta sonu temizliyo öbür haftaya tekrar ayni. Hayir yavrularda olgunlaştı ama gitmiyo kovmayada cekiniyo insan valla korkuyorum ne yalan soyliim
Teşekkür ederiizSaglikli dogumlariniz olsun insallah bende 2016 kasim annesiydim 7 ekim annesi oldum topiki ben acmistim ikizlerim erken geldiler 21 ayliklar hayirli dogumlar iyi geceler
İnsaAllah canımm hadi hayirlisiGünaydın kızlarr ben detaylıya gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim. Bir yağmur yağıyo ki sormayın, bereketiyle gidiyoruz sanırım Egoşun
Amin cumlemizin evladinin hayirli omurleri olsun ecmain ..Teşekkür ederiizikizlerine hayırlı ömürler
Günaydın kızlarr ben detaylıya gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim. Bir yağmur yağıyo ki sormayın, bereketiyle gidiyoruz sanırım Egoşun
aydingelini bizde 2 de gidicez.bugun 5 kisi gidiyoruz detayliya insallah hepimiz guzel sonuclarla doneriz
aydingelini bizde 2 de gidicez.bugun 5 kisi gidiyoruz detayliya insallah hepimiz guzel sonuclarla doneriz
Amiin canım hepimizin bebişleri sağlıklıdır inşallah yüzlerinide gösterirler. Benim ki sabahtan beri çok heyecanlıydı kıpır kıpırdı. Hastaneye girdik kaydı yaptırdık pıstı yineHadi bekliyoruz güzel haberlerinizi kızlarOh ne güzel uzun uzun göreceksiniz oğullarınızı.
gordum hemen ataldimm ben iciyorum sirke artik:) tuvaletimi yaptigimda kasimlarimda yukari ayukari agrilar girerdi gecti valla cok rahat yapiyorum artikTententen sirke iciyomusun gecirmedi mi yanmani?
Domates,salca,cikolatayi kestin mi? Bunlara ragmen yanman devam mi?
O cigneme tabletleri filan anca 5dk kesiyo cunku
Onun mide yanmasi varya onun icin sordum benimkini baya azaltti cunku ki ben amelyatliyim durumum ondan daha vahim...gordum hemen ataldimm ben iciyorum sirke artik:) tuvaletimi yaptigimda kasimlarimda yukari ayukari agrilar girerdi gecti valla cok rahat yapiyorum artik
Canim gecmis olsun, oncelikle dr a git tabii birkac gundur suruyormus. Ben normalde ishal olunca sebze, meyve,salatayi kesiyorum. Haslanmis patates, yogurt, haslanmis kati yumurta, yagsiz pilav, leblebi, muz bunlari birkac gun yiyebilirsin. Ama mikrobik durum varsa o ayri. Cabuk gecer insallah.@Desaa kusma ateş yok. Sadece ağrı ve 5 seferden fazla lavaboya gitme ihtiyacı.. su tüketiyorum cnm yarın leblebiyi deneyeyim..
Günaydın kızlarr ben detaylıya gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim. Bir yağmur yağıyo ki sormayın, bereketiyle gidiyoruz sanırım Egoşun
Hadi canlar güzel haberlerinizi bekliyoruzaydingelini bizde 2 de gidicez.bugun 5 kisi gidiyoruz detayliya insallah hepimiz guzel sonuclarla doneriz
Güzel haberleri bekliyoruzz çok heyecanlııı :) benim detaylı zamanımda gelse artık zaman geçmiyooGünaydın kızlarr ben detaylıya gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim. Bir yağmur yağıyo ki sormayın, bereketiyle gidiyoruz sanırım Egoşun
Hergun hergun içtiğin bişey degilse 1 bardak içmenin bi zararı olacağını zannetmiyorum. Ben normalde pek içmem hatta siyah renk olanı hiç içmem ishal 2 hafta üst üste devam edince mecbur içtim ve geçti. Devam eden ishal daha tehlikeli bana kalırsa. Aşırı bağırsak hareketliliği de doğumu tetikliyormuş.Aklımdan geçmedi değil ama işte kola ne derece sağlıklı olur bebek için onu düşündüm... bi zararı olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?