sagol canim benimOnun mide yanmasi varya onun icin sordum benimkini baya azaltti cunku ki ben amelyatliyim durumum ondan daha vahim...
Idrar yoluna zaten kesin cozum sirke gecmese sasardim :) sifa olsun :)
Ay valla sıra bende şuan elim ayağım titriyo çok heyecan yaptımGüzel haberleri bekliyoruzz çok heyecanlııı :) benim detaylı zamanımda gelse artık zaman geçmiyoo
İnşallah canımmHadi canlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ah canım sende İstanbuldasın demi. Dün yagmurdan uyuyamadım. Benimde yarın detaylı ultrason gunum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Günaydın kızlarr ben detaylıya gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim. Bir yağmur yağıyo ki sormayın, bereketiyle gidiyoruz sanırım Egoşun
Mrb cnm geçmiş yazılanları okurken gordum de bende babynest yapmayı düşünüyorum sen yapabildinmi?İnsaAllah canımmvalla bu kontrollere hep elimiz yüreğimizde gidiyoruz.bazen diyorum en iyisi eskilerinmis no doktor no stres @pruine
Kızlar çok fena gaza geldim babynest videolarını izledimsanırım kendim denicem. Düz dikiş fazla zor gibi gorunmuyor.makinam da var ne de olsa oldu oldu olmadı çok çok aldığım kumaş mahvolur o kadar ustesinden gelebilir miyim acaba
ayyy evett canim oyle derler genelde ustunden yilda gecse bulurmus insani sinirlendiginde neyse idare sende oda bi anne sonucta :)
oyleymis evet. İdare ediyoruz artik alistik :))ayyy evett canim oyle derler genelde ustunden yilda gecse bulurmus insani sinirlendiginde neyse idare sende oda bi anne sonucta :)
Bak tosbagya ya :)Yüzünü dönmüyor kurban olduğum. Çikolaya yeyip tekrar giricem...
Evet canım dün baya kötüydü ya. Ama ben çok seviyorum böyle havaları :) inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin. Bi yüzünü bide sol ayağını saklıyo eşşek çikolata komasına bide öksürme krizine giricemAh canım sende İstanbuldasın demi. Dün yagmurdan uyuyamadım. Benimde yarın detaylı ultrason gunum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Tam tosbağğBak tosbagya ya :)
Mrb cnm geçmiş yazılanları okurken gordum de bende babynest yapmayı düşünüyorum sen yapabildinmi?
Yaa doktor da önemli işte ne güzel sabırla uğraşıyo kesin benimkide göstermicek biyerlerini diyorum inş doktor başından savmaz nerde yaptırıyosunuz detaylıyı acaba?Evet canım dün baya kötüydü ya. Ama ben çok seviyorum böyle havaları :) inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin. Bi yüzünü bide sol ayağını saklıyo eşşek çikolata komasına bide öksürme krizine giricem
Tam tosbağğ
bak sen suna yaaa burda bioac kisi yazmisyazmisti renkli fotosunu aldik diye 20. haftadan beri doktorum ugrasiyor yuzunu bi turlu acmadi benimki :)Evet canım dün baya kötüydü ya. Ama ben çok seviyorum böyle havaları :) inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin. Bi yüzünü bide sol ayağını saklıyo eşşek çikolata komasına bide öksürme krizine giricem
Tam tosbağğ
Kizlar oyle her isteyene acmaz yuzunu :) cani isterse :)bak sen suna yaaa burda bioac kisi yazmisyazmisti renkli fotosunu aldik diye 20. haftadan beri doktorum ugrasiyor yuzunu bi turlu acmadi benimki :)
Normalde reyapta yaptırıcaktım doktor randevularını iptal etmiş yarındı. İstinyede yaptırıyorum şimdi. Doktor sabırlı olmak zorunda çünkü her yerinin görüntüsünü alıyo. Şuan diğer ayağının ve yüzünün görüntüsü olmazsa suçlu duruma düşecek. Yarık damak yarık dudak varmı vb diyeYaa doktor da önemli işte ne güzel sabırla uğraşıyo kesin benimkide göstermicek biyerlerini diyorum inş doktor başından savmaz nerde yaptırıyosunuz detaylıyı acaba?
Hadi ya bende çikolata portakal suyu yedim içtim. Bide öksürüyorum midem kalktıbak sen suna yaaa burda bioac kisi yazmisyazmisti renkli fotosunu aldik diye 20. haftadan beri doktorum ugrasiyor yuzunu bi turlu acmadi benimki :)
anne babasina gosterseydi yeterdi yaa :) gecen dizini burnuna dayamisti tam yuzu cikmiyordu :) foktor hadi bakalum senmi inat benmi inat dedi 20 dakika ugrasti benimki cekemdi dizini :))Kizlar oyle her isteyene acmaz yuzunu :) cani isterse :)
hadi bakalim insaallah faydali olur gosterir minik bey yuzunu :)Normalde reyapta yaptırıcaktım doktor randevularını iptal etmiş yarındı. İstinyede yaptırıyorum şimdi. Doktor sabırlı olmak zorunda çünkü her yerinin görüntüsünü alıyo. Şuan diğer ayağının ve yüzünün görüntüsü olmazsa suçlu duruma düşecek. Yarık damak yarık dudak varmı vb diye
Hadi ya bende çikolata portakal suyu yedim içtim. Bide öksürüyorum midem kalktı
Yaaa doğru diyosun bakmak zorunda değilmi Forumda okudum bikaç kere detaylıda doktoru ilgilenmeyenleri onlardan dolayı hep aklımda soru işareti kaldı hep ya biyerlerini göstermezse doktor uğraşmazsa diye korktum sağolasın içim rahatladıNormalde reyapta yaptırıcaktım doktor randevularını iptal etmiş yarındı. İstinyede yaptırıyorum şimdi. Doktor sabırlı olmak zorunda çünkü her yerinin görüntüsünü alıyo. Şuan diğer ayağının ve yüzünün görüntüsü olmazsa suçlu duruma düşecek. Yarık damak yarık dudak varmı vb diye
Hadi ya bende çikolata portakal suyu yedim içtim. Bide öksürüyorum midem kalktı
Benim bildiğim bakmak zorunda canım. Bende yüzünü dönmüyo falan diye bırakır diye düşündüm ama sonradan orada da bakması gerekenler şeyler olduğunu hatırladım. Ki özel hastanelerde o tarz şeyler pek olmaz. 600e yakın ödeme yaptım azımsanacak bişey değil yaniYaaa doğru diyosun bakmak zorunda değilmi Forumda okudum bikaç kere detaylıda doktoru ilgilenmeyenleri onlardan dolayı hep aklımda soru işareti kaldı hep ya biyerlerini göstermezse doktor uğraşmazsa diye korktum sağolasın içim rahatladı
hahahha prki bu nolcakk :)
Benim bildiğim bakmak zorunda canım. Bende yüzünü dönmüyo falan diye bırakır diye düşündüm ama sonradan orada da bakması gerekenler şeyler olduğunu hatırladım. Ki özel hastanelerde o tarz şeyler pek olmaz. 600e yakın ödeme yaptım azımsanacak bişey değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?