2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ya kesinlikle haklısın

Yusuf Ege çabuk yüzünü dön diye kız yine bakalım dönecek mi
Öksürdüm ittirdim hatta ittirdik ama yarım döndü yüzünü doktorun görüp anlayabilceği kadar. Bi daha öksürdüm iyice dönsün diye ve tamamen sırtını döndü... yarım yamalak bi fotopraf var elimde

Bihterlere çok güldüm

Ben de tetanoz aşımı oldum geldim kızlar

Geçmiş olsun canım ben de sabah sağlık ocağına gittim doktor D vitamini yükselmiş mi diye tekrar baktirmami istemişti hemşire resmen bakmadı neymiş 1 kutu kullanmakla yükselmezmis şimdi kanimi alırsa bir aydır kullandığım tüm D vitaminini zaten götürürmüş gibi saçma bahaneler sundu ben de neyse akşam tıp merkezine gider yaptırırım diye düşündüm uzatmadim...

Vay uykucu vay resmen liraları bozmuş keyfini bozmamis beyefendi

günaydın hanımlar. şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktı. 178. perşembe 100 gr la yapılacak. canım çok sıkkın
Tamam yuksek cikmissa cikmis canini sikacak bisey yok daha haftan dusuk diyetini harfiyen yaparsan ilerleyen haftalarda sorun yasamazsin...hemen karalar baglayacak bir sonuc yok ortada

Yüzünü dönmüyor kurban olduğum. Çikolaya yeyip tekrar giricem...
Herşeyi iyi inşallah.
Sadece yüz fotosu kaldıysa gerekli inceleme yapılıp net görüntü İçin daha sonra gidebilirsin.
Önceki bebeğimde net foto alamamıştık tekrar yüzünü çekmek için gelebilirsiniz dediler 7 aylıkken çok gittik; çok net görüntü yakalamıştık.

çok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.

Canım benim Rabbim çaresiz dert vermesin bu gene çaresi olan bir durum çok şükür ve erkenden tespit edilip önlem alınmış olacak lütfen yüreğini ferah tut

Geçmiş olsunn çok ağrı varmı
Henüz bir şey yok sadece yerini hissediyorum canım. Geçen sene bacağım demirde kesilmişti tetanoz aşısı olmuştum, o zaman ertesi gün kolumda şişme ve ağrı olmuştu. İnşallah yine de yaşantımı etkilemedi, sol kolumu kullanmadım bir iki gün sadece.
Sen aşı oldun mu?

Ay tüm d vitaminin de zaten onun alacağa yere birikmişti de. Saçmalığa bak.
İyi yapmışsın canım, millete laf anlatana kadar tıp merkezinde yaptırırsınız. Boşuna gitmiş oldun bir de sabah sabah..

çok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.
Canın stres de şekeri yükseltir. Öncesinde bit sıkıntın olduysa belki ondan kaynaklanmıştır. Canını sıkmamaya, başka şeylere odaklanmaya çalış. Çok geçmiş olsun.. İnşallah perşembe günü iyi çıkar sonucun

Oyyy maşallah ağzın burnunu yesinler onunn

Yaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.

Plesentasıda yukarı çıkmış kanama alanı göremedim bi sorun yok dedi çok şükür

Yok yok boşa gitmedim bedavadan decavit , vegaferon ve iki kutu da d vitamini verdi sağolsun

Bak bu super haber hadi gecmis olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…