2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlarr ben detaylıya gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim. Bir yağmur yağıyo ki sormayın, bereketiyle gidiyoruz sanırım Egoşun
Ah canım sende İstanbuldasın demi. Dün yagmurdan uyuyamadım. Benimde yarın detaylı ultrason gunum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Mrb cnm geçmiş yazılanları okurken gordum de bende babynest yapmayı düşünüyorum sen yapabildinmi?

Ah canım sende İstanbuldasın demi. Dün yagmurdan uyuyamadım. Benimde yarın detaylı ultrason gunum, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Evet canım dün baya kötüydü ya. Ama ben çok seviyorum böyle havaları :) inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin. Bi yüzünü bide sol ayağını saklıyo eşşek çikolata komasına bide öksürme krizine giricem
Bak tosbagya ya :)
Tam tosbağğ

Mrb cnm geçmiş yazılanları okurken gordum de bende babynest yapmayı düşünüyorum sen yapabildinmi?

Merhaba canım. Heves ettim yaparım diye ama gözümde büyüdü bı de çalışıyorum eve gidince hiçbir şey yapmak istemiyorum sürekli bir şeyler cikiyor falan cumartesi sipariş verdim ama insagramdan gelmesini bekliyorum

Yaa doktor da önemli işte ne güzel sabırla uğraşıyo kesin benimkide göstermicek biyerlerini diyorum inş doktor başından savmaz nerde yaptırıyosunuz detaylıyı acaba?

bak sen suna yaaa burda bioac kisi yazmisyazmisti renkli fotosunu aldik diye 20. haftadan beri doktorum ugrasiyor yuzunu bi turlu acmadi benimki :)

Yaa doktor da önemli işte ne güzel sabırla uğraşıyo kesin benimkide göstermicek biyerlerini diyorum inş doktor başından savmaz nerde yaptırıyosunuz detaylıyı acaba?
Normalde reyapta yaptırıcaktım doktor randevularını iptal etmiş yarındı. İstinyede yaptırıyorum şimdi. Doktor sabırlı olmak zorunda çünkü her yerinin görüntüsünü alıyo. Şuan diğer ayağının ve yüzünün görüntüsü olmazsa suçlu duruma düşecek. Yarık damak yarık dudak varmı vb diye
bak sen suna yaaa burda bioac kisi yazmisyazmisti renkli fotosunu aldik diye 20. haftadan beri doktorum ugrasiyor yuzunu bi turlu acmadi benimki :)
Hadi ya bende çikolata portakal suyu yedim içtim. Bide öksürüyorum midem kalktı

hadi bakalim insaallah faydali olur gosterir minik bey yuzunu :)

Yaaa doğru diyosun bakmak zorunda değilmi Forumda okudum bikaç kere detaylıda doktoru ilgilenmeyenleri onlardan dolayı hep aklımda soru işareti kaldı hep ya biyerlerini göstermezse doktor uğraşmazsa diye korktum sağolasın içim rahatladı

Benim bildiğim bakmak zorunda canım. Bende yüzünü dönmüyo falan diye bırakır diye düşündüm ama sonradan orada da bakması gerekenler şeyler olduğunu hatırladım. Ki özel hastanelerde o tarz şeyler pek olmaz. 600e yakın ödeme yaptım azımsanacak bişey değil yani

Yusuf Ege çabuk yüzünü dön diye kız yine bakalım dönecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…