Tek derdin o olsun kiź fazla kacirma ama kurabiyeleri cikanlarin hepsinden birer tane al akşama kada ryersinDetayli ultrasona gidiyorum ama tek derdim alsancakta vapurdan inince alacagim kurabiyelerkurabiyeci safinaz var tek derdim bu saatte hangi kurabiyelerin cikmis oldugu
Bugun de sansima cok az midem bulaniyo yollarda kusmadan gider gelirim umarim
Bende hiç bi belirti olmuyo canım yani farketmedim :)kızlar ya adet döneminiz gelince önceden olduğu gibi belirtiler oluyor mu sizde de? İç sıkıntısı ,halsizlik yada hafif kasık agrısı gibi
benimde midem felaket şuan. çikolata üstüne portakal suyu çok kötü yaptı beni.. inşallah sağ salim güzel haberlerle gider gelirsinDetayli ultrasona gidiyorum ama tek derdim alsancakta vapurdan inince alacagim kurabiyelerkurabiyeci safinaz var tek derdim bu saatte hangi kurabiyelerin cikmis oldugu
Bugun de sansima cok az midem bulaniyo yollarda kusmadan gider gelirim umarim
çok teşekkür ederim canım :)cok sevindim plesantaın yukarı çıkmasına canım en çok ta ege nin iyi olmasına tabiki çok şükür
kızlar ya adet döneminiz gelince önceden olduğu gibi belirtiler oluyor mu sizde de? İç sıkıntısı ,halsizlik yada hafif kasık agrısı gibi
benimki tüp bebekle olduğu için adet tarihlerim hep aklımda canımAdet dönemini hatırlayan varsa tebriklerben devamlı duygusallik halsizlik ve kasıkta batma yaşadığım için bir fark hissetmiyorum canim
Atma kiz kendini hemen balkondan falan benimde ilk gebeligimde 75 lik yüksek cikmisti 100 luk normal cikti uzulme yani bosa streste yukseltebiliyor cunku.çok stresliyim. hiç iyi hissetmiyorum kendimi. dünden beri canım çok sıkkındı zaten tuz biber oldu üstüne. kendimi balkondan atasım var.
Herşeyi iyi inşallah.
Sadece yüz fotosu kaldıysa gerekli inceleme yapılıp net görüntü İçin daha sonra gidebilirsin.
Önceki bebeğimde net foto alamamıştık tekrar yüzünü çekmek için gelebilirsiniz dediler 7 aylıkken çok gittik; çok net görüntü yakalamıştık.
Eki Görüntüle 2171907
Yaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Plesentasıda yukarı çıkmış kanama alanı göremedim bi sorun yok dedi çok şükür
Guzel haberler alırsıniz inşallah bugun cok heyecanli bi gun yaa masallahBugün 17.00 de detaylı usg var. İnşallah hayırlı haberler olur.
kızlar ya adet döneminiz gelince önceden olduğu gibi belirtiler oluyor mu sizde de? İç sıkıntısı ,halsizlik yada hafif kasık agrısı gibi
Ben de daha hic karar verebilmis degilim gecen esime sordum napsak diye daha cok var vakti gelince dusunur karar veririz dedi konuyu kapadı.ayyy kizlarr bana fikir verin yaaa park besikmi mobilya besikmi park besiktede istedigim gibi bisey bulamadim offf
kız senin yine is arkadasin gecen benim teyzemin kizıyla kv konusuyolar ay bu emzirmemistir diyo bizim teyze kizi emdirebilseydi sutu gelirdi ugrasmamistir diyo,kv de yok yok biz kiyamadik ugrasmadik diyo bende bi sinirlendim dedim ben ugrastim yeterince cocugum ogurdu istemedi ac birakcakmosim nasil emermis ben dedim en iyi sagma makinasini aldim yine de gelmedi sutum teyze kizi diyo yok sagma makinasi sutu geri itermis ben dersem tersi solicek ya dedim eltime verdim bize sut versin diye onunkini hic geri itmedi lop lop akti dedim en son bi sinirlendim benim cocugum emmedi istemedi benimde sutum gelmedi bu konu tartismaya kapali bi konu konusmayin yeter dedim bu sefr bu konuyu kapatti yok ikinci sezeryanlar ilklere gore daha sancili olurmus daha cok acirmis ya havleee dedim bunyeden bunyeye fark var senin ole olmus olabilir ne bilion dedim benimde ole olcak bu sabahta kendi babam ya canim kanim sen ne biliyon dogum nasil oluyo annen cekti asil sanci 8 saatte anca dogum yapti bilmem kac tane dikis vardi ne wc ye gidebildi diye oturdu anlatmaya sinir oldum bide diyo yasamayan bilmez bende dedim sonunda dayanamadim sen ne biliyon baba kac kere dogum yaptin benim cektigim aciyi nerden bilcen hem yok ben annenin yanindaydim gordum annemmde diyo bu hoppala acisiz doguru verdi sanci cekeydi anneligi anlardi bidaha dogurmazdi dedim okadar zor olsa millet 5 tane dogurmaz baktilar ben sinirleniyorum sustular ya ne gerk var bu muhabbetlere ben el insanida degilim biri teyze kizi biri ana baba yani oblardan baska kimse aci cekmemis gibi dedim siz sezaryani kolay zannediyonuz eltim 1 ay ah uh yapti o naz yapmistir diyolar tamam ozamna dedim annem de naz yapmistir 8 saat dogurmamistir herkesin cektigi acilar kendine zor iste anlamiyolar ben aci cekmedim zannediyolar cunku ikinci gun oglumu kuceze aldilar ben hastane icinde merdivenlerden kosarak inip cikiyodum dr pesinde gezicem diyeay bu diğer muhasebeci beni delirticek. şimdiden şeker yüklemesine karşıymış. yaptırmıycakmış. saçma saçma konuşuyo yine kalp kırıcam bigün. bilmediği konular hakkında insanlar üstünkörü konuşmayı ne çok seviyo ya
Ay bana da biraz zor geliyor da bakalım belki bende alırım.hangi sayfadan kaça aldın ?Merhaba canım. Heves ettim yaparım diye ama gözümde büyüdübı de çalışıyorum eve gidince hiçbir şey yapmak istemiyorum sürekli bir şeyler cikiyor falan cumartesi sipariş verdim ama insagramdan gelmesini bekliyorum
Canım ya çok sevindim her şeyin yolunda olmasın, elhamdulillahYaa maşallahh, evet aslında o da olabilir hiç aklıma o gelmedi. Yakalayabildiğimiz tek pozu hafif yandan.. neyse sağlıklıymış çok şükür yüzünü görmesekte olur.
Plesentasıda yukarı çıkmış kanama alanı göremedim bi sorun yok dedi çok şükür
Heheh iyi olmuş o zamanYok yok boşa gitmedim bedavadan decavit , vegaferon ve iki kutu da d vitamini verdi sağolsun
Aynen canım ben de çok şükür diyorum gördüm, yoksa bilmeden yemeğe devam edecektim yaAy evet felaket dalgalanma yapmis neyse demekki ondanmis korkucak bisey yok.olctugun gun yemende isabet olmus bidaha elini surmezsin
kendi yaptırmıyorsa yaptırmasın Alah Allah millete ne karışıyormuş.. Ne çok konuşan var yaaa sırf çene başka bi işe de yaramazlarr....Bende hiç bi belirti olmuyo canım yani farketmedim :)
benimde midem felaket şuan. çikolata üstüne portakal suyu çok kötü yaptı beni.. inşallah sağ salim güzel haberlerle gider gelirsin
çok teşekkür ederim canım :)
ay bu diğer muhasebeci beni delirticek. şimdiden şeker yüklemesine karşıymış. yaptırmıycakmış. saçma saçma konuşuyo yine kalp kırıcam bigün. bilmediği konular hakkında insanlar üstünkörü konuşmayı ne çok seviyo ya
Ben de dün yaptırdım canım 174 de benim çıktı. Bugün endokrine gittim sonra diyetisyene diyetle cumaya kadar deniycez düşmesini. Düşmezse cuma insülin dedi doktor. Sana diyet vermediler mi?günaydın hanımlar. şeker yükleme testimin sonucu yüksek çıktı. 178. perşembe 100 gr la yapılacak. canım çok sıkkın
kız sen yine sabırlı davranmışsın. ben öyle konularda deliriyorum. hele ki erkek adam ne bilirmiş doğurmayı ya tövbe yarabbi. insanlar cinnet geçirince niye diye sormamak lazım damarına damarına basıyolar. anneliğin sezaryenle normal doğumla alakası olurmu ya. herkesin çektiği acı kendine. nasıl sinirlendim cümleleri toparlayamıyorumAtma kiz kendini hemen balkondan falan benimde ilk gebeligimde 75 lik yüksek cikmisti 100 luk normal cikti uzulme yani bosa streste yukseltebiliyor cunku.
Ayy massallahh kiz bu kac boyutlu resim allahim cok guzel cikmis.
Cancagzim cok iyi haber bu olsun resmi olmasin zaten dr unda artik renkli resimler vermeye baslar saglikli ya sen gerisini bosver.
Guzel haberler alırsıniz inşallah bugun cok heyecanli bi gun yaa masallah
Ben hic hatirlamiiyorum valla
Ben de daha hic karar verebilmis degilim gecen esime sordum napsak diye daha cok var vakti gelince dusunur karar veririz dedi konuyu kapadı.
kız senin yine is arkadasin gecen benim teyzemin kizıyla kv konusuyolar ay bu emzirmemistir diyo bizim teyze kizi emdirebilseydi sutu gelirdi ugrasmamistir diyo,kv de yok yok biz kiyamadik ugrasmadik diyo bende bi sinirlendim dedim ben ugrastim yeterince cocugum ogurdu istemedi ac birakcakmosim nasil emermis ben dedim en iyi sagma makinasini aldim yine de gelmedi sutum teyze kizi diyo yok sagma makinasi sutu geri itermis ben dersem tersi solicek ya dedim eltime verdim bize sut versin diye onunkini hic geri itmedi lop lop akti dedim en son bi sinirlendim benim cocugum emmedi istemedi benimde sutum gelmedi bu konu tartismaya kapali bi konu konusmayin yeter dedim bu sefr bu konuyu kapatti yok ikinci sezeryanlar ilklere gore daha sancili olurmus daha cok acirmis ya havleee dedim bunyeden bunyeye fark var senin ole olmus olabilir ne bilion dedim benimde ole olcak bu sabahta kendi babam ya canim kanim sen ne biliyon dogum nasil oluyo annen cekti asil sanci 8 saatte anca dogum yapti bilmem kac tane dikis vardi ne wc ye gidebildi diye oturdu anlatmaya sinir oldum bide diyo yasamayan bilmez bende dedim sonunda dayanamadim sen ne biliyon baba kac kere dogum yaptin benim cektigim aciyi nerden bilcen hem yok ben annenin yanindaydim gordum annemmde diyo bu hoppala acisiz doguru verdi sanci cekeydi anneligi anlardi bidaha dogurmazdi dedim okadar zor olsa millet 5 tane dogurmaz baktilar ben sinirleniyorum sustular ya ne gerk var bu muhabbetlere ben el insanida degilim biri teyze kizi biri ana baba yani oblardan baska kimse aci cekmemis gibi dedim siz sezaryani kolay zannediyonuz eltim 1 ay ah uh yapti o naz yapmistir diyolar tamam ozamna dedim annem de naz yapmistir 8 saat dogurmamistir herkesin cektigi acilar kendine zor iste anlamiyolar ben aci cekmedim zannediyolar cunku ikinci gun oglumu kuceze aldilar ben hastane icinde merdivenlerden kosarak inip cikiyodum dr pesinde gezicem diyeyani canim oan daha cok aciyodu oglum icin dikis acisi dalan hissetmedim lousalik nedir bilmedim oblara kolay geldi
çok teşekkür ederiz teyzesii, darısı sizlerin başına :)Canım ya çok sevindim her şeyin yolunda olmasın, elhamdulillah
Fotoğrafı da süper çıkmış Egoşun yaa bayıldım
Heheh iyi olmuş o zaman
Aynen canım ben de çok şükür diyorum gördüm, yoksa bilmeden yemeğe devam edecektim ya
sanki 5tane doğurmuşta konuşuyolar ya. saçma saçma şeyler.. artık tartışmaya bile katılmıyorum durduk yere sinirlerim hopluyokendi yaptırmıyorsa yaptırmasın Alah Allah millete ne karışıyormuş.. Ne çok konuşan var yaaa sırf çene başka bi işe de yaramazlarr....
Yaptirdim 100 luk yuklemeyi normal cikti canim dikkat et falan dedi dr pekte bisey yapmadim acikcasi gonlunu ferah tut o yuzdenKozmogirl17 gerçekten mi. ne yaptınız peki
Canim 2018 Kasım cicilerinde fotolar var o fotolara ilaveten emzirme önlüğü de var 380 toplam.etiketleyim seni ordaAy bana da biraz zor geliyor da bakalım belki bende alırım.hangi sayfadan kaça aldın ?
Kiz dusun iste beni bu bide baban annen hani kv kp olsa dahada soversin yani canin kanin ben o an acimi unutmus olabilirim ama onu kuvezde kimsesiz gibi tek basina yattigini her gordugumde icim aciyodu resmen ben 7 gun hergun gece gunduz agladim eve kucagim bos donerken ama bilen yok tabikız sen yine sabırlı davranmışsın. ben öyle konularda deliriyorum. hele ki erkek adam ne bilirmiş doğurmayı ya tövbe yarabbi. insanlar cinnet geçirince niye diye sormamak lazım damarına damarına basıyolar. anneliğin sezaryenle normal doğumla alakası olurmu ya. herkesin çektiği acı kendine. nasıl sinirlendim cümleleri toparlayamıyorum
çok teşekkür ederiz teyzesii, darısı sizlerin başına :)
sanki 5tane doğurmuşta konuşuyolar ya. saçma saçma şeyler.. artık tartışmaya bile katılmıyorum durduk yere sinirlerim hopluyo
Kızlar hastalık sağlık dışında bende bi konuda derdimi paylaşmak istedim.. ekte bi görüntü var, eşimin telefonu kurcalarken mesajlarda buldum, küçük bekar kız kardeşi ile isim konusunda aralarında geçen muhabbetin bir kısmı..
Eşimle daha çocuk yapmadan önce erkek çocuk isteyip isme karar vermiştik.(o ikili isim olsun babamın ismini de koyayım derdinde idi şimdiye kadar) bir şekilde yumuşadı sessiz kaldı kabullenir sandım.. kabul etmişti de... ama ailesi annesi kız kardeşi ve ablası beğenmemişler ismi- telefızu zormuş (ertuğrul-nesi zor anlamadım) bacıları da hiç sevmemiş illa isim önerilerinde bulunuyorlar eşim vasıtasıyla...
eşim benden ziyade onların lafına bakıp sürekli fikir değiştiriyor. Doğuma daha var o zamana kadar düşünürüz diyerek nokta da koymuyor konuya..
Vel hasıl olay isim mevzusundan daha büyükmüş mesajı okuduktan sonra fark ettim.. eşinin ağzına ne bakıyorsun yüz verme hep ona söz hakkı bırakma diyerek kendi sözlerini geçirmeye çalışıp aile içi mevzulara burun sokup iç huzuru kaçırmakmış... eşimin ailesinden ne zaman biri iç işlerimize dahil olsa mevzu büyüyor..
Henüz bu mesajı öğrendiğimden haberi Yok kendimi zor sakinleştirdim ama son güne kadar bekleyip Doğum vakti geldiğinde büyük olay çıkartabilirim... sonu nereye varır bilmiyorum da artık...
Ne yapmam gerekir di sizce ? Böyle bi görümceniz olsa çaykaşığı gibi herşeye muhalif (bekarlığımdan beri gıcığım kıza hiç barışmadı yıldızımız daha önce de evlenmeden tartışıp olay çıkartmıştı aileler arasında sorun yaşanmıştı -ona rağmen evlendim ama huzursuzluk yaratmaya devam ediyor..
Hiç olay filan çıkarma beğenmeyen kendi doğursun kendi isim koysun. HASPAM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?