- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Geçmiş olsunn çok ağrı varmıBihterlere çok güldüm
Ben de tetanoz aşımı oldum geldim kızlar
Evet ya kesinlikle haklısınBenim bildiğim bakmak zorunda canım. Bende yüzünü dönmüyo falan diye bırakır diye düşündüm ama sonradan orada da bakması gerekenler şeyler olduğunu hatırladım. Ki özel hastanelerde o tarz şeyler pek olmaz. 600e yakın ödeme yaptım azımsanacak bişey değil yani
Öksürdüm ittirdim hatta ittirdik ama yarım döndü yüzünü doktorun görüp anlayabilceği kadar. Bi daha öksürdüm iyice dönsün diye ve tamamen sırtını döndü... yarım yamalak bi fotopraf var elimdeYusuf Ege çabuk yüzünü dön diye kız yine bakalım dönecek mi
Bihterlere çok güldüm
Ben de tetanoz aşımı oldum geldim kızlar
günaydın hanımlar. şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktı. 178. perşembe 100 gr la yapılacak. canım çok sıkkın
Öksürdüm ittirdim hatta ittirdik ama yarım döndü yüzünü doktorun görüp anlayabilceği kadar. Bi daha öksürdüm iyice dönsün diye ve tamamen sırtını döndü... yarım yamalak bi fotopraf var elimde
çok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.Geçmiş olsun canım perşembeye kadar şekerden karbonhidrattan uzak dur inşallah iyi çıkar bu sefer
allahimmm onun hareketlerini yesinlerr :)Öksürdüm ittirdim hatta ittirdik ama yarım döndü yüzünü doktorun görüp anlayabilceği kadar. Bi daha öksürdüm iyice dönsün diye ve tamamen sırtını döndü... yarım yamalak bi fotopraf var elimde
Tamam yuksek cikmissa cikmis canini sikacak bisey yok daha haftan dusuk diyetini harfiyen yaparsan ilerleyen haftalarda sorun yasamazsin...hemen karalar baglayacak bir sonuc yok ortadagünaydın hanımlar. şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktı. 178. perşembe 100 gr la yapılacak. canım çok sıkkın
Herşeyi iyi inşallah.Yüzünü dönmüyor kurban olduğum. Çikolaya yeyip tekrar giricem...
çok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.
Henüz bir şey yok sadece yerini hissediyorum canım. Geçen sene bacağım demirde kesilmişti tetanoz aşısı olmuştum, o zaman ertesi gün kolumda şişme ve ağrı olmuştu. İnşallah yine de yaşantımı etkilemedi, sol kolumu kullanmadım bir iki gün sadece.Geçmiş olsunn çok ağrı varmı
Ay tüm d vitaminin de zaten onun alacağa yere birikmişti de. Saçmalığa bak.Geçmiş olsun canım ben de sabah sağlık ocağına gittim doktor D vitamini yükselmiş mi diye tekrar baktirmami istemişti hemşire resmen bakmadıneymiş 1 kutu kullanmakla yükselmezmis şimdi kanimi alırsa bir aydır kullandığım tüm D vitaminini zaten götürürmüş gibi saçma bahaneler sundu ben de neyse akşam tıp merkezine gider yaptırırım diye düşündüm uzatmadim...
Canın stres de şekeri yükseltir. Öncesinde bit sıkıntın olduysa belki ondan kaynaklanmıştır. Canını sıkmamaya, başka şeylere odaklanmaya çalış. Çok geçmiş olsun.. İnşallah perşembe günü iyi çıkar sonucunçok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.
Herşeyi iyi inşallah.
Sadece yüz fotosu kaldıysa gerekli inceleme yapılıp net görüntü İçin daha sonra gidebilirsin.
Önceki bebeğimde net foto alamamıştık tekrar yüzünü çekmek için gelebilirsiniz dediler 7 aylıkken çok gittik; çok net görüntü yakalamıştık.
Eki Görüntüle 2171907
çok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.
Yaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.Herşeyi iyi inşallah.
Sadece yüz fotosu kaldıysa gerekli inceleme yapılıp net görüntü İçin daha sonra gidebilirsin.
Önceki bebeğimde net foto alamamıştık tekrar yüzünü çekmek için gelebilirsiniz dediler 7 aylıkken çok gittik; çok net görüntü yakalamıştık.
Eki Görüntüle 2171907
Henüz bir şey yok sadece yerini hissediyorum canım. Geçen sene bacağım demirde kesilmişti tetanoz aşısı olmuştum, o zaman ertesi gün kolumda şişme ve ağrı olmuştu. İnşallah yine de yaşantımı etkilemedi, sol kolumu kullanmadım bir iki gün sadece.
Sen aşı oldun mu?
Ay tüm d vitaminin de zaten onun alacağa yere birikmişti de. Saçmalığa bak.
İyi yapmışsın canım, millete laf anlatana kadar tıp merkezinde yaptırırsınız. Boşuna gitmiş oldun bir de sabah sabah..
Canın stres de şekeri yükseltir. Öncesinde bit sıkıntın olduysa belki ondan kaynaklanmıştır. Canını sıkmamaya, başka şeylere odaklanmaya çalış. Çok geçmiş olsun.. İnşallah perşembe günü iyi çıkar sonucun
Bak bu super haber hadi gecmis olsun :)Yaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Plesentasıda yukarı çıkmış kanama alanı göremedim bi sorun yok dedi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?