Oyyy maşallah ağzın burnunu yesinler onunn
Ohh şükür rahat bi nefes alırsın artık. Sor tatlım bence o kadar ücret ödüyorsun bari hatıra kalacak resmî olsun. Hem büyüyünce daha iyi oluyor görüntü.Yaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Plesentasıda yukarı çıkmış kanama alanı göremedim bi sorun yok dedi çok şükür
Yaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Bugün ölçmedim canım yarın ölçmeyi planladım. Dün geri kalan ölçümler hep iyi çıktı, sadece sabah açlık 204 çıktıktan 3 saat sonra öğlen açlık şekerim 61 çıktı. O aptal narlı şey şekeri önce tavan sonra dip yaptırdı demek ki dedim.LezzetliCipetpet canim sekerin nasil cikti bugun
Daha olmadım canım haftaya olcm tetanozuHenüz bir şey yok sadece yerini hissediyorum canım. Geçen sene bacağım demirde kesilmişti tetanoz aşısı olmuştum, o zaman ertesi gün kolumda şişme ve ağrı olmuştu. İnşallah yine de yaşantımı etkilemedi, sol kolumu kullanmadım bir iki gün sadece.
Sen aşı oldun mu?
Ay tüm d vitaminin de zaten onun alacağa yere birikmişti de. Saçmalığa bak.
İyi yapmışsın canım, millete laf anlatana kadar tıp merkezinde yaptırırsınız. Boşuna gitmiş oldun bir de sabah sabah..
Canın stres de şekeri yükseltir. Öncesinde bit sıkıntın olduysa belki ondan kaynaklanmıştır. Canını sıkmamaya, başka şeylere odaklanmaya çalış. Çok geçmiş olsun.. İnşallah perşembe günü iyi çıkar sonucun
Ay evet felaket dalgalanma yapmis neyse demekki ondanmis korkucak bisey yok.olctugun gun yemende isabet olmus bidaha elini surmezsinBugün ölçmedim canım yarın ölçmeyi planladım. Dün geri kalan ölçümler hep iyi çıktı, sadece sabah açlık 204 çıktıktan 3 saat sonra öğlen açlık şekerim 61 çıktı. O aptal narlı şey şekeri önce tavan sonra dip yaptırdı demek ki dedim.
Kendini hiç strese sokma sadece yediklerine dikkat edeceksin. Bende ilk gebeliğimde gebelik diyabeti vardı günde 4_5 kez şekerim bakıyordum. birşey olmadı çok şükür hatta bunda da çıkacağını düşünüyorumçok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.
yaaa seninki yandanda olsa vermiss fotoyu :) brnimki onuda vermiyor onun agzini burnunu yesinelr yaa :) cok sukur canim sorun cikmamizz masaallah masaallah diyelim bidaha sorun olmasinYaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Nekadar net çıkmış maşallahHerşeyi iyi inşallah.
Sadece yüz fotosu kaldıysa gerekli inceleme yapılıp net görüntü İçin daha sonra gidebilirsin.
Önceki bebeğimde net foto alamamıştık tekrar yüzünü çekmek için gelebilirsiniz dediler 7 aylıkken çok gittik; çok net görüntü yakalamıştık.
Eki Görüntüle 2171907
ne yeyip ne içtiniz bakıyorum her şey yasak.Kendini hiç strese sokma sadece yediklerine dikkat edeceksin. Bende ilk gebeliğimde gebelik diyabeti vardı günde 4_5 kez şekerim bakıyordum. birşey olmadı çok şükür hatta bunda da çıkacağını düşünüyorum
Aynı durumdan bende madurum eliyle kapatmıştı yüzünü. Doktor tam burnu agzı alt dudak üst dudak dedi gördü demesiyle elini kapaması bir olduÖksürdüm ittirdim hatta ittirdik ama yarım döndü yüzünü doktorun görüp anlayabilceği kadar. Bi daha öksürdüm iyice dönsün diye ve tamamen sırtını döndü... yarım yamalak bi fotopraf var elimde
gerçekten en güzel haber buydu servikal uzunluğu 47 ölçmüş. rabbim bidaha yaşatmasın inşallahBak bu super haber hadi gecmis olsun :)
evet aynen öyle aslında. ama yarım yamalakta olsa gördük buna şükür ne yapalım :)Ohh şükür rahat bi nefes alırsın artık. Sor tatlım bence o kadar ücret ödüyorsun bari hatıra kalacak resmî olsun. Hem büyüyünce daha iyi oluyor görüntü.
2gündür çoook çok hafif bi pembe geliyodu zaten içim rahatlamıştı. artık tamamen bitti heralde. inşallah kimse yaşamaz tekrarını.. o yüzden de pek üstelemedim, yüzünü görmenin heyecanı olsun dimi teyzesi :)Zaten 4 ay sonra uzun uzun seyredecegiz melek yüzlerini inşallah annesi :)
Çok şükür çok sevindim kanama alanı olmamasına ve plesentanin yukarı çıkmasına :) inşallah bir daha da lekenlenme ve kanama yaşamazsın canım
amin amin canım inşallah. seninki bizimkindende betermiş. ama en son sırtını dönünce dktor pes dedi, dedim hocam üzülmeyin bu hep böyleyaaa seninki yandanda olsa vermiss fotoyu :) brnimki onuda vermiyor onun agzini burnunu yesinelr yaa :) cok sukur canim sorun cikmamizz masaallah masaallah diyelim bidaha sorun olmasin
amin canım amin. sende git vaktiyle ol kız aşını. ben oldum bitti gittiaydingelini gözün aydın canım. Herşey yolundaymış şükür. Böyle devam etsin inşallah
Ben de günlerdir ertelediğim aşıyı olmaya bugün gideceğim inşallah. Sabahtan gidecektim kıyamet gibi yağmur yağdı bir anda. Öğleden sonra yağmazsa gideceğim de gözümde büyüyor ya. Tembellik zor iş
Yarın öğleden sonra da detaylı ultrasonum var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alarak atlatırız bu süreci
ay hadi ya çekemedi mi tüh, doktor bunu çekti bidahası sırtını döndü ama bana yine gel falan demedi. zaten dışarıdan kanuniden mi ne geliyo bu doktor haftada 2 gün. hiç demedi benmde aklıma gelmedi bidaha gelebilirmiyim demek açıkcasıAynı durumdan bende madurum eliyle kapatmıştı yüzünü. Doktor tam burnu agzı alt dudak üst dudak dedi gördü demesiyle elini kapaması bir oldusağolsun doktorcum 25.haftada gene gel dedi de ozaman görürüm inşallah. İlk cinsiyetini sakladı şimdide yüzünü
cok sevindim plesantaın yukarı çıkmasına canım en çok ta ege nin iyi olmasına tabiki çok şükürYaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Bizimki mobilya ama park besik alaydim iyiydi saga sola giderken toplar gotururdum.gecen yaz lidyayala tatilde park yatak alsaymisim keske diye az kafami duvara vurmadim.buyuk yataga gecse bile 3 4 yasina kadar tatile köye oraya buraya giderken takar koluna goturursun yatagini temizmi pismi düstumu nerde yatcak derdin olmaz diye dusunuyorum nacizaneayyy kizlarr bana fikir verin yaaa park besikmi mobilya besikmi park besiktede istedigim gibi bisey bulamadim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?